Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Puša sam 3:1, sad ide ono kurtoazno čestitam protivniku, zaslužio je pobjedu, bla, bla...
Ako ništa barem sam taj počasni postigao, jer će izgleda nakon ovih pretumbavanja po tabeli svaki dati gol biti zlatan.
Baš se zakuhalo, jedva čekam naredno kolo i naravno
mislim da sam pobijedio 4:3 u gostima. Ljepotica kola, izgleda.
Također, mislim da sam ovom pobjedom definiivno ovjerio opstanak u društvu najboljih, a za dalje vidimo.
Imao bih jednu molbu - u četvrtak putujem na 4 dana pa bih bio zahvalan ako bi ponuda utakmica za iduće kolo izašla barem u srijedu navečer? Hvala unaprijed
van Basten wrote:mislim da sam pobijedio 4:3 u gostima. Ljepotica kola, izgleda.
Također, mislim da sam ovom pobjedom definiivno ovjerio opstanak u društvu najboljih, a za dalje vidimo. Imao bih jednu molbu - u četvrtak putujem na 4 dana pa bih bio zahvalan ako bi ponuda utakmica za iduće kolo izašla barem u srijedu navečer? Hvala unaprijed
van Basten wrote:mislim da sam pobijedio 4:3 u gostima. Ljepotica kola, izgleda.
Također, mislim da sam ovom pobjedom definiivno ovjerio opstanak u društvu najboljih, a za dalje vidimo.
Imao bih jednu molbu - u četvrtak putujem na 4 dana pa bih bio zahvalan ako bi ponuda utakmica za iduće kolo izašla barem u srijedu navečer? Hvala unaprijed
nisi jedini i ja sam cini mi se u gostima 4-3 dobio
elSaik wrote:Izbacivanjem rezultata ove trojice, stvari će se znatno zakomplikovati u 2.ligi...
Svi međusobni dueli...
Tabela...
a gdje je Emir_tm87 na toj tabeli, u proslom kolu pobjedio 2-0 u gostima, i evo sad pogodio 2 para a ovaj mu protivnik nije ni prognozirao
znaci to je 6 bodova
Također, mislim da sam ovom pobjedom definiivno ovjerio opstanak u društvu najboljih, a za dalje vidimo. Imao bih jednu molbu - u četvrtak putujem na 4 dana pa bih bio zahvalan ako bi ponuda utakmica za iduće kolo izašla barem u srijedu navečer? Hvala unaprijed
elSaik wrote:
Prijedlog: Dajte da odigramo i redovno kolo. Bezveze da 14 igrača čeka dok 8 igra kup. Postavite parove i u prvenstvu, pa nek ovi kupaši ostave i tamo svoje prognoze.
Evo da pokušam ponovo... s tim da ovaj put 18 igrača čeka dok 4 igraju kup. Nek' jednostavno stave prognoze i za kup i prvenstvo. Bezveze da nam propada LP...
imam pitanje ...molim da mi se pojasni ova tabela....koliko je ona validna? da li je moguce da se provukla neka greska autoru ove tabele...ne-stvarno pitam, bez zezanja....iz prilozenog se dalo vidjeti da su u konacnom poretku uracunati rezultati bez "zvjedasa"? i takodje rezultati do 13 kola?...eh sad...sad se vracam opet na ono prvo pitanje...ima li sanse da se negdje potkrala greska jer nekako su mi "neki" visoko kotirani....
HVALA
Po toj tabeli će se računati ko ulazi u prvu ligu... I ne, nema grešaka u njoj. Zapravo, stavio sam prije te tabele i sve međusobne duele, pa eto, ako ima sumnji ili grešaka, javite, provjerit će se.
elSaik wrote:Po toj tabeli će se računati ko ulazi u prvu ligu... I ne, nema grešaka u njoj. Zapravo, stavio sam prije te tabele i sve međusobne duele, pa eto, ako ima sumnji ili grešaka, javite, provjerit će se.
maaa..ne znam...(mislim kod mene je ok...na zalost) ali laktas je cijelo vrijeme bio bez poraza, a sada drugi....mislim da bi on trebao biti lider...samo to...nista vise
jos jednom, hvala na odgovoru
elSaik wrote:Po toj tabeli će se računati ko ulazi u prvu ligu... I ne, nema grešaka u njoj. Zapravo, stavio sam prije te tabele i sve međusobne duele, pa eto, ako ima sumnji ili grešaka, javite, provjerit će se.
maaa..ne znam...(mislim kod mene je ok...na zalost) ali laktas je cijelo vrijeme bio bez poraza, a sada drugi....mislim da bi on trebao biti lider...samo to...nista vise
jos jednom, hvala na odgovoru
mozda?...nego sto se desava u kupu...cini mi se da je blacky prvi finalist najmasovnijeg takmicenja...a drugi?
cestitam nasem predstavniku lige na ulasku u finale (mada je to mogao biti i onaj drugi ) u svakom slucaju cestitke
mozda?...nego sto se desava u kupu...cini mi se da je blacky prvi finalist najmasovnijeg takmicenja...a drugi?
cestitam nasem predstavniku lige na ulasku u finale (mada je to mogao biti i onaj drugi ) u svakom slucaju cestitke