Ekspanzija terorizma
- Sanjarko
#2951 Re: Ekspanzija terorizma
Ma kad bolje razmislim Paranoican sam, Lud, Glup, Gnjida. Ja sam niko.
- Sanjarko
#2952 Re: Ekspanzija terorizma
Pa prebrojavate zrtve religijski itd., oduvijek. Stradalo ovoliko krscana, muslimana itd. Cak i nacionalno i vjerski prebrojavate. Stradalo ovoliko Srba, Hrvata, Jevreja itd.animals wrote:
Stradavaju ljudi...kad to svatis, bit ce bolje..
ako se preobraojavamo religijski, ne moze biti bolje..
muslimani to ne mogu svatiti, zato se i osjecaju ugrozenim..
Sto navedete da je stradao Jevrej itd., da je napadnut Jevrejski itd., restoran ako se ne varam, da su Njemice masovno silovane itd.
- Sanjarko
#2953 Re: Ekspanzija terorizma
Zar nije vjerski terorizam ili samo terorizam ili zlocin, zlodjelo, nedjelo a ne muslimanski ili islamski terorizam. Zar nije ubistvo a ne terorizam. Paranoicni smo, ludi, glupi itd. Sve nam je antisemitizam iako je on samo za Jevreje rezervisan i samo se za njih upotrebljava, sve nam je sovinizam, homofobija itd.shbc wrote:Ako je musliman pocinio teroristicki akt iz vjerskih razloga, logicno je da je "muslimanski ili islamski terorista". To sto vi koji palamudite o islamofobiji i svodite je na nivo paranoicnih jevreja, zena, lgbt osoba, kojima je haman sve antisemitizam, sovinizam, homofobija, pa tako i vama islamofobija je druga prica. Isto kao sto je za vrijeme IRA bio aktuelan politicki, odnosno irski terorizam, tako i danas imamo aktivan vjerski, odnosno islamski terorizam. Vrlo prosto.
Niko i ne tvrdi da su svi muslimani teroristi, ali ovo bjezanje od istine i spinovanje postaje degutantno. Stvari treba nazivati pravim imenom i muslimani trebaju da budu predvodnici u borbi protiv ovoga, a ne da glumite uvrijedjene mlade svaki put. Pogotovo ne da relativizirate ono sto se desilo povlacenjem price sta se desava na BI, prebrojavanjem zrtava muslimana i sa onim famoznim "ali". Samo jos vise navlacite gnjev ostatka svijeta na sebe.
PS. Kako znam muslimani se bore protiv ovih muslimanskih ili islamskih terorista masovno, i ginu itd. Ali nisu predvodnici te borbe. Glume uvrijedzene mlade itd. Relativiziraju itd.
PPS. I mi koji nismo muslimani ili koji smo samo porijeklom muslimani koji isto ovo govorimo, kazujemo cudne stvari u vezi svega.
PPPS. Lazemo mi jedini.
- Sanjarko
#2954 Re: Ekspanzija terorizma
Vidite i gnjev navlace na sebe, pa kad se vise gnjev ne mogne podnositi, trebati ce ih ukloniti.by shbc » 23/08/2017 19:31
Samo jos vise navlacite gnjev ostatka svijeta na sebe.
- Sanjarko
#2955 Re: Ekspanzija terorizma
Posto sam porijeklom musliman i posto sam obrezan i mene ce vjerovatno trebat uklonit, jer se navlaci gnjev na muslimane i na ljude koji su porijeklom muslimani, i koji su obrazani, pa samim tim i na mene.
- Sanjarko
#2956 Re: Ekspanzija terorizma
Trebati ce nas prenventivno sve uklonit kad gnjev naraste toliko da se ne moze podnositi.Vizionar 1985 wrote:Posto sam porijeklom musliman i posto sam obrezan i mene ce vjerovatno trebat uklonit, jer se navlaci gnjev na muslimane i na ljude koji su porijeklom muslimani, i koji su obrazani, pa samim tim i na mene.
PS. Meni ne smeta, niti cu se protivit uklanjanju, jer mi odavno nije vec do zivota.
- harač
#2958 Re: Ekspanzija terorizma
slika i prilika muslimana: vazi sam sebi i klima glavom na sopstvene zaključke 
- shbc
#2959 Re: Ekspanzija terorizma
Nisi ti dobar lafe. Nimalo.
- deer_hunter
#2961 Re: Ekspanzija terorizma
Sta ovaj baljezga, kruh te ne.j.e.boVizionar 1985 wrote:Trebati ce nas prenventivno sve uklonit kad gnjev naraste toliko da se ne moze podnositi.Vizionar 1985 wrote:Posto sam porijeklom musliman i posto sam obrezan i mene ce vjerovatno trebat uklonit, jer se navlaci gnjev na muslimane i na ljude koji su porijeklom muslimani, i koji su obrazani, pa samim tim i na mene.
PS. Meni ne smeta, niti cu se protivit uklanjanju, jer mi odavno nije vec do zivota.
- Sanjarko
#2962 Re: Ekspanzija terorizma
Gledaj argumenata.
postby Sara03 » 23/08/2017 20:43
Deder, odmori malo.
postby harač » 23/08/2017 20:46
slika i prilika muslimana: vazi sam sebi i klima glavom na sopstvene zaključke
postby shbc » 23/08/2017 21:09
Nisi ti dobar lafe. Nimalo.
postby uglavnomja » 23/08/2017 21:16
![]()
Ja cune da postavljam jos sto sta. Ima sta, zna se sta, gdje sta itd.
- Sanjarko
#2963 Re: Ekspanzija terorizma
Ziko jos jednog.
Postby deer_hunter » 23/08/2017 21:59
Sta ovaj baljezga, kruh te ne.j.e.bo![]()
- Sara03
-
aldinjo
#2966 Re: Ekspanzija terorizma
Nema potrebe. Svu "pamet" svijeta ste "pokupili" tako da ste sami sebi dovoljni.Sara03 wrote:A da nam uputiš neku pametnu i da, za promjenu, pokušaš dati svoj doprinos ovoj temi i diskusiji?aldinjo wrote: Ali u džamiji se nešto pametno može čuti i pročitati a ovdje skoro ništa.
- Sara03
#2967 Re: Ekspanzija terorizma
Zašto osjećam blagu frustraciju s tvoje strane, naspram ovih koji su "pokupili pamet" – a sa čijim stavovima se očigledno ne slažeš. Valjda ti je ovo krajnji domet.aldinjo wrote:Nema potrebe. Svu "pamet" svijeta ste "pokupili" tako da ste sami sebi dovoljni.Sara03 wrote:A da nam uputiš neku pametnu i da, za promjenu, pokušaš dati svoj doprinos ovoj temi i diskusiji?aldinjo wrote: Ali u džamiji se nešto pametno može čuti i pročitati a ovdje skoro ništa.
No, što se mene lično tiče, mislim da mi je vrijeme da pođem u mejtef, ne bi li napokon nešto pametno naučila. Zahvaljujem, što si me uputio.
-
Al-Batros
#2968 Re: Ekspanzija terorizma
Na kakvim si ti drogama jbt.Vizionar 1985 wrote:Istrebljenjem muslimana. Ne znam imo sam ja viziju davno ovaku nekakvu.ja71 wrote:perverzno je nakon svega sto se zadnjih godina dogadja na Bliskom Istoku, nazivati toboznjom zavjerom.deer_hunter wrote: Al jbg, nece to napisati jer im se ne uklapa u teoriju zavjere protiv muslimana.
ko smatra da rasplamsavanje terorizama s tim nije povezano, taj se dzaba zavarava.
nego da jos jednom priupitam: na koji nacin se ovo sranje moze zaustaviti ?![]()
Ko ono od Pajka. Nisam ni znao za Pajka tad. Ozbiljan sam, a da zna moderacija ja ne navijam za ovo, niti zelim ovo, niti sam za ovo itd.
Sve vise se govori o muslimanima, crncima kao stoci itd. Mene i baniralo na jednom forumu kad vise to nisam mogo trpit stalno ovo lajanje, kad sam ih na dvoboj izazvao itd.. Sve po netu se vise tako laje itd. Vidite komentare svuda. Jos samo po medijima da pocnu, i eto sranja.
Ko da za Hitlera i naciste itd. se teren priprema.
Kazem htjeo sam pisat neki dan jos o ovome i cudnim stvarima u vezi ovoga, htjeo komentarisat ove odgovore ovdje, imo sam odgovora ali cune, jb mi se, plus zaboravio sam sta sam htjeo sve itd. Nisam ni dobro.
Mozda i bude ovo. Prizeljkuje se od mnogih Sudnji Dan ovakav itd., pa se mozda i ostvari, ko ona samo ispunjujuca prorocanstva itd. Jbg. Ako je sudbina, napisao sam Nek Rim Gori. Pod tim mislim na planetu, svijet.
-
Al-Batros
#2969 Re: Ekspanzija terorizma
Prvo nađi Pravopis Senahida Halilovića, Leponex i Apaurin 3x dnevno.Vizionar 1985 wrote:Daj ba. Nema zavjera. Ono nema mafije, koja je skup zavjerenika, nisu u zavjeri ubili Cezara itd. Htjeo neki dan dat clanak dokazanih zavjera od strane tajnih agencija, sluzbi, drzava itd. Ali mi smo ludi svi. Koji na neke cudne stvari govorimo, koji istinu govorimo itd. Najlakse Markale i Srebrenicu ubacit u ovu pricu i eto argument, da ne kazem zavjera, da nema zavjera itd. i da je sve laz sta mi ludzaci govorimo i da smo mi svi ludi. Evo jbt priznali vam neki dan da je Sunce vruce ako se ne varam. Ja vam ovdje govorio da je promjenilo boju iz Zutoga u skroz skoro Bijelo. Crtali ljudi milenijima Zuto, Crveno i Narandzasto sunce itd. Ali jbg ja sam lud. Jesam da se ne lazemo, ali jesam li toliko lud, je li lazem, jesam li zao, jesam li los. Ne kazem da sam dobar, savrsen, bezgrijesan itd. Ali jesam li bas ono iskonsko zlo samo itd. i ja i mnogi koji govore svasta.Horcrux wrote:Sve je ovo na nivou ljudi koji tvrde da su na Markalama lazni lesevi postavljeni ili da je Srebrenica izrezirana...
Pogledajte policiju kakva je prije bila a kakva je sad. Jbt skoro ko Rimski Centurioni itd. Sve vam prisluskuju, imaju masine za to itd. i meni ljudi govore da sam paranoican sto kazem da sve prisluskuju, i da imaju masine za to. Jbt.
Jos cu i ja pocet navijat, zelit itd. da se ostvare ova prorocanstva, zelje itd. o sudnjem danu.
-
aratet
#2970 Re: Ekspanzija terorizma
Uzima ono sto Svijet baca.Al-Batros wrote:
Na kakvim si ti drogama jbt.
- uglavnomja
#2971 Re: Ekspanzija terorizma
ne uzima on nista, a trebao bi 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2972 Re: Ekspanzija terorizma
kad sam ja rekao gdje on dođe tu topik više ne raste 
al zna napisat koju da valja...
al zna napisat koju da valja...
-
aratet
#2973 Re: Ekspanzija terorizma
Labudane, kakav ti je to avatar?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- Sanjarko
#2975 Re: Ekspanzija terorizma
Apaurin i metoten. Zato sto sam fizicki bolestan od malena i sada, sto nemam nikakvih primanja pa sam i psihicki obolio i radi ovoga i jos problema kojih imam u zivotu. Ali posto imam dijagnozu F23 ja lazem, neistinu govorim. Pa ja sam smislio oko 2008 kako da se ljudi nadgledaju preko stvari. Sad jesu li ELITE prije mene to smislile isto ne znam. A to danas zovu SMART uredzajima. Ali ja sam na drogama i lud sam, i lazem.Al-Batros wrote:
Na kakvim si ti drogama jbt.
PS. Samo ja nisam smislio isto kao SMART uredzaji. Oni vam ovo rade javno a ja sam htjeo tajno. Ali lazem ja, nisam ja to smislio, ja sam lud i na drogama.