Sa-x liga, komentari

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LongDong

#2951 Re: Sa-x liga, komentari

Post by LongDong »

Puša sam 3:1, sad ide ono kurtoazno čestitam protivniku, zaslužio je pobjedu, bla, bla...
Ako ništa barem sam taj počasni postigao, jer će izgleda nakon ovih pretumbavanja po tabeli svaki dati gol biti zlatan.
Baš se zakuhalo, jedva čekam naredno kolo i naravno :sax: :mrgreen:
van Basten

#2952 Re: Sa-x liga, komentari

Post by van Basten »

mislim da sam pobijedio 4:3 u gostima. Ljepotica kola, izgleda. :D
Također, mislim da sam ovom pobjedom definiivno ovjerio opstanak u društvu najboljih, a za dalje vidimo.
Imao bih jednu molbu - u četvrtak putujem na 4 dana pa bih bio zahvalan ako bi ponuda utakmica za iduće kolo izašla barem u srijedu navečer? Hvala unaprijed
elSaik

#2953 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Vala ste mogli svako za sebe da ispiše rezultat svoje tekme, pa da ne računam kad se vratim s fucksa nego samo unesem u "bazu podataka"... :mrgreen:
Lakat Jebić

#2954 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

ja sam uzeo 2:1 samo koga ne znam :D
abondanzieri

#2955 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

van Basten wrote:mislim da sam pobijedio 4:3 u gostima. Ljepotica kola, izgleda. :D
Također, mislim da sam ovom pobjedom definiivno ovjerio opstanak u društvu najboljih, a za dalje vidimo.
Imao bih jednu molbu - u četvrtak putujem na 4 dana pa bih bio zahvalan ako bi ponuda utakmica za iduće kolo izašla barem u srijedu navečer? Hvala unaprijed
nema problema :wink:

@cyprus sta se sada igra,prvenstvo ili kup?
avenged_sevenfil

#2956 Re: Sa-x liga, komentari

Post by avenged_sevenfil »

van Basten wrote:mislim da sam pobijedio 4:3 u gostima. Ljepotica kola, izgleda. :D
nisi jedini i ja sam cini mi se u gostima 4-3 dobio :D
edin_Basket

#2957 Re: Sa-x liga, komentari

Post by edin_Basket »

elSaik wrote:Izbacivanjem rezultata ove trojice, stvari će se znatno zakomplikovati u 2.ligi...

Svi međusobni dueli...
Image

Tabela...
Image
a gdje je Emir_tm87 na toj tabeli, u proslom kolu pobjedio 2-0 u gostima, i evo sad pogodio 2 para a ovaj mu protivnik nije ni prognozirao
znaci to je 6 bodova :thumbup:
cyprus

#2958 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

abondanzieri wrote:
nema problema :wink:

@cyprus sta se sada igra,prvenstvo ili kup?
Kup.
cyprus

#2959 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Ja se izvinjajem, sinoć usred računanja rezultata zaspo ( :shock: ), a danas cijeli dan nisam bio kod kuće, tako da će rezultati bit tek večeras.
elSaik

#2960 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

elSaik wrote: Prijedlog: Dajte da odigramo i redovno kolo. Bezveze da 14 igrača čeka dok 8 igra kup. :mrgreen: Postavite parove i u prvenstvu, pa nek ovi kupaši ostave i tamo svoje prognoze. :mrgreen:
Evo da pokušam ponovo... s tim da ovaj put 18 igrača čeka dok 4 igraju kup. Nek' jednostavno stave prognoze i za kup i prvenstvo. Bezveze da nam propada LP... :(
cyprus

#2961 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Ma koliko se sjećam plan je bio da samo 5. kolo LŠ bude za ligu... :roll:
abondanzieri

#2962 Re: Sa-x liga, komentari

Post by abondanzieri »

cyprus wrote:Ma koliko se sjećam plan je bio da samo 5. kolo LŠ bude za ligu... :roll:
Jeste.Ja mislim da je najbolje da ostane tako :zzzz:
shalla

#2963 Re: Sa-x liga, komentari

Post by shalla »

Lakat Jebić wrote:ja sam uzeo 2:1 samo koga ne znam :D
Mene :mrgreen:
Lakat Jebić

#2964 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Lakat Jebić »

hocel bit ta tabela updateovana uskoro, da vidimo sta se sve izdesavalo :D
elSaik

#2965 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Lakat Jebić wrote:hocel bit ta tabela updateovana uskoro, da vidimo sta se sve izdesavalo :D
Neće... mrsko mi... :run:
cyprus

#2966 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

Pozivaju se Mc_len i blackyveca da postave svoje parove u kupu
srpanj

#2967 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

srpanj wrote:
elSaik wrote: Tabela...
Image
imam pitanje :D ...molim da mi se pojasni ova tabela....koliko je ona validna? da li je moguce da se provukla neka greska autoru ove tabele...ne-stvarno pitam, bez zezanja....iz prilozenog se dalo vidjeti da su u konacnom poretku uracunati rezultati bez "zvjedasa"? i takodje rezultati do 13 kola?...eh sad...sad se vracam opet na ono prvo pitanje...ima li sanse da se negdje potkrala greska jer nekako su mi "neki" visoko kotirani....
HVALA
elSaik

#2968 Re: Sa-x liga, komentari

Post by elSaik »

Po toj tabeli će se računati ko ulazi u prvu ligu... I ne, nema grešaka u njoj. Zapravo, stavio sam prije te tabele i sve međusobne duele, pa eto, ako ima sumnji ili grešaka, javite, provjerit će se.
srpanj

#2969 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

elSaik wrote:Po toj tabeli će se računati ko ulazi u prvu ligu... I ne, nema grešaka u njoj. Zapravo, stavio sam prije te tabele i sve međusobne duele, pa eto, ako ima sumnji ili grešaka, javite, provjerit će se.
maaa..ne znam...(mislim kod mene je ok...na zalost) ali laktas je cijelo vrijeme bio bez poraza, a sada drugi....mislim da bi on trebao biti lider...samo to...nista vise ;-)
jos jednom, hvala na odgovoru :thumbup:
cyprus

#2970 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

srpanj wrote:
elSaik wrote:Po toj tabeli će se računati ko ulazi u prvu ligu... I ne, nema grešaka u njoj. Zapravo, stavio sam prije te tabele i sve međusobne duele, pa eto, ako ima sumnji ili grešaka, javite, provjerit će se.
maaa..ne znam...(mislim kod mene je ok...na zalost) ali laktas je cijelo vrijeme bio bez poraza, a sada drugi....mislim da bi on trebao biti lider...samo to...nista vise ;-)
jos jednom, hvala na odgovoru :thumbup:

Pa ima utakmicu manje, polako :D
srpanj

#2971 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

Topla voda wrote:ah odoh na samo dno....x kuci...jos ce me i srpanj preci :lol:
:D

Image

evo drug...izvoli....da se ne zagubis ;-) (i molim bez galame na zacelju :skoljka: )
Topla voda

#2972 Re: Sa-x liga, komentari

Post by Topla voda »

tisu ba,nemoj jos fenjer ...ima striker iza mene :D
srpanj

#2973 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

Topla voda wrote:tisu ba,nemoj jos fenjer ...ima striker iza mene :D
ahaaaa....pa to se vas dvojica cujete u daljini...hajde, hajde...bez price, hvatajte prikljucak :razz:
srpanj

#2974 Re: Sa-x liga, komentari

Post by srpanj »

cyprus wrote: Pa ima utakmicu manje, polako :D
mozda?...nego sto se desava u kupu...cini mi se da je blacky prvi finalist najmasovnijeg takmicenja...a drugi?
cestitam nasem predstavniku lige na ulasku u finale (mada je to mogao biti i onaj drugi ;-) ) u svakom slucaju cestitke :thumbup:
cyprus

#2975 Re: Sa-x liga, komentari

Post by cyprus »

srpanj wrote:
cyprus wrote: Pa ima utakmicu manje, polako :D
mozda?...nego sto se desava u kupu...cini mi se da je blacky prvi finalist najmasovnijeg takmicenja...a drugi?
cestitam nasem predstavniku lige na ulasku u finale (mada je to mogao biti i onaj drugi ;-) ) u svakom slucaju cestitke :thumbup:
Kako si to skonto? :D
Post Reply