TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Locked
mirza_15

#2951 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mirza_15 »

I onda Amerikanac odredi svoju vanjsku politiku na osnovu onoga sto sere neki bosnjo. Za razliku od tog bosnje, njegovi politicki predstavnici puse amerima i uvlace im se u supak, dok dodik i ovi iz rs redovo seru po njima. I je li to rezultiralo necim? Koliko naivan moras biti da pomislis da neko sranje bosnjaka po forumima odredjuje americku politiku :skoljka:
oridjidji

#2952 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by oridjidji »

Freamon Lester wrote:
Drvenija87 wrote:
mirza_15 wrote:Ni meni nije jasno po cemu je ovaj dogadjaj zasluzio dan zalosti? Po cemu je ovo ubistvo "vaznije" od drugih? Je li ubijeni neka moralna vertikala? Je li veliki broj ljudi poginuo? Sta je to toliko bitno? A sta ce biti 11.jula? Hoce li iz RS isto odgovoriti? Hoce li prestati negirati genocid? Ovaj dan zalosti je samo uvlacenje u supak onima kojima smo se uvlacili i do 92. Tada nam nije pomoglo, nece ni sada. Samo ce nam se smijati jer smo obicne pi.ke i beskicmenjaci. Fuj!
Ugledajte se na Albance ,zato i imaju dvije drzave.Tko se dvolicnim Srbima uvlacio na koncu je zavrsio na smetljistu historije. Bakir muce ce Bosnjake dovesti do konacne propasti. Ustvari i Bosnjaci snose veliku krivicu jer su neslozni,razjedinjeni i samo misle na materijalnu korist. Danas su vasi povratnici u Zvornik,Srebrenicu ... iskonski heroji i niposto ih ne treba zapostaviti.
Inace albanci se sami svojim vojnim uspjesima zadrzali na Kosovu. :lol:
Jesu na trecini istog :)
155_mm

#2953 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

KatarinaKosaca wrote:
155_mm wrote:i kazem ti jos jednom prestani srati po ovon nesretnom momku.
Još mi daj citat onoga gdje ja serem po njemu, pa ću ti i vjerovati.
pa pored sveg sto je dijete prozivjelo i postalo lak plijen usranim ekstremistima ti mu sad ovako mrtvom tovaris svu nesrecu bosnjackih povratnika. a niko da kaze da ono govno iz laktasa sa svojom policijom glavni i jedini krivac za mule povratnika. nego lako je sad sve svaliti na nesretno dijete iako istraga nije ni blizu kraja.
jos jednom da ti ponovim niko ne opravdava ovaj cin ali ovaj mali je najmanje kriv za ovo. najvecu krivicu snose vlasti rs na celu sa miloradom sa svojim terorom nad povratnicima cak i nad djecpm u skolama i jebeni ekstremisti iz vehabija.
Freamon Lester

#2954 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

_BataZiv_0809 wrote:
Freamon Lester wrote:
Mami svojoj inputiraj da su joj srbi ljubimci seljacino primitivna.
Frimon,ko te naljuti, pobijedio te. Take it easy :wink: Cmoljo je obavijesten :sax:
Ma jebes forum gdje debili i budale svh boja mogu neometano divljati dva dana. Ionako sam odlucio da odjebem sa ovog foruma jer gubi svaki smisao.
Stjui

#2955 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Stjui »

Freamon Lester wrote: Primitivac. Zbog takvih kao ti su forumske rasprave na ovom forumu otisle u kurac. Seres, pametujes, a nista u zivotu nisi korisno napravio. Jedino sto znas je dizati tenzije. A normalno da dizes kad zivis u Zenici i boli te kurac za stanje u RS-u. A vidis mnoge povratnike je zadnje dvije noci morilo kakav ce sutra dan biti. A ti ovdje seres i seres, a da nisi niti jednom promislio o tome sta pises. Valjda nemas cime da mislis.
mi smo završili priču,g.lester.ja nikad u životu nisam forumašima spominjao porodicu,tako da,toliko o primitivizmu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#2956 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by KatarinaKosaca »

155_mm wrote:
KatarinaKosaca wrote:
pa pored sveg sto je dijete prozivjelo i postalo lak plijen usranim ekstremistima ti mu sad ovako mrtvom tovaris svu nesrecu bosnjackih povratnika. a niko da kaze da ono govno iz laktasa sa svojom policijom glavni i jedini krivac za mule povratnika. nego lako je sad sve svaliti na nesretno dijete iako istraga nije ni blizu kraja.
jos jednom da ti ponovim niko ne opravdava ovaj cin ali ovaj mali je najmanje kriv za ovo. najvecu krivicu snose vlasti rs na celu sa miloradom sa svojim terorom nad povratnicima cak i nad djecpm u skolama i jebeni ekstremisti iz vehabija.
Dijete-ubojica, zanimljivo. Da, stavljam mu teret, današnji teret koji imaju svi Bošnjaci i nesreću i progon koji imaju povratnici. Upravo mu to stavljam, jer je upravo to uradio. A ko će mu platiti da mu prouče fatihu, to je sigurno Dodik, jer bolji poklon nije mogao dati Dodiku, to nesretno "dijete" :-) :-)

btw.. Da, ako su ovi genocidaši (jesu sigurno) šta je bio bugojanski policajac?
Last edited by KatarinaKosaca on 29/04/2015 18:12, edited 1 time in total.
Freamon Lester

#2957 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

Stjui wrote:
Freamon Lester wrote: Primitivac. Zbog takvih kao ti su forumske rasprave na ovom forumu otisle u kurac. Seres, pametujes, a nista u zivotu nisi korisno napravio. Jedino sto znas je dizati tenzije. A normalno da dizes kad zivis u Zenici i boli te kurac za stanje u RS-u. A vidis mnoge povratnike je zadnje dvije noci morilo kakav ce sutra dan biti. A ti ovdje seres i seres, a da nisi niti jednom promislio o tome sta pises. Valjda nemas cime da mislis.
mi smo završili priču,g.lester.ja nikad u životu nisam forumašima spominjao porodicu,tako da,toliko o primitivizmu.
Nema sta. Za uzor si. :lol:
Drinski

#2958 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

Ne treba ga hvaliti. Lik je imao licnu tragediju a onda je napravio jos vecu glupost sa vehabijama. Razocaran u politicko Sarajevo, razocaran u sve ostale. Naravno da to nije treba raditi. Ali vidi licemjerja: svi osudjuju teror.akt, a niko ne rece, cekajte, da je drzava djelovala da se pronadje ubica njegovig babe da li bi se ovaj svetio. To je pravo pitanje. I jos izjavljuju sucut porodici ratnog zlocinca. Pa gdje mi zivimo? I jel neko misli da je to pravilan put? Grdno se vara.
Stjui

#2959 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Stjui »

Freamon Lester wrote: Nema sta. Za uzor si. :lol:
jok eto,vi ste uzor,sram vas bilo...
Drinski

#2960 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

KatarinaKosaca wrote:Kad su bile demonstracije 07.02.2014, mnogi su uhljebljenici i stranački trolovi branili vlast i demonizirali građane. IPak, najjači u tome je bio @Drinski. Ja sam mislila da je puki stranački bot, a on je samo vehabija :D
Ti meni kazes da sam vehabija a onaj gore me prijavi sto psujem dzumu.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#2961 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by emillio estevez »

155_mm wrote:
KatarinaKosaca wrote:

Naravno
Slicno kao i u federaciji
Vecina i vlast snosi odgovornost za maltretiranje i ubijanje osoba druge nacionalnosti.

Mos mislit
To se kad je Bosnjak pocinioc zove incident.
Srbin da je uletio i pucao po policiji bi bio minimalno chetnix ,Hrvat ustasa
Sve ostalo bi spalo ppd termin INCIDENT.
lijek-za-sve

#2962 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by lijek-za-sve »

KatarinaKosaca wrote:
Dijete-ubojica, zanimljivo. Da, stavljam mu teret, današnji teret koji imaju svi Bošnjaci i nesreću i progon koji imaju povratnici. Upravo mu to stavljam, jer je upravo to uradio. A ko će mu platiti da mu prouče fatihu, to je sigurno Dodik, jer bolji poklon nije mogao dati Dodiku, to nesretno "dijete" :-) :-)

od koga i zasto da imaju progon povratnici a da nemaju oni koji su to zasluzili na sve tri strane?
zar progon neduznog stanovnista nije jedna vrsta terora?
reis1

#2963 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by reis1 »

Drinski wrote:Ne treba ga hvaliti. Lik je imao licnu tragediju a onda je napravio jos vecu glupost sa vehabijama. Razocaran u politicko Sarajevo, razocaran u sve ostale. Naravno da to nije treba raditi. Ali vidi licemjerja: svi osudjuju teror.akt, a niko ne rece, cekajte, da je drzava djelovala da se pronadje ubica njegovig babe da li bi se ovaj svetio. To je pravo pitanje. I jos izjavljuju sucut porodici ratnog zlocinca. Pa gdje mi zivimo? I jel neko misli da je to pravilan put? Grdno se vara.
x brate, X!
Herr Flick

#2964 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Herr Flick »

A sve su se Bosnjaci zalili kako vehabije napadaju samo muslimane,a evo sad kad napadose cetnike ne valja ni to :lol: Pa sta da radimo vise sa njima :D :D
Stjui

#2965 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Stjui »

_BataZiv_0809 wrote: Frimon,ko te naljuti, pobijedio te. Take it easy :wink: Cmoljo je obavijesten :sax:
šta da vi obavještavate g.bata?vi ste neki dan govorili da ste ljući na albance zato što nam nisu pomogli u ratu,nego na srbe koji su izvršili genocid nad nama...i šta sad?kad vam se to utrlja na nos,psujete matere i obavještavate moderaciju?
155_mm

#2966 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

cyprus wrote:
155_mm wrote:
KatarinaKosaca wrote:Kao prvo Bakira nisam glasala ja, nego ti i takvi koji plaču nad nekim zgradama u kojima sjedi Bakirova familija i poslušnici, nas siromaše i na grbači nam jašu i povrh svega smiju. Dalje, i de nije Bakira, i da smo mi jednonacionalna zemlja, opet bi bio jednak pritisak jer je histerija antiterorizma globalni fenomen. Još dalje, nije mi žao zgrade u kojoj sjede uhljupi koji potkradaju svoje građane i ne daju im jednaku šansu, ali mi jeste žao dede iz Zvornika koji u svojoj kući danas ne čuje ezan i drhti po noći hoće li neka pijanica doći da mnu puca u kuću i ukućane. E, to je napravio ovaj Nerdin. Sasvim neovisno o policajcu. Samo posmatrano šta je napravio svojim sunarodnjacima.
katarina de prestani srati na ovog mrtvog momka zivotati. niko normalan ne opravdava njegov cin. ali i niko ne zna sta ga je navelo na to. sta ako je casu prepunila ova miloradova deklaracija o samostalnosti entiteta. niko ne sere po nekom ko ovakav potez provocira vec 10 godina.
i kazem ti jos jednom prestani srati po ovon nesretnom momku.
A da ga možda postuhmno odlikujemo zlatnim ljiljanom? :-) :-)

Ako po ikome treba srat, to su ovakvi bolesni umovi / isprani mozgovi / zločinci / teroristi / ubice kao što je ovaj... Ponavljam - ne vidim nijedan razlog zašto bi ga trebalo drugačije tretirati u odnosu na četničke zločince... Isti su...

Meni je žao njegove majke, njegovog ubijenog oca od strane također zločinačkih umova i svih drugih kojima je neko u porodici ubijen u ratu... Ovako ispade da je Nerdin heroj, a da su drugi levati što nisu uzeli pumparicu i pravac Republika Srpska :-) Ma bježi jebote, koliko smo visoko na civilizacijskoj skali pokazuje i to što je mnogima krvna osveta nešto normalno i amnestirajuće :-) :-)
vidim nadrkali su te ovi na srpskoj televiziji bas ono pravo.
nisam nigdje rekao da iko treba opravdavati ovaj ciin. govorim o onima koji su krivi da do ovog dodje. najveci krivac koji na dizanju tenzija radi vec 10 godina je milorad dodik. represalije nad povratnicima su uvijek bile prisutne pa cak nisu ustezali od oduzimanja ljudskog pava djeci da se skoluju na maternjem jeziku ibez ovog cina. drugo zlo su ekstremisti iz vehabijskog pokreta. a najmanje je krivo dijete koje je od godinu zavrsilo u cetnickom logoru i kojem su ti isti cetnici ubili oca. i na kraju ponavljam istraga jos nije zavrsena.
Freamon Lester

#2967 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

Drinski wrote:Ne treba ga hvaliti. Lik je imao licnu tragediju a onda je napravio jos vecu glupost sa vehabijama. Razocaran u politicko Sarajevo, razocaran u sve ostale. Naravno da to nije treba raditi. Ali vidi licemjerja: svi osudjuju teror.akt, a niko ne rece, cekajte, da je drzava djelovala da se pronadje ubica njegovig babe da li bi se ovaj svetio. To je pravo pitanje. I jos izjavljuju sucut porodici ratnog zlocinca. Pa gdje mi zivimo? I jel neko misli da je to pravilan put? Grdno se vara.
Nema sta mnogo je korisnog napravio. Da je pametan bio, a evidentno nije, mogao je imati zenu i petero djece. I reci evo kao znak osvete sad umjesto mog oca ovdje ima pet puta vise ljudi. Da je pametan bio, a nije, postao bi doktor i pokazao da zahvaljujuci svom ocu je napravio nesto korisno u zivotu. Da je pametan bio, a nije skrbio bi se o onoj jadnoj majci koju ostavi samu da starost provodi.

Ali nije pametan bio. Glup je ko ovaj Stjui.
Drinski

#2968 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

Slazem se. To je Suljagic kazao, al sada govorimo sta drzava treba da radi.
mirza_15

#2969 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by mirza_15 »

Koji spin hebo te. Nerdin je kriv za ovaj cin. Ako sutra bude proganjanja povratnika bice opet ovaj kriv. Za Nerdina nema opravdanja u svemu sto je prozivio. Za eventualne buduce pocinioce ce Nerdinov cin biti opravdanje. Nece biti krivi ti koji pocine eventualne zlocine nego Nerdin. Hebo te koja logika.

P.S. Ne pravdam Nerdinov cin. Samo mi ovakvo licemjerje nije moglo promaci.
Drinski

#2970 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

I moja paralela sa februarom je samo pokusaj ukazivanja na duple arsine, to nije terorizam jer su ljudi bili gladni a ovo je terorizam iz xy razloga.
155_mm

#2971 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

KatarinaKosaca wrote:
155_mm wrote:
KatarinaKosaca wrote: Još mi daj citat onoga gdje ja serem po njemu, pa ću ti i vjerovati.

a sto ne onima koji su ga od godinu dana drzali u logoru. zasto ne teretis i njih? ili oni koji vec deceniju dizu tenzije i provociraju na sve moguce nacine. mali ima svoj dio odgovornosti i to niko ne porice. ali sav teret svaliti na njega mrtvog samo sto nemoze da objasni na sudu zbog ceg je to uradio jer je ubijen je poprilicno govnjavo od tebe.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2972 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by _BataZiv_0809 »

Samo sto ti poredis razbijene prozore i prosut mozak :roll:
Drinski

#2973 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:Samo sto ti poredis razbijene prozore i prosut mozak :roll:
Daj ne petljaj, obojica znamo da je mali falilo i tad da padne mrtva glava.
155_mm

#2974 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by 155_mm »

emillio estevez wrote:
155_mm wrote:
KatarinaKosaca wrote: Još mi daj citat onoga gdje ja serem po njemu, pa ću ti i vjerovati.

Naravno
Slicno kao i u federaciji
Vecina i vlast snosi odgovornost za maltretiranje i ubijanje osoba druge nacionalnosti.

Mos mislit
To se kad je Bosnjak pocinioc zove incident.
Srbin da je uletio i pucao po policiji bi bio minimalno chetnix ,Hrvat ustasa
Sve ostalo bi spalo ppd termin INCIDENT.
sta je slicno imas neki primjer? i gdje ja pominjem da se radi o incidentu?

govorim da je mnogo vise krivice za ovaj slucaj ostalo na zivima nego na njemu mrtvom. cak sam ih i imenovao. i sta je tvoj problem konkretno sa time?
Freamon Lester

#2975 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU

Post by Freamon Lester »

Drinski wrote:Slazem se. To je Suljagic kazao, al sada govorimo sta drzava treba da radi.
Drzava smo mi ljudi. Ako su ljudi pametni, pametna je i drzava. Vrlo jednostavno. 20 godina predstavnici Bosnjaka gledaju u te informacije da postoje ljudi koji su cinili ratne zlocine i ucestvovali u genocidu i sta su uradili? Sve resurse federacije su imali u svojim rukama da istraze, dokumentuju i sude na sudu BiH. Ja garantujem da dokaze sa suda u Hagu niko nije ni pogledao od silnih pravnika koje smo skolovali. A kamo da i prouci i uradi nesto sa njima.

Ali jok ljepse se baviti javnim preduzecima i kradjom donacija. Kad dodju izbori zaposli koju ovcu u drzavnu sluzbu da i ostali vide da ima nade i tako u krug. I onda kad dodju izbori trolovi kao Stjui pozivaju i reklamiraju u jedinstvu je snaga...

A kad dodju ovakve situcije na prvoj liniji internetske odbrane sve redom iz gradova koji su u Federaciji ili dijaspora, dok povratnici citaju ove maloumnosti i mole Boga da nekog Lakice ne prenese dok cita ove budalastine. A usput isti taj Lakic je osumnjicen za ratne zlocine, usko saradjivao sa poltronom SDA Zikom Turkovicem...

Kao sto rekoh u jedinstvu je snaga... :lol:
Locked