Demokratska fronta Željko Komšić

mirzadelibasic

#29476 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

Styling wrote:
mirzadelibasic wrote:
Dr Arsla wrote:Tek će Df da procvjeta kad im Bakir Alispahić počne pružati svoje savjete i usluge :D Policijsko-vojni vrh stranke: Miletić, Podžić, Alispahić, Šutalo i Lojo dream team :lol:
Bez Loje :lol: :lol:
Pa i Munir Alibabic Munja je u DF-u. Dream team! Douse Alispahic i Munja se ne vole. Bice zanimiljivo gledati na sta ce to izaci.
Koliko znam Zeljko jos nije dao odobrenje da Alispahic postane clan stranke.
Zanimljivo je da postoji mogucnost da ni munja više nije clan DF-a.
Styling

#29477 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

mirzadelibasic wrote:
Styling wrote:
Pa i Munir Alibabic Munja je u DF-u. Dream team! Douse Alispahic i Munja se ne vole. Bice zanimiljivo gledati na sta ce to izaci.
Koliko znam Zeljko jos nije dao odobrenje da Alispahic postane clan stranke.
Zanimljivo je da postoji mogucnost da ni munja više nije clan DF-a.
I to je moguce. Samo bi se u ovoj situaicji trebao zvanicno ocitovati, da ga javnost ne povezuje vise sa strankom i ostalim likovima.
Dr. Kuca

#29478 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr. Kuca »

ŽK je bio upravu kad je rekao Fahre naprosto nema :lol: :lol:
Adriatic

#29479 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Adriatic »

ŽK je govorio i da je Fahro jedini pošten :-)
Kako li nam sad Željkec preživljava ovo sa poštenjačinom u ćuzi?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29480 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Tornjakova mi poštenja Smućko je prečero
Dr Arsla

#29482 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Dr Arsla »

Adriatic wrote:ŽK je govorio i da je Fahro jedini pošten :-)
Kako li nam sad Željkec preživljava ovo sa poštenjačinom u ćuzi?
Govorio je i pokazivo prstom na Suljagića po predizbornim skupovima kako je to najveći patriota ove zemlje i kako bi taj čovjek pogino za ovu zemlju :izet: Pa ga opet prekriži ko da nikad nije ni postojo
dustaban

#29483 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

Dr. Kuca wrote:ŽK je bio upravu kad je rekao Fahre naprosto nema :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:thumbup:
nemampojma0

#29484 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Ljudi rade i nude rjesenja.
http://nap.ba/new/vijest.php?id=21001
GeeTnT

#29485 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GeeTnT »

Lose se sminkala i sad je niko nece...Dzaba joj i doktorski rad, a bila je nekad dobra riba i svi su se okretali kad bi prolazila...
Vidal89

#29486 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Tako je DF radi i nudi rjesenja, dok su durgi previse zauzeti totalno nebitnim stvarima. :izet:

Također, SBB-Fahrudin Radončić će, očekivano, doživjeti veliki pad jer su potpuno iznevjerili svoje birače čije su glasove prodali onima protiv kojih su se “borili”. Jedine stranke koje mogu očekivati svoj rast su, ipak, DF-Željko Komšić i Naša stranka koja će, pretpostavka je, možda ojačati svoj uticaj van Sarajeva dok će ga unutar glavnog graa BiH, radi nekolicine pogrešnih poteza, moguće smanjiti.

Kada je u pitanju SDA, za nju se očekuje da će dobiti onoliko novih glasova koliko daju novih radnih mjesta. Odnosno da će izgubiti onoliko glasova koliko radnih mjesta bude u manjku – kako onih postojećih tako i onih obećanih. Za sada su u minusu preko 100.000 glasova što još uvijek ne znači da će izgubiti izbore ali pobijediti, očito, neće jer izbori su sve bliže.
Mohamad Sissoko

#29487 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mohamad Sissoko »

DF je napucana treba iz grada koju kad skines usmrdila se ko štala.
Idriz

#29488 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Idriz »

Mohamad Sissoko wrote:DF je napucana treba iz grada koju kad skines usmrdila se ko štala.
:lol: :lol:

i debilno im je ime. cuj demokratska fronta? buahahahahah... to zvuci papanskije i od nasa stranka.
skupljac_zeljeza

#29489 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by skupljac_zeljeza »

Feb 5, 2016....

nemampojma0

#29490 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Iza Horizonta wrote:ublehaš
Hajd mi malo pojasni sta tačno znači ta riječ i čime se Željko uklapa u to?
It_is_a_Leclerc

#29491 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Ovog još jedino marketinška agencija Senada Hadžifejzovića zove, jer ovakav kakav jest, utopljen u banalnost SDP-a, jedino još u tim plaćenim oglasima dobija priliku da nešto kaže. A i to što kaže je već isprazno strašenje naroda svime i svačim. Gospodin Komšić treba da prestane više lupetati. Dvanaest godina na vlasti, u politici, i šta je taj čovjek osim - "vidi mene, ja sam zlatni ljiljan" i "sve će vas nacionalnosti porobiti, i Bošnjaci će ostati kao Palestinci", te antologijske - "Lupit ću Koštunicu po prstima", ne nudi.

Pa dosta više te ublehaške retorike, strašenja pan-nacionalnim hegemonizmima, kartama, entitetima... Gospodinu Komšiću sam glas dao u nadi da će konačno krenuti da rade na nešto ozbiljno, a on se, kao uostalom i svi u ovoj državi, uhvatio jedinog čime se, sad mi je to malo jasnije, ovaj nesretni čovjek zna baviti, a to je recikliranje gluposti i generisanje buđavog patriotskog straha kod luckastih Bošnjaka koji, na sreću u sve manjem broju, kupuju prokislu robu sa DeeFove tezge.
nemampojma0

#29492 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

It_is_a_Leclerc wrote:Ovog još jedino marketinška agencija Senada Hadžifejzovića zove, jer ovakav kakav jest, utopljen u banalnost SDP-a, jedino još u tim plaćenim oglasima dobija priliku da nešto kaže. A i to što kaže je već isprazno strašenje naroda svime i svačim. Gospodin Komšić treba da prestane više lupetati. Dvanaest godina na vlasti, u politici, i šta je taj čovjek osim - "vidi mene, ja sam zlatni ljiljan" i "sve će vas nacionalnosti porobiti, i Bošnjaci će ostati kao Palestinci", te antologijske - "Lupit ću Koštunicu po prstima", ne nudi.

Pa dosta više te ublehaške retorike, strašenja pan-nacionalnim hegemonizmima, kartama, entitetima... Gospodinu Komšiću sam glas dao u nadi da će konačno krenuti da rade na nešto ozbiljno, a on se, kao uostalom i svi u ovoj državi, uhvatio jedinog čime se, sad mi je to malo jasnije, ovaj nesretni čovjek zna baviti, a to je recikliranje gluposti i generisanje buđavog patriotskog straha kod luckastih Bošnjaka koji, na sreću u sve manjem broju, kupuju prokislu robu sa DeeFove tezge.
A i ti jos imas nesto reci.. :-)
Osim umisljene politicke analiticnosti i kicenja recenica do te mjere da to postaje degutantno, stvarno imas nesto reci?
It_is_a_Leclerc

#29493 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

nemampojma0 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ovog još jedino marketinška agencija Senada Hadžifejzovića zove, jer ovakav kakav jest, utopljen u banalnost SDP-a, jedino još u tim plaćenim oglasima dobija priliku da nešto kaže. A i to što kaže je već isprazno strašenje naroda svime i svačim. Gospodin Komšić treba da prestane više lupetati. Dvanaest godina na vlasti, u politici, i šta je taj čovjek osim - "vidi mene, ja sam zlatni ljiljan" i "sve će vas nacionalnosti porobiti, i Bošnjaci će ostati kao Palestinci", te antologijske - "Lupit ću Koštunicu po prstima", ne nudi.

A i ti jos imas nesto reci.. :-)
Osim umisljene politicke analiticnosti i kicenja recenica do te mjere da to postaje degutantno, stvarno imas nesto reci?
A ti imaš nešto reći?

Osim infantilnog analiziranja i pokušaja da se, na ličnom nivou, nekog kao pokuša diskvalificirati, stvarno imaš nešto reći ?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#29494 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Sto si nervozan, sada ce tvoja uzdanica iz zatvora :D :zzzz:

Zeljko kod Senada bio sasvim solidan. :thumbup:
pumica

#29495 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pumica »

-LIBERO- wrote:Sto si nervozan, sada ce tvoja uzdanica iz zatvora :D :zzzz:

:thumbup:
It_is_a_Leclerc

#29496 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

-LIBERO- wrote:Sto si nervozan, sada ce tvoja uzdanica iz zatvora :D :zzzz:

Moja i uzdanica solidnog Željka

Zajedno ćemo da ga dočekamo, po okončanju ovog montiranog procesa, uzvicima: "Fahro, Fahro", ispred zgrade Suda.

:D

Evo i :thumbup: :thumbup:
relativno84

#29497 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by relativno84 »

It_is_a_Leclerc wrote:

Moja i uzdanica solidnog Željka

Zajedno ćemo da ga dočekamo, po okončanju ovog montiranog procesa, uzvicima: "Fahro, Fahro", ispred zgrade Suda.

:D

Evo i :thumbup: :thumbup:
Ovo je skoro pa u rangu kad Bake brani Saju, i opet kod Senada :-)
pumica

#29498 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by pumica »

Dr. Kuca wrote:ŽK je bio upravu kad je rekao Fahre naprosto nema :lol: :lol:
Nista slagao nije :lol: govorio covjek istinu u tom momentu :-D fino kaze "TRENUTNO" i govori o upravnim i nadzornim odborima :-D
Ali moj glas zbog ovoga nije dobio.
Za razliku od nekih ... koji i sada vjeruju u ovu njegovu pricu :lol:
mirzadelibasic

#29499 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mirzadelibasic »

http://www.republika.ba/vijesti/bih/emotivna/

@iza horizonta

Ono kad čuješ neku riječ, a ne znaš njeno značenje. Čuo od drugih :lol:
nemampojma0

#29500 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Iza Horizonta wrote:
nemampojma0 wrote:
Iza Horizonta wrote:ublehaš
Hajd mi malo pojasni sta tačno znači ta riječ i čime se Željko uklapa u to?
jel ti stvarno vjeruješ u DF i komšića?Pa lik se posvađo sa inteligencijom, lik je uvreda za svakog iole pametnog čovjeka isto kao i njegova stranka, jedino ako imaš neku ličnu korist pa ga braniš ok onda kontam,a ako nemaš lične koristi onda si na nivou amebe.
Porucise mi s nivoa paramecijuma, al ne odgovorise na pitanje. Ne moras se truditi, sve je jasno :wink:
Post Reply