SDA-All about

Prpa.ba

#29401 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

smjesko071 wrote:https://www.klix.ba/biznis/privreda/bh- ... /170406061

Ovako će nam biti po uspostavi Bošnjakistana + naplata na granici posebnih dađbina na zrak, vodu, lijekove itd.
I u Slobinoj Jugoslaviji bismo se vise pitali nego u Alijinoj i Bakirovoj Bosni. :lol:
PM72

#29402 Re: SDA-All about

Post by PM72 »

Vjeruj mi da sam sve više ubijeđen u to.
Acid25

#29403 Re: SDA-All about

Post by Acid25 »

Novo u kinima. U 3D 8)
Image
belfy

#29404 Re: SDA-All about

Post by belfy »

PM72 wrote:
Janjicar wrote:
PM72 wrote:
Nemam šta provjeravati kad znam da Kanton Sarajevo uplaćuje više u državni i entitetski budžet nego i Zenica i Tuzla zajedno.A da ne pominjem činjenicu da bi pušili khm da nije sarajevske duhanjare. :lol:
Žao mi je reći ali radi takvih k'o što si ti imamo taj odnos Tuzla-Sarajeva ;)
Radi ovakvih kao ja? :lol: Grohotom se smijem.Provincijski kompleksi me ne dotiču a da se ja pitam,na Karauli bi izgradio kineski zid da mi punac i punica ne mogu doći u posjetu. :D
covjek je samo rekao svoje misljenje na tvoju konstataciju, jer ona zaista nije ok. ti kada tvrdis da bi, recimo, Zenica crkla bez Sarajeva zato sto ne proizvodi ja ti trebam nabrojati ArcelorMittal, Cimos, Prevent i ostale koji rade skoro samo izvoz (dakle direktni uvoz novca), a zatim spomenuti Elektroprivredu, Elektrodistribuciju i BHTelekom. onda te pustiti malo da razmislis, pa reci da je u Sarajevu najveca koncentracija svih dzabojeda (dakle drzavni nivo i pripadajuce agencije, federalni nivo i pripadajuce agencije) koji imaju nadprosjecne plate koje nisu zaradjene nikakvim stvaranjem novih vrednosti, nego ih kupe iz gradova koji to rade. ali eto, nek si se i ti slozio sa Bakirom da jedna Sarajevska opstina vrijedi kao barem deset drugih... kada bi svu pricu iznad prosirili na kantolni nivo, onda bi postalo jos smjesnije.

meni se cini da ti samo mislis da si daleko od SDA matrice, jer je tesko naci razliku u ideologiji i misljenju...
mayab

#29405 Re: SDA-All about

Post by mayab »

:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol:
:pisnuo:
problemnatravunu

#29406 Re: SDA-All about

Post by problemnatravunu »

mayab wrote:

Đe ovaj studiro, i ne samo studiro, đe on išo u školu,ušta ga prođe život, pa ja mislim da se ucenik 5.razreda osnovne nebi vako provalio :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
:run:
Chisum

#29407 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

:lol: :lol: :lol:

Ne zna covjek bi li se smijao, ili bi se, uz plac, roknuo od tuge, kad vidi ovu priglupu bakircad...

Svima je jasno iz kakvog je to primitivnog, stitnopiljarskog miljea izaslo, pa kad se pojave, covjek i ne ocekuje nista do sramocenje i bruku, ali ovaj ce idiot, imam osjecaj, tu bruku dici na jedan jos visi nivo.

"Kada je Isa-beg Ishakovic krenuo u kreiranje jednog novog urbanog centra" :lol:
Dobro ne rece - "kada je Isa-beg krenuo s realizacijom novih projekata, a nakon prikupljanja potrebne projektne dokumentacije..." :lol:

Naucilo ga, na jedvite jade, k'o papagaja, ono pet fraza sto se vrte tamo po tim kancelarijama gdje godinama smrdi, pa ce ovako da se prosipa i ofira nas sve zajedno kad god ga puste pred kamere.

Ovo o unistenju antifasizma necu ni spominjati... Tu se s urodjenim kognitivnim deficitom priglupe bakircadi preplice i ono sto takvi, kad se nadju na minderu, zaista i misle.
statixx

#29408 Re: SDA-All about

Post by statixx »

Zalosno.
JThomas

#29409 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

po hitnoj je proceduri izmijenjen tadašnji prostorni plan vrhbosna i isa beg je postao investitor stambeno-poslovnog kompleksa koji će postati grad sarajevo...
mayab

#29410 Re: SDA-All about

Post by mayab »

Realno, sve ispod ostavke nema smisla, i uvreda je za zdrav razum :-x
muha_sa

#29411 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

kud kliknuh na ovaj klip :-) mene ni krivog ni dužnog stid
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#29412 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

Da je mogo vidjeti ovo, Isa beg nas nikad ne bi osnovo.
megaman4

#29413 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

mayab wrote:

:(

Tuzno i zalosno. Koji je ovo idiot jebo mater svoju nepismenu. :-) Pa ovaj kao da je retardiran. Jos se hvali da je stara sarajevska porodica i da je red da bude gradonacelnik. I evo sta smo dobili, najvecu bruku ikada.

Svako ko ima veze s ovim gradom stidi se upravo zbog ovakvih Bakirovih minderasa.

Jos se bruka kako je pobijedjen antifasizam jebo ga njegov dedo u usta koji je bio u handzarima. :-x.

Trebaju iole normalni ljudi u gradskom vijecu traziti odmah ostavku ovog bilmeza dok nas nije zavadio sa citavim svijetom svojim nebulozama.
doktor78

#29414 Re: SDA-All about

Post by doktor78 »

mayab wrote:Realno, sve ispod ostavke nema smisla, i uvreda je za zdrav razum :-x
Tačno.
Ovaj je tipični izdanak SDA-ove kadrovske politike u zadnjih 25 godina
megaman4

#29415 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Chmoljo wrote:Da je mogo vidjeti ovo, Isa beg nas nikad ne bi osnovo.
Bas tako. Jos kad bi znao da ovaj hvali svog dedu koji je bio u handzarima, objesio bi ga.

Zbog ovakvih likova, porede nas sa hrvatskim cvijecem. Ima li sanse da se ovaj klaun po hitnoj proceduri smijeni?
hizo ramidovic

#29416 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

samose cekalo kace dusmani pocet pljuvat ponasem abdibegu skaki astaeto coviek reko adanie tacno paon valjda bolje znade odvaske koje bijo sta drugom svieckom ratu jerboje coviek iz stare sarajevske famalie kojaje bila tuj ikadje bilo tesko utom ratu ioni znadu staje bijo ko ato stostevi zavidni ljubomorni stoe jedan vaki mlad coviek posdo grado nacelnik etoe vas problem moretese ljutit kolko hoce te
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29417 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

mayab wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:pasamoj: Sunetom protiv antifašizma! :facepalm:
JThomas

#29418 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

u kožici je snaga.
Obi Wan Bosnian

#29419 Re: SDA-All about

Post by Obi Wan Bosnian »

Realno, ovo je za ostavku. Ako ima imalo obraza.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#29420 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

čuj ostavka zbog ovoga :D

đe vi živite jebote :D
megaman4

#29421 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Obi Wan Bosnian wrote:Realno, ovo je za ostavku. Ako ima imalo obraza.
Nema ovaj obraza. Ne zna on sta je to. Valja viriti iz Bakirove guzice.

Od Emerika Bluma, koji je prezivio golgote II svjetskog rata, preko Ante Sucica i Ugljese Uzelca, spadosmo na nekog Skaku, ciji je dedo bio u snagama koje su krive za golgotu Bluma i slicnih.

Bolje nismo ni zasluzili. Antifasizam je istjeran sa ovih prostora. Putuj Evropo i Svijete ali bez nas.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29422 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Image
zunazu

#29424 Re: SDA-All about

Post by zunazu »

IagoAspas

#29425 Re: SDA-All about

Post by IagoAspas »

http://www.karakter.ba/politika/416-ska ... -smrzavali

Abdulah Skaka, gradonačelnik Sarajeva te deklarisani fašista i patriota jučer je po prvi put službeno obilježio Dan grada Sarajeva. U sklopu obilježavanja je, kako protokol nalaže, posjetio Vječnu vatru gdje se obratio okupljenim predstavnicima medija.
„Svim građanima čestitam Dan grada Sarajeva i ovim putem im čestitam pobjedu nad antifašizmom kojeg smo pobijedili u više navrata. Da ne bi prokletih antifašista danas se ne bi ovdje smrzavali ispred ove neke vatre, ali eto mora čovjek i njih ispoštovati. Nadam se posljednji put“, počeo je gospodin Skaka.

„Moja stranka i ja činimo sve da se tmurno doba antifašizma zaboravi i na tome ćemo raditi i u budućnosti. Ulicu njihovog heroja Fuada Midžića smo preimenovali u legendarnog Mustafu Busuladžića čije ustaško ime ponosno nosi i jedna osnovna škola u našem gradu. Ovo je samo početak, a nećemo stati dok ne otkupimo ovo malo preostale ljevice u Gradskom vijeću i ukinemo mrsko Josipovo ime iz jedne od najvećih ulica u Sarajeva“, završio je gradonačelnik Sarajeva.

Nezvanično saznajemo da će se Titova ulica u budućnosti zvati po imamu Halimu Malkoču, nositelju Njemačkog željeznog križa iz 1943. godine.
Post Reply