Pa jes' na neki nacin, ali jedino
metalike mozes vidjeti i s 25+ da se oblace isto kao i s 12 godina... neka tamna odjeca, duga kosa... repercici to prerastu u osnovnoj, ne hodaju u sirokim dresovima, tolama do po' dupeta, maramama i s 30 godina...
Ja sam sve slusao, kad je dernek cugao uz Sabana, Ljubu, Halida, rejv parti il' sta vec slusao Prodigy, opustao se uz klasicnu muziku, u kaficu mi nije smetala neka komercijala, gotivio Iron Maiden... i sad je manje-vise tako... u svakom zanru se moze naci nesto sto je kvalitet, a isto tako i ono sto je smece... mogu o muzici popricati s nekim ljubiteljOm dobrog rocka, rapa, narodne muzike, a isto tako mi idu na racku oni sto slusaju turbo folk koliko i oni sto gotive debilne repercice (domace i strane) s besmislenim tekstovima i debilnim spotovima...
@dezurni.. pa zar ne biras da budes dio stada tako sto bjezis u cosak sa slicnim sebi..
braca po stilu muzike koju slusaju... ja sam mogao sa svima, kao sto rekoh, sve dok ne dave pricom i ne pocnu ubjedjivati da je samo ono sto oni gotive ispravno...