ho oponopono wrote:...bahatost pelena sto su odrasle na " Ranama"...
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Bloo
- Globalna šefica
#2951 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
-
Gabrielo
#2952 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja sam visok a nemam nesto duge noge.azurna_obala wrote: ne postoji muškarac koji je visok i ima kratke noge![]()
nesrazmjer može postojati, ali to ne određuje visinu.
Zena od 180 ce uvijek imati duze noge od muskarca iste visine. Drugacije smo gradjeni.
- Ramzess Veliki
#2953 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
RVI ...azurna_obala wrote:sheilak wrote:ne volim vidjeti kratke noge kod muskarca. bez obzira na visinu.![]()
isto tako, velika guza.
kako će biti visok, a imati kratke noge?
- Bloody
#2954 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Kad ne shvata da muskarca cine osobnost,sarm,inteligencija...a ne debljina novcanika i grb eu na pasosu!
Nisu sve zene sponzoruse
Nisu sve zene sponzoruse
-
Gabrielo
#2955 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Bloody wrote:Kad ne shvata da muskarca cine osobnost,sarm,inteligencija...a ne debljina novcanika i grb eu na pasosu!
Nisu sve zene sponzoruse
98% su sponzoruse. 2% ih stavlja izgled na prvo mjesto. Ovo tvoje niko ne gleda.
-
hanamontanaa
#2956 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Secer_033 wrote:Meni su celavi pravo seksi, naravno ako je poceo celavit nek obrije citavu glavu, ne ono trci, trci, pa dlaka.
Izbrijana glava -jako sexy , procelava s nekim krpanjem i navlacenjem onih par dlaka na bezdlaka mjesta - jadno
- klixoris
#2957 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sta ako je izbrijan, sexy a ima male prste na rukama ?hanamontanaa wrote:Secer_033 wrote:Meni su celavi pravo seksi, naravno ako je poceo celavit nek obrije citavu glavu, ne ono trci, trci, pa dlaka.baš!
Izbrijana glava -jako sexy , procelava s nekim krpanjem i navlacenjem onih par dlaka na bezdlaka mjesta - jadno
-
Gabrielo
#2958 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
klixoris wrote:Sta ako je izbrijan, sexy a ima male prste na rukama ?hanamontanaa wrote:Secer_033 wrote:Meni su celavi pravo seksi, naravno ako je poceo celavit nek obrije citavu glavu, ne ono trci, trci, pa dlaka.baš!
Za koju godinu nece skoro ni biti celavih ljudi. Samo dok padne cijena transplatacije.
- Bloody
#2959 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Gabrielo wrote:Bloody wrote:Kad ne shvata da muskarca cine osobnost,sarm,inteligencija...a ne debljina novcanika i grb eu na pasosu!
Nisu sve zene sponzoruse![]()
98% su sponzoruse. 2% ih stavlja izgled na prvo mjesto. Ovo tvoje niko ne gleda.
Ti toliko ili mrzis zene ili si naprosto istraumiran zenama da ne shvatas da sam napisala da me odbija kad Muskarac ne zna-gore navedeno,a sta i u kojem procentu zene gledaju je bitno tebi valjda.
Sukladno tome pojava sponzorusa je inicirana muskom nesposobnoscu da bilo sta drugo,sem novcanika,istakne kao vlastiti kvalitativni faktor.
- ho oponopono
#2960 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
...a sto rospije znaju ostaviti traga ... 
- ćiribiribela
#2961 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kad nosi ovu mutavu frizuru koju nosi 90% omladine.

-
hanamontanaa
#2962 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sa malim prstima meni nije sexy taman da je izbrijani modelklixoris wrote:Sta ako je izbrijan, sexy a ima male prste na rukama ?hanamontanaa wrote:Secer_033 wrote:Meni su celavi pravo seksi, naravno ako je poceo celavit nek obrije citavu glavu, ne ono trci, trci, pa dlaka.baš!
Jeste se nadovezali tih prstiju
- Russki
#2963 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ouuu, istina, alergičan sam postao na to..ebem ti zapad i glupu propagandu...ćiribiribela wrote:kad nosi ovu mutavu frizuru koju nosi 90% omladine.![]()
-
Gabrielo
#2964 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
https://www.youtube.com/watch?v=UyMoOhUWr6IBloody wrote:Gabrielo wrote:Bloody wrote:Kad ne shvata da muskarca cine osobnost,sarm,inteligencija...a ne debljina novcanika i grb eu na pasosu!
Ti toliko ili mrzis zene ili si naprosto istraumiran zenama da ne shvatas da sam napisala da me odbija kad Muskarac ne zna-gore navedeno,a sta i u kojem procentu zene gledaju je bitno tebi valjda.
Sukladno tome pojava sponzorusa je inicirana muskom nesposobnoscu da bilo sta drugo,sem novcanika,istakne kao vlastiti kvalitativni faktor.
- kloniran
#2965 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nemoj zajebavatBloody wrote:Gabrielo wrote:Bloody wrote:Kad ne shvata da muskarca cine osobnost,sarm,inteligencija...a ne debljina novcanika i grb eu na pasosu!
Kad bi vam se djela sinhronizovala sa zeljama mozda bi ti tvoji zaključci i imali smisla, ovako dođu ko tariguz
- Bloody
#2966 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kloniran wrote:
Nemoj zajebavat![]()
Kad bi vam se djela sinhronizovala sa zeljama mozda bi ti tvoji zaključci i imali smisla, ovako dođu ko tariguz
Ne za******m.
Vam?
Bez sale: zelje i djela nikada nisu niti po prirodi mogu stalno biti uskladjeni,jer su po vokaciji subjektivitet,a vrlo rijetka su podrucja kada uz to dolazi i racionalnost.To je jedino moguce na poslovnom planu a na emotivnom skoro nikada.
Sponzoruse su pojava tj nusprodukt poremecenih mjerila vrijednosti,koliko sa zenske toliko i sa muske strane. Da ne elaboriram sad u detalje...
Neko gore kaze,rospije ostave trag. Definitivno da,ali ipak licno mislim da su muskarci emocionalno jaci od zena,i da ta prica o tragouima,traumama ne stoji. Ukoliko je neko,m ili z,nebitno,u vezu usao s cistim namjerama,i u toku svega se tako i odnosio,zasto bi nakon svega imao traume? Ma sta da je ucinila suprotna strana.
To je nelogicno,jer kad je covjek cist sam pred sobom,bez problema prevazilazi problem uzrokovan rospijom i rasterecen ide dalje. Nema tu mjesta traumi. Suprotno je samo ako rospija m nadje rospiju z.
- jao_situacije
#2967 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
računa li se staž sponzama 
-
Gabrielo
#2968 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Jesi ti ono studirala deset godina? Dolazis iz dobrostojece porodice i trazis puno. Vec si u tridesetim i dobre su sanse da neces naci ono sto trazis. Sad ostaje pitanje. Da li ces se zadovoljiti sa manje ili ces ostati sama.sherbett wrote:može li netko više da definira šta je to sponzoruša?
Ja ne mislim da sam sponzoruša ako gledam na stvar iz ugla "zašto bi pristajala na manje nego si mogu priuštiti" i ono još bitnije "ako je klošar, nesposoban je, ne bori se, nema ambicija"
dovoljno sam razborita da razumijem težak period kad se nema para ni posla i da to razlučim od obične dangube i trutine!
i nisu mi pare uslov!
- ho oponopono
#2969 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
...sponzi djeva izmedju ostalog, koja ne zeli sa frajerom da sjedi u autu ako je star 20 godina, hoce malo novija uvozna izdanja...
...kakva setnja sa doticnom vanka kad je malo prohladno, gdje njoj guza da nazebe pobogu, ma kakvi gdje ce ono kihnut, bolje da se casti na nekoj planini koktelima ili u sopingu da provlaci karticu...ne svoju naravna stvar!
...nece djeva da hoda sa frajerom ako je socijalni slucaj...tipicna proracunata hijena...frajeru okaci uteg od noge, ona uziva i sve naplati ali tako im u biti i treba kad sebi to dopuste a i zene su podcijenjene svakako, stoga...
...nek guli sonju do posljednje banke, nije ona glupacica bez sive mase, vise je obratno, no okej tko ima love, njegova ce biti djeva...otuzno!
...kakva setnja sa doticnom vanka kad je malo prohladno, gdje njoj guza da nazebe pobogu, ma kakvi gdje ce ono kihnut, bolje da se casti na nekoj planini koktelima ili u sopingu da provlaci karticu...ne svoju naravna stvar!
...nece djeva da hoda sa frajerom ako je socijalni slucaj...tipicna proracunata hijena...frajeru okaci uteg od noge, ona uziva i sve naplati ali tako im u biti i treba kad sebi to dopuste a i zene su podcijenjene svakako, stoga...
...nek guli sonju do posljednje banke, nije ona glupacica bez sive mase, vise je obratno, no okej tko ima love, njegova ce biti djeva...otuzno!
- kloniran
#2970 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Haj ti to prevedi na bosanski nemerem ti ja 'vliko čitatBloody wrote:kloniran wrote:
Nemoj zajebavat![]()
Ne za******m.
Vam?
Bez sale: zelje i djela nikada nisu niti po prirodi mogu stalno biti uskladjeni,jer su po vokaciji subjektivitet,a vrlo rijetka su podrucja kada uz to dolazi i racionalnost.To je jedino moguce na poslovnom planu a na emotivnom skoro nikada.
Sponzoruse su pojava tj nusprodukt poremecenih mjerila vrijednosti,koliko sa zenske toliko i sa muske strane. Da ne elaboriram sad u detalje...
Neko gore kaze,rospije ostave trag. Definitivno da,ali ipak licno mislim da su muskarci emocionalno jaci od zena,i da ta prica o tragouima,traumama ne stoji. Ukoliko je neko,m ili z,nebitno,u vezu usao s cistim namjerama,i u toku svega se tako i odnosio,zasto bi nakon svega imao traume? Ma sta da je ucinila suprotna strana.
To je nelogicno,jer kad je covjek cist sam pred sobom,bez problema prevazilazi problem uzrokovan rospijom i rasterecen ide dalje. Nema tu mjesta traumi. Suprotno je samo ako rospija m nadje rospiju z.
Jednu sam rospiju prezivio i ne bih rekao da je kao sto ti kazes. Sve zavisi koliko se jedna strana posveti vezi, a koliko duboko druga strana zabije noz u leđa
-
libra123
#2971 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Losi zubi,masna kosa su mi odbojni.Muskarac koji vodi racuna o higijeni uvijek privlaci, ne mora biti mister savrseni.Mnogi muskarci nose markiranu odjecu a usta puna losih zuba.
- walter kurtz
#2972 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ja da sam zensko samo bi me + 20 cm zanimali
- Secer_033
#2973 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Znas i sam da je to rijetka pojava.
- walter kurtz
#2974 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
rijetka ali ne i nemogucaSecer_033 wrote:Znas i sam da je to rijetka pojava.
- walter kurtz
#2975 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
nedavno sam bio sa jednim parom frajer ima 30 cm lijepo me stid bilosherbett wrote:Ne u njegovom svijetu