SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
FreakyStyley

#2951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by FreakyStyley »

Volio bih da upoznam ovog covjeka i pitam ga: Kako? Oca ti, kako?

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130709064

:-)
Logovan

#2952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

FreakyStyley wrote:Volio bih da upoznam ovog covjeka i pitam ga: Kako? Oca ti, kako?

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /130709064

:-)
Ovo ni Copperfield ne bi uspio. :skoljka:
seoBIH

#2953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by seoBIH »

Kao da nikada vozili niste po cesti na koji je palo malo kise, to je kao led!
FreakyStyley

#2954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by FreakyStyley »

123456789 wrote:Kao da nikada vozili niste po cesti na koji je palo malo kise, to je kao led!
Ma, dobro to jarane, al' kako ovako bas skroz na sine naleti, bolan ne bio? :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#2955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

Pa nije ovaj jedini... to je kod nas postalo normalno :-D
drugi_profil

#2956 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

123456789 wrote:Kao da nikada vozili niste po cesti na koji je palo malo kise, to je kao led!
Jok eto ti si. Inace kad kisica padne svi parkiraju pa cekaju da prestane i da se cesta osusi.

Ispravno je pitanje jeste li iakd gasali po ljigavoj cesti? Kad nemas iskustva ni pameti da skontas da su drugi s razlogom usporili, a imas viska hormona, onda se desi da ispadnes na klixu.
O'zone
Globalni moderator

#2957 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

drugi_profil wrote:
Jok eto ti si. Inace kad kisica padne svi parkiraju pa cekaju da prestane i da se cesta osusi.

Ispravno je pitanje jeste li iakd gasali po ljigavoj cesti? Kad nemas iskustva ni pameti da skontas da su drugi s razlogom usporili, a imas viska hormona, onda se desi da ispadnes na klixu.
Prekjuče u toku dana nije bilo kiše tek navečer je bilo ono nevrijeme pa opet vidjoh tri sudara. Lančani kod Bosmala-tri vozila se naredala,na Skenderiji kod nebodera i na Kobiljoj glavi prilično žestok sudar. Raja bezglavo vozi,zanosi se da neće biti ništa i onda odjednom pah eto te na šinama ili u crnoj hronici.

Ni pješaci nisu ništa bolji ovih dana prekjuče mi dijete na biciklu izleti na Zagrebačkoj, crveno za pješake,skratio mi je dan života sigurno.
seoBIH

#2958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by seoBIH »

drugi_profil wrote:

Odgovorio sam na to kako je moguce da se to desi. Prvi i glavni razlog je promjena vremenskih uslova koja je uz neprilagodjenu brzinu dovela do ovoga. Nemas razloga da me napada, samo sam prijateljski OPET upozorio da se brzina MORA prilagoditi uslovima na cesti i da u gradskoj zoni ovakvi "izlezti" nisu potrebni.
drugi_profil

#2959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

Sori, izvini. Izgledalo ej kao da ga pravdas. kao eto svakome se moze desiti da zavrsi na sinama...
drugi_profil

#2960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by drugi_profil »

O'zone wrote:
Prekjuče u toku dana nije bilo kiše tek navečer je bilo ono nevrijeme pa opet vidjoh tri sudara. Lančani kod Bosmala-tri vozila se naredala,na Skenderiji kod nebodera i na Kobiljoj glavi prilično žestok sudar. Raja bezglavo vozi,zanosi se da neće biti ništa i onda odjednom pah eto te na šinama ili u crnoj hronici.

Ni pješaci nisu ništa bolji ovih dana prekjuče mi dijete na biciklu izleti na Zagrebačkoj, crveno za pješake,skratio mi je dan života sigurno.
Nevezano za slucaj: ove ljetne kise padaju po adresama....
Jucer gledam sa prozora zgrade. Pola parkinga kisne, pola suho. Nevjerovatno.
Fauja Singh

#2961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Fauja Singh »

Mislim da ovo nema veze sa kisom vec je vjerovatno jednim tockom dohvatio trotoar i izgubio kontrolu nad autom.
Jos ako je volan drzao jednom rukom, cim je dohvatio trotoar izletio mu je iz ruke.
Sto se prve kise tice, cesta jeste tad najklizavija ali opet s dobrim gumama nema problema, osim ako se bas ne vozi ekstremno.
Ali s obzirom da se kod nas jedne M+S gume furaju po 5 godina ljeti i zimi nije ni cudo sto raja s prvom kisom plesu po cesti.
ultima_palabra

#2962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ultima_palabra »

Kod Bosmala otkako su napravili one branike na trotoaru, debili su počeli da auta parkiraju na cesti :-) Dodaj druge debile koji onom cestom voze 80 i više i imaš sudar.

Debile koji parkiraju na proširenje kod supermarketa AS i u desnu traku kod apoteke na Socijalnom isto nabijem na kurac :-D
Chiefukan

#2963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chiefukan »

Jesam li ja jedini koji čuje nekakvu muziku kako trešti iz pravca Pofalića/ Bakarevca ? Stvarno je ovaj narod najgori na svijetu, bez trenutka samopoštovanja :sad:
smijesni_ste

#2964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by smijesni_ste »

I ja sam na Č.Vili oko 12 čuo nekakvu muziku... :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

drugi_profil wrote:

Ne hvalim se al' sam zaista profi vozač bila kiša, snijeg ili pak sunce.
djes_ba

#2966 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by djes_ba »

jutros me debil zamalo udari kod grasa sa pezom 206 bjeli sa reklamama milsim da je od FDS uglavnom neke reklame ,uletio izmedju mene i auta u srednjoj traci mada je ljeva bila slobodna da nisam kocio bio bi na sinama ,i onda krece trka neka plavusa sa crvenom kia ceed se pocela trkati sa pezom ,na cwili se stigli zamalo ,uglavnom dok sam dosao do marsalke kod policije sudar(kako su vozili nebi me cudilo da je neko od njih kriv)
pozelim nekad da vozim tenk
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#2967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by de facto. »

Zna li neko šta se dogodilo dečku koji je preminuo 1.juna,zvao se Nermin Muhović(Zgembo)?Kako je preminuo?
ranger

#2968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ranger »

de facto. wrote:Zna li neko šta se dogodilo dečku koji je preminuo 1.juna,zvao se Nermin Muhović(Zgembo)?Kako je preminuo?
legao spavat, i vise nije ni ustao.
tako sam cuo...
de facto.
Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.

#2969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by de facto. »

Hvala.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

:cry: tako je u nas u školi jedan...
a ja mislio skroz drugi frajer
onda kad sam ga vidio u gradu nisam mogao vjerovati

ovom što je umro roditelji nisu dali obdukciju
ko će znati od čega je umro
O'zone
Globalni moderator

#2971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Jel ovo ona romkinja starija što operiše po Ferhadiji i Baščaršiji?

kokuz_sa

#2972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kokuz_sa »

ovo je ona sto i po troli krade
ima tetovazu na šaci
SundanceKid

#2973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by SundanceKid »

Znal ko o cemu se ovdje radi??

Ako je nekom ukrala novcanik, koji klinac je pustise da ode tek tako?? :?
DaysleepeR

#2974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by DaysleepeR »

koliko sam skontao frka je između dvije džeparošice oko rejona :D
Hajlac

#2975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Hajlac »

Black swan wrote::cry: tako je u nas u školi jedan...
a ja mislio skroz drugi frajer
onda kad sam ga vidio u gradu nisam mogao vjerovati

ovom što je umro roditelji nisu dali obdukciju
ko će znati od čega je umro
Tzv. sindrom iznenadne smrti moze biti povezan s intenzivnim sportskim aktivnostima i ovom modernom posasti - bildanjem.

Mladi se sistematski fizicki forsiraju preko mjere sto dovodi do oboljenja poput sportskog srca i sindroma iznenadne smrti. Tu znacajnu ulogu igraju i raznorazni doping preparati za bolje rezultate koji stresno djeluju na organizam, kao i neki lijekovi.

Zadnjih nekoliko godina sve su cesci slucajevi iznenadne smrti kod sportasa i uopste u toku sportske aktivnosti.
Malo malo pa se neki fudbaler srusi i umre na treningu/utakmici :(
Ne mora biti u tom slucaju ovo u pitanju ali mislim da je dobro pomenuti taj sindrom.

http://www.dne vno.hr/vijesti/svijet/20793-video-sindrom-iznenadne-smrti-je-tinejdzerku-pokosio-nakon-prvog-poljupca.html
http://www.sads.org/What-is-SADS
Locked