N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sadmire
#2952 Re: N.K. Čelik Zenica
ne znam kako je na tv-u izgledalo, ali sa tribina posmatrano Celik je pruzio zadovoljavajucu partiju, protiv nominalno bolje ekipe i po onakvoj vrucini, kasnije i vjetru. Nedostatak kvaliteta su nadomjestili borbenoscu i zeljom, a vise od ovako poslozene ekipe se ne moze ni ocekivati. Najveci problem je sto na klupi nemaju nikoga ko nakon ulaska moze nesto promijeniti u igri, tako da su treneru prilicno svezane ruke.
Sve u svemu, ovi igraci, sa svojim pristupom igri zasluzuju da ih se podrzi i bodri sa tribina, i, to nazalost moram konstatovati, zenicka publika nije prepoznala, ali ostaje nada da ce na Bilinom posjeta biti veca, posebno ako u Travniku ostave povoljan rezultat.
Sve u svemu, ovi igraci, sa svojim pristupom igri zasluzuju da ih se podrzi i bodri sa tribina, i, to nazalost moram konstatovati, zenicka publika nije prepoznala, ali ostaje nada da ce na Bilinom posjeta biti veca, posebno ako u Travniku ostave povoljan rezultat.
-
Mali Memo
#2953 Re: N.K. Čelik Zenica
da se i ovdje javim, jos jedan Robijaš na forumu
lamse
lamse
- phillie
#2954 Re: N.K. Čelik Zenica
bujrum, ho's sta pojes' ho's sta pit'Mali Memo wrote:da se i ovdje javim, jos jedan Robijaš na forumu![]()
lamse
-
Mali Memo
#2955 Re: N.K. Čelik Zenica
moglo bi se sta pojesti, sta nudis?crkvice wrote:bujrum, ho's sta pojes' ho's sta pit'Mali Memo wrote:da se i ovdje javim, jos jedan Robijaš na forumu![]()
lamse
a piva tuzlanska moze
- phillie
#2956 Re: N.K. Čelik Zenica
Tekma,piva i nama gotiva 
-
Djubre_
- Partijaner
#2958 Re: N.K. Čelik Zenica
Daj Boze da do tog dogadjaja dodje, kad nismo sa Dinamom dogovorili ne znam kako ce ovo izvest, ali vidjecemo.
-
Djubre_
#2959 Re: N.K. Čelik Zenica
teze ti je s dinamom dogovoriti nego sa barcelonom 
- samo_ti
#2961 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne moze nam se, patka ba ljudi 
- splend
#2962 Re: N.K. Čelik Zenica
kad je zeljo mogao sa galatasarjem, fenerom, besiktasom i Bog zna jos s kim, moRemo i mi sa fiorentinom 
sad bez zajebancije, ja sam cuo za ovo ima 4-5 dana, kao neki u klubu pokusavaju ovo da odrade, sad dokle i kako su dosli, to ne znam. nije zenica london, da se nesto moze sakriti
sad bez zajebancije, ja sam cuo za ovo ima 4-5 dana, kao neki u klubu pokusavaju ovo da odrade, sad dokle i kako su dosli, to ne znam. nije zenica london, da se nesto moze sakriti
-
Mustang1
#2963 Re: N.K. Čelik Zenica
Moguce je sto nije .. Ali pitanje je u kakvom ce sastavu Fiorentina doci i ako dodje ..
- Ajatolah_
#2964 Re: N.K. Čelik Zenica
Pa i bolje da dođe u što lošijem...
Naš prosječan čovjek je čuo za Aquilanija, Jovetića, Ljajića, i Pizarra (njega zato što misli da je Claudio
ili je gledao Džeku u Cityju
). Jovetića i Ljajića povedu malo da usput posjete rodbinu, a inače to hoće li igrati Camporese ili Pasqual, našem čovjeku ništa ne znači. Dogovorimo poraz od 2:3, svi sretni. 
-
sorted
#2965 Re: N.K. Čelik Zenica
Si dobar ba kakav poraz?
Ima da Viola padne na Bilinom ko prije ravno 40 kuka. 
-
Djubre_
#2967 Re: N.K. Čelik Zenica
a neki kazu patka.. naravno saopstenja jos nikakvog nema.. jer pokusavaju stupiti u dogovor sa celnim ljudima fiorentine.. to nasi zele zbog datuma koji se spominje u textu kada su savladali fiorentinu sa 1:0. Pa na taj datum da se odigra ponovo utakmica.. sto bi naravno bilo lijepo to za nasu drzavu.. Sve zavisi od ljudi iz fiorentine kakvi su s planovima..
- Ajatolah_
#2968 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma Talijani ne vole igrati ni Ligu Evrope, a kamoli prijateljske u sred sezone. Džaba kad nemamo insajdera na forumu koji se čuje s Porčom. 
- splend
#2969 Re: N.K. Čelik Zenica
kako nemamoEdoI wrote:Ma Talijani ne vole igrati ni Ligu Evrope, a kamoli prijateljske u sred sezone. Džaba kad nemamo insajdera na forumu koji se čuje s Porčom.
- Ajatolah_
#2970 Re: N.K. Čelik Zenica
A je l' imamo?
Pa de nek' onda to ispita... 
-
Eborg
#2971 Re: N.K. Čelik Zenica
FK Sarajevo bi mogao dobiti kreditnu karticu 2013. godine
I Čelik u projektu!
Sviđa mi se ovo fakat, Porča super radi. Ako se ovo desi uzimam karticu odmah! 
I Čelik u projektu!
- Ajatolah_
#2972 Re: N.K. Čelik Zenica
Čekaj, ovo je kao obična Visa kartica sa Čelikovim grbom ili...? Hoće li tu klub moći ugrabiti kakvu lovu? A ja svakako neću biti punoljetan još neko vrijeme. 
-
Eborg
#2973 Re: N.K. Čelik Zenica
I meni je to nejasno. Nadam se da neće završiti sve na karticama sa grbom jer od toga klub nema nikakve koristi već samo sebi zatvara vrata potencijalnim sponzorima iz drugih banaka. Sarajevo je već u drugoj situaciji jer su bliski toj banci preko svoje uprave, moguće da su im i sponzori.
U inostranstvu je to urađeno tako da od svake transakcije klub dobija neki procenat (recimo 0,25% ili tako nešto), korisnici skupljaju bodove koje mogu kasnije da iskoriste npr. u fan-shopu, učestvuju u takmičenjima kluba i sl. Ukoliko bi se radilo o nečemu takvom rado bih uzeo karticu i koristio je.
Ako je samo kozmetika, ne treba ulaziti u to. Niti je Vakufska banka nešto poznata kod nas niti treba sebi time zatvoriti vrata kod drugih banaka (ne možeš npr. sarađivati sa Vakufskom bankom tako a onda tražiti od npr. Unicredita da bude jedan od sponzora).
U inostranstvu je to urađeno tako da od svake transakcije klub dobija neki procenat (recimo 0,25% ili tako nešto), korisnici skupljaju bodove koje mogu kasnije da iskoriste npr. u fan-shopu, učestvuju u takmičenjima kluba i sl. Ukoliko bi se radilo o nečemu takvom rado bih uzeo karticu i koristio je.
Ako je samo kozmetika, ne treba ulaziti u to. Niti je Vakufska banka nešto poznata kod nas niti treba sebi time zatvoriti vrata kod drugih banaka (ne možeš npr. sarađivati sa Vakufskom bankom tako a onda tražiti od npr. Unicredita da bude jedan od sponzora).
- phillie
#2974 Re: N.K. Čelik Zenica
Ovdje je sve receno:
a)placanje u trgovinama
b)podizanje gotovine na bankomatima
c)internet bankarstvo
Ova glupost koja je navedena kao "osnovna prednost" je ubleha, jer sa bilo kojom DEBITNOM karticom (pa makar mi slika titalajke bila na njoj sa znaom VISA-e) trosim sretstva koja su uplacena na racun, tj. nemam nikakav limit na ovoj kartici. Automatski ova kartica je po njihovim rijecima "sigurnija" jer razmisljaju da mi eventualni lopov nece imati nista ukrasti (a sta ako platu primam preko njih, pa taman legal ohooo plata, a meni ukrali karticu. Dje tu "dodatna sigurnost")
U tekstu nigdje nije navedena korist nogometnih klubova, osim "sminkeraja" i "brendiranja" debitnih kartica Vakufske Banke. A cini mi se, koliko sam upoznat, u Zapadnoj Evropi je sasvim normalno da imas mogucnost u banci da mozes kreirati izgled svoje kreditne i debitne kartice (npr, umjesto dizajna logoa banke stavis sliku svoje porodice ili sl.). Ispravite me ako grijesim, i ja sam tako cuo, mada davno.
Dakle, sve sto mozes raditi i sa "obicnom" debitnom karticom:Ukoliko projekt bude uspješan, kartice sa brendom FK Sarajevo omogućit će vlasnicima plaćanje kod svih trgovaca koji prihvataju VISA kartice, podizanje gotovine na svim ATM-ovima ili POS-ovima, koji su u mreži VISA-e, te plaćanje putem interneta kod svih internet trgovaca.
Osnovna prednost ovakve vrste kartice jeste to što klijent koristi isključivo svoja sredstva, odnosno sredstva koja je uplatio na račun. Zbog toga, ovakva kartica pruža klijentu dodatnu sigurnost u slučaju gubitka, krađe ili eventualne pronevjere kartice prilikom bilo kakvog korištenja.
a)placanje u trgovinama
c)internet bankarstvo
Ova glupost koja je navedena kao "osnovna prednost" je ubleha, jer sa bilo kojom DEBITNOM karticom (pa makar mi slika titalajke bila na njoj sa znaom VISA-e) trosim sretstva koja su uplacena na racun, tj. nemam nikakav limit na ovoj kartici. Automatski ova kartica je po njihovim rijecima "sigurnija" jer razmisljaju da mi eventualni lopov nece imati nista ukrasti (a sta ako platu primam preko njih, pa taman legal ohooo plata, a meni ukrali karticu. Dje tu "dodatna sigurnost")
U tekstu nigdje nije navedena korist nogometnih klubova, osim "sminkeraja" i "brendiranja" debitnih kartica Vakufske Banke. A cini mi se, koliko sam upoznat, u Zapadnoj Evropi je sasvim normalno da imas mogucnost u banci da mozes kreirati izgled svoje kreditne i debitne kartice (npr, umjesto dizajna logoa banke stavis sliku svoje porodice ili sl.). Ispravite me ako grijesim, i ja sam tako cuo, mada davno.
- Co0l
#2975 Re: N.K. Čelik Zenica
''Dodatna sigurnost'' ti je tvoj PIN koji lopov ne znacrkvice wrote:Ovdje je sve receno:
Dakle, sve sto mozes raditi i sa "obicnom" debitnom karticom:Ukoliko projekt bude uspješan, kartice sa brendom FK Sarajevo omogućit će vlasnicima plaćanje kod svih trgovaca koji prihvataju VISA kartice, podizanje gotovine na svim ATM-ovima ili POS-ovima, koji su u mreži VISA-e, te plaćanje putem interneta kod svih internet trgovaca.
Osnovna prednost ovakve vrste kartice jeste to što klijent koristi isključivo svoja sredstva, odnosno sredstva koja je uplatio na račun. Zbog toga, ovakva kartica pruža klijentu dodatnu sigurnost u slučaju gubitka, krađe ili eventualne pronevjere kartice prilikom bilo kakvog korištenja.
a)placanje u trgovinama
c)internet bankarstvo