insomnia78 wrote:Ma pola ovih "komentatora" il' uopste nema vozacke ili je ima samo formslno a za volan nisu sjeli od polaganja
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- muha_sa
#29426 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
-
Fox_Fox
#29427 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakav je ovo dernek na Alipašinom??
- zli_hordas
#29428 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gdje.Fox_Fox wrote:Kakav je ovo dernek na Alipašinom??
- HAVANA
#29429 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Majke mi moje treba se organizovat i čeke na vilsonovom pravit onim firaunima s biciklima...Peti put moje dijete i još bruku tudje,uvijek na istom potezu,oko bristola...Dvojica sa biciklima,u punoj brzini za tašnu.Sva se poderala i izgrebala,pala,pošao i da se vrati, sreća neki čovjek naišao i zaganjo ih... 
- zateznistub
#29430 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Čuo sam za njih. Tačno čeku napraviti povaditi bubrege i ostaviti da istruhnnu...HAVANA wrote:Majke mi moje treba se organizovat i čeke na vilsonovom pravit onim firaunima s biciklima...Peti put moje dijete i još bruku tudje,uvijek na istom potezu,oko bristola...Dvojica sa biciklima,u punoj brzini za tašnu.Sva se poderala i izgrebala,pala,pošao i da se vrati, sreća neki čovjek naišao i zaganjo ih...
- Cholina_Lokica
#29431 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Coek je pravio ceke liku koji me u 8mom mjesecu trudnoce punim opucao u stomak. Muriju vazda ispitujem nas nekoliko sto ih nema, sto ne stave patrole, ali dzaba...HAVANA wrote:Majke mi moje treba se organizovat i čeke na vilsonovom pravit onim firaunima s biciklima...Peti put moje dijete i još bruku tudje,uvijek na istom potezu,oko bristola...Dvojica sa biciklima,u punoj brzini za tašnu.Sva se poderala i izgrebala,pala,pošao i da se vrati, sreća neki čovjek naišao i zaganjo ih...
nadam se da je mala ok, mogu muslit kako se prepala
- karanana
#29432 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
suti moglo je auto naletit.
u subotu ujutro gledam onaj jutarnji program na facetv kad iza njih proleti auto. tako je profuro da se i na tv-u culo zujanje.
u subotu ujutro gledam onaj jutarnji program na facetv kad iza njih proleti auto. tako je profuro da se i na tv-u culo zujanje.
- HAVANA
#29433 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cholina_Lokica wrote:Coek je pravio ceke liku koji me u 8mom mjesecu trudnoce punim opucao u stomak. Muriju vazda ispitujem nas nekoliko sto ih nema, sto ne stave patrole, ali dzaba...HAVANA wrote:Majke mi moje treba se organizovat i čeke na vilsonovom pravit onim firaunima s biciklima...Peti put moje dijete i još bruku tudje,uvijek na istom potezu,oko bristola...Dvojica sa biciklima,u punoj brzini za tašnu.Sva se poderala i izgrebala,pala,pošao i da se vrati, sreća neki čovjek naišao i zaganjo ih...
- Cholina_Lokica
#29434 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Otkud znam, stajala sa poznanicom i pricala, lola u punom trku prodje kroz mene...HAVANA wrote:Cholina_Lokica wrote:Coek je pravio ceke liku koji me u 8mom mjesecu trudnoce punim opucao u stomak. Muriju vazda ispitujem nas nekoliko sto ih nema, sto ne stave patrole, ali dzaba...HAVANA wrote:Majke mi moje treba se organizovat i čeke na vilsonovom pravit onim firaunima s biciklima...Peti put moje dijete i još bruku tudje,uvijek na istom potezu,oko bristola...Dvojica sa biciklima,u punoj brzini za tašnu.Sva se poderala i izgrebala,pala,pošao i da se vrati, sreća neki čovjek naišao i zaganjo ih...
nadam se da je mala ok, mogu muslit kako se prepalaA sto te opuco u stomak? Nema ih sad,ispare se pa eto ih opet za par dana...
Jedino dezurat s toljagom...kad vec murija nece.Dodje policija pola sata i ode.Zvala ih je zena al mrka kapa...
ma klasika, sinoc se policija malo provrtila oko arsevija
- zateznistub
#29435 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cholina_Lokica wrote: Otkud znam, stajala sa poznanicom i pricala, lola u punom trku prodje kroz mene...
ma klasika, sinoc se policija malo provrtila oko arsevijai otisli. Pitala ih nekuvece poznanica zasto nema uvijek nekoliko patrola, kaze pa tu smo do 19h poslije nema... a poslije bas treba
-
AmirBaa
#29436 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jucer dva kruga na vilsu obisao, vidio jedno 3-4 auta koja su normalno prosla a nijednog policajca da patrolira 
- Bluemore
#29437 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ne mogu da nadjem clanak o ovome? ima li neko link?dabarizmabra wrote:I mene tangira zasto nema vijesti o samoubistvu majke dvoje djece u hotelu na Stupu.
Navodno je zena bila sluzbenica RF banke, te se objesila prije nekoliko dana.
Djeca idu u KŠC na Stupu, predškolskog i školskog uzrasta.
Kazu da je nedavno razvedena samohrana majka, koja je život okončala nakon suspenzije sa posla...
Nigdje nista u medijima, osim što se u KŠC priča o ovome i načinu pomoći nesrećnoj djeci.
- Daryl Dixon
#29438 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/03/2016 23:00, edited 1 time in total.
- ganjeta
#29439 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Dođem s posla i na fb imam šta vidjeti. U narednim danima očekujem poplavu vijesti jer mi je od druga umrla djevojčica od 3. godine
. Vratili je sa pedijatrije sa temperaturom, bez urađenih nalaza, rekli da je viroza i da skidaju temp, curica dozivjela frast i preko noći stanje se pogoršalo, sutra u hitnu, iz hitne na Infektivnu međutim nisu je uspjeli spasiti. Juče je curica preselila, neka joj dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet.
- Daryl Dixon
#29440 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bože sačuvaj i zakloni! Tugaganjeta wrote:Dođem s posla i na fb imam šta vidjeti. U narednim danima očekujem poplavu vijesti jer mi je od druga umrla djevojčica od 3. godine. Vratili je sa pedijatrije sa temperaturom, bez urađenih nalaza, rekli da je viroza i da skidaju temp, curica dozivjela frast i preko noći stanje se pogoršalo, sutra u hitnu, iz hitne na Infektivnu međutim nisu je uspjeli spasiti. Juče je curica preselila, neka joj dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet.
- zateznistub
#29441 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kaze supruga da je citala na nekom drugom forumu da je mala imala sepsu, kao i supruga koja je 5. mjesec trudnoće...ganjeta wrote:Dođem s posla i na fb imam šta vidjeti. U narednim danima očekujem poplavu vijesti jer mi je od druga umrla djevojčica od 3. godine. Vratili je sa pedijatrije sa temperaturom, bez urađenih nalaza, rekli da je viroza i da skidaju temp, curica dozivjela frast i preko noći stanje se pogoršalo, sutra u hitnu, iz hitne na Infektivnu međutim nisu je uspjeli spasiti. Juče je curica preselila, neka joj dragi Allah dž.š podari lijepi Dženet.
E sad, da li je isti slučaj ne znam...
- ganjeta
#29442 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja mislim da nije isti slučaj, u zadnje vrijeme nismo se nešto baš viđali, obaveze čine svoje. Sve i da jeste, sepsa se da izliječiti. Još gore ako je tako bilo a pustili dijete kući bez ikakvih pretraga
.
-
mali_balon
#29443 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebo te zivot presjece me u pm....sabura roditeljima....nece se niko od doktora opametiti dok jedan glavom ne zaplati....
- vješalica
#29444 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Daryl Dixon wrote:u kakvim su vodama onda starije kolege inspektori...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/inspekto ... /160321110
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q ... 9qiRpZlZPw
inače nastavnik predškolskog odgoja
imam problema sa linkom valjda se može otvoriti
- karanana
#29445 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
u sarajevu nema 10 pedijatara. i to pitanje kakvih.
ono sto je valjalo i imalo iskustva ili je otislo ili radi negdje privatno ili je u i pred penzijom. taj trend se nastavlja i bice sve gore kada je u pitanju kvalitet usluge i znanje doktora.
ono sto je valjalo i imalo iskustva ili je otislo ili radi negdje privatno ili je u i pred penzijom. taj trend se nastavlja i bice sve gore kada je u pitanju kvalitet usluge i znanje doktora.
- ganjeta
#29446 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa to nije samo sa pedijatrijom, tako je svugdje na svim klinikama. Neka nam je Bog na pomoći sa novim naraštajima i generacijama doktora. Doduše ne treba griješiti dušu, ima ih i dobrih mlađih.
- insomnia78
#29447 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vecina pedijatara za temperaturu, a i za kamaru drugih stvari kod male djece kazu, ma to mu je od zuba i hajde kuci
Kod ovih malo vecih, radi se o upali grla
Nije ni vani nista bolje
Mi kad god smo se pozalili doktorici, koja je jako strucna i priznata, ona je rekla da je to od zuba
Nedo bog nikom
Kod ovih malo vecih, radi se o upali grla
Nije ni vani nista bolje
Mi kad god smo se pozalili doktorici, koja je jako strucna i priznata, ona je rekla da je to od zuba
Nedo bog nikom
-
Qoom
#29448 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovo prvi put čujem.Cholina_Lokica wrote:Coek je pravio ceke liku koji me u 8mom mjesecu trudnoce punim opucao u stomak. Muriju vazda ispitujem nas nekoliko sto ih nema, sto ne stave patrole, ali dzaba...HAVANA wrote:Majke mi moje treba se organizovat i čeke na vilsonovom pravit onim firaunima s biciklima...Peti put moje dijete i još bruku tudje,uvijek na istom potezu,oko bristola...Dvojica sa biciklima,u punoj brzini za tašnu.Sva se poderala i izgrebala,pala,pošao i da se vrati, sreća neki čovjek naišao i zaganjo ih...
U kojim terminima/danima ordiniraju, radni, vikend?
- Daryl Dixon
#29449 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
.
Last edited by Daryl Dixon on 27/03/2016 22:59, edited 1 time in total.
- ganjeta
#29450 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kod mene je mali nedavno imao temp. 7. noći za redom
, zubi davno svi izasli, nalazi uredni Lkc i Crp mirni, grlo uredno, bris uredan, pluća ok ali temp oboriš po danu i naveče opet isto. Dalsy i nekako pomaže, paracetamol gotovo nikako. Sreća pa smo i ja i žena medicinski radnici pa ne paničimo toliko, ali mogu razumijeti druge ljude. Bez alternativne medicine, one čime su nama dede i nane skidali temp. nema pomoći....sirće, rakija, krompir na noge , senf sve to u kombinaciji je pomoglo.