AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#2951 Re: AC Milan

Post by F&N »

Manic Psycho wrote: 4 je vece od 12. :lol:
al si se provalio
kakav previd ocam'
http://www.youtube.com/watch?v=J71Fe0g3880
do mene :mrgreen:

jos jednom da ponovim fokusirati se na lige kupove ostaviti ekipama koje nemaju za sta drugo da se bore :mrgreen:
2407

#2952 Re: AC Milan

Post by 2407 »

Smjesna vam ta prica, kup nije prioritet Milanu, kao Juventusu jeste :-)

Sinoc su obje ekipe nastupile kao da je finale lige prvaka a ne "bezvezni" kup Italiji i obje ekipe su izasle s ponajboljim sastavima. Milan je sinoc 100 puta vise pokazao nego protiv Arsenala i kao nebitna utakmica, pustite se te ublehe, zdravlja vam ;-)

Juventus je sinoc pokazao da se poptuno preporodio kao tim u odnosu na zadnjih 3-4 sezone. Jer i s dosta kvalitetnijim Milanom su u 4 utakmice izasli neporazeni s 2 pobjede i 2 remija.
ganjeta

#2953 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Kako kaže Muhamed Konjić ? Čempijons liga :D .
fatality

#2954 Re: AC Milan

Post by fatality »

2407 wrote:Smjesna vam ta prica, kup nije prioritet Milanu, kao Juventusu jeste :-)

Sinoc su obje ekipe nastupile kao da je finale lige prvaka a ne "bezvezni" kup Italiji i obje ekipe su izasle s ponajboljim sastavima. Milan je sinoc 100 puta vise pokazao nego protiv Arsenala i kao nebitna utakmica, pustite se te ublehe, zdravlja vam ;-)

Juventus je sinoc pokazao da se poptuno preporodio kao tim u odnosu na zadnjih 3-4 sezone. Jer i s dosta kvalitetnijim Milanom su u 4 utakmice izasli neporazeni s 2 pobjede i 2 remija.
malo si se zbunilA, sinoc su porazeni, bar po meni poznatim pravilima koja odredjuju pobjednika i gubitnika jedne utakmice :)
2407

#2955 Re: AC Milan

Post by 2407 »

fatality wrote:
2407 wrote:Smjesna vam ta prica, kup nije prioritet Milanu, kao Juventusu jeste :-)

malo si se zbunilA, sinoc su porazeni, bar po meni poznatim pravilima koja odredjuju pobjednika i gubitnika jedne utakmice :)
Bravo do mene :thumbup: ja otisao na konacni rezultat a sinoc sam cestitao Milanu na prvom ovosezonskom porazu Juventus :mrgreen:
ganjeta

#2956 Re: AC Milan

Post by ganjeta »

Boateng,Nesta i Merkel odradili danasnji trening. Ibra će biti spreman za Vučicu :thumbup: .
bosnianidiot

#2957 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

Silva :( Samo nam jos ovo fali pred Barcelonu... :x
Petit_Beurre

#2958 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Silva :cry: :(

Bitna pobjeda, idemo dalje ! :dance:
burgundy

#2959 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Vazna pobjeda,ali gubitak Silve pred Barcelonu je nenadoknadiv.Jos ako znamo da Van Bommela nece biti,niti Abate-a,a u napadu Samo Ibra i Shaarawy bice veoma tesko.Ali scudetto je bitniji ove godine od LŠ.
Jack Be Nimble

#2960 Re: AC Milan

Post by Jack Be Nimble »

Posto LS nije ni bila mogucnost na pocetku sezone tako da me i Barcelona ne brine previse. Dogurali do cetvrtfinala to je i previse :)
burgundy

#2961 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Jack Be Nimble wrote:Posto LS nije ni bila mogucnost na pocetku sezone tako da me i Barcelona ne brine previse. Dogurali do cetvrtfinala to je i previse :)
Bitno je da je peh osmine finala skinut,a ja predvidjam sljedeca sezona Milan ide punim gasom po sve trofeje, i da i drugu zvijedicu nakacimo.Baza je odlicna samo da se nadje neki dobar igrac na lijevom boku,Abateova zamjena i jos jedan kvalitetan igrac u sredini.
Dr. Kuca

#2962 Re: AC Milan

Post by Dr. Kuca »

Imal kad da se ne svira penal ovome Milanu? Pa ni interu ni juventusu se ovoliko nije stimalo i sta ja znam sta vec.
Zgec Lezda

#2963 Re: AC Milan

Post by Zgec Lezda »

Dr. Kuca wrote:Imal kad da se ne svira penal ovome Milanu? Pa ni interu ni juventusu se ovoliko nije stimalo i sta ja znam sta vec.
Daj ba, 100% cist penal. Molim te objasni zasto ono nije bio penal..
burgundy

#2964 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Pusti ga ba vidis da provocira, nije ni isjecke,a kamoli tekmu pogledo.
Petit_Beurre

#2965 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Zgec Lezda wrote:
Dr. Kuca wrote:Imal kad da se ne svira penal ovome Milanu? Pa ni interu ni juventusu se ovoliko nije stimalo i sta ja znam sta vec.
Zna on vrlo dobro da je ono penal, ali ne zna kako drugacije da opravda i olaksa sebi zivot. Teske su ovo paranoje i strahovi, nabijamo im komplekse.
oridjidji

#2966 Re: AC Milan

Post by oridjidji »

Večeras je bila odlična tekma između Milana i Rome. Vučica kao i uvijek lijepo odigra, otvoreno i sa finim prilikama. bolje su izgledali u prvom. Međutim drugo su upotpunosti zakazali. Milan ih je pobjedio sa 4 igrača iz prve postave.

Što se tiće tima za lige prvaka, upitni su Silva, Abate i Van Bomel. Međutim jedino se Silva nebi trebao vratiti u tim do srijede. Nesta se vratio, kao i Sedorf i Boateng. Iz prve postave u svim takmičenjima neizostavni su Abiati, Mexes, Nocerino i Ibra. Ostali su gotovo uvijek u rotaciji u Seriji A i Kupu Italije. Robinjo i Pato su tu. Tako da bi tim otprilike mogao da liči na onaj iz prvoga meča Milana i Arsenala.

Abiati, upitni Abate (Bonera), Nesta, Mexes, Antonini, Muntari ( upitni Van Bomel), Nocerino, Boateng, Sedorf, Robinho i Ibra. Formacijski bi se trebalo igrati na 4-4-2, koja Milanu ove godine odlično stoji.
burgundy

#2967 Re: AC Milan

Post by burgundy »

oridjidji wrote:Večeras je bila odlična tekma između Milana i Rome. Vučica kao i uvijek lijepo odigra, otvoreno i sa finim prilikama. bolje su izgledali u prvom. Međutim drugo su upotpunosti zakazali. Milan ih je pobjedio sa 4 igrača iz prve postave.

Što se tiće tima za lige prvaka, upitni su Silva, Abate i Van Bomel. Međutim jedino se Silva nebi trebao vratiti u tim do srijede. Nesta se vratio, kao i Sedorf i Boateng. Iz prve postave u svim takmičenjima neizostavni su Abiati, Mexes, Nocerino i Ibra. Ostali su gotovo uvijek u rotaciji u Seriji A i Kupu Italije. Robinjo i Pato su tu. Tako da bi tim otprilike mogao da liči na onaj iz prvoga meča Milana i Arsenala.

Abiati, upitni Abate (Bonera), Nesta, Mexes, Antonini, Muntari ( upitni Van Bomel), Nocerino, Boateng, Sedorf, Robinho i Ibra. Formacijski bi se trebalo igrati na 4-4-2, koja Milanu ove godine odlično stoji.
Van Bommel nece igrati zbog kartona,Abate sumnjam da ce se oporavit do srijede,Robinjo se mozda vrati a Pato u ponedjeljak leti za Ameriku na pretrage zbog cestih povreda,on je isto povrijedjen.Ne znam sta je sa Maxijem. Milan ne igra 4-4-2 vec 4-3-1-2.
Amer3000

#2968 Re: AC Milan

Post by Amer3000 »

kako je samo ovaj frajer luuuuuuuuuuud, pravi fanatik!!
http://www.youtube.com/watch?v=BUgm7LLI ... ature=plcp
Dr. Kuca

#2969 Re: AC Milan

Post by Dr. Kuca »

Petit_Beurre wrote:
Zgec Lezda wrote:
Zna on vrlo dobro da je ono penal, ali ne zna kako drugacije da opravda i olaksa sebi zivot. Teske su ovo paranoje i strahovi, nabijamo im komplekse.
A kome nabijate komplekse, ko ste to vi?? Znam li ja vas, tu skupinu, ekipu il sta vec? Svasta. Tekmu sam gledo na preskake, al je simbolicno postalo da im se svako kolo svira penal, jebiga svako kolo cist penal, nije ragbi.
Petit_Beurre

#2970 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Mi smo ta ekipa zbog koje svako kolo serie a očekuješ sa strahom i zebnjom. Mi smo ta ekipa zbog koje svako kolo navijaš za tim protiv kojeg igramo kao da je tvoj sopstveni. Mi smo ta ekipa zbog koje gledaš preglede naših utakmica do kasno u noć, krvavih očiju skakućući na svaki sumnjivi faul, ofsajd, aut, korner, penal. Zbog nas ne možeš da spavaš, anksiozan si, svrbi te lijeva podlaktica, usta ti se trzaju na pomen našeg imena. Zbog nas uvijek imaš flašu princess kisele u frižideru, da ubije kiselinu.

Image
Dr. Kuca

#2971 Re: AC Milan

Post by Dr. Kuca »

Zguzi sta mozda se dozoves, savjet nako forumski... :thumbup: :thumbup:
burgundy

#2972 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Dr. Kuca wrote: ko ste to vi?? Tekmu sam gledo na preskake
Sampioni Italije 2012-2013.Uprkos povredama od po nekoliko bitnih igraca tokom cijele sezone,uprkos nepravdama tokom sezone pogledati pod Juve,Fiorentina.Gledaj tekme prijatelju prije sto pocnes pricat gluposti.Kad imas najbolji napad sasvim normalno je da imas i najvise penala i svaki od tih penala je e bio cist kao suza osim dva, jednog protiv Bologne, kad je Ibra simuliro i dobio penal,ali na istoj tekmi je bolognin igrac ocigledno igro rukom u sesnaest ali nije sviran penal,usput ta tekma je zvrsila 2-2,a drugi kad je Boateng simuliro,ali tu je Milan vec vodio.Ne spominjes koliko penala nije svirano za Milan.Ako si Juveov navijac uredu,ko gubi titulu ima pravo da se ljuti,ali bar pogledaj istini u oci i priznaj da je Milan najdominantnija ekipa na cizmi u ovom trenutku.Ja kazem Juventusu svaka cast,ima stvarno dobru ekipu,ali mislim da ove godine nema sta traziti u prvenstvu,osim ako se citava ekipa Milana povrijedi.Cak i za sami Juve je ova druga pozicija iznenadjenje,jer im je prvobitni cilj bio izlazak u Evropu.Mozda boli saznanje da ce Juve biti jedina neporazena ekipa koja nije osvojila titulu,ima i toga.Bivsi Milanov igrac Pirlo,je medju najboljim igracima tamo ,a dosao je kao slobodan igrac u Juve,i da nema njega koji veze citavu Juveovu i odbranu i napad Juve bi se borio za 3-4 mjesto.

Ovdje imas sve crno na bijelo.
studeni76

#2973 Re: AC Milan

Post by studeni76 »

burgundy wrote:
Sampioni Italije 2012-2013.

Zar vidiš u budućnost?! Hajd inekako za ovu sezonu al kako za slijedeću?
burgundy

#2974 Re: AC Milan

Post by burgundy »

studeni76 wrote:
burgundy wrote:

Tako se to pise u fudbalu sezona,sljedeca sezona je 2013 - 2014,Kontaš?
studeni76

#2975 Re: AC Milan

Post by studeni76 »

burgundy wrote:
studeni76 wrote:
burgundy wrote:

Tako se to pise u fudbalu sezona,sljedeca sezona je 2013 - 2014,Kontaš?
Aha, znači Milan će ove godine biti prvak za sezonu 2012-2013! Vidiš to nisam znao, sve sam mislio da je ovo sezona 2011-2012 :)
Post Reply