Tuga.... Da joj dragi Allah dž.š. podari lijepi Dženet.ganjeta wrote:Dođem s posla i na fb imam šta vidjeti. U narednim danima očekujem poplavu vijesti jer mi je od druga umrla djevojčica od 3. godine. Vratili je sa pedijatrije sa temperaturom, bez urađenih nalaza, rekli da je viroza i da skidaju temp, curica dozivjela frast i preko noći stanje se pogoršalo, sutra u hitnu, iz hitne na Infektivnu međutim nisu je uspjeli spasiti. Juče je curica preselila, neka joj dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Logovan
#29451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- muha_sa
#29452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/bih/senka-me ... /160320075
Podsjećamo, početkom ove godine direktorica UKCS-a Sebija Izetbegović smijenila je Mesihović-Dinarević sa pozicije šefice Pedijatrijske klinike i na njeno mjesto imenovala Edu Hasanbegovića.
Podsjećamo, početkom ove godine direktorica UKCS-a Sebija Izetbegović smijenila je Mesihović-Dinarević sa pozicije šefice Pedijatrijske klinike i na njeno mjesto imenovala Edu Hasanbegovića.
- zateznistub
#29453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
tito te jbo, e sad zamisli sta se u višim krugovima vrti...Daryl Dixon wrote:u kakvim su vodama onda starije kolege inspektori...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/inspekto ... /160321110
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
I nikom nista....srednji vijek je mila majkaganjeta wrote:Dođem s posla i na fb imam šta vidjeti. U narednim danima očekujem poplavu vijesti jer mi je od druga umrla djevojčica od 3. godine. Vratili je sa pedijatrije sa temperaturom, bez urađenih nalaza, rekli da je viroza i da skidaju temp, curica dozivjela frast i preko noći stanje se pogoršalo, sutra u hitnu, iz hitne na Infektivnu međutim nisu je uspjeli spasiti. Juče je curica preselila, neka joj dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet.
Nesposobni, bahati, lijeni....dno
- holowey
#29455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
poceli smo znaci uvidjati sta znaci stela i podmazivanje na medicinskom fakultetu
kad na red dodje stela i podmazivanje na gradjevinskom i arhitektonskom fakultetu, bice jos vise mrtvih
roditelj sam i saosjecam sa roditeljima koji su izgubili dijete... ali se isto tako pitam, ima li ovaj slucaj veze sa smjenom direktorice pedijatrije, da li je neko preko tudjeg djeteta pokusao da dokaze nesto
kad na red dodje stela i podmazivanje na gradjevinskom i arhitektonskom fakultetu, bice jos vise mrtvih
roditelj sam i saosjecam sa roditeljima koji su izgubili dijete... ali se isto tako pitam, ima li ovaj slucaj veze sa smjenom direktorice pedijatrije, da li je neko preko tudjeg djeteta pokusao da dokaze nesto
- black
#29456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
psi lutalice izujedali petodogisnje dijete
https://www.facebook.com/Grad-Sarajevo- ... fref=photo
-
AmirBaa
#29457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://forum.klix.ba/problem-pasa-lutal ... #p12357973
a mene prozvase lazovom i moderacija mi jos prijeti.
a mene prozvase lazovom i moderacija mi jos prijeti.
-
mali_balon
#29458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
U komentarima raznih "strucnjaka" procitah da su to ljudski ugrizi 
- O'zone
- Globalni moderator
#29459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koliko sam zgoržen i koliko mi je žao ovog djeteta ne mogu opisati. Želim mu brz oporavak i za nadat se da psihički neće ostaviti velike ožiljke ovi fizički će da zamlade kad tad.
Nas (Mene prvog) treba da bude stid da još nismo ustali i zatražili od vlasti da riješe problem pasa na ulici onako kako su već donijeli jbni zakon. Pizde smo što nam šačica cukojebaca kroji sudbinu a i nije nam ni bitno dok nekog od nas ne daj Bože ne zadesi nešto ovako...
Nas (Mene prvog) treba da bude stid da još nismo ustali i zatražili od vlasti da riješe problem pasa na ulici onako kako su već donijeli jbni zakon. Pizde smo što nam šačica cukojebaca kroji sudbinu a i nije nam ni bitno dok nekog od nas ne daj Bože ne zadesi nešto ovako...
- _turpija_
#29460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja imam bebu od 20 mjeseci koja je djete sa posebnim potrebama, cerbralna paraliza i uz to ima hronicno ostecenje pluca,tako da stalno visimo na pedijatriji, prije mjesec mozda pocela se gusiti, i temperatura 39, 2 sa konvulzijama, i zaputimo se pravac na pedijatriju i u prijemnoj ambulanti, doceka nas sefica pulmologija dr. Selimovic i hladno mi ono kaze ma hajde vi vec sve to znate, dajte joj inhalaciju ventolinom i kuci, matere sam joj se nahebala.. tako da me ne cudi to da su tako uredno vratili, jer ako ti se ne potrefi normalan ljepkar mozes samo moliti Boga da sve bude uredu... Uzas nam je sve!ganjeta wrote:Kod mene je mali nedavno imao temp. 7. noći za redom, zubi davno svi izasli, nalazi uredni Lkc i Crp mirni, grlo uredno, bris uredan, pluća ok ali temp oboriš po danu i naveče opet isto. Dalsy i nekako pomaže, paracetamol gotovo nikako. Sreća pa smo i ja i žena medicinski radnici pa ne paničimo toliko, ali mogu razumijeti druge ljude. Bez alternativne medicine, one čime su nama dede i nane skidali temp. nema pomoći....sirće, rakija, krompir na noge , senf sve to u kombinaciji je pomoglo.
- Cholina_Lokica
#29461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije sepsa, nego menigokokna sepsazateznistub wrote:Kaze supruga da je citala na nekom drugom forumu da je mala imala sepsu, kao i supruga koja je 5. mjesec trudnoće...ganjeta wrote:Dođem s posla i na fb imam šta vidjeti. U narednim danima očekujem poplavu vijesti jer mi je od druga umrla djevojčica od 3. godine. Vratili je sa pedijatrije sa temperaturom, bez urađenih nalaza, rekli da je viroza i da skidaju temp, curica dozivjela frast i preko noći stanje se pogoršalo, sutra u hitnu, iz hitne na Infektivnu međutim nisu je uspjeli spasiti. Juče je curica preselila, neka joj dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet.
![]()
E sad, da li je isti slučaj ne znam...
-
julisiz es grant
#29462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ufff, ako je to, onda je prognoza uvijek mrka kapa...Cholina_Lokica wrote:Nije sepsa, nego menigokokna sepsazateznistub wrote:Kaze supruga da je citala na nekom drugom forumu da je mala imala sepsu, kao i supruga koja je 5. mjesec trudnoće...ganjeta wrote:Dođem s posla i na fb imam šta vidjeti. U narednim danima očekujem poplavu vijesti jer mi je od druga umrla djevojčica od 3. godine. Vratili je sa pedijatrije sa temperaturom, bez urađenih nalaza, rekli da je viroza i da skidaju temp, curica dozivjela frast i preko noći stanje se pogoršalo, sutra u hitnu, iz hitne na Infektivnu međutim nisu je uspjeli spasiti. Juče je curica preselila, neka joj dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet.
![]()
E sad, da li je isti slučaj ne znam...ne vjerujem da imaju dvije curice da su podlegle istih dana
bar se nadam.
Evo, ovo dijete je postalo slavno samo zato što je to preživjelo. Istina, bez ruku i nogu. A nije da je iz neke zemlje trećeg svijeta...
http://en.wikipedia.org/wiki/Charlotte_Cleverley-Bisman
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
- ranger
#29464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jebem li mu pleme, bez tačkeJimmy McNulty wrote:http://** No links **.ba/clanak/145123/irfan-nefic-hvala-bogu-mi-nemamo-masovna-ubistva-sarajevo-je-siguran-grad-u-usporedbi-sa-evropom
de.po bez tačke ukucati
i ostalim saradnicima, isto bez tacke
- Sodom1
#29465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Takva ti je svaka oblast, ne samo medicinakaranana wrote:u sarajevu nema 10 pedijatara. i to pitanje kakvih.
ono sto je valjalo i imalo iskustva ili je otislo ili radi negdje privatno ili je u i pred penzijom. taj trend se nastavlja i bice sve gore kada je u pitanju kvalitet usluge i znanje doktora.
- Daryl Dixon
#29466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/03/2016 22:59, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
- radiša
#29468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kako je vrijeme doslo i zastitarima ce trebat zastita.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#29470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dao joj da se igra njegovim...........pistoljem.
Nes jebat, al hos najebat
-
L u c i f e r
#29471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Srecom je ovo nepotkupljiv i nepristran sajt/forum, pa ima otvorena tema na kojoj se o tome moze razgovarati.Daryl Dixon wrote:Kad vidim sta rade ovi psi lutalice i da ih ovi pojedini degenerici filozofi sa foruma brane, i njih bi zajedno sa kerovima objesio za mu*a mater im je*em, pa to ne bira, napada i staro i mlado, ko je kriv - zna se - ova usrana vlast koja nema rješenja za iste vec godinama, a nadje se jedan keroljubac taksista i prima donacije od stranaca za "spasavanje" istih iz korita rijeke Miljacke i slicno. Fino je to stvarno, spasi jednog od 101 kera, ali sta je sa ovim agresivnim, njima niko nista, ne smiju im prici. Tropa od države. Fuj, nisu me jednom napali, Bogu hvala uvijek se nekako snađem!black wrote:psi lutalice izujedali petodogisnje dijete
-
AmirBaa
#29472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i jos nije otvorena tema a ja dobih obecanje da ce biti odmah otvorena ako se dokaze istina o mojim tvrdnjama...L u c i f e r wrote:Srecom je ovo nepotkupljiv i nepristran sajt/forum, pa ima otvorena tema na kojoj se o tome moze razgovarati.Daryl Dixon wrote:Kad vidim sta rade ovi psi lutalice i da ih ovi pojedini degenerici filozofi sa foruma brane, i njih bi zajedno sa kerovima objesio za mu*a mater im je*em, pa to ne bira, napada i staro i mlado, ko je kriv - zna se - ova usrana vlast koja nema rješenja za iste vec godinama, a nadje se jedan keroljubac taksista i prima donacije od stranaca za "spasavanje" istih iz korita rijeke Miljacke i slicno. Fino je to stvarno, spasi jednog od 101 kera, ali sta je sa ovim agresivnim, njima niko nista, ne smiju im prici. Tropa od države. Fuj, nisu me jednom napali, Bogu hvala uvijek se nekako snađem!black wrote:psi lutalice izujedali petodogisnje dijete
- Daryl Dixon
#29473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/03/2016 22:58, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#29474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
666 ti je bio sarkastičan mensčini 
-
L u c i f e r
#29475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma dje bi ja to...Velkoski wrote:666 ti je bio sarkastičan mensčini