mikrozadatak wrote:Prošla isplata sa CS, mislim da sam je trazio u cetvrtak ili petak
I meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Moderator: anex
mikrozadatak wrote:Prošla isplata sa CS, mislim da sam je trazio u cetvrtak ili petak
natazamlata wrote:Meni naravno ne
Druze ne znam da si ti meni ista slao (ukoliko je post meni namjenjen)mikrozadatak wrote:Jesi li stavio svoj contributor ID na onim Opss sto sam ti poslao?
Ja se malo zezam, neces zamjeritiel gancho wrote:Druze ne znam da si ti meni ista slao (ukoliko je post meni namjenjen)mikrozadatak wrote:Jesi li stavio svoj contributor ID na onim Opss sto sam ti poslao?. Ja imam svoje stare Opsove. To si se ti nešto zbunio
Platice, al sad se pokazalo da je laz da obradjuju zahteve onim redom kojim su podneti. Pa covek ceka 8 dana,a prolsli su zahtevi od petkakako_kad wrote:natazamlata wrote:Meni naravno ne![]()
![]()
Ja sam odmah usao na profil cim je mikro rekao da su mu uplatili, kontam, ma ne vjerujem da su mi isplatili, kad ono, nema stoje na vidiku![]()
Drzim ti fige, da te sto prije isplate, kao i ovom drugu sto ceka 8 dana, sramotno od njih. Iznenadili su me. Sve vise i vise radim na elite
Sad sam provjerio, zatrazio sam isplatu 11. decembra. 30$ je u pitanju ako to išta značinatazamlata wrote: Platice, al sad se pokazalo da je laz da obradjuju zahteve onim redom kojim su podneti. Pa covek ceka 8 dana,a prolsli su zahtevi od petka
Ma sve OKmikrozadatak wrote:Ja se malo zezam, neces zamjeritiel gancho wrote:Druze ne znam da si ti meni ista slao (ukoliko je post meni namjenjen)mikrozadatak wrote:Jesi li stavio svoj contributor ID na onim Opss sto sam ti poslao?. Ja imam svoje stare Opsove. To si se ti nešto zbunio
I ja sam 11. zatrazio. Ali eto nata je prije nas zatrazila, pa joj nije isplata jos prosla.mikrozadatak wrote:Sad sam provjerio, zatrazio sam isplatu 11. decembra. 30$ je u pitanju ako to išta značinatazamlata wrote: Platice, al sad se pokazalo da je laz da obradjuju zahteve onim redom kojim su podneti. Pa covek ceka 8 dana,a prolsli su zahtevi od petka
Mozda je kod nje par stotina dolara pa dok provjerekako_kad wrote:
I ja sam 11. zatrazio. Ali eto nata je prije nas zatrazila, pa joj nije isplata jos prosla.
da,da ja sam povukla 700$ pa dok provere kako sam to zaradila,da nije u pitanju neka prevaramikrozadatak wrote:Sad sam provjerio, zatrazio sam isplatu 11. decembra. 30$ je u pitanju ako to išta značinatazamlata wrote: Platice, al sad se pokazalo da je laz da obradjuju zahteve onim redom kojim su podneti. Pa covek ceka 8 dana,a prolsli su zahtevi od petka
Kod mene je bilo $100 i bas sam se plasio, da je u pitanju 20-30 $ bilo bi mi svejedno.mikrozadatak wrote:Mozda je kod nje par stotina dolara pa dok provjerekako_kad wrote:
I ja sam 11. zatrazio. Ali eto nata je prije nas zatrazila, pa joj nije isplata jos prosla.
a ne bi ti bilo svejednokako_kad wrote:Kod mene je bilo $100 i bas sam se plasio, da je u pitanju 20-30 $ bilo bi mi svejedno.mikrozadatak wrote:Mozda je kod nje par stotina dolara pa dok provjerekako_kad wrote:
ma citav danglitch wrote:odavno nije bila ovako slaba vecer
Da nije rano. Pa nije još ni podne....BackInBlack wrote:<---- feeling kad pogrijesis na ovim glupim flasama :p odo cugat
od tuge ... druze ... od tuge xDel gancho wrote:Da nije rano. Pa nije još ni podne....BackInBlack wrote:<---- feeling kad pogrijesis na ovim glupim flasama :p odo cugat
jel iko zna u cemu je problem? Nisam ni ja dobio neke bonuse od jucer, ne znam bi li im sta pisaobegsoon1510 wrote:Nema ni bonusa