Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- Janjicar
#2951 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
General war dobra im obuka hamaN čim se hvataju da "uzmu" na emocije 
-
nemoj to
#2952 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Doduše kad procitam šta sam napisao i meni je teško povjerovati da je ovo istina..Otto_13 wrote:Druze nemoj tako , momak je izgubio oca to sad nije motiv i nesto za podjebanciju !
A ono familija se raspala..
- Janjicar
#2953 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

I ova tema kompletna je najmanje za zajebanciju, a sami ste je počeli trollati, kada vi nemate tolerancije i solidarnosti prema drugima nemam ni ja prema vama.
Govorite za nekog "da je narkoman, da je otac mu utripovo ovo ono " bez imalo postovanja i morala. Najkulturnije sto mu mogu reci je da me ne zanimaju njegove muke (Y)
-
nemoj to
#2954 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
A pazi ovo amidžinica izgubila nekoliko bliskih osoba iz familije u Srebrenici..Otto_13 wrote:Rat je u biti sranje ! Sve sto se desilo ostavilo je posledice na sve nas i covjek se tako ponekad slomi !nemoj to wrote:Doduše kad procitam šta sam napisao i meni je teško povjerovati da je ovo istina..Otto_13 wrote:Druze nemoj tako , momak je izgubio oca to sad nije motiv i nesto za podjebanciju !
A ono familija se raspala..
Još kosti nisu našli..
Znaci..
-
nemoj to
#2955 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Al' je brate poenta govoriti istinu istina je da je David bio zaljubljenih marihuane i po izgledu sigurno s vremena na vrijeme uzimao i nešto jače jer znam po sebi kad sam pušio da smo s vremena na vrijeme i vukli..Janjicar wrote:
I ova tema kompletna je najmanje za zajebanciju, a sami ste je počeli trollati, kada vi nemate tolerancije i solidarnosti prema drugima nemam ni ja prema vama.
Govorite za nekog "da je narkoman, da je otac mu utripovo ovo ono " bez imalo postovanja i morala. Najkulturnije sto mu mogu reci je da me ne zanimaju njegove muke (Y)
Eh cinjenica je isto da su osumnjiceni bili uhapšeni i nakon izlaska da su mu se javili bar jedan od njih i nakon toga je Davor smekšao jer vjeruje da govori istinu..
Prljavi policajci znaju kako ukloniti svaku sumnju nema policija veze s ovim osim da su nekompetentni debili.
- Janjicar
#2956 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koji si ti troll ne mogu da vjerujem
Kakve veze ima ako je konzumirao marihuanu ?
Ako neko konzumira heroin ne znaci da ga mozes otici roknut i rijesena stvar.
http://www.srpskacafe.com/2018/07/zvani ... zvinjenje/
- Janjicar
#2957 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ko god trazi pravdu nek sjedi kod kuće il nek ide i pise zalbe. Pametno nema šta.
Il ako trazis pravdu nemoj na crveno da bi prešao, na travu zgazio, bacio papir, pogledao policajca ruzno jer smeta to ljudima jbg
Il ako trazis pravdu nemoj na crveno da bi prešao, na travu zgazio, bacio papir, pogledao policajca ruzno jer smeta to ljudima jbg
Last edited by Janjicar on 26/12/2018 02:42, edited 1 time in total.
-
nemoj to
#2958 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jebo LSD bio je napušen i pjan..Janjicar wrote:Koji si ti troll ne mogu da vjerujem![]()
Gluho i daleko bilo da govorim da ga mozes roknuti..
Govorim to iskljucivo zbog cinjenice da nije bio cvječka dakle ne govorim opet da ga mozes roknuti vec da se svjesno zakačio s nekim za njega opasnim likovima i svjesno je pisao na fejsbuku da bi mogao platiti glavom zbog toga i tako je i bilo..
- Janjicar
#2959 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jah i nakon 9 mjeseci niko nista ?nemoj to wrote:Jebo LSD bio je napušen i pjan..Janjicar wrote:Koji si ti troll ne mogu da vjerujem![]()
Gluho i daleko bilo da govorim da ga mozes roknuti..
Govorim to iskljucivo zbog cinjenice da nije bio cvječka dakle ne govorim opet da ga mozes roknuti vec da se svjesno zakačio s nekim za njega opasnim likovima i svjesno je pisao na fejsbuku da bi mogao platiti glavom zbog toga i tako je i bilo..
EDIT: I šta znaci molim te to cvjećka pred zakonom ?
Last edited by Janjicar on 26/12/2018 02:44, edited 1 time in total.
- Janjicar
#2960 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koji je pravi nacin da se on konkretno Davor , bori za pravdu ?Otto_13 wrote:Nemoj trollat bezveze . Covjek treba da trazi pravdu za svoje dijete . Ne da je ubijeno nego da je pretuceno samo treba da trazi i zahtijeva i bori se za pravdu . ZA PRAVDU za svoje dijete a ne za politicke poene opskurnih politickih likova koji bi da preko lesa jednog djeteta da skinu iste takve opskurne lelemude . Borba za pravdu i borba za politiku su dvije razlicite stvari 1Janjicar wrote:Ko god trazi pravdu nek sjedi kod kuće il nek ide i pise zalbe. Pametno nema šta.
-
nemoj to
#2961 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jebi ga tako ti bude ponekad neko dobro odradi ubistvo i ne plača za to..
Jer kod nas ako neko policiji ne dostavi pištolj s otiscima to ti je havarija odma nesposobni za bilo šta..
Eto kako ubiše 2015 sina od Salčina u prolazu s autom dan danas se ne zna..
Šta cemo s policajcima?
Identican slucaj je s Davidom momak je prebijen bacen u rijeku i eto ti bukvalno nemoguca misija za bilo kojeg istražitelja osim ako nije nešto ocigledno.
A što je najgore jeste nešto ocigledno, al' eto jedan od ubica rekao da nije on i Davor povjerovao..
Jer kod nas ako neko policiji ne dostavi pištolj s otiscima to ti je havarija odma nesposobni za bilo šta..
Šta cemo s policajcima?
Identican slucaj je s Davidom momak je prebijen bacen u rijeku i eto ti bukvalno nemoguca misija za bilo kojeg istražitelja osim ako nije nešto ocigledno.
A što je najgore jeste nešto ocigledno, al' eto jedan od ubica rekao da nije on i Davor povjerovao..
- Janjicar
#2962 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
U kafani se zakacio s nekim i taj neko odradi dobro ubistvo ? Dal' si procitao ikako uvodni post na ovoj temi il prvu stranicu ?nemoj to wrote:Jebi ga tako ti bude ponekad neko dobro odradi ubistvo i ne plača za to..
Šta cemo s policajcima?
I sta bi sa onim pitanje za znacenje te cvjećka ? jer je to prema tebi neka cinjenica.
-
nemoj to
#2963 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa činjenica da govore da je David bio anđeo kao da se kretao u najboljim mogucim krugovima kontaš..Janjicar wrote:U kafani se zakacio s nekim i taj neko odradi dobro ubistvo ? Dal' si procitao ikako uvodni post na ovoj temi il prvu stranicu ?nemoj to wrote:Jebi ga tako ti bude ponekad neko dobro odradi ubistvo i ne plača za to..
Šta cemo s policajcima?
I sta bi sa onim pitanje za znacenje te cvjećka ? jer je to prema tebi neka cinjenica.
A ono stari s majicom Boba Marleya hoda.
Brate najlogičnije stvari ne možeš skontati tacno izgleda kao da trollaš svega mi..
Govorim ti da se pred svima u toj kafani zakačio s njima i poslije toga po fejsbuku pisao da bi mogao nastradati..
I onda dan ili koliko vec poslije toga je i nestao..
A DANAS OPTUŽUJU MILORADA DODIKA DA JE NARUČIO UBISTVO I DA JE BIO HAKER KOJI JE OTKRIO PREVARU OD 40 MILIONA MISLIM?
- Janjicar
#2964 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ne poznajes osnovne stvari kada je covjek predao dokumentaciju, koji su ga advokati zastupali, ni dokle stigao taj predmet na sudu. Nisi kompetentan uopste da pricas o ovom slucaju a baljezgas bezveze. Nisi upoznat ni o tome zbog cega je on danas priveden, nisi upoznat ni da je protiv Davida, kada je pronadjen mrtav, par dana podignuta optuznica ? To nema smisla nigdje u svijetu krivicno goniti mrtvu osobu. To je nepravda.Otto_13 wrote:
Konkretno da odjebe politicke likove koji mu dolaze i drze govore . Da nastavi da trazi pravdu i javno i preko medija i na ulici . I da prestane da prica sto mu Borenovic prica nego samo dokaze i cinjenice koje ima ili do kojih dodje . Covjek je konobar a takvi ljudi po defaultu znaju svakog i sve i uvijek mogu svasta saznati . Ovako je polozen zarad politickih ideala na pladanj i covjek je pod pritiskom smrti djeteta i svega toga jednostavno poceo da prica i sto jeste i sto nije . Vecina ulica u BL ima nadzorne kamere i ako vec ima a vjerujem da ima ili da ih moze naci momke koji su strucni u tome skinu snimke nadzora sa lokacija kuda predpostavlja da se kreatao . Jednostavno posto je polotika kompromitovala cijeli slucaj da pocne sam sa grupicom obicnih ljudi oko sebe da vodi svoju istragu . Uvijek ima neko kome proradi savjest i otvori se kada slucaj nije ovako isploitiziran . Nemam pojma dali si primjetio ali napisao sam da je ustvari krivac sin Zeljke Cvijanovic i da je policija to zataskala . I on sam je u pocetku to znao i uvijek moze od toga poceti .
Pricas o Nadzorni kamerama a ne znas ni koji su svjedoci izjavili da su preuredjivali snimke kamera ? Ne znas da na snimku koji je objavio MUP i rekao da je David, dokazano da nije bio on? Znas li da je dan nakon nestanka Davida izbrisan profil na fb koji se moze izbrisati na osnovu smrtnog lista ? Znas li da je zbog toga angazovan Americki tuzitelj koji trazi od Facebooka da vrati podatke sa servera ?
- Janjicar
#2965 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kada pricamo o Davidu k'o Drugu bratu prijatelju onda mozemo pricati o cinjenicama sta konzumira, kako se ponasa, kako hoda itd.nemoj to wrote:Pa činjenica da govore da je David bio anđeo kao da se kretao u najboljim mogucim krugovima kontaš..Janjicar wrote:U kafani se zakacio s nekim i taj neko odradi dobro ubistvo ? Dal' si procitao ikako uvodni post na ovoj temi il prvu stranicu ?nemoj to wrote:Jebi ga tako ti bude ponekad neko dobro odradi ubistvo i ne plača za to..
Šta cemo s policajcima?
A ono stari s majicom Boba Marleya hoda.
Brate najlogičnije stvari ne možeš skontati tacno izgleda kao da trollaš svega mi..
Govorim ti da se pred svima u toj kafani zakačio s njima i poslije toga po fejsbuku pisao da bi mogao nastradati..
I onda dan ili koliko vec poslije toga je i nestao..
A DANAS OPTUŽUJU MILORADA DODIKA DA JE NARUČIO UBISTVO I DA JE BIO HAKER KOJI JE OTKRIO PREVARU OD 40 MILIONA MISLIM?
Kada pricamo o Ubistvu davida tada mozemo pricati samo o Dokazima odnosno o jasno definiranima cinjenicama koje su potrebne za rasvjetljavanje tog ubistva. Glupo je pricati kakvu je momak majicu nosio.
-
nemoj to
#2966 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Pa i jeste slažem se, al' ja to samo usput govorim jer nije sve tako crno i bijelo..
Nije on bio regularan momak koji je čitao knjigu i klonio se bilo kakvog negativnog društva i onda odjednom kao takva cvječka regularna sjedio za kompjuterom hakovao i otkrio 40 miliona prevaru na skali države..
Dobro mislim zar se treba napisati išta više?
Dokazi su tu Davor pravdu treba tražiti kod prvobitno osumnjicenih oni koji se se zakacili i punoj kafani s njim..
Međutim kao što sam vec rekao jedan od tih u zatvoru se javio nakon izlaska rekao da nema ništa s tim i onda je neko ubacio Davoru u uho da je policija kriva i onda je pakao nastao narednih eto koliko 9 mjeseci?
Simpatišem se ja s Davorom nema šta, al' to što on radi sad nema veze s mozgom čak ciljano ide da izazove nerede..
Eto samo gledaj kad izađe iz pritvora pricu, udarali me knjigama po bubrezima...
Nije on bio regularan momak koji je čitao knjigu i klonio se bilo kakvog negativnog društva i onda odjednom kao takva cvječka regularna sjedio za kompjuterom hakovao i otkrio 40 miliona prevaru na skali države..
Dobro mislim zar se treba napisati išta više?
Dokazi su tu Davor pravdu treba tražiti kod prvobitno osumnjicenih oni koji se se zakacili i punoj kafani s njim..
Međutim kao što sam vec rekao jedan od tih u zatvoru se javio nakon izlaska rekao da nema ništa s tim i onda je neko ubacio Davoru u uho da je policija kriva i onda je pakao nastao narednih eto koliko 9 mjeseci?
Simpatišem se ja s Davorom nema šta, al' to što on radi sad nema veze s mozgom čak ciljano ide da izazove nerede..
Eto samo gledaj kad izađe iz pritvora pricu, udarali me knjigama po bubrezima...
-
nemoj to
#2967 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Eh to nisam znao, cuj konfilkt nastao još godinu prije ubistva...
Pa moj Davore dragi stvar ti je jasna kao dan..
- rajv0sa
#2968 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Gdje je sad insomnija da malo ismijava forenzicare, inspektore i psihologe na ovoj temi
-
nemoj to
#2969 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Jeste Rouhani baš trebaš biti inspektor da znaš stvari jasne kao dan..rajv0sa wrote:Gdje je sad insomnija da malo ismijava forenzicare, inspektore i psihologe na ovoj temi
- Janjicar
#2970 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ti Advokati imaju ime i prezime.Otto_13 wrote:Janjicar wrote:Ne poznajes osnovne stvari kada je covjek predao dokumentaciju, koji su ga advokati zastupali, ni dokle stigao taj predmet na sudu. Nisi kompetentan uopste da pricas o ovom slucaju a baljezgas bezveze. Nisi upoznat ni o tome zbog cega je on danas priveden, nisi upoznat ni da je protiv Davida, kada je pronadjen mrtav, par dana podignuta optuznica ? To nema smisla nigdje u svijetu krivicno goniti mrtvu osobu. To je nepravda.Otto_13 wrote:
Konkretno da odjebe politicke likove koji mu dolaze i drze govore . Da nastavi da trazi pravdu i javno i preko medija i na ulici . I da prestane da prica sto mu Borenovic prica nego samo dokaze i cinjenice koje ima ili do kojih dodje . Covjek je konobar a takvi ljudi po defaultu znaju svakog i sve i uvijek mogu svasta saznati . Ovako je polozen zarad politickih ideala na pladanj i covjek je pod pritiskom smrti djeteta i svega toga jednostavno poceo da prica i sto jeste i sto nije . Vecina ulica u BL ima nadzorne kamere i ako vec ima a vjerujem da ima ili da ih moze naci momke koji su strucni u tome skinu snimke nadzora sa lokacija kuda predpostavlja da se kreatao . Jednostavno posto je polotika kompromitovala cijeli slucaj da pocne sam sa grupicom obicnih ljudi oko sebe da vodi svoju istragu . Uvijek ima neko kome proradi savjest i otvori se kada slucaj nije ovako isploitiziran . Nemam pojma dali si primjetio ali napisao sam da je ustvari krivac sin Zeljke Cvijanovic i da je policija to zataskala . I on sam je u pocetku to znao i uvijek moze od toga poceti .
Pricas o Nadzorni kamerama a ne znas ni koji su svjedoci izjavili da su preuredjivali snimke kamera ? Ne znas da na snimku koji je objavio MUP i rekao da je David, dokazano da nije bio on? Znas li da je dan nakon nestanka Davida izbrisan profil na fb koji se moze izbrisati na osnovu smrtnog lista ? Znas li da je zbog toga angazovan Americki tuzitelj koji trazi od Facebooka da vrati podatke sa servera ?
Covjek je uhapsen jer je prijetio policiji javno pred svima . I nije se odazvao kada su ga pozvali kao okrivljenog da da izjavu na osnovu tih prijetnji .Da a onda su nekim cudom dvojica od trojice advokata negirali sve osim da je momak ubijen i napustili slucaj . Bas nemamo pojma . Nije jedna jedina kamera u BL svaki kafic ih ima . Udji na fb slobodno i naci ces njegov profil jos uvije aktivan tako da je to brisanje profila suplja prica jer na fb postoji njegov profil sa porodicnim slikama i komentarima . Ta optuznica i taj konflikt je ono sto ti mi pricamo svo vrijeme a ti se ponasas kao da to nisi ni procitao .I dogodio se skoro godinu dana prije njegove smrti konflikt sa momcima koji ce kasnije eskalirati u njegovo ubistvo . Za taj konflikt ili krace tucu dignuta je optuznica koja je odmah i ukinuta . Americki tuzitelji nemaju nikakvih ingerencija na teritoriji BiH tako da je ta prica kao i prica o tome da FBI preuzima slucaj suplja . Moze se nesto poslati FBI na vjestacenje ali oni nemaju pravo voditi slucajeve u bilo kojoj zemlji ako u te slucajeve nisu umjesani gradjani SAD . Posto pokojni Dragicevic nije gradjanin SAD nego BiH od toga nema nista .
O tvom postu koji kaže da Memić to fino sve dokumentuje i preda a okrivljujes Davor-a govori da ne znaš da imaju istog advokata. Taj advokat je jedini ostao snjim od njih 3. Druga dva isto imaju i prezime i svoju biografiju i proslost.Te podatke pročitaj i nadji.
- Janjicar
#2971 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
I znas li sta je ćutuk ? Nisi još skont'o ?nemoj to wrote:Eh to nisam znao, cuj konfilkt nastao još godinu prije ubistva...
-
nemoj to
- Janjicar
#2973 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vidi jaruga što se izpodravljaše, daBogda vam insomnijini postovi na san dolazi!
Na čelu tih sudova su politički kadrovi SNSD,dokazi nisu bitni, ovaj slucaj ce dospjeti vjerovatno do Strazbura medjutim problem je sto za taj sud mora proci ja mislim 7 godina...
Na čelu tih sudova su politički kadrovi SNSD,dokazi nisu bitni, ovaj slucaj ce dospjeti vjerovatno do Strazbura medjutim problem je sto za taj sud mora proci ja mislim 7 godina...
-
dzevad gazibara 1978
#2974 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Oooo Serločenemoj to wrote:Fazon je što Davor nije nije vjerovao kao da su oni iako ti sve upucuje na to još David pisao statuse ili poruke nekom da se zakacio..
Jasno kao dan bukvalno međutim Davor se utripovao da su tu neki inspektori policije po nalogu Milorada i ostalih i tad je otislo sve u pm..
Nije ni cudo da hoce Dodik da ga odstrani lik nema dodira s ovim..
Vucko placa bolje od burleta to se zna
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2975 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Hoće da ga odstrani, a nema dodira s ovim....hmdzevad gazibara 1978 wrote:Oooo Serločenemoj to wrote:Fazon je što Davor nije nije vjerovao kao da su oni iako ti sve upucuje na to još David pisao statuse ili poruke nekom da se zakacio..
Jasno kao dan bukvalno međutim Davor se utripovao da su tu neki inspektori policije po nalogu Milorada i ostalih i tad je otislo sve u pm..
Nije ni cudo da hoce Dodik da ga odstrani lik nema dodira s ovim..kolika je dnevnica ?
Vucko placa bolje od burleta to se znacuj sto sute za neka druga ubistva,pa valjda sto niko nije imao muda da se suprotstavi rezimu....to kome nije jasno nema mu pomoći