Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Matzan

#2951 Re: Zene nakon 25

Post by Matzan »

ho oponopono wrote:
Fudo387 wrote:Jarane, sta da ti kazem...na osnovu internacionalnog iskustva mogu bez ikakvih predrasuda ustvrditi sljedece:
-njoj u ta doba pocnu rasti neke cudne dlacice po supku.
-picoka joj pocne puscat fluide vise nego obicno.
-obicni smrtnik bi pomislio da je jebe dobro, no istina je da su joj popustili diftunzi.
-fluidi gube onaj karetkteristicni miris i vonjaju na wd-40.
...ima tu jos stavki, ali zbog obzira i kucnog odgoja ne bih da ih ofiram.
...joj Fude...pih to sto si ti imao haman posla sa internacionalnim aljkavim bicarkama...to ti nema veze sa godinama...cista i zdrava ckapi ne smrdi...

...svaka ckapi ima jedinstven, licni miris... gurnes kaziprst duboko u nju izvadis ga i mahnes ispred nosa sa udaljenosti do 10 cm...i eto odma se spozna da li ima neka infekcija zbog kojih moze da tukne na mrtvu vjevericu...

...a vala ima i svakakvih halometa, pff napuca fasadu a dole ti treba gas maska, ogadi ti se zivot jebote, a ne vodi racuna o njoj...

...o tim smradovima ti pricaj a to ne povezuj sa godinama opet, jer nevodjenje racuna o higijeni je stvar izbora osobe, nema veze sa izvodom iz MKR...

...to isto sto i frajera ima sa smegmom ko ABC sirom da je namackao ponos...nabijem ih prlje Bozije...kineski macak... :pusi2:

Što bi Fata rekla gorgonzola. :mrgreen:

Inače za post :thumbup:
prog321

#2952 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

ho oponopono wrote: .... gurnes kaziprst duboko u nju izvadis ga i mahnes ispred nosa sa udaljenosti do 10 cm...
Ja se inače tako pozdravljam :-D
Herb

#2953 Re: Zene nakon 25

Post by Herb »

sherbett wrote:
Herb wrote:
sherbett wrote:Ja mislim da je do avatara :mrgreen: nikakva sam treba :cry:
Fakat ne zavodim nit foliram nit lozim. Smirila sam se :oops:

Herb, pocascena sam :oops:
Iskustvo je iza nas, sta mislis o necem ozbiljnijem? :)
Polako, ali s emocijama :kiss:
A polako pada i prvi poljubac :)
:lol:
Sta mislim? Pa vrijeme mi je...takva kriza da prihvacam i virtualno :lol:
Ma kakvi uzivo,to davno izaslo iz mode :lol:
Cartmane

#2954 Re: Zene nakon 25

Post by Cartmane »

Nakon 25 godine im dosadi yebuckanje naokolo i davanje ckapi svakome shoshonu koji se pojavi na njihovim putevima a.k.a yebacki turnejama. Onda obicno nadu onu naivcinu dobricinu kojeg su odbijali kategoricno dok su bilu u prajmu tamo oko 22-23 godine. Treba neki stabilan lik, a ti likovi cesto jesu pojam stabilnosti jer deprivirani sto se ljubavi i seksa tice, okrenuli su se karijerama. Imaju dobre poslove, rijeseno stambeno pitanje i auto.

Takve prezirem i kategoricno cu ih odbijati tamo kada mi bude nekih 28-29 godina. Uzeti cu neku od 18-19 godina. A te karakondzule-alapache neka se yebu.
nightvision

#2955 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

:facepalm:
shady

#2956 Re: Zene nakon 25

Post by shady »

nightvision wrote::facepalm:
:lol: :lol: :lol:
pukepuke

#2957 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

shady wrote:
nightvision wrote::facepalm:
:lol: :lol: :lol:
Pridružujem se i facepalmu i smijehu.
Cartmane

#2958 Re: Zene nakon 25

Post by Cartmane »

Smijte se i fejspalmajte vi dokle hocete, ali to je tako. To znate i vi i ja.
ho oponopono

#2959 Re: Zene nakon 25

Post by ho oponopono »

...frajer je u pravu...budimo realni...izjebalo se pa sad kad sat tik-tak, vrijeme za smiraj, e pa ne moze...idi onom sto te jebuckao i gazio a odbijala si ove finih manira, one za kuce frajere jer tad ti kao nije bilo vrijeme za to...kineski macak... :pusi2:
Cartmane

#2960 Re: Zene nakon 25

Post by Cartmane »

ho oponopono wrote:...frajer je u pravu...budimo realni...izjebalo se pa sad kad sat tik-tak, vrijeme za smiraj, e pa ne moze...idi onom sto te jebuckao i gazio a odbijala si ove finih manira, one za kuce frajere jer tad ti kao nije bilo vrijeme za to...kineski macak... :pusi2:

Bioloski sat otkucava, tik-tak... Konacno neko da je shvatio. Bravo djevojciluko! :thumbup:
pukepuke

#2961 Re: Zene nakon 25

Post by pukepuke »

Biološki sat u 25-toj?! Ooooo ljudi, koliko je vama godina...
ho oponopono

#2962 Re: Zene nakon 25

Post by ho oponopono »

...dovoljno da spoznam kako stvari stoje na trzistu ponude i potraznje...

...eno bicarke samo 7 u firmi sve preko 30 godinica...sve cekaju aman galop neki, sa sjetom se sjecaju onih finih, spika jaoo sto je on bio fin...a ja se budala odlucila da budem sa skotom koji me zamijenio sa naj drugaricom...

...i naravno zacahure se, niko im ne valja, one su nivo...ne mogu one same sebe a kamoli da funkcionisu u dvoje...

...cuprica da mi je bar da imam kindera, frajer manje vise, ovako solo teske noci, dugi prokleti sati...u sto mi godine prodjose, kuca-posao...

... ima ih i nevinih to zakorilo mogu misliti, cekalo se titule dr.mr.fr. posao, pa stan...da si obezbjedi...pa po slijedu stvari iz bundeve kocija sa princom...ali sipak...

... samo joj cuke i mace mogu preporuciti i to smizle pudle neke da ih ceslja i kikice im pravi jer cane corso nije za jadu...kineski macak... :pusi2:
Fallen Angels

#2963 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

Cartmane wrote:Nakon 25 godine im dosadi yebuckanje naokolo i davanje ckapi svakome shoshonu koji se pojavi na njihovim putevima a.k.a yebacki turnejama. Onda obicno nadu onu naivcinu dobricinu kojeg su odbijali kategoricno dok su bilu u prajmu tamo oko 22-23 godine. Treba neki stabilan lik, a ti likovi cesto jesu pojam stabilnosti jer deprivirani sto se ljubavi i seksa tice, okrenuli su se karijerama. Imaju dobre poslove, rijeseno stambeno pitanje i auto.

Takve prezirem i kategoricno cu ih odbijati tamo kada mi bude nekih 28-29 godina. Uzeti cu neku od 18-19 godina. A te karakondzule-alapache neka se yebu.
Realno gledajuci tebe je ovdje samo jedna osoba napokon "shvatila". A huda mozda ni samu sebe ne kuzi. Vi ko oni na klix portalu, samo generalizujete. Vama je svaka 25+ pregazena kurcima, raznim pijankama i spermom. De ba dodjite pameti. Prva moja rodica ima 28 i nijedan je nije pipnuo, a zasto nije to ne znam. Da li ceka odgovarajuceg ili ne ceka, al eto da dokazem da se, kako ti kazes, ne jebuckaju i ne satiru nit su se satirale o kurceve bas sve 25+ zenske. Odvadite malo, kako cete sutra pricat o svojoj neudatoj 25+ kcerki? A cek, ti se ne's ozenit do 28-29. Ma ja, frajer pametan, nece on alapace i jebaljke. Oce on djevu koja nije ni prsta jos gurnula u picku kamoli kurku primila. Nek vam je zdravlja i pameti, ponekad i neko dijete izgleda zrelije od vas i vasih stavova :roll: :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2964 Re: Zene nakon 25

Post by _BataZiv_0809 »

Daj broj rodice
prog321

#2965 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

25+ a nije primila?
To ne može biti zdravo.
Aaa paučine dole :-D
Cartmane

#2966 Re: Zene nakon 25

Post by Cartmane »

Fallen Angels wrote:
Cartmane wrote:Nakon 25 godine im dosadi yebuckanje naokolo i davanje ckapi svakome shoshonu koji se pojavi na njihovim putevima a.k.a yebacki turnejama. Onda obicno nadu onu naivcinu dobricinu kojeg su odbijali kategoricno dok su bilu u prajmu tamo oko 22-23 godine. Treba neki stabilan lik, a ti likovi cesto jesu pojam stabilnosti jer deprivirani sto se ljubavi i seksa tice, okrenuli su se karijerama. Imaju dobre poslove, rijeseno stambeno pitanje i auto.

Realno gledajuci tebe je ovdje samo jedna osoba napokon "shvatila". A huda mozda ni samu sebe ne kuzi. Vi ko oni na klix portalu, samo generalizujete. Vama je svaka 25+ pregazena kurcima, raznim pijankama i spermom. De ba dodjite pameti. Prva moja rodica ima 28 i nijedan je nije pipnuo, a zasto nije to ne znam. Da li ceka odgovarajuceg ili ne ceka, al eto da dokazem da se, kako ti kazes, ne jebuckaju i ne satiru nit su se satirale o kurceve bas sve 25+ zenske. Odvadite malo, kako cete sutra pricat o svojoj neudatoj 25+ kcerki? A cek, ti se ne's ozenit do 28-29. Ma ja, frajer pametan, nece on alapace i jebaljke. Oce on djevu koja nije ni prsta jos gurnula u picku kamoli kurku primila. Nek vam je zdravlja i pameti, ponekad i neko dijete izgleda zrelije od vas i vasih stavova :roll: :)

Sta je krivo u tome, ako poniramo da cu do te godine, dakle 28 ili 29, zivjeti skruseno u celibatu kakvog se nijedan franjevac ne bi postidio?
Sto se tice tvoje rodice, ima takvih ali su sorta koja izumire. Kroz vecinu zena iznad 25 godina su prosle hektolitre i hektolitre sperme. Tude, ne moje, dakako. Uzimajuci to u obzir, zamolio bi za malo vise razumijevanja za moje opredjeljenje i za izostanak euforicnog entuzijazma za spolno kopuliranje i vezu s takvom osobom.
sha_ba

#2967 Re: Zene nakon 25

Post by sha_ba »

Ja samo zamišljam te 25+ koje ga eto nisu primile, kakva one tek očekivanja imaju od muškaraca :mrgreen:
Matzan

#2968 Re: Zene nakon 25

Post by Matzan »

sha_ba wrote:Ja samo zamišljam te 25+ koje ga eto nisu primile, kakva one tek očekivanja imaju od muškaraca :mrgreen:

Image
krater

#2969 Re: Zene nakon 25

Post by krater »

Fallen Angels wrote:

:thumbup:
bezVolana

#2970 Re: Zene nakon 25

Post by bezVolana »

ja imam 2 nevine jaranice, jedna 27 druga 28.
postoji milion cudnih i cudnovatih zivotnih prica. ali lakse je generalizovati i osudjivati, sve gledati po sebi i ne uzeti u obzir da smo razliciti. svi.
prog321

#2971 Re: Zene nakon 25

Post by prog321 »

Koji je mentalni razlog za to ?
Vjera ?
Ne moze niko biti zdrav i cekati toliko dugo :-D
Walther

#2972 Re: Zene nakon 25

Post by Walther »

bezVolana wrote:ja imam 2 nevine jaranice, jedna 27 druga 28.
postoji milion cudnih i cudnovatih zivotnih prica. ali lakse je generalizovati i osudjivati, sve gledati po sebi i ne uzeti u obzir da smo razliciti. svi.
Nikad nije "sve isto" ali u principu gornje stoji. Vecina onih sa tridesetak godina koje znam su izhebale sve redom trazeci nivo a sad bi polako da tik tak nadju "ozbilnju vezu". Kako da ne :D
Za jednu sam slusao prije nekih 5 godina kako trazi "nekog sa pozicijom" ali to tad se "zabavlja". 5 godina kasnije, sa 30+ godina jos uvijek trazi :wink:
bezVolana

#2973 Re: Zene nakon 25

Post by bezVolana »

za jednu je vjera (nije pokrivena cura) a za drugu je .. kombinacija vjere i toga sto nije naisao neko dovoljno bitan. u biti nije imala duzu vezu u ovim 'ozbiljnijim' godinama (negdje od oko 21. su ozbiljne recimo :-D ) a dotad to nije dolazilo u obzir.
koliko ih ja poznajem, prva je stvarno odlucila dok se drugoj vise manje tako zalomilo - splet okolnosti.
pretpostavljam da vam je ta druga zanimljivija. a to nije jedina prica tog tipa, valjda hoces da das neki odredjeni znacaj tom cijelom cinu a onda dodjes u godine kada ne znas sta bi, onda i bi al idioti oko tebe i tako.

imala sam i tih pokrivenih ali one su se vecinom poudavale :D :-D
bezVolana

#2974 Re: Zene nakon 25

Post by bezVolana »

Walther wrote:
bezVolana wrote:ja imam 2 nevine jaranice, jedna 27 druga 28.
Nikad nije "sve isto" ali u principu gornje stoji. Vecina onih sa tridesetak godina koje znam su izhebale sve redom trazeci nivo a sad bi polako da tik tak nadju "ozbilnju vezu". Kako da ne :D
Za jednu sam slusao prije nekih 5 godina kako trazi "nekog sa pozicijom" ali to tad se "zabavlja". 5 godina kasnije, sa 30+ godina jos uvijek trazi :wink:
ima svega, dijelim misljenje. veca je vjerovatnoca da je imala vise partnera nego da je nevina u 30toj. realno.
ali ima svakakvih prica i razloga. a mi smo skloni odmah reci svoje savrsenoTacno misljenje o necemu, pa ja bas uzivam u navodjenju primjera koje licno poznajem a koji su u totalnoj suprotnosti sa nekim uobicajenim situVacijama :D

sa druge strane, ako neki 'normalan' sex zivot zapocne u 19, i recimo da se neko do 30te nije skrasio, koji se broj partnera uopce podrazumijeva pod ok? uzimajuci u obzir da godina ima 365 dana, jel :D

po meni se i odgovor na to pitanje svodi na splet okolnosti, prica, razloga itd. tj nemam ga :mrgreen:
naravno i tu imaju neke granice besmisla i pretjerivanja i tako to
Fallen Angels

#2975 Re: Zene nakon 25

Post by Fallen Angels »

bezVolana wrote:ima svega, dijelim misljenje. veca je vjerovatnoca da je imala vise partnera nego da je nevina u 30toj. realno.
ali ima svakakvih prica i razloga. a mi smo skloni odmah reci svoje savrsenoTacno misljenje o necemu, pa ja bas uzivam u navodjenju primjera koje licno poznajem a koji su u totalnoj suprotnosti sa nekim uobicajenim situVacijama :D

sa druge strane, ako neki 'normalan' sex zivot zapocne u 19, i recimo da se neko do 30te nije skrasio, koji se broj partnera uopce podrazumijeva pod ok? uzimajuci u obzir da godina ima 365 dana, jel :D

po meni se i odgovor na to pitanje svodi na splet okolnosti, prica, razloga itd. tj nemam ga :mrgreen:
naravno i tu imaju neke granice besmisla i pretjerivanja i tako to

Udajes li se ti na kraju za mene? :mrgreen:
Nesto si mi otpuhala :lol:
Post Reply