Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moj "komšija", benzinac i tiha patnja godinama, ali rapidno propada. Do nazad par godina je bio ko boca, sad oziljci od parkinga, spada bezbojni lak, pomalo korozije. Za svaki slučaj sam pustio baju ako bude na prodaju za neke razumne pare...
sparky wrote: ↑15/07/2020 09:56
Koliko ja znam osim njegovog drugog nije bilo, a jos da je u tom periodu prodan u Austriju.
Ima još jedan u Sarajevu, stanje odlično, crveni uski štop, metalni branici, karirana sjedala, vlasnik radi na El Tarik Oil pumpi. Jedno vrijeme je bio parkiran pod strehom tamo. Čak sam ga i slikao, ali slike isparile sa stranice. Kad sam ga slikao, imao je manje oštećenje od gelera na prednjoj haubi, AMJ naljepnicu, oko branika ostaci kapane od cerade. Možda prije mjesec sam pitao za njega, javi se lik i kaže još je auto tu.
Danas sam vidio reno 4 bez krova i vrata. Nisam prije vidio takav auto. Nisam stigao slikati. Cini mi se da nije neka kucna radinost. Zna li neko jel bio neki takav model?
Nekad sam sanjao da imam Willysa i to u dezert boji, sa svim old military dodacima, al'ne mogoh JeepGC 2004 k'o co'ek odrzavati, tako da sam odustao od tih snova. Sad mi se vrti kao jeftinija varijanta AR 55, stari je kao vojni stazista u Bileci vozao.
iceman ze wrote: ↑17/07/2020 09:20
Nekad sam sanjao da imam Willysa i to u dezert boji, sa svim old military dodacima, al'ne mogoh JeepGC 2004 k'o co'ek odrzavati, tako da sam odustao od tih snova. Sad mi se vrti kao jeftinija varijanta AR 55, stari je kao vojni stazista u Bileci vozao.
Vidio sam juce jednu na cesti od Kobilje Glave prema Hotonju mi isla u susret. Na oko fina, smb boje
Koliko je tih vojnih auta prodato u bescijenje na raznim licitacijama, a u praktično fabričkom stanju sa nikakvom kilometražom. TAM-ovi još izvlače drva širom BiH.