Ma nije TreNerka tako loš, ali kad vidiš sa kakvom se bagrom spetljao, i da mu je Veliki Vođa šef...DiplomataSaSela wrote:gluplji covjek od ovog niksica se nije pojavio...
SDP
- novi.dan.nova.nafaka
#29476 Re: SDP
-
klixo
#29477 Re: SDP
Fino im ga šuknu na fejsu onaj amer , zaboravih mu duznost 
- %tacno*
#29478 Re: SDP
oni samo tako izgledaju kao i onaj ''za 2 marke''...DiplomataSaSela wrote:gluplji covjek od ovog niksica se nije pojavio...
- shiljak
#29479 Re: SDP
ne znam sad kako se zove onaj lik iz SDA što su ga u skupštini napali sdp-ovci, pa kad je rekao da je zaposlio sina u bhtelecomu, ženu isto negdje.. a on se naljutio i rekao da mu je žena u penziji.. iz mojih izvora izgleda da mu žena i jest u penziji, ali i da opet radi negdje u državnoj.. a on da još radi na dodatnih deset mjesta gdje zapravo odeš jednom mjesečno i ništa ne radiš, a za svako mjesto plata npr 300 KM? 
eto ko zna bolje nek dopuni, ja ne pratim to ali sam čuo usput
- Co0l
#29480 Re: SDP
Malo si stranke pobrko al etshiljak wrote:ne znam sad kako se zove onaj lik iz SDA što su ga u skupštini napali sdp-ovci, pa kad je rekao da je zaposlio sina u bhtelecomu, ženu isto negdje.. a on se naljutio i rekao da mu je žena u penziji.. iz mojih izvora izgleda da mu žena i jest u penziji, ali i da opet radi negdje u državnoj.. a on da još radi na dodatnih deset mjesta gdje zapravo odeš jednom mjesečno i ništa ne radiš, a za svako mjesto plata npr 300 KM?
- shiljak
#29481 Re: SDP
moguće, važna je suština 
-
StupskaBitanga
#29482 Re: SDP
Riječ je o mami Fuada Backovića Deena, supruzi Z.B (nije SDA nego BPS mada sada u istom kolu) koja je sada u nekom UO državne institucije i nije rekla kazala nego zvanična informacija
- shiljak
#29483 Re: SDP
a jest 'Deen', ne znam kako to zaboravi 
-
kosac23
#29484 Re: SDP
Na putu za New Delhi, na istanbulskom aerodromu, u avion je ušao i bračni par. U kabini biznis klase zatekli su čovjeka koji je sjedi na mjestu za koje je imao kartu.
Nezadovoljan što mu je određeno drugo mjesto, muškarac koji je ušao sa suprugom počinje sočno psovati na bosanskom jeziku putniku koji je sjeo na svoje mjesto prije njega.
Kada ga je putnik također na tečnom bosanskom, upitao “A kome ti to psuješ?, nastala je gužva koja je prijetila i fizičkim razračunavanjem.
Putnik koji je počeo psovati, nakon prvobitnog iznenađenja što neko na putu ka New Delhiju razumije njegove psovke, nastavio je galamiti i tražiti da on sjedne na mjesto koje mu se svidjelo.
Putniku koji je već ušao to nije padalo na pamet pa je moralo intervenirati kabinsko osoblje aviona i smirivati situaciju.
Možete jednom pogađati ko je osoba koja je psovala i bahato tražila da sjedne gdje on želi a ne na mjesto koje mu je određeno...
E moj SLUCAJNI PROLAZNICE...

Nezadovoljan što mu je određeno drugo mjesto, muškarac koji je ušao sa suprugom počinje sočno psovati na bosanskom jeziku putniku koji je sjeo na svoje mjesto prije njega.
Kada ga je putnik također na tečnom bosanskom, upitao “A kome ti to psuješ?, nastala je gužva koja je prijetila i fizičkim razračunavanjem.
Putnik koji je počeo psovati, nakon prvobitnog iznenađenja što neko na putu ka New Delhiju razumije njegove psovke, nastavio je galamiti i tražiti da on sjedne na mjesto koje mu se svidjelo.
Putniku koji je već ušao to nije padalo na pamet pa je moralo intervenirati kabinsko osoblje aviona i smirivati situaciju.
Možete jednom pogađati ko je osoba koja je psovala i bahato tražila da sjedne gdje on želi a ne na mjesto koje mu je određeno...
E moj SLUCAJNI PROLAZNICE...
- DiplomataSaSela
#29485 Re: SDP
Ovaj je covjek potpuno odlijepio...pocela ga izgleda i panika obuzimat...ko da gledam sutra u havazu naslov kako je tihi kriv za sve i kako blokira i ovo i put BiH ka EU...
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... sa-snsd-om
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... sa-snsd-om
- novi.dan.nova.nafaka
#29486 Re: SDP
Ovo nešta provjereno, ili priča čula-kazala !?kosac23 wrote:Na putu za New Delhi, na istanbulskom aerodromu, u avion je ušao i bračni par. U kabini biznis klase zatekli su čovjeka koji je sjedi na mjestu za koje je imao kartu.
E moj SLUCAJNI PROLAZNICE...![]()
![]()
![]()
- DiplomataSaSela
#29487 Re: SDP
Iz Slobodne Bosne...novi.dan.nova.nafaka wrote:Ovo nešta provjereno, ili priča čula-kazala !?kosac23 wrote:Na putu za New Delhi, na istanbulskom aerodromu, u avion je ušao i bračni par. U kabini biznis klase zatekli su čovjeka koji je sjedi na mjestu za koje je imao kartu.
E moj SLUCAJNI PROLAZNICE...![]()
![]()
![]()
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29488 Re: SDP
to je provjeren izvor 100% hahhahha...al hele neise...dobar trač
-
Innovation
#29489 Re: SDP
ZLATKO LAGUMDŽIJA: Sarajevo grca u krizi, pogledajte samo šta se dešava s KCUS-om, a tamo se liječi cijela BiH.
A placa ga samo KS.
- Mi činimo sve što je u našoj moći da u skladu sa definiranom parlamentarnom većinom imamo efikasne vlasti na svim nivoima - kazao je Lagumdžija.
Ovo je prva prava istina, koju su izustili.
Jos da ih niko ne blokira, pa gdje bi im bio kraj.
On je rekao da su, kada je SDA okupila parlamentarnu većinu i preuzela vlast u Kantonu Sarajevo, iz SDP-a, "kao legalisti, prepustili na način koji je uobičajen u cijelom svijetu".
E ovo je vec neka vrsta crnog humora, a ocigledno po svim trenutnim desavanjima /GRAS, SKS itd./mirno su prihvatili gubitak vlasti na KS.
A placa ga samo KS.
- Mi činimo sve što je u našoj moći da u skladu sa definiranom parlamentarnom većinom imamo efikasne vlasti na svim nivoima - kazao je Lagumdžija.
Ovo je prva prava istina, koju su izustili.
On je rekao da su, kada je SDA okupila parlamentarnu većinu i preuzela vlast u Kantonu Sarajevo, iz SDP-a, "kao legalisti, prepustili na način koji je uobičajen u cijelom svijetu".
E ovo je vec neka vrsta crnog humora, a ocigledno po svim trenutnim desavanjima /GRAS, SKS itd./mirno su prihvatili gubitak vlasti na KS.
- kamen spoticanja
#29490 Re: SDP
Dok u tuzli neki drugi SDP brani vitalni nacionalni interes hrvataInnovation wrote:ZLATKO LAGUMDŽIJA: Sarajevo grca u krizi, pogledajte samo šta se dešava s KCUS-om, a tamo se liječi cijela BiH.
A placa ga samo KS.![]()
Ovo je prva prava istina, koju su izustili.Jos da ih niko ne blokira, pa gdje bi im bio kraj.
![]()
- JThomas
#29492 Re: SDP
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lipovaca ... /130406029
i da bude iskren - ni sam ne zna odakle mu ideja

i da bude iskren - ni sam ne zna odakle mu ideja
- Maharadza
#29493 Re: SDP
Ma hamdija prolupo' definitivno!JThomas wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/lipovaca ... /130406029
i da bude iskren - ni sam ne zna odakle mu ideja![]()
![]()
- Paranoid
#29494 Re: SDP
Obzirom da je uvijek bio veliki broj krajišnika zaposlen u Sloveniji za vrijeme SFRJ, a danas pogotovo, ova inicijativa je sasvim u redu..JThomas wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/lipovaca ... /130406029
![]()
- Co0l
#29495 Re: SDP
Pa valjda treba mlade ljude nastojati zadrzat u zemlji a ne trudit se da se isele 
- kamen spoticanja
#29496 Re: SDP
U kom pravcu ide slovenacka privreda ovo izgleda kao priprema bihackih oceva za jos neupoznatu djecu iz dezele...Co0l wrote:Pa valjda treba mlade ljude nastojati zadrzat u zemlji a ne trudit se da se isele
- heckler
#29498 Re: SDP
Rijetko vidjena glupost. Ja sve zadnjih mjeseci dumam kako pokrenuti inicijativu da se engleski i njemacki uvede jos od vrtica i da se digne kvaliteta nastave da kao u svedskoj bas svi pricaju engleski skoro pa savrseno da bi otvorili mogucnost prebacivanja IT firmi u BiH dugorocno, a ova budala BUM pa slovenacski!? Pa usta ga hebem pomahnitalaParanoid wrote:Obzirom da je uvijek bio veliki broj krajišnika zaposlen u Sloveniji za vrijeme SFRJ, a danas pogotovo, ova inicijativa je sasvim u redu..JThomas wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/lipovaca ... /130406029
![]()
- Paranoid
#29499 Re: SDP
Legendo, djeca punog zeludca uče engleski, njemacki, francuski ... gladna i nemocna gledaju kad će babo poslat paket i para kako bi imali za taj mjesec ili heftu za hranu i po koju voćku i poneku cokoladu...heckler wrote:Rijetko vidjena glupost. Ja sve zadnjih mjeseci dumam kako pokrenuti inicijativu da se engleski i njemacki uvede jos od vrtica i da se digne kvaliteta nastave da kao u svedskoj bas svi pricaju engleski skoro pa savrseno da bi otvorili mogucnost prebacivanja IT firmi u BiH dugorocno, a ova budala BUM pa slovenacski!? Pa usta ga hebem pomahnitalaParanoid wrote:Obzirom da je uvijek bio veliki broj krajišnika zaposlen u Sloveniji za vrijeme SFRJ, a danas pogotovo, ova inicijativa je sasvim u redu..JThomas wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/lipovaca ... /130406029
![]()
Stručnjaci poput Lipovače i njegovog šefa Lagumdzije nisu u stanju da dovedu investitore kojima je jedan od navedenih jezika maternji, nego sklapaju poslove na način da nas razbacaju po svijetu i to vjerovatno smatraju sopstvenim uspjehom..
Otuda i ugovor sa Katarom za radnike gradjevince, bileteralni ugovori sa Njemackom i Austrijom da naš svijet ide da njeguju starce, pa sad aktuelna i Libija itd itd
- heckler
#29500 Re: SDP
Sve ja to kontam, sto ne znaci da nam dugorocni strateski cilj treba da bude edukacija boljeg baustelca na gradjevini. Negdje se crta mora povuci.Paranoid wrote:Legendo, djeca punog zeludca uče engleski, njemacki, francuski ... gladna i nemocna gledaju kad će babo poslat paket i para kako bi imali za taj mjesec ili heftu za hranu i po koju voćku i poneku cokoladu...heckler wrote:Rijetko vidjena glupost. Ja sve zadnjih mjeseci dumam kako pokrenuti inicijativu da se engleski i njemacki uvede jos od vrtica i da se digne kvaliteta nastave da kao u svedskoj bas svi pricaju engleski skoro pa savrseno da bi otvorili mogucnost prebacivanja IT firmi u BiH dugorocno, a ova budala BUM pa slovenacski!? Pa usta ga hebem pomahnitalaParanoid wrote:
Obzirom da je uvijek bio veliki broj krajišnika zaposlen u Sloveniji za vrijeme SFRJ, a danas pogotovo, ova inicijativa je sasvim u redu..
Stručnjaci poput Lipovače i njegovog šefa Lagumdzije nisu u stanju da dovedu investitore kojima je jedan od navedenih jezika maternji, nego sklapaju poslove na način da nas razbacaju po svijetu i to vjerovatno smatraju sopstvenim uspjehom..
Otuda i ugovor sa Katarom za radnike gradjevince, bileteralni ugovori sa Njemackom i Austrijom da naš svijet ide da njeguju starce, pa sad aktuelna i Libija itd itd