English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sarajevo89er
#2951 Re: English Premier League
IDEMO UNITED!!! BOD RAZLIKE!! 
- GandalfSivi
#2952 Re: English Premier League
Jao sta im pocinise. Fakat sam kontao posteno cestitati Chelsea-u na tituli ako danas pobijede, ali tek sada se vidi koliko ne zasuzuju tituli. Pa moglo je biti 7:1.
P.S. Pavlyuscenko kupljen od strane Abramovica danas, pa ono ni ja ne bih fulao...
P.S. Pavlyuscenko kupljen od strane Abramovica danas, pa ono ni ja ne bih fulao...
- bingov buraz
#2953 Re: English Premier League
Pavljucenko je teska taraba,umjetnost je promasiti neke sanse koje ovaj uspije 
-
todd_smith
#2954 Re: English Premier League
ne zna se koji je gori Pavlychenko ili Bendtner

- Sarajevo89er
#2955 Re: English Premier League
Jao majko,pustit će im Loserpool.
Valjda neće.
Valjda neće.
- cyprus
#2956 Re: English Premier League
Eto, još ništa nije gotovo
. Bravo Carlo 
-
nAN3
#2957 Re: English Premier League
utakmice celzija do kraja ?
- Sarajevo89er
#2958 Re: English Premier League
Bojim se da im Looseri ne puste.alternativni wrote: Chelsea mora ici kod Liverpoola
- bingov buraz
#2959 Re: English Premier League
Svakako,neka ga u Totenhemu nemam nista protivalternativni wrote:pomenutoj tarabi sve cestitke za asistencijebingov buraz wrote:Pavljucenko je teska taraba,umjetnost je promasiti neke sanse koje ovaj uspije![]()
-
todd_smith
#2960 Re: English Premier League
macester uzima ovo na kraju...nazalost
- Trasimaco
#2961 Re: English Premier League
Ne mogu da vjerujem da je rezultat samo 2:1.
Ovi Spursi su neka totalno luda ekipa. Mogli su komotno zabiti jos 5 komada. I na kraju su se svojski potrudili da prokockaju sve.
Znao sam da necu biti opusten do samog kraja utakmice. Ipak, cestitike Spursima. Sad bi bilo lijepo da se naguze u iducem kolu i da na kraju sezone uzmu 4. poziciju.
Kiks Uniteda kod Blackburna sada pokazuje mnogo toga, ali ne treba puno zaliti. Ovo je bio sjajan dan.
Liverpoolu nikako ne vjerujem, ali se nadam da ce igrati posteno ako dođe do toga da njihova utakmica protiv Chavsa odlucuje prvaka.

Kiks Uniteda kod Blackburna sada pokazuje mnogo toga, ali ne treba puno zaliti. Ovo je bio sjajan dan.

-
krusty
#2962 Re: English Premier League
todd_smith wrote:macester uzima ovo na kraju...nazalost
uzima zato sto su najbolji
- cyprus
#2963 Re: English Premier League
Vidjeli smo u više navrata kako su najboljikrusty wrote:todd_smith wrote:macester uzima ovo na kraju...nazalost
uzima zato sto su najbolji
-
krusty
#2964 Re: English Premier League
vidjeli smo i strasni chelsea zadnje 2 tekme meda ne mogu
i sta tebi znaci najbolja ekipa ? ona koja na kraju uzima titulu ili nesto drugo ?
i United i Arsenal ove sezone imaju previse problema sa povredama, a Chelsea je manje vise u najjacem sastavu stalno
i sta tebi znaci najbolja ekipa ? ona koja na kraju uzima titulu ili nesto drugo ?
i United i Arsenal ove sezone imaju previse problema sa povredama, a Chelsea je manje vise u najjacem sastavu stalno
- sinus
#2965 Re: English Premier League
A šta je to Manutd dvije utakmice prije ove pokazao ? Ma bjažiiiikrusty wrote:vidjeli smo i strasni chelsea zadnje 2 tekme meda ne mogu
Koliko je tebi godina majke ti ? Daj nemoj da pišemo kao djeca. Eno ti ciki pa se sa njime tako nebulozno naklapaj, on to voli.
A šta tebi znači najbolja ekipa? Na kraju krajeva Chelsea je i sada na prvom mjestu sa bodom prednosti. Što znači da su još najbolji dok ne spadnu sa prvog mjesta...A ja se nadam da će tako i ostati.
U biti, cijelo prvenstvo ManUtd i Chelsea su jedan do drugoga i smjenjuju se na osnovu kikseva ovog drugog...I smiješno je i ispada GLUPAN obični onaj ko kaže da je jedna od ove dvije ekipe toliko boooooljaaaaa od ove druge.
A to smo mogli vidjeti danas, ko kaže da ManUtd nije imao sreće ili je slijep ili je glup ili se pravi ovo oboje. Ali zasluženo su pobijedili isto kao što bi bilo zasluženo da je City uzeo bodove.
Na kraju, koji god od ova dva tima uzme titulu biće zaslužena. Nadam se da će to biti plavi.
- tesla
#2966 Re: English Premier League
Essiena se ne sjećam koliko dugo ne igra, Bosingwa odavno povrijeđen, Ivanović i A.Cole već duže vrijeme (najbolji igrači u trenucima povreda), Carvalho, Ballack, Deco u par navrata povrijeđeni, Cech propustio par ključnih utakmica, Joe Cole se skoro vratio, na Afričkom kupu najviše igrača iz Chelseaa.
- cyprus
#2967 Re: English Premier League
Chelsea je u ovoj sezoni apsolutno više pokazao od Manchestera i to je vidljivo iz svemirakrusty wrote:vidjeli smo i strasni chelsea zadnje 2 tekme meda ne mogu
A za ovo da je Chelsea manje-više u najboljem sastavu
- mrtva kokoš
#2968 Re: English Premier League
ovaj krusty neki teski hejter...
u engl. navijam za arsenal, ali po meni celski treba ovo osvojiti, ali opet oni firauni 90+ imaju sanse
u engl. navijam za arsenal, ali po meni celski treba ovo osvojiti, ali opet oni firauni 90+ imaju sanse
- Ave, Nijaz!
#2969 Re: English Premier League
Pu, sad smo mogli biti prvi, ovako moram cekati jos dva kola.
Keep the faith!
Keep the faith!
-
krusty
#2970 Re: English Premier League
hahaha vidi ih sto se pale
@sinus ne shvatas, man utd je vec godinama konstantno najbolja ekipa u engleskoj vidi se po broju osvojenih trofeja, a ti meni pricas o tome ko je najbolji u zadnjih par utakmica...
chelsea ce biti najbolja ekipa ove sezone, ako osvoji titulu, ako ne osvoji opet su jos jednu godinu najbolji iza najboljih
treba biti realan jbg, i ja bih volio da arsenal osvoji jer navijam za njih, ali man utd je najbolji dzaba
@tesla od tih svih sto si nabrojao jedino Essiena i Bosingwe nema bas dugo, ovi ostali su svi igrali vise nego pola startne postave Arsenala
da ne spominjem koliko chelsea ima jaku klupu, kraj Kaloua i Maloude to sto Joe Cole ne igra i nije neki hendikep... isto tako Ivanovic je solidna zamjena za Bosingwu, Deco je svakako rezerva itd
a ko moze tako solidno zamjeniti Rooneya u napadu ? Ferdinanda u odbrani ? Van Persia ? Fabregasa ? Arshavina ?
@sinus ne shvatas, man utd je vec godinama konstantno najbolja ekipa u engleskoj vidi se po broju osvojenih trofeja, a ti meni pricas o tome ko je najbolji u zadnjih par utakmica...
chelsea ce biti najbolja ekipa ove sezone, ako osvoji titulu, ako ne osvoji opet su jos jednu godinu najbolji iza najboljih
treba biti realan jbg, i ja bih volio da arsenal osvoji jer navijam za njih, ali man utd je najbolji dzaba
@tesla od tih svih sto si nabrojao jedino Essiena i Bosingwe nema bas dugo, ovi ostali su svi igrali vise nego pola startne postave Arsenala
da ne spominjem koliko chelsea ima jaku klupu, kraj Kaloua i Maloude to sto Joe Cole ne igra i nije neki hendikep... isto tako Ivanovic je solidna zamjena za Bosingwu, Deco je svakako rezerva itd
a ko moze tako solidno zamjeniti Rooneya u napadu ? Ferdinanda u odbrani ? Van Persia ? Fabregasa ? Arshavina ?
- ja.neron
#2971 Re: English Premier League
Spisak igrača MAN UTD koji su bili ili su povrijeđeni:
Van der Sar - slomio ruku na početku sezone u pripremnoj utakmici odsutan bio mjesec dana, razbolila mu se žena odsutan bio 2 sedmice,
B.Foster(golman) - povrijeđen ne znam koliko dugo;
Brown - povrijeđen do kraja sezone,
O´Shea - bio povrijeđen 3 ili 4 mjeseca,
Ferdinand - povreda odsutan bio 2 mjeseca ,
Vidić - povreda bio odsutan oko 2 mjeseca,
Evans - povrijeđen bio oko 3 mjeseca,
Neville - bio povrijeđen oko mjeseca dana,
Rafael - povreda mjeseca dana van terena,
Hargreaves - zadnju utakmicu odigrao u finalu lige prvaka 2008 godine,
Giggs - radi loma ruke nije igrao 2 sedmice,
Rooney - bio povrijeđen ,
Anderson - trenutno povrijeđen do kraja sezone,
ima još nekoliko igrača sa klupe koji su bili povrijeđeni koje neću sad navoditi...
Igrači koji nisu bili povrijeđeni:
Evra
Berbatov
Scholes
Nani
Kuszczak
Fletcher
Carrick
Park
Valencia
Van der Sar - slomio ruku na početku sezone u pripremnoj utakmici odsutan bio mjesec dana, razbolila mu se žena odsutan bio 2 sedmice,
B.Foster(golman) - povrijeđen ne znam koliko dugo;
Brown - povrijeđen do kraja sezone,
O´Shea - bio povrijeđen 3 ili 4 mjeseca,
Ferdinand - povreda odsutan bio 2 mjeseca ,
Vidić - povreda bio odsutan oko 2 mjeseca,
Evans - povrijeđen bio oko 3 mjeseca,
Neville - bio povrijeđen oko mjeseca dana,
Rafael - povreda mjeseca dana van terena,
Hargreaves - zadnju utakmicu odigrao u finalu lige prvaka 2008 godine,
Giggs - radi loma ruke nije igrao 2 sedmice,
Rooney - bio povrijeđen ,
Anderson - trenutno povrijeđen do kraja sezone,
ima još nekoliko igrača sa klupe koji su bili povrijeđeni koje neću sad navoditi...
Igrači koji nisu bili povrijeđeni:
Evra
Berbatov
Scholes
Nani
Kuszczak
Fletcher
Carrick
Park
Valencia
- Ave, Nijaz!
#2972 Re: English Premier League
Ne znam sto se zalis, nije to nista.
- ja.neron
#2973 Re: English Premier League
nisam se ja žalio već ovi tzv.rusi, a to stavi spisak arsenalovih igrača koji su bili ili su povrijeđeniAve, Nijaz! wrote:Ne znam sto se zalis, nije to nista.
- Ave, Nijaz!
#2974 Re: English Premier League
Almunia oko mjesec malo jace
Clichy oko dva mjeseca
Gibbs haman cijelu sezonu
Gallas do kraja, bit ce oko 2 mjeseca
Vermaelen do kraja od neki dan, bio je dosta konstantan, ali eto povrijedi se kad je najpotrebniji
Djourou cijelu sezonu
Song AFC i povrede oko mjesec,mjesec i pol
Fabregas oko mjesec i pol
Nasri jedan do dva mjeseca
Rosicky isto Nasri, malo jace
Walcott dva, tri mjeseca
Bendy dva mjeseca
Vela oko 2, 3 mjeseca
RvP 5 mjeseci, jebaji ga
Ovo ono iz glave, sta mi je rvo naumpalo.
Clichy oko dva mjeseca
Vermaelen do kraja od neki dan, bio je dosta konstantan, ali eto povrijedi se kad je najpotrebniji
Djourou cijelu sezonu
Walcott dva, tri mjeseca
Bendy dva mjeseca
Vela oko 2, 3 mjeseca
RvP 5 mjeseci, jebaji ga
- alijagoro
#2975 Re: English Premier League
Samo jos da dodam Diaby-a,Ramseya i Arsavina.Ave, Nijaz! wrote:Almunia oko mjesec malo jace
Clichy oko dva mjeseca
Djourou cijelu sezonu
Walcott dva, tri mjeseca
Bendy dva mjeseca
Vela oko 2, 3 mjeseca
RvP 5 mjeseci, jebaji ga