kakav previd ocam'Manic Psycho wrote: 4 je vece od 12.![]()
al si se provalio
http://www.youtube.com/watch?v=J71Fe0g3880
do mene
jos jednom da ponovim fokusirati se na lige kupove ostaviti ekipama koje nemaju za sta drugo da se bore
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kakav previd ocam'Manic Psycho wrote: 4 je vece od 12.![]()
al si se provalio
malo si se zbunilA, sinoc su porazeni, bar po meni poznatim pravilima koja odredjuju pobjednika i gubitnika jedne utakmice2407 wrote:Smjesna vam ta prica, kup nije prioritet Milanu, kao Juventusu jeste![]()
Sinoc su obje ekipe nastupile kao da je finale lige prvaka a ne "bezvezni" kup Italiji i obje ekipe su izasle s ponajboljim sastavima. Milan je sinoc 100 puta vise pokazao nego protiv Arsenala i kao nebitna utakmica, pustite se te ublehe, zdravlja vam![]()
Juventus je sinoc pokazao da se poptuno preporodio kao tim u odnosu na zadnjih 3-4 sezone. Jer i s dosta kvalitetnijim Milanom su u 4 utakmice izasli neporazeni s 2 pobjede i 2 remija.
Bravo do menefatality wrote:malo si se zbunilA, sinoc su porazeni, bar po meni poznatim pravilima koja odredjuju pobjednika i gubitnika jedne utakmice2407 wrote:Smjesna vam ta prica, kup nije prioritet Milanu, kao Juventusu jeste![]()
Sinoc su obje ekipe nastupile kao da je finale lige prvaka a ne "bezvezni" kup Italiji i obje ekipe su izasle s ponajboljim sastavima. Milan je sinoc 100 puta vise pokazao nego protiv Arsenala i kao nebitna utakmica, pustite se te ublehe, zdravlja vam![]()
Juventus je sinoc pokazao da se poptuno preporodio kao tim u odnosu na zadnjih 3-4 sezone. Jer i s dosta kvalitetnijim Milanom su u 4 utakmice izasli neporazeni s 2 pobjede i 2 remija.
Bitno je da je peh osmine finala skinut,a ja predvidjam sljedeca sezona Milan ide punim gasom po sve trofeje, i da i drugu zvijedicu nakacimo.Baza je odlicna samo da se nadje neki dobar igrac na lijevom boku,Abateova zamjena i jos jedan kvalitetan igrac u sredini.Jack Be Nimble wrote:Posto LS nije ni bila mogucnost na pocetku sezone tako da me i Barcelona ne brine previse. Dogurali do cetvrtfinala to je i previse
Daj ba, 100% cist penal. Molim te objasni zasto ono nije bio penal..Dr. Kuca wrote:Imal kad da se ne svira penal ovome Milanu? Pa ni interu ni juventusu se ovoliko nije stimalo i sta ja znam sta vec.
Zna on vrlo dobro da je ono penal, ali ne zna kako drugacije da opravda i olaksa sebi zivot. Teske su ovo paranoje i strahovi, nabijamo im komplekse.Zgec Lezda wrote:Daj ba, 100% cist penal. Molim te objasni zasto ono nije bio penal..Dr. Kuca wrote:Imal kad da se ne svira penal ovome Milanu? Pa ni interu ni juventusu se ovoliko nije stimalo i sta ja znam sta vec.
Van Bommel nece igrati zbog kartona,Abate sumnjam da ce se oporavit do srijede,Robinjo se mozda vrati a Pato u ponedjeljak leti za Ameriku na pretrage zbog cestih povreda,on je isto povrijedjen.Ne znam sta je sa Maxijem. Milan ne igra 4-4-2 vec 4-3-1-2.oridjidji wrote:Večeras je bila odlična tekma između Milana i Rome. Vučica kao i uvijek lijepo odigra, otvoreno i sa finim prilikama. bolje su izgledali u prvom. Međutim drugo su upotpunosti zakazali. Milan ih je pobjedio sa 4 igrača iz prve postave.
Što se tiće tima za lige prvaka, upitni su Silva, Abate i Van Bomel. Međutim jedino se Silva nebi trebao vratiti u tim do srijede. Nesta se vratio, kao i Sedorf i Boateng. Iz prve postave u svim takmičenjima neizostavni su Abiati, Mexes, Nocerino i Ibra. Ostali su gotovo uvijek u rotaciji u Seriji A i Kupu Italije. Robinjo i Pato su tu. Tako da bi tim otprilike mogao da liči na onaj iz prvoga meča Milana i Arsenala.
Abiati, upitni Abate (Bonera), Nesta, Mexes, Antonini, Muntari ( upitni Van Bomel), Nocerino, Boateng, Sedorf, Robinho i Ibra. Formacijski bi se trebalo igrati na 4-4-2, koja Milanu ove godine odlično stoji.
A kome nabijate komplekse, ko ste to vi?? Znam li ja vas, tu skupinu, ekipu il sta vec? Svasta. Tekmu sam gledo na preskake, al je simbolicno postalo da im se svako kolo svira penal, jebiga svako kolo cist penal, nije ragbi.Petit_Beurre wrote:Zna on vrlo dobro da je ono penal, ali ne zna kako drugacije da opravda i olaksa sebi zivot. Teske su ovo paranoje i strahovi, nabijamo im komplekse.Zgec Lezda wrote:Daj ba, 100% cist penal. Molim te objasni zasto ono nije bio penal..Dr. Kuca wrote:Imal kad da se ne svira penal ovome Milanu? Pa ni interu ni juventusu se ovoliko nije stimalo i sta ja znam sta vec.

Sampioni Italije 2012-2013.Uprkos povredama od po nekoliko bitnih igraca tokom cijele sezone,uprkos nepravdama tokom sezone pogledati pod Juve,Fiorentina.Gledaj tekme prijatelju prije sto pocnes pricat gluposti.Kad imas najbolji napad sasvim normalno je da imas i najvise penala i svaki od tih penala je e bio cist kao suza osim dva, jednog protiv Bologne, kad je Ibra simuliro i dobio penal,ali na istoj tekmi je bolognin igrac ocigledno igro rukom u sesnaest ali nije sviran penal,usput ta tekma je zvrsila 2-2,a drugi kad je Boateng simuliro,ali tu je Milan vec vodio.Ne spominjes koliko penala nije svirano za Milan.Ako si Juveov navijac uredu,ko gubi titulu ima pravo da se ljuti,ali bar pogledaj istini u oci i priznaj da je Milan najdominantnija ekipa na cizmi u ovom trenutku.Ja kazem Juventusu svaka cast,ima stvarno dobru ekipu,ali mislim da ove godine nema sta traziti u prvenstvu,osim ako se citava ekipa Milana povrijedi.Cak i za sami Juve je ova druga pozicija iznenadjenje,jer im je prvobitni cilj bio izlazak u Evropu.Mozda boli saznanje da ce Juve biti jedina neporazena ekipa koja nije osvojila titulu,ima i toga.Bivsi Milanov igrac Pirlo,je medju najboljim igracima tamo ,a dosao je kao slobodan igrac u Juve,i da nema njega koji veze citavu Juveovu i odbranu i napad Juve bi se borio za 3-4 mjesto.Dr. Kuca wrote: ko ste to vi?? Tekmu sam gledo na preskake
Zar vidiš u budućnost?! Hajd inekako za ovu sezonu al kako za slijedeću?burgundy wrote:
Sampioni Italije 2012-2013.
Ovdje imas sve crno na bijelo.
Tako se to pise u fudbalu sezona,sljedeca sezona je 2013 - 2014,Kontaš?studeni76 wrote:Zar vidiš u budućnost?! Hajd inekako za ovu sezonu al kako za slijedeću?burgundy wrote:
Aha, znači Milan će ove godine biti prvak za sezonu 2012-2013! Vidiš to nisam znao, sve sam mislio da je ovo sezona 2011-2012burgundy wrote:Tako se to pise u fudbalu sezona,sljedeca sezona je 2013 - 2014,Kontaš?studeni76 wrote:Zar vidiš u budućnost?! Hajd inekako za ovu sezonu al kako za slijedeću?burgundy wrote: