Irak
-
mmaar
#2951 Re: ISIS zauzeo Mosul
@Baqiyah
Na kojim si ti drogama?
Nije ti ovo blog niti mjesto za prosipanje zlocinacke saudijsko-izraelske propagande.
Na kojim si ti drogama?
Nije ti ovo blog niti mjesto za prosipanje zlocinacke saudijsko-izraelske propagande.
-
mmaar
#2952 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nacekat ces se. Poslusni pas je zauzet, ima posla u haremu, a organizuje i neke teroristicko-turisticke ture.Black swan wrote:stvarno sam čekao petak i njegovo obraćanje bez zezanja
saće i dan kudusa pa čekamo
- Grof
#2953 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nun, četrnaesto slovo arapske abecede i prvo slovo riječi Nasara - Nazarećani, kako muslimani prezirno zovu kršćane još od počeka svoje invazije na kršćanska područja u VII. stoljeću. Istim su znakom obilježeni domovi i institucije protjeranih kršćana u Mosulu, u cilju istrjebljenja i pljačkanja imovine.

- salik79
#2954 Re: ISIS zauzeo Mosul
Black swan wrote:stvarno sam čekao petak i njegovo obraćanje bez zezanja
saće i dan kudusa pa čekamo
Obiljezavanje Dana Kudsa je uspostavio rahmetli Imam Homeini k.s., jedna od najomrazenijih licnosti vehabo-cionistickog mileta, tako da - mozda nekom drugom prilikom.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2955 Re: ISIS zauzeo Mosul
eto zašto volim forume
svaki dan naučiš nešto novo bez truda i razmišljanja i iznenada
nisam to znao
svaki dan naučiš nešto novo bez truda i razmišljanja i iznenada
nisam to znao
- Point.
#2957 Re: ISIS zauzeo Mosul
Kada ce ovi nepismeni kozojebci, kalifatska hrabra vojska, udariti po braci Izraelcima, da pomognu Gazi? Sve cekam, a oni zauzeti klanjem civila po Mosulu, sunecenju djevojcica i rusenju islamskih bogomolja stare preko 500 godina?
- Truba
#2958 Re: ISIS zauzeo Mosul
vjerovatno čekaju sranja u jordanu pa da onda graniče sa izraelom
- salik79
#2959 Re: ISIS zauzeo Mosul
Granice i sada, koliko mi je poznato, preko dijela Golana. Kako bi se, inace, lijecili i kako bi ih Bibi-efendija obilazio?
- Truba
#2960 Re: ISIS zauzeo Mosul
doduše samo mali džepovi...jesu li i oni kalifat ili?
- Truba
#2962 Re: ISIS zauzeo Mosul
mislim da bismo o tome trebali pitati nekog arapa kršćanina
- dječak sa šibicama
#2963 Re: ISIS zauzeo Mosul
Iracka vojska se konsolidirala, i polako napreduje, uz pomoc paravojnih siitskih formacija. ISILovce koje uhvate zive, ubijaju ko muhe, snimke necu stavljati nisu za svakoga.
- Rampage
#2964 Re: ISIS zauzeo Mosul
Kakve spodobe su vehabijsko cionistička banda, likovanje nad SVOJOM VLASTITOM nesrećom...pismo-nosa wrote: znači iračka vojska radi nešto slično kao i ISIL ?![]()
kolju, pucaju odmah u glavu, ubijaju bez suđenja ?
ah ta divljačka zločinačka bagra..
- Rampage
#2965 Re: ISIS zauzeo Mosul
Svoj na svome, Bošnjak, građanin Bosne i Hercegovine, musliman, sljedbenik tradicionalnog bosanskog islama i, prije svega, ČOVJEK.pismo-nosa wrote:na čemu si ti ?Rampage wrote:Kakve spodobe su vehabijsko cionistička banda, likovanje nad SVOJOM VLASTITOM nesrećom...pismo-nosa wrote: znači iračka vojska radi nešto slično kao i ISIL ?![]()
**** vas onaj ko vas posla ovdje!
- daxon
#2966 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ne, već im odgovaraju istom mjerom, taman onako kako su zaslužili, jer su se ti tvoji kozojebi čovječanstvu predstavili na način da i ne zaslužuju ništa drugo nakon svega što su uradili, niti zaslužuju da ih se tretira kao ljudska bića, jer, gledajući njihove postupke i čime se sve hvale, realno, oni i nisu ljudska bića.pismo-nosa wrote:znači iračka vojska radi nešto slično kao i ISIL ?dječak sa šibicama wrote:Iracka vojska se konsolidirala, i polako napreduje, uz pomoc paravojnih siitskih formacija. ISILovce koje uhvate zive, ubijaju ko muhe, snimke necu stavljati nisu za svakoga.![]()
- Rampage
#2967 Re: ISIS zauzeo Mosul
Oni su samo njemu kolege, ništa više, ON ne može imati emocije prema njima obzirom da je i on kao i oni angažovani od treće strane...
Evo zakleo bih se da bradate spodobe, bez obzira kolika čudovišta bili, više ŽALIM JA nego on, takvi su to ljudi...
Evo zakleo bih se da bradate spodobe, bez obzira kolika čudovišta bili, više ŽALIM JA nego on, takvi su to ljudi...
- Rampage
#2968 Re: ISIS zauzeo Mosul
@pismo - Znaš ti dobro na koga sam mislio tom rečenicom, ne znam samo odakle ti pravo da na ovoj temi i u tom kontekstu stavljaš svoje pulene u isti "koš" sa najboljim i najčasnijim sinovima Bosne?
Pusti tu priču, ja znam kako se trebam ponašati i odnositi prema fašistima bilo koje vrste (a koje ti navodiš u svom postu) na ovim prostorima, sa njima mi je lako, ali kako sa spodobama koji rade to što rade MUSLIMANU a sve u ime vjere...
Živio ti meni... i vjerovao u ono u šta je vjerovao kako tvoj otac tako i tvoj dedo...
Pusti tu priču, ja znam kako se trebam ponašati i odnositi prema fašistima bilo koje vrste (a koje ti navodiš u svom postu) na ovim prostorima, sa njima mi je lako, ali kako sa spodobama koji rade to što rade MUSLIMANU a sve u ime vjere...
Živio ti meni... i vjerovao u ono u šta je vjerovao kako tvoj otac tako i tvoj dedo...
- It_is_a_Leclerc
#2969 Re: ISIS zauzeo Mosul
Srušili Džamiju poslanika Junusa, a.s.
Koji monstrum moraš biti da to uradiš... Jebote, da je ćumez star toliko vrijedilo bi ga čuvati, a kamoli džamiju
Koji monstrum moraš biti da to uradiš... Jebote, da je ćumez star toliko vrijedilo bi ga čuvati, a kamoli džamiju
-
zrakomlat
#2970 Re: ISIS zauzeo Mosul
"Islamska država" koja ruši džamije. Ne kontam na osnovu čega ovi mamlazi imaju navijača među BH muslimanima. Pa ako je iko proživio rušenje džamija, gradova, protjerivanja, masovnih egzekucija, to je većinski narod u BiH. Kad bi ovdje ponovo izbilo neko sra*e (ne ponovilo se), imam osjećaj da bi ovi formirali neke svoje postrojbe Al-ovo, El-ono, i borili se protiv ljudi s kojim djele religiju.It_is_a_Leclerc wrote:Srušili Džamiju poslanika Junusa, a.s.
- Kikibombona
#2971 Re: ISIS zauzeo Mosul
Vojnik ubija i biva ubijen.pismo-nosa wrote:što si zapjenio čovječe, ja sam samo odgovorio na dječakov post u kojem se on gotovo slavljenički i pobjedonosno hvali kako iračka vojska ubija i muči ISIS-ove vojnike koje uhvati, dakle irački vojnici i šiitske milicije su toliko monstruozni da ih ni on ne želi ovdje postaviti ovdje.. i onda je pitam, zašto neki osuđuju ISIS-ove zločine nad iračkim vojnicima, a ti isti onda slavljenički i euforično ushićeni od sreće pozitivno govor eo zločinima i monstruoznostima iračke vojske ? i onda fino pitam, gdje je razlika ?
Iako se protivim tome, mogu shvatiti egzekuciju zarobljenog vojnika. Uvijek je bolje razmijeniti vojnika ili ga drzati u zatocenistvu, ali... Mozda nekada ne postoje resursi da se zarobljenici zbrinu, otkud znam.
I tu treba ostati covjek. Ne treba muciti i ponizavati, ne treba skrnaviti tijelo mrtvog covjeka.
Medjutim, ISILovci su psihopate. Definitivno imaju gadnu dijagnozu. Nije mi struka pa se ne bih razbacivao medicinskom terminologijom. Da su bolesni, to definitivno. Teski oblik sadizma, mrznje i cega ne. Cisti RAK.
Raznijeti se medju civilima i odsjeci glavu mrtvom covjeku moze samo poremecen covjek. Ko takve podrzava ili telorise skoro je isti kao i oni.
-
Dr_dre
#2972 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nad tradicionalnim islamom tradicionalni genocidi.
Neka ba tradicije.
Nebitno kakva je bitno je da je tradicija i to je dokaz da je ispravna,ha ya.
Fola lako ces ti sa onim tamo fasistima,vidjeli smo kako je to lako,nedo Bog nikom.
Zasto bih ja morao prakticirati vjeru kao moj dido i babo,dokazi u vjeri su Kur an i sunet,hadis a ne tradicija.
Tradicija je ok i nemam nista protiv ako se ne kosi sa serijatom.
Neka ba tradicije.
Nebitno kakva je bitno je da je tradicija i to je dokaz da je ispravna,ha ya.
Fola lako ces ti sa onim tamo fasistima,vidjeli smo kako je to lako,nedo Bog nikom.
Zasto bih ja morao prakticirati vjeru kao moj dido i babo,dokazi u vjeri su Kur an i sunet,hadis a ne tradicija.
Tradicija je ok i nemam nista protiv ako se ne kosi sa serijatom.
- Lincoln-Burrows
#2974 Re: ISIS zauzeo Mosul
Pa jeli ovo moguće!
Džihadisti skupine Islamska država (IS) naredili su spolno sakaćenje svih žena u Iraku u dobi od 11 do 46 godina.
Džihadisti skupine Islamska država (IS) naredili su spolno sakaćenje svih žena u Iraku u dobi od 11 do 46 godina.
- basar
#2975 Re: ISIS zauzeo Mosul
Najzanimljiviji dio je kada "mudžahidi" vrše džihad obljube nad kozom.
Last edited by basar on 26/07/2014 16:52, edited 1 time in total.