Farma
Moderator: anex
-
Mustang1
#2951 Re: Farma
Sama sebe provaljuje ova Stanija .. Ovaj joj spomenuo eure a ona odmah pocela napadati i pravdati a nije uopste covjek mislio to sto ona misli
I sta koji klinac stoji ispred kamere 
-
Labbtec
#2952 Re: Farma
Vrati se Zorice sve ti je oprosteno da jos jednom zveknes ovu eskort damu preko zvalja,,eno je vodi monologe pred kamerom

- plagijator1975
#2953 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:suma sumarum, neki dan je receno "Zeljko Mitrovicu, samo da ti kazem, Zorica Markovic za sedam dana out"
i bi tako...
N4
-
skuterista
#2954 Re: Farma
Večeras štapići i glasanje publike , nadam se da će u arenu ovim redosljedom:
Fifi , da se čovjek više ne sramoti...
Dule -Radojka , seljačine prefrigane ,a i ovi bi pocrkali od gladi jer im Radojka jedina pravi hljeb pa bi bilo zanimljivo lol
Saška Karan , ocvala pevaljka s taktikom Zorice M ...
nažalost mislim da če produkcija de se riješi Bebi Dol...
Fifi , da se čovjek više ne sramoti...
Dule -Radojka , seljačine prefrigane ,a i ovi bi pocrkali od gladi jer im Radojka jedina pravi hljeb pa bi bilo zanimljivo lol
Saška Karan , ocvala pevaljka s taktikom Zorice M ...
nažalost mislim da če produkcija de se riješi Bebi Dol...
-
dječak sa šibicama
#2955 Re: Farma
Ko dobije najmanje glasova publike ide out
iliiii i Stanija izleti, Gospoda je neki dan Mitrovicu jasno rekao naredbu... ne znam je li zadovoljan sa polovicnim ispunjenjem njegovih zahtjeva!
A o kakvom pismu je rijec, vizavi Meme? sta su ga se svezali sa pismom... i sta je Radojka sad na Memu natakarena.
Ova dva telica iz Svrljiga, nekako lagano guraju do finala. Po meni su oni tu trebali biti samo dekor, kao eto dva ruralca klasicna, da ne bude farma samo VIP... Gospoda, ureduj!
A o kakvom pismu je rijec, vizavi Meme? sta su ga se svezali sa pismom... i sta je Radojka sad na Memu natakarena.
Ova dva telica iz Svrljiga, nekako lagano guraju do finala. Po meni su oni tu trebali biti samo dekor, kao eto dva ruralca klasicna, da ne bude farma samo VIP... Gospoda, ureduj!
- Sabirni centar
#2956 Re: Farma
Nakon ovih šezdeset dana, mene nisu iznenadili.dječak sa šibicama wrote:Ja sam legao od smijeha, onaj ne zna koliko je 25% od 2000, ovaj ne zna glavni grad Kanade, onaj ne zna sta su aboridzani, a mi ih gledamo....
Zalosno
-
dječak sa šibicama
#2957 Re: Farma
Ide pitanje, "ako su prekjucer, danas i za godinu dana tri godine, koji je danas datum?" (tako nekako, ne sjecam se detaljno) a Saska kaze "danas je sedamnesti"
recite nam druze Demidzicu, dali je pet do dvanaest za nase skolstvo?.. pa, evo kod mene je dvaCet do dva...
I onda Era zakuca sa kitom vodozemcem
Ili onaj sa rubinom zuto plave boje... taj zuti objekat plavkaste boje
I onda Era zakuca sa kitom vodozemcem
- Sabirni centar
#2958 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Ide pitanje, "ako su prekjucer, danas i za godinu dana tri godine, koji je danas datum?" (tako nekako, ne sjecam se detaljno) a Saska kaze "danas je sedamnesti"recite nam druze Demidzicu, dali je pet do dvanaest za nase skolstvo?.. pa, evo kod mene je dvaCet do dva...
I onda Era zakuca sa kitom vodozemcem![]()
![]()

- ho oponopono
#2959 Re: Farma
...tup ka ud ouuujee! 
- Sabirni centar
#2960 Re: Farma
Ognjen: Poligamija je brak sa: a) jednim partnerom b) više partnera c) ni sa jednim partnerom
Stanija: Pod "c"!

Stanija: Pod "c"!
- Asamoah Gyan
#2961 Re: Farma
opšta kultura fakat dno nemo djecu
- Tayyip
#2962 Re: Farma
Nisam vidio Memu i još nekoliko njih zbog reklama, valjda se nije puno izofiro 
Pita Ognjen "Kako se zove osnivač islama'" Pa jarane nije islam udruženje građana
Al dobro ok
Pita Ognjen "Kako se zove osnivač islama'" Pa jarane nije islam udruženje građana
- kisni indijanac
#2963 Re: Farma
kažu da će na vjenčanju gost biti miloš bojanić...dokaz da uvijek može gore....
- Sabirni centar
#2964 Re: Farma
Od 25.minTayyip wrote:Nisam vidio Memu i još nekoliko njih zbog reklama, valjda se nije puno izofiro
Pita Ognjen "Kako se zove osnivač islama'" Pa jarane nije islam udruženje građanaAl dobro ok
sve same institucije
- karanana
#2965 Re: Farma
Na kolko je minuta ekrem?
Jebale im reklame sve po spisku kako prekidaju u sred recenice.
- Sabirni centar
#2966 Re: Farma
42.56karanana wrote:Na kolko je minuta ekrem?
-
iscrtani čovek
#2968 Re: Farma
Pa Memo je navodno dobio neko pismo gde ga obaveštavaju kako ko stoji spolja.dječak sa šibicama wrote:Ko dobije najmanje glasova publike ide outiliiii i Stanija izleti, Gospoda je neki dan Mitrovicu jasno rekao naredbu... ne znam je li zadovoljan sa polovicnim ispunjenjem njegovih zahtjeva!
Ono što mu je Radojka zamerila jeste foliranje kako mu nije bitno koliko će ostati, a ovamo se lukavo kod Goce prijavio za slugu, znao je da će ostati i da će Vesna dobiti štapiće ( jer ona uvek dobija štapiće to je mogao videti pre nego je ušao, a i znao je raspoloženje ukućana ). Time je odradio ulogu sluge, siguran da će ostati.
To jeste foliranje, svi oni idu tamo zbog love, i svako želi tamo ostati što duže da zaradi što više. To želi Radojka i Dule, a želi i Memo, a te priče ,,ja sam došao da se zezam i pravim šou'' to su priče za malu decu.Došao si da zaradiš pare.
- Neradnik
#2969 Re: Farma
sarajevska skola je memiš šta ti je 
-
dječak sa šibicama
#2970 Re: Farma
Kakve veze ima sto je bio sluga, moze biti sluga jos jednom, dva puta, tri puta, svake sedmice moze biti sluga.
Citao sam da je pismo napisano pola cirilicom, a Memina zena ne pise cirilicom, znaci neko mu je podmetnuo nesto...
I nije tacno da on kaze "dosao sam da se zezam", vec nema ambicija da pobijedi, zna da su mu sanse za pobjedu ravne nuli.
Ambicije ima Radojkin Dule, koji je ubijedjen da ce bas on pobijediti. A ni Radojki nije mane.
Kad su vec svi dosli da pobijede, sta se onda Radojka hvata te teme, ako su svi onda je i ona.
Citao sam da je pismo napisano pola cirilicom, a Memina zena ne pise cirilicom, znaci neko mu je podmetnuo nesto...
I nije tacno da on kaze "dosao sam da se zezam", vec nema ambicija da pobijedi, zna da su mu sanse za pobjedu ravne nuli.
Ambicije ima Radojkin Dule, koji je ubijedjen da ce bas on pobijediti. A ni Radojki nije mane.
Kad su vec svi dosli da pobijede, sta se onda Radojka hvata te teme, ako su svi onda je i ona.
- gnjev
#2971 Re: Farma
Najjaca scena sa prosle farme
- iPod
#2972 Re: Farma
Gleda li neko vjencanje
hahahahaha
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
- karanana
#2973 Re: Farma
foking pinkbh.
a ne gleda mi se stream.
a ne gleda mi se stream.
- Neradnik
#2974 Re: Farma
joj meme kuma srpska svadba kaze kume nek je hairli 
-
dječak sa šibicama
#2975 Re: Farma
Vjencanje uveliko, a BH pink reklamira debile iz granda.
Serem vam se u ton film..
Serem vam se u ton film..