Jašta izborili su se....Ovo se sad oteže do Oktobra i izbora pa će onda biti "glasajte za nas mi ćemo to odmah riješiti čim se uspostavi vlast" a onda nakon izboraBanksy wrote:Prijedlog zakona ide na usaglašavanje...Fudo387 wrote:Uglavnom, oni izganjase sebi ono zbog cega su dosli.
Blokada puteva
- O'zone
- Globalni moderator
#2951 Re: Blokada puteva
-
Fudo387
#2952 Re: Blokada puteva
Zaboli me qrac, smanji vozni park, rodice u telekomu...nesta.славянин wrote:Srecom ima budzet viska para pa nece udariti po privredi ovo.Fudo387 wrote:Uglavnom, oni izganjase sebi ono zbog cega su dosli.
- Banksy
#2953 Re: Blokada puteva
E, to.O'zone wrote:Jašta izborili su se....Ovo se sad oteže do Oktobra i izbora pa će onda biti "glasajte za nas mi ćemo to odmah riješiti čim se uspostavi vlast" a onda nakon izboraBanksy wrote:Prijedlog zakona ide na usaglašavanje...Fudo387 wrote:Uglavnom, oni izganjase sebi ono zbog cega su dosli.
-
L u c i f e r
#2954 Re: Blokada puteva
PotpisDragi demobilisani borci,
ja vam se onako SVIMA DJUTURE nahebem mamice i ostatka zenskog dijela familije a vama se jos i poserem u usta i nogom naguram da vam vise stane.
To vam kaze jedan od vas, demobilisani borac, koji nije 20+ godina drkao qurac, gledao kako ce sadake uhvatiti i pio pivu ispred granapa a bogami i u kladionicu cesto navracao, nego sam radio i stvorio sebi zivot.
Jade jadne, ubijte se kolektivno kad cekate sadaku samo zato da je popijete u kafani mater vam luzersku hebem.
-
Fudo387
#2955 Re: Blokada puteva
Pa eto, izadji na ulicu i reci im u lice, mos se qrcu svom potpisivat na kliksu.L u c i f e r wrote:PotpisDragi demobilisani borci,
ja vam se onako SVIMA DJUTURE nahebem mamice i ostatka zenskog dijela familije a vama se jos i poserem u usta i nogom naguram da vam vise stane.
To vam kaze jedan od vas, demobilisani borac, koji nije 20+ godina drkao qurac, gledao kako ce sadake uhvatiti i pio pivu ispred granapa a bogami i u kladionicu cesto navracao, nego sam radio i stvorio sebi zivot.
Jade jadne, ubijte se kolektivno kad cekate sadaku samo zato da je popijete u kafani mater vam luzersku hebem.
- vjesticanametli
#2956 Re: Blokada puteva
Novinare napala bivsa debilisana borkinja
ubila ga esma ...a esma je i estradna pevaljka....peva kurcu

- O'zone
- Globalni moderator
#2957 Re: Blokada puteva
Pa kažu:Banksy wrote:E, to.O'zone wrote:Jašta izborili su se....Ovo se sad oteže do Oktobra i izbora pa će onda biti "glasajte za nas mi ćemo to odmah riješiti čim se uspostavi vlast" a onda nakon izboraBanksy wrote:
Prijedlog zakona ide na usaglašavanje...
"Zato ide na usaglašavanje, poslije čega treba stupiti na snagu, a u primjeni biti od 1. januara 2019. godine
pa zatim
Ne lipši magare dok trava naraste."Također, Dom naroda usvojio je zaključak po kojem naši članovi Povjerenstva za zajedničko usaglašavanje različito usvojenih tekstova trebaju do 31. sprnja sačiniti usuglašeni tekst zakona kako bi stupio na snagu", dodala je na kraju vanrednog zasjedanja predsjedavajuća Doma naroda Lidija Bradara.
Kako su ovi ljudi ovako naivni? Namjerno? Stvarno? Jbte vuku ih za nos koliko već više i ne pratim? 2 godine? Više?
I opet popuše foru
Čuj u Septembru da se sačini usaglašeni tekst zakona a od 1. Januara 2019 da bude na snazi
- славянин
#2958 Re: Blokada puteva
Ne sekiraj se ti nece to po drzavnim preduzecima , nego po privatnim koja i finansiraju vecinu budzeta.To sto te pare za namete umjesto da idu na infrastrukturu i podsticaje da se firme otvaraju i razvijaju kako bi zaposlili omladinu a ne da ista bjezi glavom bez obzira i sa njima sva “inteligencija” drustva.Bolje petoba u dzep jaroo sta mene briga.Fudo387 wrote:Zaboli me qrac, smanji vozni park, rodice u telekomu...nesta.славянин wrote:Srecom ima budzet viska para pa nece udariti po privredi ovo.Fudo387 wrote:Uglavnom, oni izganjase sebi ono zbog cega su dosli.
Last edited by славянин on 26/07/2018 19:50, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#2959 Re: Blokada puteva
Nije to moj nivo da se sa stokom raspravljam i bijem po ulici.Fudo387 wrote:Pa eto, izadji na ulicu i reci im ulice, mos se qrcu svom potpisivat na kliksu.L u c i f e r wrote:PotpisDragi demobilisani borci,
Ja sam svoje ratne beneficije ostvario kad sam se demobilisao: odbranili smo se, preživio u jednom komadu.
Ostalo ostvario vlastitim radom, bez štele, sadake i politike.
- problemnatravunu
#2960 Re: Blokada puteva
I ja se pridružujem, i opet kažem to nisu borci nego teroristi, jer kako se zovu oni koji nevine ljude nasumično uzimaju za taoce i maltretiraju zarad sopstvenih zahtjeva i ciljeva?L u c i f e r wrote:PotpisDragi demobilisani borci,
- славянин
#2961 Re: Blokada puteva
L u c i f e r wrote:
Nije to moj nivo da se sa stokom raspravljam i bijem po ulici.
Ja sam svoje ratne beneficije ostvario kad sam se demobilisao: odbranili smo se, preživio u jednom komadu.
-
Fudo387
#2962 Re: Blokada puteva
Nisi ti rova vidio.L u c i f e r wrote:
Ovo drugo cijenim, dobro je sto se zalazes i radis.
- Banksy
#2963 Re: Blokada puteva
Neki plaćeni, ovi koji vode, većina zaista naivni i glupi. I uvijek je tako, u životu, na forumu, uvijek...O'zone wrote: Ne lipši magare dok trava naraste.
Kako su ovi ljudi ovako naivni? Namjerno? Stvarno? Jbte vuku ih za nos koliko već više i ne pratim? 2 godine? Više?
I opet popuše foru![]()
Čuj u Septembru da se sačini usaglašeni tekst zakona a od 1. Januara 2019 da bude na snazi![]()
![]()
-
Fudo387
#2964 Re: Blokada puteva
Alkaida baca nevine fabije u Miljacku.problemnatravunu wrote:I ja se pridružujem, i opet kažem to nisu borci nego teroristi, jer kako se zovu oni koji nevine ljude nasumično uzimaju za taoce i maltretiraju zarad sopstvenih zahtjeva i ciljeva?L u c i f e r wrote:PotpisDragi demobilisani borci,
Samo ostro.
-
L u c i f e r
#2965 Re: Blokada puteva
Eto ti znaš jesam li ga vidio ili nisam.Fudo387 wrote:Nisi ti rova vidio.L u c i f e r wrote:
Ovo drugo cijenim, dobro je sto se zalazes i radis.
Ne provaljuj se.
-
Fudo387
#2966 Re: Blokada puteva
Znam.L u c i f e r wrote:Eto ti znaš jesam li ga vidio ili nisam.Fudo387 wrote:Nisi ti rova vidio.L u c i f e r wrote:
Ovo drugo cijenim, dobro je sto se zalazes i radis.![]()
![]()
Ne provaljuj se.
Lazes.
Ok je za dramaturgiju, al’ nema veze sa faktima.
Tim prije sto te dobro poznajem.
Ovdje je najbolje da zakocimo.
- spreca
#2967 Re: Blokada puteva
Ovo preraslo u hajduciju....jos malo pa ce poceti presretati auta ,kamione itd..........kurac su ovo borci...ovo je banditizam...cuj sutaju nogama auta i biju novinare.problemnatravunu wrote:I ja se pridružujem, i opet kažem to nisu borci nego teroristi, jer kako se zovu oni koji nevine ljude nasumično uzimaju za taoce i maltretiraju zarad sopstvenih zahtjeva i ciljeva?L u c i f e r wrote:PotpisDragi demobilisani borci,
- славянин
#2968 Re: Blokada puteva
Ne spadas u normu , bio si borac ako izlazis na proteste i trazis da ti se pare daju sto si se borio. Ako sam sebi zaradjujes i imas za fin zivot - onda nisi pravi.L u c i f e r wrote:Eto ti znaš jesam li ga vidio ili nisam.Fudo387 wrote:Nisi ti rova vidio.L u c i f e r wrote:
![]()
Ne provaljuj se.
-
L u c i f e r
#2969 Re: Blokada puteva
Ok, to je tvoje mišljenje.Fudo387 wrote:Znam.L u c i f e r wrote:Eto ti znaš jesam li ga vidio ili nisam.Fudo387 wrote: Nisi ti rova vidio.
![]()
Ne provaljuj se.
Lazes.
Ok je za dramaturgiju, al’ nema veze sa faktima.
Tim prije sto te dobro poznajem.
Ovdje je najbolje da zakocimo.
Misli šta hoćeš, jebe mi se.
Nisam ja tema, šta si se svezo mene koji kurac ionako.
-
L u c i f e r
#2970 Re: Blokada puteva
Čak ni novinare ne bijem dok rade svoj posao.славянин wrote: Ne spadas u normu , bio si borac ako izlazis na proteste i trazis da ti se pare daju sto si se borio. Ako sam sebi zaradjujes i imas za fin zivot - onda nisi pravi.
- славянин
#2971 Re: Blokada puteva
Mos mislit - pa taj novinar nebi bio novinar da se ti nisi borio - normalno da imas pravo da ga bijes - i to stangomL u c i f e r wrote:Čak ni novinare ne bijem dok rade svoj posao.славянин wrote: Ne spadas u normu , bio si borac ako izlazis na proteste i trazis da ti se pare daju sto si se borio. Ako sam sebi zaradjujes i imas za fin zivot - onda nisi pravi.
- Janjicar
#2972 Re: Blokada puteva
Aha i neke izmisljene razbijene sajbe i jahanja po autu se spominju. Jel jos sta bilo onako po vasem misljenju ?
- O'zone
- Globalni moderator
#2973 Re: Blokada puteva
Esma zamjenila mikrofon puškom pa onda mikrofonom pa onda metalnom palicom
https://www.klix.ba/vijesti/bih/novinar ... /180726110
-
Fudo387
#2974 Re: Blokada puteva
A sto nas brises?O'zone wrote:Esma zamjenila mikrofon puškom pa onda mikrofonom pa onda metalnom palicom
Pa pusti brata dedzala da se zakrvimo k’o ljudi.
- animus
#2975 Re: Blokada puteva
Niko normalan nece podrzati blokiranje grada a pogotovo iz ovako glupih razloga. Imas parlament pa ga blokiraj svakako ste ih vi i izabrali.
Ove sto ja znam da idu na proteste su ljencuge kojima je uvijek bilo mrsko raditi. Sad traze sadaku jer su se borili a ovaj ostatak drzave koji ih hrani se kao nije borio. Eto bili u podrumu dok je ovih 2 milje sve odbranilo. Hajde nema veze nek idu sada lezati kao sto su i do sada a mi cemo i njih nekako nahraniti kao sto hranimo i ostalih hiljade parazita.
Ove sto ja znam da idu na proteste su ljencuge kojima je uvijek bilo mrsko raditi. Sad traze sadaku jer su se borili a ovaj ostatak drzave koji ih hrani se kao nije borio. Eto bili u podrumu dok je ovih 2 milje sve odbranilo. Hajde nema veze nek idu sada lezati kao sto su i do sada a mi cemo i njih nekako nahraniti kao sto hranimo i ostalih hiljade parazita.