Arapi u BiH, dobro ili lose?

Locked
GeeTnT

#2951 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by GeeTnT »

Oprah nije bila udata za arapa, a opet je bila "bjena" šćapom...
Sara03

#2952 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Sara03 »

Fudo387 wrote:
Sara03 wrote:
Fudo387 wrote: Sta je sa Rabijom iz Sane?
Nista, ista situacija k'o s tobom i animalsovom Andjom.
Sve tri cete napisati bestseller po kojem ce se snimati filmovi, bicete gosce kod Oprah u njenoj emisiji, vase iskustvo ce vas uciniti planetarno poznatim.
Prvo, kako misliš da nam Rabija hanuma putuje bez odobrenja supruga, koji ju je usput još i fizički zlostavljao? Ma hajde, svakako je Oprah završila sa svojim, nema potrebe ionako.

Ništa, samo će Rabija trpiti batine, udarce do kraja života, za Anđu nisam sigurna. Njen dragi animals, kada izađe sa odsluženja kazne, teško da će ikad više pomisliti na marisanu ijedne žene.
Dobro, Rabija je nesretna, a ti i Andja ce te kod Oprah.
Ćete, dakle, ćemo. :izet:

F, Fudo, Fudice. :oops:
animals

#2953 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by animals »

Fudo387 wrote:
animals wrote:Problem i srz citave price je religijska osnova..
da nas naseljavaju Arapi ateisti, nikakav problem ne bi postojao..
ali ako se BiH, pocne naseljavati ili turisticki pohoditi po religijskom kljucu, onda zbogom Bosno..
neko je spomenuo Medjugorje..
jel poznato koliko je od ne znam 20 miliona turista u zadnji 30 god,
ostalo zivjeti u Hercegovini..po nekakvoj logici Arapskog naseljavanja ,
trebalo bi ih biti barem 5 mili katolika naseljeni po Hercegovini :D
i jel se prave npr.. katolicka naselja po BiH..
Ma gotovo je to, kako su se zaholcali napravice vam dzamiju u Medjugorju. Kad instaliraju bose ozvucenje nabrace ga i ona gospa sto se lokalnim klincima svakom malo ukaze. Najebali ste.
Kad svatis da jedna zemlja gradi turisticka naselja za turiste,
a ne za pripadnike jedne religije onda se mozda prestanes smijati..
Fudo Bosna

#2954 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo Bosna »

Kornibee wrote:
Fudo Bosna wrote:
Sa ovakvom neplanskom gradnjom, samo Sarajevo i okolina; Bijelasnica, Poljine, Ilidza, Mrkovici, (vec imamo redukcije vode), dok se voda urgentno obezbijedi za ta naselja divescemo u pitanje i dnevno snabdijevanje?

U Holandiji ne mozes dobiti lokaciju na sumi i vodozahvatnom podrucju za arapsko naselje, neka ih se , za 10 godina, kada pokupuju sve bitne lokacije i vodozahvatna podrucja i naseli jedan odredjeni broj, mi se , Bosanci , necemo nista pitati u vlastitioj Domovini.
Tipicno balijsko kmecanje. Pa sta ste se pitalo do sada? Mozes se tek pitati nesto kada imas finansije. A da bi imao finansije moras imati dotok kapitala. Arapske i Turske investicije, arapski kapital koji tu dolazi krzo te tursite su jedna ogromna sansa za sticanje kapitala. To je dakle direktna injekcija kapitala u BiH.

Prije 10 godina vlada FBIH je davala vojnoj industrije recimo godinje po milion, 2 miliona maximalno za razvitak. Za ovu godinu samo jednom Igmanu Konjicu (samo jednoj fabrici) ide 30 miliona KM. Sta nam to govori? To znaci da stvari idu naprijed. Sa tih 30 miliona se otvaraju novi pogoni, zaposljavaju novi ljudi. A ti ako ne zelis da vozas arape ili da im izdjaes sobu... niko tebe ne tjera.

Isto tako problem SMOGA u zadnjih 50 godina je postojao i bez arapa. A zasto? Zato sto niste imali hljeba da jedete a kamoli da platite plin. Loziliste cumur kao zadnji bijednici. Sa dotokom svjezeg kapitala drzava moze investirati sutra 50, 100 miliona KM da rijesi taj problem smoga na kvalitetan nacin. Ista stvar je i sa vodom. Tebi smeta voda a 4 mjeseca u godini udises sami otrov jer ste presiromasni da se grijete na nacin na koji to rade ljudi. Na ugalj se samo griju zivotninje u cirkusima. :-)
[/quote]

"Da tipicno kmecanje"?

Prvo , Turci i Arapi, neuporedivo... Turci obnovili Isabegov Hamam, most u Mostaru, most u Konjicu..., TIKA stotine hiljada ulaze u BIH, ista tradicija, nista svoje ne namecu, ne dolaze da na crno kupuju sebi bosansku zemlju, poput brace Arapa, Turska uvozi iz BIH mesa koliko mi mozemo izvesti, i vise bi ulagali i investirali da su nasi politicari sposobniji?
Ture po BIH su prave turisticke, ne idu okolo i ne rade " sus mus " na crno, ture , 3, 4, ili vise dana, pravi turisti: Pocitelj, Mostar, Sarajevo, Konjic...

I ti to uporedjujes sa arapskim turistom, kome je turizam samo isprika da kupi zemlju , preprodaje zemljaku pa da pravi sebi naselja ovdje?

To turizam, to ulaganje milona km, jest ali u stulcu...
Izuzetak je ovo malo trgovackih centara, Park Zlatiste, kupovina Hepoka, tek cemo vidjeti je li ovo zadnje investicija, ili mutljaza poput gradnje resorta ?
Fudo387

#2955 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo387 »

animals wrote:
Fudo387 wrote:
ali ako se BiH, pocne naseljavati ili turisticki pohoditi po religijskom kljucu, onda zbogom Bosno..
Ma gotovo je to, kako su se zaholcali napravice vam dzamiju u Medjugorju. Kad instaliraju bose ozvucenje nabrace ga i ona gospa sto se lokalnim klincima svakom malo ukaze. Najebali ste.
Izvinjavam se, ja sam mislio da ti brusis zeljezo po Austriji, kad vidi vraga, predsjednik turisticke zajednice Stajerske.
Cestitam ti na uspjehu.
Kornibee

#2956 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Kornibee »

Fudo Bosna wrote:
Drugo, mi imamo ovdje secesioniticke teznje, RS i HRHB, Bosnjaci stjerani na 30 tak posto, a upravo se te zone najvise i kupuju i prave naselja, Bosnjaci su stjerani na manji dio BIH, plus sutra " isprika" secesionistima za dalju, konacnu podjelu BIH, Arapi /islamski strani element koji se doseljava u BIH, povod za kuknjavu Dodi i Covi i prikazivanje nemogucnosti suzivota u cjelivitoj BIH politicarima iz MZ, odnosno EU.!
:lol: :lol:

Znaci arapi su krivi za podjelu BiH a ne Veliko Hrvatske i Veliko Srpske ambicije?

Ja tebi savjetujem jednu stvar. Prvo moras postati svijestan svoga kompleksa. Jer sve to sto ti pises je plod kompleksa manje vrijednosti. Samo luzer moze biti defanzivan u situaciji kada je objektivno jaci. Dakle to sto ti i slicni poput tebe ispoljavate je kompleks manje vrijednosti i nema generalno veze sa arapima. Taj problem je u vama samim. Ne zelim da ulazim u genezu tog kompleksa ali glavni razlozi su ti sto niste imali nikada svoju drzavu i zbog toga nemate uvjernje da ista mozete stvoriti i da se ista moze desiti dobro. Ili kao sto je Ivo Andric rekao:"To je toliko zamrsen narod da on i u stvarima koji mu ocigledno idu na ruku vidi zavjeru."

Arapske investicije (ne samo u Bosnu nego i u Hrvatsku kao i u srbiju) kao i Turske investicije; su samo garant opstanka BiH. Ti ako drzis eonomiju u jednoj zemlji ti drzis sve. Dakle sjetimo se prije 10 godina kada je sve u Bosni bilo Hrvatsko; kakav je polozaj Bosnjaka bio u toj Bosni? Znaci bez Binga; bez bosanskih brendova na policama; kada je sve bilo Hrvatsko? Upravo tada je Hrvatska bila na konju i oni se i nisu "dernjali" jer su mislili da dugorocno oni samo mogu izaci kao dominantan faktor na balkanu.

Njihovo agresivno dernjanje pocinje kada postaju svijesni da ekonomiju drze Bosnjaci i da je to iz mjeseca u mjesec samo vise a da pored toga oni sami (Hrvati) prolaze kroz demografski slom (kako u RH tako i u BiH).

Kada je neko jak i drzi sve adute moci u rukama; taj se ne dernja. Dernjanje tek pocinje kada oslabis i kada se stvari omaknu kontroli.
Last edited by Kornibee on 01/08/2017 19:25, edited 4 times in total.
insomnia78

#2957 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by insomnia78 »

Fudo Bosna wrote:
Kornibee wrote:
Fudo Bosna wrote:
Sa ovakvom neplanskom gradnjom, samo Sarajevo i okolina; Bijelasnica, Poljine, Ilidza, Mrkovici, (vec imamo redukcije vode), dok se voda urgentno obezbijedi za ta naselja divescemo u pitanje i dnevno snabdijevanje?

U Holandiji ne mozes dobiti lokaciju na sumi i vodozahvatnom podrucju za arapsko naselje, neka ih se , za 10 godina, kada pokupuju sve bitne lokacije i vodozahvatna podrucja i naseli jedan odredjeni broj, mi se , Bosanci , necemo nista pitati u vlastitioj Domovini.
Tipicno balijsko kmecanje. Pa sta ste se pitalo do sada? Mozes se tek pitati nesto kada imas finansije. A da bi imao finansije moras imati dotok kapitala. Arapske i Turske investicije, arapski kapital koji tu dolazi krzo te tursite su jedna ogromna sansa za sticanje kapitala. To je dakle direktna injekcija kapitala u BiH.

Prije 10 godina vlada FBIH je davala vojnoj industrije recimo godinje po milion, 2 miliona maximalno za razvitak. Za ovu godinu samo jednom Igmanu Konjicu (samo jednoj fabrici) ide 30 miliona KM. Sta nam to govori? To znaci da stvari idu naprijed. Sa tih 30 miliona se otvaraju novi pogoni, zaposljavaju novi ljudi. A ti ako ne zelis da vozas arape ili da im izdjaes sobu... niko tebe ne tjera.

Isto tako problem SMOGA u zadnjih 50 godina je postojao i bez arapa. A zasto? Zato sto niste imali hljeba da jedete a kamoli da platite plin. Loziliste cumur kao zadnji bijednici. Sa dotokom svjezeg kapitala drzava moze investirati sutra 50, 100 miliona KM da rijesi taj problem smoga na kvalitetan nacin. Ista stvar je i sa vodom. Tebi smeta voda a 4 mjeseca u godini udises sami otrov jer ste presiromasni da se grijete na nacin na koji to rade ljudi. Na ugalj se samo griju zivotninje u cirkusima. :-)
"Da tipicno kmecanje"?

Prvo , Turci i Arapi, neuporedivo... Turci obnovili Isabegov Hamam, most u Mostaru, most u Konjicu..., TIKA stotine hiljada ulaze u BIH, ista tradicija, nista svoje ne namecu, ne dolaze da na crno kupuju sebi bosansku zemlju, poput brace Arapa, Turska uvozi iz BIH mesa koliko mi mozemo izvesti, i vise bi ulagali i investirali da su nasi politicari sposobniji?
Ture po BIH su prave turisticke, ne idu okolo i ne rade " sus mus " na crno, ture , 3, 4, ili vise dana, pravi turisti: Pocitelj, Mostar, Sarajevo, Konjic...

I ti to uporedjujes sa arapskim turistom, kome je turizam samo isprika da kupi zemlju , preprodaje zemljaku pa da pravi sebi naselja ovdje?

To turizam, to ulaganje milona km, jest ali u stulcu...
Izuzetak je ovo malo trgovackih centara, Park Zlatiste, kupovina Hepoka, tek cemo vidjeti je li ovo zadnje investicija, ili mutljaza poput gradnje resorta ?[/quote]
Pa ni Turci ne 'odaju po dzamijama a jos manje poste. Ja predprosli ramazan jedem na Plavoj vodi kad dogudje pun autobus ucenika i profesora, one seke pokrivene a ubise po cevapima
Fudo387

#2958 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo387 »

Je' al' da si bolje obratio paznju, primjetio bi kako cevape nabadaju zBismiletom.
Belaj.
GeeTnT

#2959 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by GeeTnT »

Fudo387 wrote:
animals wrote:
Izvinjavam se, ja sam mislio da ti brusis zeljezo po Austriji, kad vidi vraga, predsjednik turisticke zajednice Stajerske.
Cestitam ti na uspjehu.
Kakva ba Stajerska, lik je u Becu (arapski Bezirk)...zato kmeci.
animals

#2960 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by animals »

Fudo387 wrote: Izvinjavam se, ja sam mislio da ti brusis zeljezo po Austriji, kad vidi vraga, predsjednik turisticke zajednice Stajerske.
Cestitam ti na uspjehu.
Ne brusim, ali sta bi mi falilo i da brusim..
ima u u Austriji mjesta gdje iskljucivo dolaze turisti Arapi..
npr. Zell an See
http://www.faz.net/aktuell/politik/ausl ... 31912.html

tako to rade Austrijanci..uzimaju im lovu..
animals

#2961 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by animals »

GeeTnT wrote:
Fudo387 wrote:
animals wrote:
Cestitam ti na uspjehu.
Kakva ba Stajerska, lik je u Becu (arapski Bezirk)...zato kmeci.
Ti si moj advokat..
ne mogu ni na wc od tebe :D
Fudo387

#2962 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo387 »

Sara03 wrote: Ćete, dakle, ćemo. :izet:

F, Fudo, Fudice. :oops:
Jastacete...
Sara03

#2963 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Sara03 »

animals wrote: Ti si moj advokat..
:lol:
Matzan

#2964 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Matzan »

To da će se BiH raspasti zbog naseljavanja Arapa su priče za malu djecu.
Mogu to u svojim mokrim snovima željeti ne samo Dodik i Čović, već i Bakir, ali od te priče nema ništa.
SAD uz još neke bitne države iz EU stoje iza svog projekta i bez njihovog odobrenja niko od lokalnih poglavica
ne smije povući nijedan bitan potez.
BiH će ostati ovakva kakva jeste još mnogo godina, sve dok EU ne odluči da nam otvori vrata ili dok ne izbije neki
novi globalni sukob.
Fudo Bosna

#2965 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo Bosna »

@ jelena

Molim te, vrati se stranicu/dvije unazad, pa ces shvatiti kontekst price. Neko je od forumasa to prvi spomenuo u postu, ja sam dao komentar i to je to...
Poenta je da zemlja porijekla i nacin odijevanja ne znace nuzno da je neko , "moralno superiorniji od domaceg Bosanca/Bosanke", barem po nasim ogranicenim ljudskim mjerilima, (iskustvo onog sto vidimo a ne sto mislimo na osnovu vanjstine, odakle neko dolazi i sl.) po onom sto vidimo, i da je , barem po meni, veoma upitno, da li nase djevojke bas uvijek eto, "nuzno lazu " , ako sve sto napisu o nasim novim turistima, nije bas po mjeri Bosnjaka /selefija ili ovih sto im je "svanulo" , od kada u BIH imamo ove turiste iz zalivskih zemalja.

Lijep pozdrav i tebi ...
Kornibee

#2966 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Kornibee »

Matzan wrote:To da će se BiH raspasti zbog naseljavanja Arapa su priče za malu djecu.
Mogu to u svojim mokrim snovima željeti ne samo Dodik i Čović, već i Bakir, ali od te priče nema ništa.
SAD uz još neke bitne države iz EU stoje iza svog projekta i bez njihovog odobrenja niko od lokalnih poglavica
ne smije povući nijedan bitan potez.
BiH će ostati ovakva kakva jeste još mnogo godina, sve dok EU ne odluči da nam otvori vrata ili dok ne izbije neki
novi globalni sukob.
To upravo kazem. Jedan Izrael upravo zbog NOVCA drzi oko 200 miliona arapa van svojih vrata. Dakle drzava koja je po povrsini manja od FBIH.
Nama su saveznici Malezijci, Indonezani, Turci, Amerikanci, Britanic, Saudijci i nema sanse da jedan narord koji broj 150.000 glava u hercegovini zamrsi planove ogromnim silama koji ovdje vide svoj interes i Bosnjacima koji su na svim poljima u usponu mnogo vecem od Republike Hrvatske.

Turska vidi u BiH buducu odskocnu dasku prema EU. Vec su u izgradnji u BiH ogromne industrijske zone kod Viteza, fabrike tekstila i u buducnosti ce toga samo biti jos vise. Qatar drzi 30% Njemacke auto industrije a ta zemlja je najveci saveznik Turske. Saudijci , Emiracani i Iranci su nasi saveznici svi. Jedini put u historiji kada je se CIJELI islamski svijet ujedinio je bilo u Bosni. U Pakistan su danas nase samohodne haubice otisle na testiranje. Izvoz u tu zemlju je ugovoren 500 komada istih. A to je zemlja od 200 miliona ljudi i 11. sila svijeta (Atomska sila).

Sa druge strane imamo Hrvate koji se sele iz BiH masovnom brzinom. Koji su tu ostavljeni bez 1 saveznika. Cak i njemacka (Zbog svojih veza sa Islamskim svijetom, Velikom Britanijom i SAD-om) igra na kartu "unitarne BiH". Ko to jos ne shvata shvatit ce u narednih 5-10 godina sigurno. :D

Za one koji imaju vremena. Najveci "geopoliticar"svijete "George Friedman" je bio gost u Beogradu:

Vuk Jeremic je ga intervjuisao:

U sali su bili pristuni skoro svi ambasadori u Srbiji. Ako pratite malo srpske medije (poput Cirilice i talk showow na dnevnicima) u 90% emisija se spominje uticaj Turske. Dakle oni su obsjednuti time. I Vuk Jeremic ga pita:
"Sta mislite o uticaju Turske na balkanu u sledecim godinama. Turska ima velike probleme sada..."
Na to mu George Friedman odgovara:
"Turska prolazi kroz probleme. No ti problemi svakako nju nece potopiti. Mi smo prosli kroz gradjansku rat u 19. vijeku pa smo 35 godina kasnije vec bili najveca sila svijeta. Turska ce po meni u buducnosti biti mnogo prisutnija na balkanu nego sto je sada. To je jedna sila sa ogromnim potencijama."
Naravno Vuk Jeremic je se nadao nekim malo drugacijem odgovoru...
Last edited by Kornibee on 01/08/2017 19:46, edited 5 times in total.
detroit-mercy

#2967 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by detroit-mercy »

A koliko se Arapa naselilo po BiH posto vidim da baratas brojevima.
Iskreno, pravili bi i naselja za crnce, Amerikance, Nijemce da ih BiH interesuje u tolikom broju. Neko je video dobru zaradu sa Arapima i guli li guli dok ovi sto ne mogu nista da hajruju uglavnom kmece i pozivaju se na naseljavanja po religiskoj osnovi, naseljavanja po onoj osnovi i slicne gluposti. Sve se vrti oko love, sto prije shvatite lakse ce vam biti.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2968 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by _BataZiv_0809 »

Zivio govornik.
animals

#2969 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by animals »

detroit-mercy wrote:
A koliko se Arapa naselilo po BiH posto vidim da baratas brojevima.
Iskreno, pravili bi i naselja za crnce, Amerikance, Nijemce da ih BiH interesuje u tolikom broju. Neko je video dobru zaradu sa Arapima i guli li guli dok ovi sto ne mogu nista da hajruju uglavnom kmece i pozivaju se na naseljavanja po religiskoj osnovi, naseljavanja po onoj osnovi i slicne gluposti. Sve se vrti oko love, sto prije shvatite lakse ce vam biti.
Problem je da bi tvoja prica bila validna onda bi u BIH, trebalo biti i ostali turista..
znaci i Amera, Nijemac ili Italijana.
da se sve vrti tu oko love, onda bi valjda ti Arapi i obilazili i susjednu Hrvatsku ili
okolne drzave..
i ne prave se naselja za jedan odredjeni narod,
jer onda to samo potvrdjuje nasu pricu o naseljavanju..
znaci napravis hotel ili apartmane za turiste..
pa onda imas agencije po citavom svijetu koje ce privlaciti te turiste..
ali ovdje je rijec o necemu drugome i ti to znas, samo se pravis blesav..
GeeTnT

#2970 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by GeeTnT »

Sara03 wrote:
...evo sare, ona je vjerovatno teta sa tanjiricem ispred wc-a...
Fudo Bosna

#2971 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Fudo Bosna »

Kornibee wrote:
Fudo Bosna wrote:
Drugo, mi imamo ovdje secesioniticke teznje, RS i HRHB, Bosnjaci stjerani na 30 tak posto, a upravo se te zone najvise i kupuju i prave naselja, Bosnjaci su stjerani na manji dio BIH, plus sutra " isprika" secesionistima za dalju, konacnu podjelu BIH, Arapi /islamski strani element koji se doseljava u BIH, povod za kuknjavu Dodi i Covi i prikazivanje nemogucnosti suzivota u cjelivitoj BIH politicarima iz MZ, odnosno EU.!
:lol: :lol:

Znaci arapi su krivi za podjelu BiH a ne Veliko Hrvatske i Veliko Srpske ambicije?

Ja tebi savjetujem jednu stvar. Prvo moras postati svijestan svoga kompleksa. Jer sve to sto ti pises je plod kompleksa manje vrijednosti. Samo luzer moze biti defanzivan u situaciji kada je objektivno jaci. Dakle to sto ti i slicni poput tebe ispoljavate je kompleks manje vrijednosti i nema generalno veze sa arapima. Taj problem je u vama samim. Ne zelim da ulazim u genezu tog kompleksa ali glavni razlozi su ti sto niste imali nikada svoju drzavu i zbog toga nemate uvjernje da ista mozete stvoriti i da se ista moze desiti dobro. Ili kao sto je Ivo Andric rekao:"To je toliko zamrsen narod da on i u stvarima koji mu ocigledno idu na ruku vidi zavjeru."

Arapske investicije (ne samo u Bosnu nego i u Hrvatsku kao i u srbiju) kao i Turske investicije; su samo garant opstanka BiH. Ti ako drzis eonomiju u jednoj zemlji ti drzis sve. Dakle sjetimo se prije 10 godina kada je sve u Bosni bilo Hrvatsko; kakav je polozaj Bosnjaka bio u toj Bosni? Znaci bez Binga; bez bosanskih brendova na policama; kada je sve bilo Hrvatsko? Upravo tada je Hrvatska bila na konju i oni se i nisu "dernjali" jer su mislili da dugorocno oni samo mogu izaci kao dominantan faktor na balkanu.

Njihovo agresivno dernjanje pocinje kada postaju svijesni da ekonomiju drze Bosnjaci i da je to iz mjeseca u mjesec samo vise a da pored toga oni sami (Hrvati) prolaze kroz demografski slom (kako u RH tako i u BiH).

Kada je neko jak i drzi sve adute moci u rukama; taj se ne dernja. Dernjanje tek pocinje kada oslabis i kada se stvari omaknu kontroli.

Prvo:
Nisu Arapi krivi, ali ako ne vjerujes meni, mozes akademiku Esadu Durakovicu, koji je clan dvije arapske akademije nauka, i koji tvrdi da ovakvo "investiranje", pomaze dodatno te secenionistocke teznje susjeda i ove unutar BIH !

Drugo:
Koje Arapske investicije, izuzev ; BBI, SCC, mozda Hepok?

Molim te , ukazi mi na te investicije, obraduj me?

Mislis investicije u vidu stotina doo od kojih 85% fakticki i ne postoji, nemaju ni grebene trafike 1.5x1.5m2 i kancelarijskog stola sa laptopom unutra, inspekcije isle, bile na prijavljenoj adresi, firma NE POSTOJI.

Osim , ako je " investicija" /arapska naselja: Doglodi, Poljine, Ilidza, Mrkovici, Vogosca, Ilijas, Hadzici...

E onda izvini, nisam skontao da se tako "investira".

Trece:
Ako je " kompleks" traziti od domacih politicara da nam se u BIH investira a ne da nam se zemlja gruntovno otudjuje, drago mi je sto imam patriotski "kompleks" ! :bih:
animals

#2972 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by animals »

GeeTnT wrote:
Sara03 wrote:
...evo sare, ona je vjerovatno teta sa tanjiricem ispred wc-a...
Ne moze dobiti posao od tebe..
ti si prvi zauzeo dobro placeno mjesto :D
Matzan

#2973 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by Matzan »

Čovjek zaratio sa slovom h pa nikako da ubode.
GeeTnT

#2974 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by GeeTnT »

..animals, cijenim ja taj posao kao i tvoj na bausteli, ali meni su povjereni drugi poslovi...
animals

#2975 Re: Arapi u BiH, dobro ili lose?

Post by animals »

Radio sam ja nekada i na bausteli, nikakav problem..
ako zagusti opet cu..
stas, ne mogu ja do direktorskog mjesta kao vecina forumasa...
Locked