Facebook spada u WOM, tacnije u social media marketing...ali ako ti nije uskladjen sa ostalim kanalima komuniciranjama onda ne ispunjava svoju svrhu....kazes da je osnovni medij promocije u zadnje dvije godine i slazem se sa tobom u potpunosti, ali opet da se vratimo na osnovu koju bh airlines NEMA! stranica je losa, informacije na stranici jos gore...evo ti primjer ko to koristi kako treba: germanwings (ista djelatnost)...web stranica obiluje informacijama, mozes kupiti kartu, mozes se informisati itd...njihov hotline je jako skup, ali ako im se obratis preko FB dobijes odgovor u narednih par sat max. dan...FreeSol2 wrote:Trebas znati da je facebook osnovni medij promocije u zadnje dvije godine. Vece su sanse za posjecenost na facebook fan page-u nego na oficijelnoj stranici. WOM marketing je najbolji pristup poslovanju jednoj kompaniji, sto znaci ili ces poslovati dobro ili neces nikako.nova_korisnica wrote:Ove informacije koje objavljuju na facebook stranici, nisu objavili na svojo zvanicnoj straniciili sam ja corava?
Tuzno je da nude opciju kupovine karata samo preko agencije, pored stranice koju imajudajte ljudi u bh airlinesu malo se saberite! Nisam neki it expert, ali koliko je zahtjevno uspostaviti online kupovinu karata?
Tako mi zao bude kad vidim na kakvim sitnicama nase firme kiksaju...
Ako je istina za ove linije, ali :thumbdown: za nepostejeci servis i zastarjelu stranicu....
bhairlines svoj red letenja za sezonu stavi nekoliko sedmica ranije...itd...da ne nabrajam njihove propuste...vecinu njih mozes jako lahko otkloniti...mene jedino cudi da turkish ovakve propuste jos tolerise...
i da se razumijemo ja bih bila VEOMA SRETNA da bhairlines te sitnice prevazidje, jer bih htjela da koristim njihove usluge (radije njima da placam nego germanwingsu)...ali ovako...ne mogu
p.s.: evo kako bi mogao glasiti moj wom: hej, bh airlines uveo nove linije! napokon cemo moci i iz dizeldorfa letiti prema sa..bla..bla..bla...samo ima jedna caka: ne mozes kartu kupiti online, niti mozes planirati kad ces jer nema jos reda letenja za letove koji su najavljeni za 2 mjeseca...