Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bolje da naruzi igraca evo recimo Radovca kad pogrjesi nego da ga tapse i da propadne. Vako ce valjda razmisljat kasnije. Husref institucija, kaze Puzigaci tako je samo im treniraj golmana nakon jos jednog centarsuta koji je otiso golmanu ravno . Husref ko Klopp.
Igra je bila iole bolja nego u prethodnim mečevima ali ovo nikako da shvatim: šefe mi ganjamo rezultat a ti ubacuješ kovačevića umjesto bišanovića i to PRED KRAJ...KOJI TI JE??? Kada si postao tolika PIČKA???
Maharadza wrote:Igra je bila iole bolja nego u prethodnim mečevima ali ovo nikako da shvatim: šefe mi ganjamo rezultat a ti ubacuješ kovačevića umjesto bišanovića i to PRED KRAJ...KOJI TI JE??? Kada si postao tolika PIČKA???
Isto sam pomislio ali mislim da Bišanović nije mogao nastaviti.
Nego mi fakat ne ide u glavu kako ne možemo ovakve utakmice da dobijemo, pa je li ovo moguće više u pm...
Maharadza wrote:Igra je bila iole bolja nego u prethodnim mečevima ali ovo nikako da shvatim: šefe mi ganjamo rezultat a ti ubacuješ kovačevića umjesto bišanovića i to PRED KRAJ...KOJI TI JE??? Kada si postao tolika PIČKA???
Nego mi fakat ne ide u glavu kako ne možemo ovakve utakmice da dobijemo, pa je li ovo moguće više u pm...
Ma vidio sam i ja to, nego što nije ubacio plakala ili bilo koga u napad, a on čuva rezultat...
Posto je nas trener nedodirljiv, nema druge nego da mu nabavimo novih 23 igraca, sa svim papirima dakako i svi zdravi, pa da vidimo koliko ce mu trebati da sa njima nesto napravi. Nema druge (smajlikojimaseramenima)
Last edited by omega369 on 05/10/2013 17:29, edited 1 time in total.
Nije ovo prvi put da ubacuje Kovačevića u trenutku kada trebamo stisnut i napast. Nista tu ne bi bilo pogrešno, da isti nije štoper a ne ofanzivac.
Pa mozda pokusava da ga gurne u vrh napada, da glumi napadaca i spusta visoke lopte, k'o sto su u Bayernu radili sa Van Buytenom. Ne zajebajem se, ozbiljan sam.