Dres reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Koja marka za novi BH dress????

Poll ended at 31/07/2009 23:13

Umbro
17
9%
Le qoc sportif
17
9%
Hummel
4
2%
Nike
46
24%
Adidas
59
30%
Puma
26
13%
Kappa
12
6%
Lotto
2
1%
Legea
6
3%
Reebok
5
3%

Total votes: 194

hape

#2951 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by hape »

Vidim bas se razumijes u dresove i zastave. Gdje je Talijanima crvena boja na dresovima? Mi smo zutu boju imali i na staroj (jednoj jedinoj) zastava pa je nismo nesto forsirali na dresovima. Sta bismo da imamo deset boja na zastavi kao neke africke zemlje? Izgledali bismo kao golman Meksika na SP 1998 ako se ne varam. Dovoljna nam je plavo-bijela kombinacija.
zmajadaH

#2952 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by zmajadaH »

Ja dobih info da su već stigli dresovi u savez.Adidas.
Kakvi su ne znam.Samo sam dobio info da su švabe poslale kontigent :mrgreen: .
Eh sad jeli to u smislu ponude i reklame ne znam, mada sam dobio uvjerenje da je već odlučeno da će biti Adidas.

Ako je šuplja neoptužujte unaprijed, odlučih podjeliti s vama šta sam čuo.

Vamos Bosnia, Vamos Hercegovina :mrgreen:
Quaresma

#2953 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Quaresma »

kad je legea napravila dobre dresove
Image
velikibrnjo

#2954 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by velikibrnjo »

haris0032 wrote:
I evo jos jedan gostujuci, tj plavi, zasniva se na dresu Man U, od ove sezone, naravno male izmjene.
Image
uuuuu dobar
velikibrnjo

#2955 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by velikibrnjo »

szlava wrote:Evo kako Vedinji stoji sad se on slikao :D

Image
ima nesta i u ovom dresu kakav bi bio da se izostavi ovo zuto,odnosno da tu bude plava boja
Bosanski_kralj

#2956 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Bosanski_kralj »

Što jednostavnije to bolje. Bez puno komplikovanja, šari, boja.. Plava i bijela su sasvim dovoljne.
Mustang1

#2957 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Mustang1 »

Ma adidas ili nike i to je to .. Kakav god da bude .. Ako se Manchester,Real,Barca,Chelsea,Milan,Brazil,Spanija pizde materine ne bune sto njima ne prave poseban dres nego onaj kakvi i drugi nose samo druge boje ne znam sta mi glumimo :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2958 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by -LIBERO- »

Jaranova tetka radi u N/FSBiH, kaze mi danas, da su dobili tako dobru ponudu od Legea, koju nisu ni ocekivali, da realno gledajuci velika je mogucnost da ostanemo sa tom opremom. :sad: :roll:

Ako je istina, a ne vjerujem da me laze, eto Legea je poslala ponudu koja je pokolebala celnike saveza. Kao bilo je sigurno da se mijenja oprema, sada to vise nije.
Reglan

#2959 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Reglan »

-LIBERO- wrote:Jaranova tetka radi u N/FSBiH, kaze mi danas, da su dobili tako dobru ponudu od Legea, koju nisu ni ocekivali, da realno gledajuci velika je mogucnost da ostanemo sa tom opremom. :sad: :roll:

Ako je istina, a ne vjerujem da me laze, eto Legea je poslala ponudu koja je pokolebala celnike saveza. Kao bilo je sigurno da se mijenja oprema, sada to vise nije.
:lol: :lol:
burek_in_space

#2960 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by burek_in_space »

Znash shta Libero, svaka chast tom jaranu, ali jebem mu ja tetku! :oops:

:mrgreen:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#2961 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by mali_milojica »

burek_in_space wrote:Znash shta Libero, svaka chast tom jaranu, ali jebem mu ja tetku! :oops:

:lol: :kiss: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2962 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by -LIBERO- »

burek_in_space wrote:Znash shta Libero, svaka chast tom jaranu, ali jebem mu ja tetku! :oops:

:D

A ja sebi vec, u mislima, rezervisao Adidas... :D

Mada ono, hajd' znaj kako ce zavrsiti ova saga oko opreme i sve to ostalo, ali me nista nebi iznenadilo.
Reglan

#2963 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Reglan »

Reci mi da se se zajebavo i da nisi povjerov'o u tu glupost. :)
horion_bosona

#2964 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by horion_bosona »

-LIBERO- wrote:Jaranova tetka radi u N/FSBiH, kaze mi danas, da su dobili tako dobru ponudu od Legea, koju nisu ni ocekivali, da realno gledajuci velika je mogucnost da ostanemo sa tom opremom. :sad: :roll:

pa Crvena Zvezda je potpisala strašan ugovor s njima prošle sezone... za godinu dana trebali su im isporučiti sportsku opremu u vrijednosti od 1,5 milion eura, te još 1,8 milion eura na ime sponzorstva... pritom su imali mogućnost potpunog uticaja na dizajn... međutim ugovor je raskinut na kraju sezone, a od ove nose Pumu
Crveno-beli nisu zadovoljni saradnjom sa italijanskim proizvođačem "Leđeom" i u narednih desetak dana moglo bi da dođe do raskida ugovora.

- Loša je situacija. Nije ispoštovan ugovor, oprema je lošeg kvaliteta. Videćemo šta će se desiti i razmišljamo o promeni - rekao je član Radne gupe FK Crvena zvezda Nebojša Čović za SOS Kanal.
čelni ljudi saveza morali bi biti oprezni i ne kockati se, gornji primjer pokazuje da se radi o neozbiljnoj firmi... mislim da s njima treba završiti jednom za svagda
BHF_Manijak

#2965 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Ma Talijani su to ba, gdje ces sa njima u pos'o! :lol:

Ne moze Legea nikada dati bolju ponudu od Adidasa ili Nikea, ako je i finansijski NESTO bolja, ipak brendom nije niti ce biti, jer nece nikad biti isto nositi Adidas/Nike i Legeu! :-) :roll:
szlava

#2966 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by szlava »

Evo bez zucmure :D i samo treba logo promjenuti u Legea :D

Image

Image
rajv0sa

#2967 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by rajv0sa »

Dobar dobar, :thumbup:
Ali ovaj je najbolji ikad :-D
Image
missko

#2968 Re: AW: Dres reprezentacije BiH

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:Ma Talijani su to ba, gdje ces sa njima u pos'o! :lol:

Ne moze Legea nikada dati bolju ponudu od Adidasa ili Nikea, ako je i finansijski NESTO bolja, ipak brendom nije niti ce biti, jer nece nikad biti isto nositi Adidas/Nike i Legeu! :-) :roll:
Moze Legea dati ponudu bolju ali je pitanje dal ce je ispostovati

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk-4
BHF_Manijak

#2969 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by BHF_Manijak »

Ma mogu oni na papiru dati 2 puta bolju ponudu od Adidasa, ali kao sto ti rece, pitanje je koliko ce je ispostovati.
sinuhe

#2970 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by sinuhe »

Sjeverna Koreja se nije kvalifikovala pa smo im jedini izlog u svijet :D
Sigurno nesto muljaju.
Herr Flick

#2971 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by Herr Flick »

Pa zar vi mislite da ce Adidas,Puma ili Nike prepustiti sponzorstvo tamo nekoj Legei i to jos na SP.Daj uozbiljite se :D :D
MOSALJOZE

#2972 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by MOSALJOZE »

Pa i sam Begić nije isključio da ponovno LEGEA bude sponzor,ali najvjerovatnije da neće.Libero mojne te info.
argyle

#2973 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by argyle »

http://www.giornalettismo.com/archives/ ... apoletano/

2010 Sjeverna Koreja, ucesnik SP u Juznoj Africi, dobila je 4 milona € (ugovor na 4 godine, 1 milion€/godina ) od Legee. Ugovor je potpisan u martu 2010, kad se vec znalo da idu na SP. Prve dresove su dobili tek desetak dana prije pocetka prvenstva. (Zbog slicnih problema Udinese je i raskinuo sa legeom).
Znaci nismo prvi koji bi nosili Legeu na Mundijalu.
Koliko mogu max ponuditi nama iz Legee? 1,5 mil € godisnje? nema sanse za vise.

Gledajuci ove ugovore ispod nama bi Nike, Puma ili Adidas trebali ponuditi nista manje od 2 mil € godisnje. 16.ta repka svijeta, najbolja u regionu, tim kvalifikacija po Uefi, mala zemlja prezivljela rat, historijska kvalifikacija o kojoj svi pisu, itd, itd.
Image

do 2012.te
Image

Urugvaj >4 miliona € godisnje od Pume
Portugal od Nike sada ima >5 miliona €/god.
karanana

#2974 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by karanana »

kad se samo sjetim da smo mjesecima ako ne i godinama igrali u dresovima gdje su plavom trakom morali pokrivati logo koji nije bio prihvatljiv, ona blamaza ne vrijedi i da lopine avansno uplate 4 miliona evra. a ustvari ta blamaza govori da ne trebamo gledati koreju, udinese i ostale koje su izradili kad su vec izradili i nas.
ado1230

#2975 Re: Dres reprezentacije BiH

Post by ado1230 »

Moguce je da nam NIKE ponudi dobar iznos jer se predvidja da ce izgubiti 40m € zbog ne igranja Ronalda ili Zlatana! Pa mozda u nama vide zaradu koliku toliku! Ono bez veze bi bilo odes na tribine s Leggea dresom, a repka igra u Nike. mada mrzim Nike!
Post Reply