hahahah svaka cast Fair, zaista duhovito.Fair Life wrote:hrasno38 wrote:(...)
Sto se mene tice ja sam bez piramide prezivio 41 godinu pa mogu i dalje ali posto je se ljudski nadati ja cu se svim srcem nadati da je ima ili kao nista da ce ovo biti jedno prvo pravo otkopavanje nase proslosti a nesto ce izroniti sigurno. Vec su izronili ljudi sa razlicitim licima pa sad cekamo sta ce izroniti ispod zemlje Visocice.
Bosanska piramida Sunca vol.2
Moderator: Chloe
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
-
Goran_35
Piramidos wrote:nepravi se glup znas o cemu pricamo , pusti ove sadasnje nacionalne istorije.Goran_35 wrote:Ne znamo,jer samo na podrucju Bosne i Hercegovine imamo tri razlicita udzbenika sa tri razlicite Historije!Piramidos wrote:hajde sad malo da razmisljamo i gogi i hrasno. znamo iz istorije kolika je bila bosanska drzava (kraljevina) u 12,13,14 vijek
I onda neko dodje da ismijava alternativnu historiju,a ja bi ko trebao da vjerujem u jednu od tri razlicite alternative? A to je,Boze moj, naucno,jer su piisali naucnici i experti a ne amateri?
Izvini,ali to su "naucne istine"!!
A najtragicnije je da se jos niko od "naucnika" u zemlji i vani nije pobunio niti pisao kakve peticije...
-
Prenj
Pitanje nasih udzbenika istorija je prvenstveno politicko, a ne naucno pitanje, i to koristiti kao argument za relativiziranje istorije i pravdanje svakojakih ludih alternativa je apsolutno neozbiljno.Goran_35 wrote: Izvini,ali to su "naucne istine"!!
A najtragicnije je da se jos niko od "naucnika" u zemlji i vani nije pobunio niti pisao kakve peticije...
- Fair Life
Nase istine u velikom broju nisu 'naucne' kako Goran kaze... vec narucene istine...Prenj wrote:Pitanje nasih udzbenika istorija je prvenstveno politicko, a ne naucno pitanje, i to koristiti kao argument za relativiziranje istorije i pravdanje svakojakih ludih alternativa je apsolutno neozbiljno.Goran_35 wrote:Izvini,ali to su "naucne istine"!!
Last edited by Fair Life on 15/05/2006 13:40, edited 1 time in total.
-
IDEA
Ja sam nova i nisam baš pročitala od početka raspravu ali zar vam nije dosta prepucavanja - hajde da zajedno kopamo pa ćemo vidjeti: ili ćemo se osjećati kao naši stari na radnim akcijama ili ćemo se u budućnosti moći hvaliti da smo i mi doprinijeli da se iskopa - u oba slučaja dobro utrošeno slobodno vrijeme 
-
dinash
blago tebi kad imas toliko slobodnog vremena ...IDEA wrote:Ja sam nova i nisam baš pročitala od početka raspravu ali zar vam nije dosta prepucavanja - hajde da zajedno kopamo pa ćemo vidjeti: ili ćemo se osjećati kao naši stari na radnim akcijama ili ćemo se u budućnosti moći hvaliti da smo i mi doprinijeli da se iskopa - u oba slučaja dobro utrošeno slobodno vrijeme
-
Reina
ma djesi ba Prenjcicu .... nesto nikad da te upitam kako ti je ona drugaricaPrenj wrote:Sa BechomReina wrote:u "bosnalijeku"car-x wrote:bilo bi interesantno znati gdje kolega forumas "prenj" radi.. ..
haman dobro ... ustanovil se da nije ili jeste od lijeka.... nesto nam ne rece....
-
novel
s piramide na proliv presli, znao sam da smo u *ovnimaReina wrote:ma djesi ba Prenjcicu .... nesto nikad da te upitam kako ti je ona drugaricaPrenj wrote:Sa BechomReina wrote: u "bosnalijeku"
haman dobro ... ustanovil se da nije ili jeste od lijeka.... nesto nam ne rece....
-
mamica papucarka
iduci mjesec prvo sto cu uradit jeste da cu nazut kaljose i na Vosocicu 
- seljak_cojek
Uzgred budi rečeno:

www.visoko.co.ba wrote: Večeras u Visoko stiže jedan od vodećih egipatskih strućnjaka za istraživanje piramida, Ali Abdulah Berekat, geolog u Javnoj egipatskoj ustanovi za rudna bogatstva.Geolog iz Egipta će zajedno sa stručnjacima koji rade na Bosanskoj piramidi Sunca narednih mjesec dana provjeriti do sada nađene dokaze i raditi na izvođenju novih dokaza o postojanju piramide. Inače ovo je jedan od vodećih egipatskih stručnjaka iz oblasti piramida, čovjek koji godinama radi na egipatskim piramidama i čja je riječ i mišljenje jako bitno u izvođenju dokaza, tako da je njegova eventualna potvrda da se radi o piramidama jako bitna u cjelokupnom procesu istraživanja.
-
Prenj
Samo da se ne ispostavi da u visockom piramidalnom trokutu niko nikad nije patio od proljevaVingo wrote:Ima li jos onih koji vjeruju u pedagogiju i didaktiku ovdje?![]()
(U sljedem Expresu "Zasto Osmanagic smeta Arslanagicu" podnaslov "OSMANAGIC:Nasao sam alternativu BOSAURINU":D )
- seljak_cojek
Imperija uzvraća udarac.

http://www.bosnianpyramid.com wrote: Letter to Mr Mark Rose
Dear Mr. Rose,
I've read your article "The Bosnia-Atlantis Connections" where you name our research Project "farce" and "claims that are completely unsupported with any kind of factual evidence".
Unlike you, I'd rather hear both sides and, if possible, visit the archaeological site before making such a brave statements.
I'll be more than happy to be your personal guide and give you a tour of the pyramid walls and underground tunnels so you can witness "factual evidence" and "artifacts" first hand.
Best regards,
Sam Semir Osmanagich M.Sc., B.Sc.Ecc., B.Sc. P.Sc.
- terapija
Jos samo reci da je ovo pisao Sam licno !?!?seljak_cojek wrote:Imperija uzvraća udarac.http://www.bosnianpyramid.com wrote: Letter to Mr Mark Rose
Dear Mr. Rose,
I've read your article "The Bosnia-Atlantis Connections" where you name our research Project "farce" and "claims that are completely unsupported with any kind of factual evidence".
Unlike you, I'd rather hear both sides and, if possible, visit the archaeological site before making such a brave statements.
I'll be more than happy to be your personal guide and give you a tour of the pyramid walls and underground tunnels so you can witness "factual evidence" and "artifacts" first hand.
Best regards,
Sam Semir Osmanagich M.Sc., B.Sc.Ecc., B.Sc. P.Sc.
Na prvo citanje vidio sam najmanje 2 gramaticke greske.
Koliko dugo Sam ono zivi u USA?? Jos nije naucio engleski kako treba
Mogao je bar da nadje lektora. Samo se bruka jos vise na ovaj nacin.