Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
FIDELCA wrote:
Pa gledas li utakmicu?
Dusa mu u nosu,ne moze izdrzat ovaj tempo,Ebue sam drzi desnu stranu,jos je imao par pogresnih dodavanja.
Meni je zao,ali tako je
Jebi ga, kad nije Susic problem onda je Mancini Raja su nerealna, ovo nije pedagoski, bas ga je slomio ali da je bio los bio je. Poslije njegovog neuspjesnog dodavanja Ebueu (nisam vidio ko je od njih dvojice kriv) je pala kontra i gol a najbolju sansu za Galatu je uprskao jer je opuco' na prvu a bilo je opcija.
Kod gola je ebue prodao loptu...mada realno ni izet nije odigrao briljantno
Ali onako ga izvadit i zrtvovat ga pred 40 miliona turaka koji navijaju za galatu samo da spasis malo svog ega je vrhunsko gubarenje
Mancini je stari pakaš koji ego-tripuje nad Izetom....Muslera pravi pocetnicku grešku, malte ne poklanja gol Čelziju (srecom po Galatu, pa englezi nisu zabili onaj poklon)- ali njega kuja žabarska ne vadi iz igre.
Što ne gradi autoritet nad Drogbom ili Snajderom, koji nisu šuta uputili za citavo poluvrijeme
taman sam zaboravio na tog pakaša i njegova ponižavanja Džeke i evo ga opet u elementu
Mali_Vuk wrote:Ako je problem u prikazanoj igri i pogrešnim dodavanjima, onda je Sneijdera trebao zamjeniti već u sedmoj minuti a drogbu u trinaestoj. Onog malog golmana u drugoj
Jest vala, Sneijdera i Drogbu će zamijeniti, Hajrovića ostaviti..
LSD wrote:Mancini je stari pakaš koji ego-tripuje nad Izetom....Muslera pravi pocetnicku grešku, malte ne poklanja gol Čelziju (srecom po Galatu, pa englezi nisu zabili onaj poklon)- ali njega kuja žabarska ne vadi iz igre.
Što ne gradi autoritet nad Drogbom ili Snajderom, koji nisu šuta uputili za citavo poluvrijeme
taman sam zaboravio na tog pakaša i njegova ponižavanja Džeke i evo ga opet u elementu
Ma loš je Izet bio,ali ako hoćeš da izvadiš igrača,posebno novog igrača koji tek treba da se uklopi u ekipu,ne radiš to na ovakav jadni način svaljujući krivicu na njega i stavljajući momku još veći teret na ledja,nego sačekaš poluvrijeme i zamijeniš ga k'o svi normalni treneri,jer nije da je jedini bio odron u ekipi punoj penzionera,polovnjaka i antitalenata,svi su bili katastrofa.
Madrid wrote:
A Mancini je izgubio prije nego je izasao na teren, od prve staviti 2 nepokretna napadaca i iza njih Snajdera i Hajrovica koji vole trcat kao i ova 2 prije navedena...
LSD wrote:Mancini je stari pakaš koji ego-tripuje nad Izetom....Muslera pravi pocetnicku grešku, malte ne poklanja gol Čelziju (srecom po Galatu, pa englezi nisu zabili onaj poklon)- ali njega kuja žabarska ne vadi iz igre.
jesil ti ikad gledao Musleru ?
nisam, ti si gledao
Ima fudbala jos i pored Barcelone
Svi golmani grjese, Muslera je nesto kao Valdez do ove godine, brani sve, al primi neke gluposti, uglavnom dovoljno da bude prvi golman Galate i Urugvaja
Ustvari, kad pogledam ove ocvale zvijezde što drmaju posljednje plate u karijeri... nisu oni dostojan takmac Čelziju. To je realnost. Samo mi žao zbog Izeta, ovako ga ofirno baciti pod noge rulji ko žrtveno janje. To samo Rotacija može
hebo te Muslera, jel ti rod ....šta se lijepiš samo za taj dio posta....covjek je katastrofalno pogriješio, ponudio gol i nije zamjenjen - dok se Izet mjenja za mnogo manju grešku...mašiš citavu poentu
LSD wrote:hebo te Muslera, jel ti rod ....šta se lijepiš samo za taj dio posta....covjek je katastrofalno pogriješio i nije zamjenjen...mašiš citavu poentu
Da, inače se golmani mijenjaju redovno u svim utakmicama
LSD wrote:hebo te Muslera, jel ti rod ....šta se lijepiš samo za taj dio posta....covjek je katastrofalno pogriješio i nije zamjenjen...mašiš citavu poentu
Da, inače se golmani mijenjaju redovno u svim utakmicama
isto kao što se igraci redovno mjenjaju u 29 minuti
Muslerica mali se pogubio ko abdest. Vidjelo se po onom pogrešnom ispucavanju lopte nakon kojeg zamalo nije primio gol. Podlego atmosferi A nije inače loš golman, nema govora.