Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
almir_tz
#2951 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Prevedeno, ti to podržavaš.
U kojim smo mi govnima...
- annoy
#2952 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Osobno ne podržavam takvu vrstu odnosa
Iz tuđih iskustava dobila sam dojam da se na kraju uglavnom jedna osoba zaljubi u drugu (većinom ženska strana) i onda nastane sranje
Iz tuđih iskustava dobila sam dojam da se na kraju uglavnom jedna osoba zaljubi u drugu (većinom ženska strana) i onda nastane sranje
-
almir_tz
#2953 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Uopšte, taj koncept je luđački.
Pa strpi se, radi na sebi, a ne samo i jedino handrenje da je zadovoljeno.
Prestrašno.
Pa strpi se, radi na sebi, a ne samo i jedino handrenje da je zadovoljeno.
Prestrašno.
-
zoomba
#2954 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Svako je covjek za sebe ..
-
almir_tz
#2955 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ali je i dio društva koji se dijelom i zbog toga raspada.zoomba wrote:Svako je covjek za sebe ..
-
zoomba
#2956 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Svoj ti posao...almir_tz wrote:Ali je i dio društva koji se dijelom i zbog toga raspada.zoomba wrote:Svako je covjek za sebe ..
- Euridika
- Globalna šefica
#2957 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
annoy wrote:Osobno ne podržavam takvu vrstu odnosa
Isto razmišljam. I ja sam uglavnom za ove kombinacije čula da su popularne među generacijom 30+ koja se nije poženila/poudala ili su razvedeni. Ono, nemaš nikog za pravu vezu, ili ne želiš pravu vezu, a opet imaš fizičke potrebe i donekle emotivne (makar privremeno maženje) i tako se dese ove situacije. Većihom završi tako da se neko na kraju zaljubi i onda belaj. Čak se dese i situacije da dobiju djecu iz takvih "veza", valjda iz straha da nikad neće naći pogodnu osobu za brak, pa da ne ostanu bez potomstva.
-
Edin25
#2958 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
nije moje a ni tvoje da nesto podrzavamo ili ne.almir_tz wrote:Prevedeno, ti to podržavaš.
dobro velis, u govnima smo, cim turamo njusku u tudja posla pa jos malo morlisemo.
-
almir_tz
#2959 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Raspad sistema. Odgoj, školovanje, porodica su baš na niskim granama ako je ova praksa uzela tolikog maha.
Kad sam iole bio u kontaktu s navedenim ženama one su bile u srednjim
dvadesetim i upražnjavale takve odnose. Mislim da je to sve nezrelno i neželjno odrastanja i preuzimanja
obaveza koje idu s tim. Isto je i s muškarcima, naravno.
Kad sam iole bio u kontaktu s navedenim ženama one su bile u srednjim
dvadesetim i upražnjavale takve odnose. Mislim da je to sve nezrelno i neželjno odrastanja i preuzimanja
obaveza koje idu s tim. Isto je i s muškarcima, naravno.
Last edited by almir_tz on 03/11/2017 13:58, edited 1 time in total.
-
almir_tz
#2960 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Normalno da jeste. I ti i ja se krećemo među takvim osobama koji imaju emotivni život u totalnom haosu.Edin25 wrote:nije moje a ni tvoje da nesto podrzavamo ili ne.almir_tz wrote:Prevedeno, ti to podržavaš.
dobro velis, u govnima smo, cim turamo njusku u tudja posla pa jos malo morlisemo.
-
zoomba
#2961 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Idi prvo gladne nahrani ..almir_tz wrote:Normalno da jeste. I ti i ja se krećemo među takvim osobama koji imaju emotivni život u totalnom haosu.Edin25 wrote:nije moje a ni tvoje da nesto podrzavamo ili ne.almir_tz wrote:Prevedeno, ti to podržavaš.
-
almir_tz
#2962 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Šta, takve osobe su u zenu, mirne, stamene, stoici? Šta ima!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2963 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kad ste već naišli na fak badije, što, ima i onih koji su prošli taj dio s ljubavlju (vjerovatno se i razočarali) i do toga da je bolje biti iskren nego lagati.
Koliko je onih koji su sve započeli iz ljubavi, na kraju ko da ih je neko natjerao da budu zajedno? Izgubi se, ugasi plamen, neće jedno ili oboje da podgrijava i eto ga.
E sad, kako je čovjek po prirodi prokleto biće, ono što ima ne zna cijeniti, ono što nema, da mu je....tako i ovo bude, pa kao što reče Euridika, pređe se crta i onda nastanu problemi.
Koliko je onih koji su sve započeli iz ljubavi, na kraju ko da ih je neko natjerao da budu zajedno? Izgubi se, ugasi plamen, neće jedno ili oboje da podgrijava i eto ga.
E sad, kako je čovjek po prirodi prokleto biće, ono što ima ne zna cijeniti, ono što nema, da mu je....tako i ovo bude, pa kao što reče Euridika, pređe se crta i onda nastanu problemi.
-
almir_tz
#2964 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zato imaš mozak da uključiš logiku i riješavaš svoje probleme, neće ih niko za tebe riješiti.
-
Edin25
#2965 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Carko moj, haman da ti mene nisi razumio.almir_tz wrote:Normalno da jeste. I ti i ja se krećemo među takvim osobama koji imaju emotivni život u totalnom haosu.Edin25 wrote:nije moje a ni tvoje da nesto podrzavamo ili ne.almir_tz wrote:Prevedeno, ti to podržavaš.
Nisam ja nigdje napisao da ja turam njusku, nego opcenito sam mislio kad si rekao da smo u govnima.
Inace, sve se da sredit pa i emotivni zivot ma u kakvom haosu bio.
-
almir_tz
#2966 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Naravno da se s manjim ili većim uspjehom sve da riješiti.
Nisam te ja ništa krivo razumio. Rekao si da morališem.
U težem obliku, naravno, ali to ti je isto
kad kažemo da se treba napastvovana žene od pijandure u
braku odvojiti/rastaviti. I onda neko kaže, ne turaj nos tamo.
E, isto ako. Kad bude manje fak badizma, imaćemo zdravije
međuljudske odnose koji neće samo i jedino biti bazirani na fizičkom.
Nisam te ja ništa krivo razumio. Rekao si da morališem.
U težem obliku, naravno, ali to ti je isto
kad kažemo da se treba napastvovana žene od pijandure u
braku odvojiti/rastaviti. I onda neko kaže, ne turaj nos tamo.
E, isto ako. Kad bude manje fak badizma, imaćemo zdravije
međuljudske odnose koji neće samo i jedino biti bazirani na fizičkom.
-
SSemir
#2967 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
sto ste toliko komplikovane?
- Zejnep
#2968 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kako misliš komplikovane? I ko? Sve? Baš sve? I koliko je to tvoje 'toliko'? Koliko bismo ttebale biti komplikovane?SSemir wrote:sto ste toliko komplikovane?
-
moonca
#2969 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Zbog neuspjelog emotivnog zadovoljstva a strahom da cak ni potomak nemaju - u panici radjaju djecu i nije im bitno hoce li biti brakom krunisano.Euridika wrote:annoy wrote:Osobno ne podržavam takvu vrstu odnosa
Iz tuđih iskustava dobila sam dojam da se na kraju uglavnom jedna osoba zaljubi u drugu (većinom ženska strana) i onda nastane sranje![]()
Isto razmišljam. I ja sam uglavnom za ove kombinacije čula da su popularne među generacijom 30+ koja se nije poženila/poudala ili su razvedeni. Ono, nemaš nikog za pravu vezu, ili ne želiš pravu vezu, a opet imaš fizičke potrebe i donekle emotivne (makar privremeno maženje) i tako se dese ove situacije. Većihom završi tako da se neko na kraju zaljubi i onda belaj. Čak se dese i situacije da dobiju djecu iz takvih "veza", valjda iz straha da nikad neće naći pogodnu osobu za brak, pa da ne ostanu bez potomstva.
Djetetom misle nadopuniti prazninu. Posnajem nekoliko takvih slucajeva.
- Ramzess Veliki
#2970 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ko to ovdje kuka ... jedno je sex baddy a drugo ljubavnik. Ova druga uloga mi se nikad nije svidjala.
Sex baddy ... ok, osoba ima fizicke potrebe ili nema. Ako ima, a nema ... osoba moze postati agresivna i sizofrenicna. Muskarci mogu postati psihopate i silovatelji, ubice. Zene dobijaju napade histerije. Ne vidim razlog zasto neko ko ima seksualnu potrebu a nema stalnog partnera ne bi imao prijatelja za seks.
Sex baddy ... ok, osoba ima fizicke potrebe ili nema. Ako ima, a nema ... osoba moze postati agresivna i sizofrenicna. Muskarci mogu postati psihopate i silovatelji, ubice. Zene dobijaju napade histerije. Ne vidim razlog zasto neko ko ima seksualnu potrebu a nema stalnog partnera ne bi imao prijatelja za seks.
-
almir_tz
#2971 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
I put ljubavnika i sex buddyja služi emotivnim kriplima. Zato što čovjek nije samo i jedino sex,
ima mozak, pa ne more postati ubica, silovatelji ili histerična ženturina samo zato da bi
kompenzuju godinu, godinu i po nepostojanja seksualne veze ili aktivnosti.
ima mozak, pa ne more postati ubica, silovatelji ili histerična ženturina samo zato da bi
kompenzuju godinu, godinu i po nepostojanja seksualne veze ili aktivnosti.
- ho oponopono
#2972 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...kakav trag, kakve traume kad svjesno i trezveno biraš tu opciju...almir_tz wrote:Prakticira li neka od žena vezu s fuck buddyjem?
Za minimalno četiri znam da su to radile. Mislim da
je prektikovanje istog porazno kako
za mušku tako i za žensku psihu.
Od ove četiri, tri se nisu udale iako su u kasnim
tridesetim (nije da se sad moraju udavati,
samo iznosim situaciju), a jedna se razvela.
Ta je praksa za mene užas užasa i ne mogu da vjerujem
da je nekom u redu tjelesnu vezu održavati i neuključivati emocije.
To definitvno ostavlja traga i traume.
...neke uzmu za fak badija vibrator pa ga ne gase periodično...
...dok druge fino se pojebu sa personom...sa kojom ne dijeliš ona romantična preseravanja...mede, kuce hi hi pi hi volim te po sto puta dnevno...
...izjebeš se, te boli te kara da li ima nekoga drugog, još mu držiš palce da pronađe ljubav svog života...
...okreneš ga kad ti se prijebe, zapališ poslije koju cigaru uz čupricu hoće li kiša rominjati ili će biti tlja...koji je limar najjeftiniji...
...a ti si osjetljiva fela nije za te bolan fak badi...
-
almir_tz
#2973 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Horor da uopšte ima ovakvog konta.
- ho oponopono
#2974 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
...i ti si fak badijima skeri...
-
zoomba
#2975 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Koga briga nisu djeca vec izgradjene licnosti valjda znaju sta rade ..