Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote: ↑22/03/2022 23:47
Jel ova nestasica ulja samo u bingu ili i ostali imaju problem?
Inace, ko je kupio vise od pet litara, nabijem ga na kurac.
Ja sam tako nabijao na k.... uzivo, kada sam prvi put usao u trgovinu, a ona korona pocela, sve opuhano. Kako ko prolazi, i zdrav i prav i kriv, ja saspem "dabogda vam ovo, dabogda vam ono...". Kasnije sam se sam ohladio, a mogao me je neko drugi ohladiti. Da je neko krenuo, ili bi on mene hladio ili bih ja njega. Ja sam imao jos par konfliktnih situacija kada je ta korona pocela. Dvije za kasom, jedanput cekajuci red i jedanput ovo sto sam vec govorio. Svaki put zbog seljobera i njihovog ponasanja.
Danas evo i ja uzeo 50 kg brasna staroj. Ne mozes joj objasniti, dzaba.
Btw.brasna ima koliko hoces
Ja godinama kupujem vrećama stari kruh i peciva koja dajem životinjama. Nikad se nisam mogla načuditi koliko toga se posebno tokom Ramazana ima kupiti, odnosno koliko razne pekare u kojima kupujem te stare a upotrebljive proizvode toga inače bacaju a imaju računicu da to i dalje proizvode i bacaju.
Maloprije iz Mercatora, prazan,valjda nije spica,ne znam. Cijene i dalje divjalju, a i varka sa cijenama očita. Recimo, ABC sir od 100 g bio 1.30, poskupio na 1.50, sada prekrizena cijena 1.75 i stoji 1.50. Tako masa proizvoda. Losos bio 35 po kg, poskupio na 39/40,kako gdje. Sad prekrizena cijena 43, i stoji nova cijena 39.90. Ja mislim da samo riža nije poskupila,barem ona koju kupujem i kisela. Ostalo je sve otišlo po više puta.
spinel_ wrote: ↑23/03/2022 13:23
Bakir preko 5K glasova eno live ide...
Ma vidio sam.. Sve isto.. Ko nas jebe..
Do duse, djeluje da bi Bakir zestoko popusio da je trojka na ovoj anketi sa jednim kandidatom
Bakir preletio 17K. Dok ja objavim post vec je 18K, dok ti vidis post bice na 30K
Po sekundi dobija 50+ glasova...
Evo i dokaz koliko on a koliko ostali dobijaju sada, a ovo se refreshuje svako cca 5 sekundi...
Preko 500 glasova je dobio izmedju 2 screenshota, cca 20sek
last mohicans wrote: ↑23/03/2022 16:56
Maloprije iz Mercatora, prazan,valjda nije spica,ne znam. Cijene i dalje divjalju, a i varka sa cijenama očita. Recimo, ABC sir od 100 g bio 1.30, poskupio na 1.50, sada prekrizena cijena 1.75 i stoji 1.50. Tako masa proizvoda. Losos bio 35 po kg, poskupio na 39/40,kako gdje. Sad prekrizena cijena 43, i stoji nova cijena 39.90. Ja mislim da samo riža nije poskupila,barem ona koju kupujem i kisela. Ostalo je sve otišlo po više puta.
Jesu li i cajevima digli cijene? Haj sta fali i tome nek dignu cijenu u vraga.
Poskupljale suncane zrake.
laik1981 wrote: ↑23/03/2022 13:26
Ma vidio sam.. Sve isto.. Ko nas jebe..
Do duse, djeluje da bi Bakir zestoko popusio da je trojka na ovoj anketi sa jednim kandidatom
Bakir preletio 17K. Dok ja objavim post vec je 18K, dok ti vidis post bice na 30K
Po sekundi dobija 50+ glasova...
Evo i dokaz koliko on a koliko ostali dobijaju sada, a ovo se refreshuje svako cca 5 sekundi...
Preko 500 glasova je dobio izmedju 2 screenshota, cca 20sek
Dosla uhljebljena glasacka masinerija kucama i raspalila sa skriptama
last mohicans wrote: ↑23/03/2022 16:56
Jesu li i cajevima digli cijene? Haj sta fali i tome nek dignu cijenu u vraga.
Poskupljale suncane zrake.
Rijetko pijem čaj, kad pijem,imam domace trave. Vjerovatno jesu, kad su i bombone poskupljele i to je.
Nevjerovatno da nemo u drzavi niti jedno udruzenje ili organizacija da probaju se pobuniti na bilo koji nacin. Poskupljenja su globalna i to stoji ali reakcije drzava su lokalne. Nase vlasti apsolutno ignorisu ovo divljanje cijena. To ne cudi ali kako vidim i narod ignorise.
Sydnor wrote: ↑23/03/2022 19:54
Najgore mi je što je sve na aparatu sa 0.50 pf poskupilo na 0.60 uključujući Euroblock i Rum pločicu. Već 10 dana nisam kupio ništa
Ja kupujem bijele rum plocice i bile su 50
Ali odavno ih nema
Sydnor wrote: ↑23/03/2022 19:54
Najgore mi je što je sve na aparatu sa 0.50 pf poskupilo na 0.60 uključujući Euroblock i Rum pločicu. Već 10 dana nisam kupio ništa
Ja kupujem bijele rum plocice i bile su 50
Ali odavno ih nema
Cuj bijele Rum pločice?!
Đe to ima i kako izgleda?