Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The 51st State
#2951 Re: FK Sarajevo
klub-strucni stab-igraci-navijaci, premalo je za titulu da samo jedna karika u lancu zadovoljava ambicije fudbalskog kluba sarajevo, naravno jasno je o kojoj je karici rijec.
-
cpt.picard
#2952 Re: FK Sarajevo
Poapravljate se, nema sta. Kolko je ono bilo u prvoj? 3:1?
Siguran sam da sledeci put kad budete igrali bice gusto
Siguran sam da sledeci put kad budete igrali bice gusto
-
leo karan
#2953 Re: FK Sarajevo
normalno,The 51st State wrote:klub-strucni stab-igraci-navijaci, premalo je za titulu da samo jedna karika u lancu zadovoljava ambicije fudbalskog kluba sarajevo, naravno jasno je o kojoj je karici rijec.
imas milion primjera iz godine u godinu, kako kod nas, tako i sirom svijeta da je adekvatna podrska vodjstva kluba najbitnija u lovu na titulu.
imali smo 2000. na proljece dream team nasih prostora, al dzaba kad nije imao niko da ga zastiti, pa ostadosmo kratkih rukava
edit. doduse imali smo i piriju na klupi
-
The 51st State
#2954 Re: FK Sarajevo
u tom smislu je zeljeznicar za sezonu ispred nas, uprava im funkcionise u skladu sa premijerligaskim okruzenjem, odlican trener, relativno pristojni igraci, jedino ih jebu navijacileo karan wrote:normalno,The 51st State wrote:klub-strucni stab-igraci-navijaci, premalo je za titulu da samo jedna karika u lancu zadovoljava ambicije fudbalskog kluba sarajevo, naravno jasno je o kojoj je karici rijec.
imas milion primjera iz godine u godinu, kako kod nas, tako i sirom svijeta da je adekvatna podrska vodjstva kluba najbitnija u lovu na titulu.
imali smo 2000. na proljece dream team nasih prostora, al dzaba kad nije imao niko da ga zastiti, pa ostadosmo kratkih rukava
edit. doduse imali smo i piriju na klupi
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#2955 Re: FK Sarajevo
sad kad te napadnuThe 51st State wrote: u tom smislu je zeljeznicar za sezonu ispred nas, uprava im funkcionise u skladu sa premijerligaskim okruzenjem, odlican trener, relativno pristojni igraci, jedino ih jebu navijaci.
- Control panel
#2956 Re: FK Sarajevo
ja bih ove igracine tukao dokle bih mogao. 
- Deriguz
#2957 Re: FK Sarajevo
PriNc_ba wrote:zanima me jos jedna stvar. kakve bi sankcije bile da nismo npr otisli odigrati ovu tekmu ? i jel postoji mogucnost da se zalba uputi uefi i fifi nakon sto se odigrala ponovljena tekma.
a slusajte naseg vrlog Baljkakakav je ovo papak to je shou
poslusajte drugi dio priloga kada se on javlja na telefon
http://--- NO LINKS ---/clanak/56757268290 ... u%C5%A1anj
FuTbalski klub Sloboda
Ali Baljak zato....
- bordo gandalf
#2958 Re: FK Sarajevo
Last edited by bordo gandalf on 24/03/2010 23:23, edited 1 time in total.
-
B-Faza
#2959 Re: FK Sarajevo
Hajd makni ovaj grb seljackog kluba zvanog Sloboda,ne znam sta radi na nasoj temi iako se radi o zajebanciji.S obzirom sta su pricali i sta su radili protiv nas zelim im iz sveg srca sretan put u "cvajtu".
- bordo gandalf
#2960 Re: FK Sarajevo
evo MICEM...inace link je sa uefine stranice xDB-Faza wrote:Hajd makni ovaj grb seljackog kluba zvanog Sloboda,ne znam sta radi na nasoj temi iako se radi o zajebanciji.S obzirom sta su pricali i sta su radili protiv nas zelim im iz sveg srca sretan put u "cvajtu".
-
Bijeli_sa
#2961 Re: FK Sarajevo
Ma dobro je sve u svemu, kasnimo malo za prvim...
istina imamo jos dva gostovanja, ali ima tu jos dosta da se igra, prerano su se pocele komsije paliti, mislim razumijem euforiju, biti drugi nakog 10 godina, mozda igrati evropu nakog 2004 pa makar i ispali kao zadnji put sa 7-0 budi nadu za nase komsije da se ipak nesto, iako to traje samo 10 godina, mjenja na bolje, i to treba da raduje sve nas...
Momci su danas odigrali dobro, naravno kada imas jadnu Slobodu s druge strane, kojoj Boze moj, trebaju bodovi da ne bi ispala, jer su levati toliko jadni da su zakovani za dno tabele, pa se i ciste pobjede od 0-3 (gavaric), igraju ponovo, pronalaze nekakva tumacenja, onda i sumljiva takmicarska komisija, koja glasa za nenormalne odluke, radi svojih klubova, i svega ostalog, da ne ponavljam sto je nama svima valjda postalo jasno...
Djaba sve misevi, mozete umirati, mozete pratiti kada mi igramo na radiju i uciti Fatihe da izgubimo, mozete raditi sta hocete, ali Sarajevo ce osvojiti titulu ove godine, i imate razloga da vas bude strah, Sarajevo ce dobiti Travnika, a ima toliko kola do kraja, da cemo vas sve raznjeti na Kosevu, naravno uz pomoc sjevera, koji ce vas opuhvati kao sto to radi vec godinama, vjerujem u ove momke, i dokazali su danas borbenost, iako su ih polomili, izaci cemo jaci iz ovoga, i osvojiti je u inat svima. Nikakve komisije, lazi, prevare, nas nece zaustaviti, u subotu, svi u Travnik, da bodrimo nase momke, a oni ce vratiti to na najbolji nacin....
Zapamtite vi misevi, koji dodjete ovdje cim Sarajevo izgubi, vi koji pratite Sarajevo kada igra vise nego zelju, ima jos dosta do kraja...i koliko god da to zelite, koliko god da to pokazujete, vasi snovi ce ostati samo snovi....
Momci su danas odigrali dobro, naravno kada imas jadnu Slobodu s druge strane, kojoj Boze moj, trebaju bodovi da ne bi ispala, jer su levati toliko jadni da su zakovani za dno tabele, pa se i ciste pobjede od 0-3 (gavaric), igraju ponovo, pronalaze nekakva tumacenja, onda i sumljiva takmicarska komisija, koja glasa za nenormalne odluke, radi svojih klubova, i svega ostalog, da ne ponavljam sto je nama svima valjda postalo jasno...
Djaba sve misevi, mozete umirati, mozete pratiti kada mi igramo na radiju i uciti Fatihe da izgubimo, mozete raditi sta hocete, ali Sarajevo ce osvojiti titulu ove godine, i imate razloga da vas bude strah, Sarajevo ce dobiti Travnika, a ima toliko kola do kraja, da cemo vas sve raznjeti na Kosevu, naravno uz pomoc sjevera, koji ce vas opuhvati kao sto to radi vec godinama, vjerujem u ove momke, i dokazali su danas borbenost, iako su ih polomili, izaci cemo jaci iz ovoga, i osvojiti je u inat svima. Nikakve komisije, lazi, prevare, nas nece zaustaviti, u subotu, svi u Travnik, da bodrimo nase momke, a oni ce vratiti to na najbolji nacin....
Zapamtite vi misevi, koji dodjete ovdje cim Sarajevo izgubi, vi koji pratite Sarajevo kada igra vise nego zelju, ima jos dosta do kraja...i koliko god da to zelite, koliko god da to pokazujete, vasi snovi ce ostati samo snovi....
-
Bordolini
#2962 Re: FK Sarajevo
Cestitam upravi na posljednjim desavanjima. Majku vam jebem nesposobnu!
Slobodi se zahvaljujem na gostoprimstvu
, igrace su nam polomili, navijace tretirali kao zivotinje. Jebem vam sve od do, bice mi zadovoljstvo vidjeti vam ledja na kraju sezone. U drugu ligu pa jugonostalgiju prosipajte.
Idemo dalje.
Slobodi se zahvaljujem na gostoprimstvu
Idemo dalje.
- burek_in_space
#2963 Re: FK Sarajevo
25. Mar. 2010. 00:51 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» svako8888
» svako8888
-
sumirprimus
#2964 Re: FK Sarajevo
Naravno,po praVLima foruma,...Bordolini wrote:Cestitam upravi na posljednjim desavanjima. Majku vam jebem nesposobnu!![]()
Slobodi se zahvaljujem na gostoprimstvu, igrace su nam polomili, navijace tretirali kao zivotinje. Jebem vam sve od do, bice mi zadovoljstvo vidjeti vam ledja na kraju sezone. U drugu ligu pa jugonostalgiju prosipajte.
Idemo dalje.
- ultima_palabra
#2965 Re: FK Sarajevo
Stani der malo, ja sam mislio da ste vi korak ispred, ma gdje bili, šta se desi?The 51st State wrote: u tom smislu je zeljeznicar za sezonu ispred nas, uprava im funkcionise u skladu sa premijerligaskim okruzenjem, odlican trener, relativno pristojni igraci, jedino ih jebu navijaci.
A ovaj bijeli vam je prelud, kad ovaj skeč uživo izvede, obećavam da ću mu dati sve sitno iz džepa
-
The 51st State
#2966 Re: FK Sarajevo
prostije nisam mogao napisati...i da los fazon realno...ultima_palabra wrote:Stani der malo, ja sam mislio da ste vi korak ispred, ma gdje bili, šta se desi?The 51st State wrote: u tom smislu je zeljeznicar za sezonu ispred nas, uprava im funkcionise u skladu sa premijerligaskim okruzenjem, odlican trener, relativno pristojni igraci, jedino ih jebu navijaci.
Jel oni navijači kojih ima 3-4 puta više na domaćim utakmicama?
A ovaj bijeli vam je prelud, kad ovaj skeč uživo izvede, obećavam da ću mu dati sve sitno iz džepa
- karanana
#2967 Re: FK Sarajevo
u ovom trenutku, kao sto kaze 51st state, zeljo je bolji u svemu osim u duelu hz sjever - manijaci jug. odem i na kosevo i na grbavicu i pogledam tekme onako sa neutralnog aspekta. gledo zadnjih 2-3 sarajeva, gledo ovu zeljinu u kupu i dvije protiv veleza jesenas. u ovom trenutku zeljina igra 1000 puta bolja, igraci 1000 puta spremniji ali jug puno puno slabiji od sjevera.
- PriNc_ba
#2968 Re: FK Sarajevo
mislim da veliku ulogu u odluci za prvaka ce imati klubovi koji se ne bore za titulu a koje igraju dobro sada i na strani a to su olimpik i laktasi koji idu u goste svim nasim protivnicima te ekipa koja igra solidno kuci i docekuje sve nase protivnike za titulu a to je velez. ekipa koja ne uzme laktase ili olimpika po meni ispada iz borbe za titulu a ekipa koja otrgne bod(ove) velezu ima velike sanse za titulu.
evo moje prognoze do kraja
20.kolo : sarajevo +0 zeljo +3 zrinjski +0 siroki+3 borac +3
21.kolo : sarajevo +3 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+3 borac +0
22.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+1 borac +3
23.kolo : sarajevo +1 zeljo +1 zrinjski +3 siroki+3 borac +1
24.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+0 borac +3
25.kolo : sarajevo +1 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+3 borac +3
26.kolo : sarajevo +3 zeljo +1 zrinjski +0 siroki+0 borac +0
27.kolo : sarajevo +1 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+3 borac +3
28.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+0 borac +0
29.kolo : sarajevo +0 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+0 borac +3
30.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+3 borac +0
eh ovo je ja mislim maksimum koji Sarajevo moze izvucii ukoliko ne pretrpimo vise od 2-3 poraza do kraja nece to biti tako lose
stanje bi na tabeli bilo ovakvo s ovim osvojenim bodovima i vjerujem da ce to tako i biti s nekom razlikom 1-3 boda gore ili dole.
1. Borac 57
2. Sarajevo 55
3. Široki 53
4. Željezničar 52
5. Zrinjski 47
eh ovo je u slucaju da bude iks na grbavici zeljo - borac
a u slucaju da zeljo dobije zeljo onda treci s 54 boda a mi prvi s istim brojem bodova kao i borac al bolji medjusobni duel
heheheheheh 
evo moje prognoze do kraja
20.kolo : sarajevo +0 zeljo +3 zrinjski +0 siroki+3 borac +3
21.kolo : sarajevo +3 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+3 borac +0
22.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+1 borac +3
23.kolo : sarajevo +1 zeljo +1 zrinjski +3 siroki+3 borac +1
24.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+0 borac +3
25.kolo : sarajevo +1 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+3 borac +3
26.kolo : sarajevo +3 zeljo +1 zrinjski +0 siroki+0 borac +0
27.kolo : sarajevo +1 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+3 borac +3
28.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+0 borac +0
29.kolo : sarajevo +0 zeljo +3 zrinjski +3 siroki+0 borac +3
30.kolo : sarajevo +3 zeljo +0 zrinjski +0 siroki+3 borac +0
eh ovo je ja mislim maksimum koji Sarajevo moze izvucii ukoliko ne pretrpimo vise od 2-3 poraza do kraja nece to biti tako lose
stanje bi na tabeli bilo ovakvo s ovim osvojenim bodovima i vjerujem da ce to tako i biti s nekom razlikom 1-3 boda gore ili dole.
1. Borac 57
2. Sarajevo 55
3. Široki 53
4. Željezničar 52
5. Zrinjski 47
eh ovo je u slucaju da bude iks na grbavici zeljo - borac
- karanana
#2969 Re: FK Sarajevo
na osnovu cega zakljucujes ovako dobre rezultate sarajeva?
ne vidim protivnike po kolima pa ne znam koliko ovo bodova dajes sarajevu mimo koseva. jeli ukupno 3? 3 nerijesene. odnosno jeli ovo dajes sarajevu 3 boda u laktasima? nikad! eventualno u travniku 1.
koje je kolo derbi? jeli tu dajes sarajevu 3 boda i ako dajes - zasto?
ne vidim protivnike po kolima pa ne znam koliko ovo bodova dajes sarajevu mimo koseva. jeli ukupno 3? 3 nerijesene. odnosno jeli ovo dajes sarajevu 3 boda u laktasima? nikad! eventualno u travniku 1.
- PriNc_ba
#2970 Re: FK Sarajevo
prvo idem vodjen ovim cinjenicamakaranana wrote:na osnovu cega zakljucujes ovako dobre rezultate sarajeva?
ne vidim protivnike po kolima pa ne znam koliko ovo bodova dajes sarajevu mimo koseva. jeli ukupno 3? 3 nerijesene.
usporedba prva 4 kola jesenjeg i prva 4 kola proljetnog dijela prvenstva
-------------jesen-------proljece
sarajevo-----3--------------6
zeljo--------- 7--------------10
zrinjski-------3--------------7
siroki---------4--------------2
borac---------12-------------7
tako da mislim da ne treba da se brinemo
drugo derbi je 28 kolo i ako do tada bude priblizno ovim mojim prognozama znaci da ce nam forma ici prema gore kao sto uvijek i bude i ocekujem 3 boda u suprotnom mislim da ako komsijama bude trebalo za titulu da ce i pobjediti jer mislim da bi se mogli dogovoriti
prognozirao sam mimo koseva da gubimo od travnika i rudara,dobijamo laktase s obzirom da smo do sada najbolje tekme igrali protiv ekipa koje se ne brane i koje igraju FUDBAL a laktase svrstavam u te ekipe.uzimamo bod celiku,zvijezdi i slaviji ili eventualno da pobjedimo jednu od te tri a izgubimo dvije uglavnom 3 boda iz ta tri gostovanja ocekujem. i to je to
jel treba jos nesto ?
- karanana
#2971 Re: FK Sarajevo
jeli ovo prognoziras i 3 boda u laktasima?
jeste li 21. kolo u laktasima?
edit: vidim sada da jeste. ja ne bih rekao to, ali eto, vidjecemo uskoro. laktasi su u usponu i izvuci ce se. nece oni prokockati vise niti jednu tekmu kuci.
za uspone i padove forme ne znam. ne znam jeli to uvijek ciklicno. znam da je u ovom trenutku forma sarajeva u padu nakon odlicnih rezultata i forme krajem jesenjeg dijela. i ne znam jeli uvijek pravilo da ce forma ici na gore a da ce u isto vrijeme zeljina forma ici na dole.
jeste li 21. kolo u laktasima?
edit: vidim sada da jeste. ja ne bih rekao to, ali eto, vidjecemo uskoro. laktasi su u usponu i izvuci ce se. nece oni prokockati vise niti jednu tekmu kuci.
za uspone i padove forme ne znam. ne znam jeli to uvijek ciklicno. znam da je u ovom trenutku forma sarajeva u padu nakon odlicnih rezultata i forme krajem jesenjeg dijela. i ne znam jeli uvijek pravilo da ce forma ici na gore a da ce u isto vrijeme zeljina forma ici na dole.
- PriNc_ba
#2972 Re: FK Sarajevo
ma ne kazem ja da ce necija forma pasti nego samo kazem da ocekujem da forma ide gore kod nas
laktase fkt respektujem i mislim da su uz siroki trenutno najkvalitetnija ekipa u ligi. i mislim da ce osvojiti najveci broj bodova na ovoj polusezoni. ali isto tako oni su jedni od rijetkih koji se nadigravaju i na svom i na gostujucem terenu(skoro uvijek) a mi protiv ekipa koje nisu isle ciljano na 3 boda ,preko nekih kontri i zamrsenih taktika i slicno, uvijek igramo dobro. tako da ocekujem da uz dobru igru mozemo imati i malo srece i pobjediti. jer npr protiv zrinjskog smo ekstra odigrali i radi sudije zijanili jos 2 boda, zelju dobili doduse u nesto slabijoj igri nego protiv zrinjskog, borca isto dobili, protiv sirokog nismo imali srece i odigrali isto dobro al zijanili 2-0 isto ko sto su komsije dole imale srece i dobili 2 0 iz 2 prilike a siroki promasivao 3-4 izgledne prilike kod nas je bilo obratno siroki zabio a mi promasivali
kazem ovo je maksimum koji bi sarajevo mogao izvuci i tome se nadam a sad sta ce biti vidjet cemo
i ovo s bodovima ekipa ocekujem da ce biti u 1-3 boda razlike gore/dole na kraju
jer cisto sumnjam da ce neko biti bas superiorniji od ostalih
laktase fkt respektujem i mislim da su uz siroki trenutno najkvalitetnija ekipa u ligi. i mislim da ce osvojiti najveci broj bodova na ovoj polusezoni. ali isto tako oni su jedni od rijetkih koji se nadigravaju i na svom i na gostujucem terenu(skoro uvijek) a mi protiv ekipa koje nisu isle ciljano na 3 boda ,preko nekih kontri i zamrsenih taktika i slicno, uvijek igramo dobro. tako da ocekujem da uz dobru igru mozemo imati i malo srece i pobjediti. jer npr protiv zrinjskog smo ekstra odigrali i radi sudije zijanili jos 2 boda, zelju dobili doduse u nesto slabijoj igri nego protiv zrinjskog, borca isto dobili, protiv sirokog nismo imali srece i odigrali isto dobro al zijanili 2-0 isto ko sto su komsije dole imale srece i dobili 2 0 iz 2 prilike a siroki promasivao 3-4 izgledne prilike kod nas je bilo obratno siroki zabio a mi promasivali
kazem ovo je maksimum koji bi sarajevo mogao izvuci i tome se nadam a sad sta ce biti vidjet cemo
-
Utic
#2973 Re: FK Sarajevo
Princ tvoja prognoza se bazira na onoj staroj "da komsiji crkne krava"!
Znam da su to gore tvoje zelje, ali sreca pa je realnost malo drugacija... Hrabro je od tebe "naginjati" ka tome da Borac bude prvak (mene su takvi granatirali par godina, pa im zelim neke druge stvari, ali to nije tema danasnje emisije...), a ako je po tvojim zeljama ja bih vama trebao zazeliti sesto mjesto (nije daleko od realnosti), ali ja sam ipak malo "kulturniji"... zelim vam drugo mjesto, odamah iza nas!
Zao mi je sto vam se desila Tuzla i zna se kako se ovakve stvari rjesavaju u normalnim savezima, ali nazalost tako nam je kako je... ko je bio na Grbavici i utakmici kupa Zeljo-Zrinjski zna dobro kakvo je sudjenje bilo i razumije o cemu govorim... "Trosi" nas ko stigne i kako stigne, a mi nemamo ljude "na vrhu" (citaj savezu) da bilo sta uradimo.
I
ti kazes da je zadnja ekipa na tabeli medju dvije najbolje ekipe u ligi... mozda sam ipak bez veze ovo sve pisao... odo da radim, haj zdra'o!
Znam da su to gore tvoje zelje, ali sreca pa je realnost malo drugacija... Hrabro je od tebe "naginjati" ka tome da Borac bude prvak (mene su takvi granatirali par godina, pa im zelim neke druge stvari, ali to nije tema danasnje emisije...), a ako je po tvojim zeljama ja bih vama trebao zazeliti sesto mjesto (nije daleko od realnosti), ali ja sam ipak malo "kulturniji"... zelim vam drugo mjesto, odamah iza nas!
Zao mi je sto vam se desila Tuzla i zna se kako se ovakve stvari rjesavaju u normalnim savezima, ali nazalost tako nam je kako je... ko je bio na Grbavici i utakmici kupa Zeljo-Zrinjski zna dobro kakvo je sudjenje bilo i razumije o cemu govorim... "Trosi" nas ko stigne i kako stigne, a mi nemamo ljude "na vrhu" (citaj savezu) da bilo sta uradimo.
I
-
Fordas
#2974 Re: FK Sarajevo
Fakat ne kontam kako vam se da pisati te kalkulacije, ali fakat
Stvar je jasna. ako ne dignemo u Travniku sva tri boda, ispadamo iz svih mogucih kalkulacija za titulu. Evropa u tom slucaju? Obzirom na rasplet u Kupu, moguca.
Sa tricom u Travniku, ostajemo u utrci ali opet do nekog nardnog gostovanja.. realno izuzev Laktasa
(mada ce i tamo mnogim timovima biti lakse nego u Tz jer tamo barem nece udarati
)
eto, sve ce se znati u subotu
Stvar je jasna. ako ne dignemo u Travniku sva tri boda, ispadamo iz svih mogucih kalkulacija za titulu. Evropa u tom slucaju? Obzirom na rasplet u Kupu, moguca.
Sa tricom u Travniku, ostajemo u utrci ali opet do nekog nardnog gostovanja.. realno izuzev Laktasa
eto, sve ce se znati u subotu
Last edited by Fordas on 25/03/2010 13:05, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#2975 Re: FK Sarajevo
@princ
Ma fol je da ste na jesen u prva 4 kola imali Evropu kao opravdanje, a koje je sad?
Ako niste imali sreće u Mostaru i Širokom, onda budi pošten pa reci da ste je imali na Grbavici i u BL, znači negdje dobiješ negdje izgubiš, te se stvari poravnaju u toku sezone...
Mislim da vam je ključna utakmica u Travniku, ako tamo izgubite, izgubićete i u Laktašima, a onda će se stvoriti takva atmosfera da ni Capello ne bi mogao popraviti stvar. Ako dobijete, sve je moguće
Ma fol je da ste na jesen u prva 4 kola imali Evropu kao opravdanje, a koje je sad?
Ako niste imali sreće u Mostaru i Širokom, onda budi pošten pa reci da ste je imali na Grbavici i u BL, znači negdje dobiješ negdje izgubiš, te se stvari poravnaju u toku sezone...
Mislim da vam je ključna utakmica u Travniku, ako tamo izgubite, izgubićete i u Laktašima, a onda će se stvoriti takva atmosfera da ni Capello ne bi mogao popraviti stvar. Ako dobijete, sve je moguće
Last edited by ultima_palabra on 25/03/2010 13:04, edited 1 time in total.