skafiskafsnjak wrote:Gdje si SvaaabooPitarrr82 wrote:![]()
Sta ima u Dojcland
Kise na izvoz trenutno
Kod tebe?
skafiskafsnjak wrote:Gdje si SvaaabooPitarrr82 wrote:![]()
Sta ima u Dojcland
Ev kod nas ugrijalo...Hercegovina KalifornijaPitarrr82 wrote:skafiskafsnjak wrote:Gdje si SvaaabooPitarrr82 wrote:![]()
Sta ima u Dojcland
Kise na izvoz trenutno, ostalo sve napreduje hvala Bogu...
Kod tebe?
Gdje si ti pozuriioPitarrr82 wrote:Super, eto ga još malo onda...
Ja predao već za Aufenthalt, nisam ni imao 3 platne liste još niti su mi tražili još kao odlično sam sve pripremio dokumente
Tako mi dali termin, nije do mene. Dobro možda sam i ja malo prerano tražio terminskafiskafsnjak wrote:Gdje si ti pozuriioPitarrr82 wrote:Super, eto ga još malo onda...
Ja predao već za Aufenthalt, nisam ni imao 3 platne liste još niti su mi tražili još kao odlično sam sve pripremio dokumente
Ljepota od klimePitarrr82 wrote:
Kise na izvoz trenutno
ćiribiribela wrote:Ljepota od klimePitarrr82 wrote:
Kise na izvoz trenutno
Pa dobro, bilo je ono nekada u julu 42 valjda je to okćiribiribela wrote:Nemoj, budu 2 sedmice ljeta u augustu, dosta.
Alles-Tamam wrote:Najbitnije je da od plate mozes sebi priustiti da odletis tamo gdje sunce sija
insomnia78 wrote:A mores li
MladaPartizanka wrote:Kod nas konkretno ce, nadam se, biti lakse sa novim zakonom. Tek smo se ljetos registrovali za termin, ko zna ds li cemo ga i docekati po zapdnobalkanskoj.
Muz ima srednju elektrotehnicku i to smijer racunari i automatika. Poslije toga ekonomski fakultet ali tim se nikad nije bavio, zali Boze godina zivota. Poslat cemo u ihk fosa na priznavanje za elektroniker für informations und systemtechnik i nadat se da ce mu priznati. Ima i iskustvo u toj struci pa cemo sve poslati. To sitno zadovoljstvo je preko 1000KM. Onda ide traziti posao kao web developer ili nesto u hardware-u.
vjesticanametli wrote:Joj kad krene biznis s potvrdama bice sve develjoperi abap programeri i vragovi