Aj dori...Dori wrote:Sve domaće....
Ne smIm, ne smIm
Moderator: anex
Aj dori...Dori wrote:Sve domaće....
Svaka cast, mozel' recept za ovaj kadaif u stanglicama ?Dori wrote:Sve domaće....

A moze i pi lijepom , suncanom danu s tapenadominsomnia78 wrote:Ovo je dobro i za rostilja kad pada kisazlo zlo wrote:ona piletina s kokosovim izgleda izvrsno![]()
Davno sam kupila pekač za pizzu i iskreno očajno mi se ispeče u njemu, ali našla sam mu primjenu za ono što mi ionako najviše fali ovdje![]()
za ispeći mlince![]()
Tooo, nista bRez oklagijeLoo wrote:A ne cudi nista vise![]()
Umjesto da se mi cupamo za kosu i pi...mo![]()
koje pite?moonca wrote:Loo-- odlicna pita ....sporet k' nov.
![]()
![]()
oh ..izvini -- to @vazi- post --Loo wrote:koje pite?moonca wrote:Loo-- odlicna pita ....sporet k' nov.
![]()
![]()
sporet?
za to mi služi grill tava od ljevanog željezainsomnia78 wrote:Ovo je dobro i za rostilja kad pada kisazlo zlo wrote:ona piletina s kokosovim izgleda izvrsno![]()
Davno sam kupila pekač za pizzu i iskreno očajno mi se ispeče u njemu, ali našla sam mu primjenu za ono što mi ionako najviše fali ovdje![]()
za ispeći mlince![]()
Naravnovazi wrote:
Svaka cast, mozel' recept za ovaj kadaif u stanglicama ?
u oblacimapustopoljina wrote:Loo- gdje si ti?

to doriDori wrote:Sve domaće....
Loo wrote:to doriDori wrote:![]()
lijepo te je vidjeti![]()
ovaj kadaif je od.svjeyih "rezanaca"?
Ma daaa...ima ovdje kod Arapa svegaLoo wrote:ma naravno da su kupovne, nisam ni pomislila da si toliko ludada pravis reyance kadaif
nego,,pitam te.jel se kupi svjez..pa ga srolas?
pokusala jednom od ovog naseg.osusenog..ma nema sanse
zlo zlo wrote:ona piletina s kokosovim izgleda izvrsno![]()
za ispeći mlince![]()
moze recept za pogacu extra je....ja pravim nesto slicnoLoo wrote:u oblacimapustopoljina wrote:Loo- gdje si ti?![]()
lisnata pogaca![]()
kajmak pituljice![]()
a umakao se satras i cimbur sa fasiranim![]()
![]()
A jesi se zadala.Loo wrote:
u oblacima![]()
lisnata pogaca![]()
kajmak pituljice![]()
![]()

Dori wrote:Naravnovazi wrote:
Svaka cast, mozel' recept za ovaj kadaif u stanglicama ?
https://www.coolinarika.com/recept/grcki-kadaif/
Loo wrote:u oblacimapustopoljina wrote:Loo- gdje si ti?![]()
lisnata pogaca![]()
kajmak pituljice![]()
![]()
Ako ima crvica, znas da je zdravo..vazi wrote:Bosno moja, divna, Mila, lijepa, gizdaaaaavvvvaaa
Skinem peteljke i potomim u vodu, Ako ima crva izadju...medjutim, panticu, biti jednog crvica...