Korejski Samsung zakon burazeru,kako mobilni,tako TV ili kucanski aparati...konektovan wrote:![]()
Kakav Sony kakvi bakraci...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Korejski Samsung zakon burazeru,kako mobilni,tako TV ili kucanski aparati...konektovan wrote:![]()
Prednje su već zamijenjene ranije, možda zadnje i ne treaju još ali pitam za svaki slučaj.Optimist wrote:Kako vi na tim Kijama prvo potrosite zadnje plocice pa tek onda prednje?
Zar se ne potrose 2x prednje dok jedne zadnje?
Hoće zadnje pločice da se potroše na autima koja imaju autohold opciju imitacije popularne ručneOptimist wrote:Kako vi na tim Kijama prvo potrosite zadnje plocice pa tek onda prednje?
Zar se ne potrose 2x prednje dok jedne zadnje?
Kantic servis je odlican! Pitaj za predracun i jedne i druge mejlom, pa vidi sta ti se vise isplati.Gray wrote:Kakav je ovlašteni KIA servis u Jelahu, Kantić čini mi se?
Koliko je jeftiniji od KMAG Sarajevo? Trebam uraditi redovni mali servis na 75 hiljada (CEEd 1.6. 2015), i možda će trebati zamjena svjećica i zadnjih disk pločica, pa kontam da bi mi se isplatilo otići tamo.
Ona vec tutnji drumovima Njemacke ali ce se uskoro smiriti u mojoj avliji...Bullet Tooth Tony wrote:Ja samo da pitam jel X5ica u dolasku ?
nivla wrote:vala novi tucson kad sam se provozao danas, nisam vjerovo, moras dobro zamahnuti da se zatvore vrata, pa fabija bolja od tog poluproizvoda od 53000 kataloske vrijednosti( ne zajebavam se, fakat vrata bukvalno ko u onom vicu “moras jace”) a novo auto nema ni 300km predjenih
Probaj BMW-a zatvoriti kao Fabiju,Kakvi su vam to arsini pobogu.nivla wrote:vala novi tucson kad sam se provozao danas, nisam vjerovo, moras dobro zamahnuti da se zatvore vrata, pa fabija bolja od tog poluproizvoda od 53000 kataloske vrijednosti( ne zajebavam se, fakat vrata bukvalno ko u onom vicu “moras jace”) a novo auto nema ni 300km predjenih
U jednom takvom,kojem...???Bakir1 wrote:U cemu li se ti vozio![]()
Ja se vozam u jednom takvom i nisam to jos zamjetio.
u novom tucsonu, drug kupio, i naravno odmah test voznja, izadjem, gurnem vrata kad sipak nisu se zatvorila, pitam sta je ovo, kaze lik “moras jace”, reko jel se zajebavas, kaze nije tako je na njemuBakir1 wrote:U cemu li se ti vozio![]()
Ja se vozam u jednom takvom i nisam to jos zamjetio.
ma ne treba video, vjerujem da je kod tebe tako, ali evo nije kod svakog, to je i rjesivo i ja bih trazio da to popraveBakir1 wrote:Onda je do njegovog auta, da ti video snimim kako se zatvaraju vrata na istom takvom? Doduse malo skupljem?
Ne trudi se. Nema svrhe raspravljati.Bakir1 wrote:Onda je do njegovog auta, da ti video snimim kako se zatvaraju vrata na istom takvom? Doduse malo skupljem?