jasko_ba wrote:odgledah zadnjih 5 minuta srbiju, ko je ovaj pacenik na rtrs-u?
prekucao
Moderators: Charuga, Tomahawk11
jasko_ba wrote:odgledah zadnjih 5 minuta srbiju, ko je ovaj pacenik na rtrs-u?
Sad moraju ici na pobjedu u Armeniji...Nije Armenija neko da se ne moze pobjediti, ali nije ni Albanija sila koja je navikla rjesavati "lagane" protivnikeinsaneinthebrain wrote:upravo, trazili evropsko prvenstvo i dobili su gaLjuba Moljac wrote:karma je zajebana stvar. albanci su dobili sto su trazili.
historijska pobjeda srpskog fudbala. tako rece onaj pacenik sa ptpc-aHouse wrote:albanija ima još jednu utakmicu, a srbi slave kao da su osigurali plasman na euro![]()
![]()
plačem
showinsaneinthebrain wrote:historijska pobjeda srpskog fudbala. tako rece onaj pacenik sa ptpc-aHouse wrote:albanija ima još jednu utakmicu, a srbi slave kao da su osigurali plasman na euro![]()
![]()
plačem
Mislis istorijskainsaneinthebrain wrote:historijska pobjeda srpskog fudbala. tako rece onaj pacenik sa ptpc-aHouse wrote:albanija ima još jednu utakmicu, a srbi slave kao da su osigurali plasman na euro![]()
![]()
plačem
Lukavice draga, zar ne vidis ironiju....Deportes wrote:ADEME SRBINE NAŠ NAKLON DO PODA, IGRAČ SI UTAKMICE!!!
BRUTALNO, NENORMALNO BRUTALNO PIŠANJE PO PLEMENU.
Meni je ovo sve što je bitno. Sad albanci neka se kvalifikuju gdje god hoće. totalno nebitno.
ADEME SRBINE VOLE TE TVOJI GROBARI!!!
Idemedosumom wrote:Sumnjam da će dozvoliti da ih Srbi isprovociraju. Albanija bi ovo trebala lagano dobit, Srbi su gori od nas
34sf4drgu67d25 wrote:Albanci su i u prvoj utakmici bili bolji, al divljaci u beogradu prekinuse utakmicu. Nevjerujem da ce imati problema protiv Srbije veceras. 2:0
House wrote:mnogo očekujete.srbi ne smiju blizu prištine,a kamoli u albanijuoni su junaci kad treba udarit na slabijeg
Sta ima "strucnjaci"Logovan wrote:Srbija karina od reprezentacije.
Eh da mi hocemo doci u barazand wrote:valjda su srbi skontali da igraju igrači a ne pjevači.
ova albanija taraba,da nama hoće doći u baražu.
edit : još nisu matematički , malo sam se zezno.putokaz1 wrote:Za nekoliko dana igraju se MEČEVI
1.Poljska-Irska(najvjerovatnije odlučuje o drugom mjestu,prvi susret 1-1,gol razlika na strani Poljaka)
2.Armenija-Albanija(Pobjedom Albanci idu direktno)
3.Farski otoci-Rumunija(Očekuje se prolaz Rumuna)
4.Grčka-Mađarska(Mađari čekaju Kiks predhodnih)
5.Njemačka-Gruzija(Ako se desi čudo Aufwiedersehen Deutschland)
6.Srbija-Portugal
7.Finska-Sj.Irska
8.Škotska-Gilbraltar
Zadnja tri ništa posebno
Mađari prvi na tabeli trećeplasiranih.House wrote:nama u baražu albance ili mađare
hvala.
Je li? Ako izgube a bude pobjeda medju Poljacima i Ircima onda idu dalje. Ako izgube a ovi pokupe bod onda su Svabe trece. Barem po mojoj racunici.nKrkan wrote:Putokaz Njemačka je osigurala EURO.putokaz1 wrote:Za nekoliko dana igraju se MEČEVI
1.Poljska-Irska(najvjerovatnije odlučuje o drugom mjestu,prvi susret 1-1,gol razlika na strani Poljaka)
2.Armenija-Albanija(Pobjedom Albanci idu direktno)
3.Farski otoci-Rumunija(Očekuje se prolaz Rumuna)
4.Grčka-Mađarska(Mađari čekaju Kiks predhodnih)
5.Njemačka-Gruzija(Ako se desi čudo Aufwiedersehen Deutschland)
6.Srbija-Portugal
7.Finska-Sj.Irska
8.Škotska-Gilbraltar
Zadnja tri ništa posebno
E jebi ga, ne mozemo mi bez Portugala u baraz.Logovan wrote:Mađari prvi na tabeli trećeplasiranih.House wrote:nama u baražu albance ili mađare
hvala.
Sreća pa neće biti Portugala u baražu.Ja bih Irsku da dobijemo.