nlt wrote:
i kakav si dojam stekao, ima li apartmana da su blizu plaže i koja je cijena općenito i tako to
da li bi opet išao tamo?
Jedine dvije zamjerke koje imam su vjerovatno to što su valovi 80% vremena, jer tuda dolaze one male brodice turističke pa vode raju za 3 eura na otok Romana Abramoviča. Druga - pa recimo što se teško nalazi to mjesto (Dobre Vode). Tri puta sam se u rikverc vraćao dok sam pogodio skretanje. Valjda su se popravili sad. Išao bih sigurno, cijene su ko kod nas u regularnim marketima samo u eurima. Npr hljeb je kod nas marka, kod njih euro.
Za razliku od Šušnja, bolje rečeno Šupnja, rekoh već St Tropez. Za duplo manje pare sam dobio smještaj sa wifijom, kabelskom televizijom, svojim balkonom, parkingom, kuhinjom, wc-om nego što su nudili u Šušnju. Vjerovatno nikom ne bih poželio da se zadesi tamo jer je ponuda za pare koje traže smješna. Ljudi nude šupe za pare koje sam platio tamo u Dobrim Vodama apartman boli glava. Veliki broj ukrajinaca je u Baru i Šušnju.
Ja sam bio u apartmanima Ado. Čovjek i žena sa djecom uložili pare, izgradili kuću i prodaju ljeti apartmane. Zimi se vraćaju zum Dojčland. Po slikama što nađeš na netu reklo bi se moraš taxi uzet do plaže, a doslovno sam dolazio na plažu za 3-4 minute od ulaznih vrata.
Jedna stvar koju sam primijetio da u njihovim ima 70% naše robe, ostalo je sve domaća crnogorska. Bez problema možeš nać Sarajevsko, Pilku, Bajra salamu i tako dalje. Zatvorenih očiju da kažem. Sjajno mjesto a ne hoda se puno do plaže. Više potrošiš vremena na stacioniranje na plaži nego na dolasku do njeg. Imaš jednu glavnu ulicu koja se spušta direkt na plažu, nema lutanja po nekim sokacima.