Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Hakiz

#29401 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

kmirsad wrote:
Hakiz wrote:
kmirsad wrote:Koliko vidim , barem ovdje na forumu, po diskusijama velike večine forumaša, i pored grčevitih pljuvačkih pokušaja etiketiranja, slabo joj ko može nači iole ozbiljniju mahanu, aferu, programski promašaj, korupciju, nepotizam, nedolično ponašanje istaknutih članova ... uglavnom joj prebacuju nedostatak infrastrukture, nekakav elitizam... i koje kakve idiotske gluposti...
Dakle, Baroš... :-D
:lol: :lol: :lol: Dakle... znao sam da ćeš se javiti... :lol: :lol: :lol:
A rekao sam da neću odgovarati na tvoje postove. I uspio si se zakačiti prije nego što sam obrisao svoj post.

Opet, ko bi propustio takav nabačaj na volej. Čovječe, ime ti je slabost.
kmirsad

#29402 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Hakiz wrote:
kmirsad wrote:
Hakiz wrote:
Dakle, Baroš... :-D
:lol: :lol: :lol: Dakle... znao sam da ćeš se javiti... :lol: :lol: :lol:
A rekao sam da neću odgovarati na tvoje postove. I uspio si se zakačiti prije nego što sam obrisao svoj post.

Opet, ko bi propustio takav nabačaj na volej. Čovječe, ime ti je slabost.
:lol: Ja sam stari, iskusni ribolovac... :-D
putokaz1

#29403 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by putokaz1 »

Nikad se nezna
Jedan dobar kandidat može stranci donijeti prag kad se nikako ne očekuje
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#29404 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by plain vanilla »

http://tip.ba/2018/03/30/fotosdp-i-nasa ... -iz-tuzle/
Selim izadje iz SDP, predje u Nasu stranku i onda SDP i NS koaliraju. Jel to samo meni cudno?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#29405 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

plain vanilla wrote:http://tip.ba/2018/03/30/fotosdp-i-nasa ... -iz-tuzle/
Selim izadje iz SDP, predje u Nasu stranku i onda SDP i NS koaliraju. Jel to samo meni cudno?
I to u Tuzli gdje je Naša stranka zapravo nastala kao alternativa SDP-u i do juče se klela da joj baš u Tuzli SDP nikada ne može biti saradnik jer je taj grad u očajnom stanju , gdje su sve i svakoga optuživali za "krađu glasova" jer nisu mogli ubaciti jednog-jedinog vijećnika...

Kako ovi ljudi sve niže i niže tonu kako su ministarstva sve bliža i bliža.

I kakvi će ovdje postovi cipalerenja silnih savjetnika biti negdje u maju-junu 2019 godine....

Odavno sam vidjela da je sa Našom strankom gotovo , posljednji čavli u kovčeg se ukucavaju....
kmirsad

#29406 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Nisi jedina...Ovo smatram veoma lošim potezom...Ne znam, jednostavno, šta bih rekao...
Mislim da više nemam vremena za još jedno razočerenje... a po svoj prilici... neprijatelj prelazi reku...
:-?
Ovo vidim kao podršku Naše Stranke GrO Tuzla direktno Enveru Bijediću, po svoj prilici budučem premijeru Vlade TK... i mufljuzima okupljenim oko Naše Stranke i Kantonalnog odbora TK SDP-a koji pucaju na direktorska radna mjesta kada krene sjača knezova...
U stvari... mislim da je i to sve već dogovoreno... jedino ne znam šta je sa podrškom ili nepodrškom rukovodstva NS-a u Sarajevu ovom nepromišljenom potezu ili se radi o samostalnom i samovoljnom potezu GrO NS Tuzla i tek formiranog kantonalnog odbora NS... lično mislim da je ovo drugo...
Hakiz

#29407 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#29408 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by plain vanilla »

kmirsad wrote:
Nisi jedina...Ovo smatram veoma lošim potezom...Ne znam, jednostavno, šta bih rekao...
Mislim da više nemam vremena za još jedno razočerenje... a po svoj prilici... neprijatelj prelazi reku...
:-?
Ovo vidim kao podršku Naše Stranke GrO Tuzla direktno Enveru Bijediću, po svoj prilici budučem premijeru Vlade TK... i mufljuzima okupljenim oko Naše Stranke i Kantonalnog odbora TK SDP-a koji pucaju na direktorska radna mjesta kada krene sjača knezova...
U stvari... mislim da je i to sve već dogovoreno... jedino ne znam šta je sa podrškom ili nepodrškom rukovodstva NS-a u Sarajevu ovom nepromišljenom potezu ili se radi o samostalnom i samovoljnom potezu GrO NS Tuzla i tek formiranog kantonalnog odbora NS... lično mislim da je ovo drugo...
Jesu li oni svjesni ko je Bijedic? Znaju li ljudi izvan Tuzle o kome se radi? Ovo se zove prodati dusu vragu
kmirsad

#29409 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Mislim da ne znaju... ako ovo bude ostalo... NS če uči u vlast na TK... ušala bi ovako, bez Enke Bjedića... ali će izači iz deset godina teško izgrađene čistote, neokaljanog ugleda i visokog morala... dati pojas za sposavanje ljudima koji to ničim nisu zaslužili,naprotiv, pri tom žrtvujuči vlastiti ugled i ugled i čast svojih članova i birača koji su pasionirani zaljubljenici u stranku... je potez ... ma ne želim vrijeđati...
Čekam stav G, Kojovića i rukovodstva... nadam se da ćemo ipak imati za koga glasati...
Meni je, od potpisa zajedničkog nastupa i koalicije sa SDA, jedini gori postupk mogao biti ovaj...
Razočarenje...
Last edited by kmirsad on 30/03/2018 21:42, edited 1 time in total.
palermo

#29411 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Nemam pojma ko je Enver Bijedić, ali me čudi ovo čuđenje koaliciji SDP i NS u tuzlanskom kantonu. Pa čitava pro-BiH politička scena se kantonizirala, zašto se to ne bi desilo i ovdje. Ovdje je tone postova o strankama čiji su najveći dometi kanton, meni se čini da i forumaška misao je u dobrom smislu kantonizirana.........mislim, zašto NS Tuzle ne bi na isti način razmišljao ?
kmirsad

#29412 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Šupljika... stručnosti i kvalifikovanosti ima i u SDA i u svim ostalim strankama... ono čega nije bilo u tim strankama je poštenje, čast, moral... a stručnosti i kvalifikovanisti pun biro za zapošljavanje i autobusi za Minhen...
Naša stranka je skočila u duboku vodu sa betonskim givitom vezanim za obje noge... čekam stav centrale iz Sarajeva...čekao sam člansku kartu... ako ovo ostane čekam ispisnicu...
Tražim raspuštanje Gro NS Tuzla i KO NS TK... zabili su nam nož u leđa...
Hakize... likuj.
Inok

#29413 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Inok »

kmirsad wrote:Šupljika... stručnosti i kvalifikovanosti ima i u SDA i u svim ostalim strankama... ono čega nije bilo u tim strankama je poštenje, čast, moral... a stručnosti i kvalifikovanisti pun biro za zapošljavanje i autobusi za Minhen...
Naša stranka je skočila u duboku vodu sa betonskim givitom vezanim za obje noge... čekam stav centrale iz Sarajeva...čekao sam člansku kartu... ako ovo ostane čekam ispisnicu...
Tražim raspuštanje Gro NS Tuzla i KO NS TK... zabili su nam nož u leđa...
Hakize... likuj.
nema ni u jednoj stranci ni morala ni poštenja sve su to ljudi bez imalo duše.
kmirsad

#29414 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

palermo wrote:Nemam pojma ko je Enver Bijedić, ali me čudi ovo čuđenje koaliciji SDP i NS u tuzlanskom kantonu. Pa čitava pro-BiH politička scena se kantonizirala, zašto se to ne bi desilo i ovdje. Ovdje je tone postova o strankama čiji su najveći dometi kanton, meni se čini da i forumaška misao je u dobrom smislu kantonizirana.........mislim, zašto NS Tuzle ne bi na isti način razmišljao ?
Tvoje pitanje sadrži odgovor... proguglaj malo... samo će ti se kasti...
palermo

#29415 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

kmirsad wrote:
palermo wrote:Nemam pojma ko je Enver Bijedić, ali me čudi ovo čuđenje koaliciji SDP i NS u tuzlanskom kantonu. Pa čitava pro-BiH politička scena se kantonizirala, zašto se to ne bi desilo i ovdje. Ovdje je tone postova o strankama čiji su najveći dometi kanton, meni se čini da i forumaška misao je u dobrom smislu kantonizirana.........mislim, zašto NS Tuzle ne bi na isti način razmišljao ?
O čemu da guglam ? O tom Bijediću ? Ako to trebam guglati, onda nisi ništa shvatio........al nema veze
sabina1

#29416 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

kmirsad wrote: Hakize... likuj.
Vjerovatno će vas utješiti privatne poruke ?

Vidite tog Čamdžića koji je član predsjedništva , žestoka "opozicija" u općini a "relaksira odnose" u Kantonu...ima li u Tuzli neka vrsta šestoaprilske nagrade radi relaksacije odnosa ?

(Morala sam - praštajte).
Last edited by sabina1 on 30/03/2018 22:17, edited 1 time in total.
Inok

#29417 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Inok »

palermo wrote:
O čemu da guglam ? O tom Bijediću ? Ako to trebam guglati, onda nisi ništa shvatio........al nema veze
jeli istina da si izbačen iz tzv Mostarske SDA što nisi znao jest rukama/prstima nego normala kašika/viljuška?
sabina1

#29418 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

palerma jedino iz takta može izbaciti nikad negirana hipotetska koalicija NS-a i SBB-a...
kmirsad

#29419 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

palermo wrote:
kmirsad wrote:
Grdno se varaš... shvatio sam ja sve... samo nisam na vrijeme...
Inok

#29420 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Inok »

sabina1 wrote:palerma jedino iz takta može izbaciti nikad negirana hipotetska koalicija NS-a i SBB-a...
ovo je živa istina izbacili čovjeka jedini među njima jeo kašikom i viljuškom
palermo

#29421 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

Inok wrote:
palermo wrote:
jeli istina da si izbačen iz tzv Mostarske SDA što nisi znao jest rukama/prstima nego normala kašika/viljuška?
de bolan, to čak nije ni smiješno......
Inok

#29422 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Inok »

palermo wrote:
Inok wrote:
palermo wrote:
de bolan, to čak nije ni smiješno......
ali je istina :D
kmirsad

#29423 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

sabina1 wrote:
kmirsad wrote: Hakize... likuj.
Vjerovatno će vas utješiti privatne poruke ?

Vidite tog Čamdžića koji je član predsjedništva , žestoka "opozicija" u općini a "relaksira odnose" u Kantonu...ima li u Tuzli neka vrsta šestoaprilske nagrade radi relaksacije odnosa ?

(Morala sam - praštajte).
Praštam vam sve Sabina... sebi ne mogu...Nisam dobio nikakav pp...
Last edited by kmirsad on 30/03/2018 22:21, edited 1 time in total.
sabina1

#29424 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

Inok wrote:
sabina1 wrote:palerma jedino iz takta može izbaciti nikad negirana hipotetska koalicija NS-a i SBB-a...
I Emir Hadžihafizbegović je jedan od rijetkih među njima znao iz kog grada dolazi KK Cibona.....zato su mu i pripojili sport u resor....evo recimo Konaković je trebao početi iz tog resora jer je i on to znao , ali pošto je Emir pripremio teren , Dino je počeo s mjesta premijera.

E sada čeka Zelu i daj Bože Rileta , makar za ovo Emirovo mjesto....
sabina1

#29425 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by sabina1 »

kmirsad wrote:Praštam vam sve Sabina... sebi ne mogu...
Mirsade ,

u životu je mnogo važno biti ono što jesmo , to je mnogo važnije od pogrešne informacije ili vjerovanja.

Budite ponosni na sebe.
Pozdrav :thumbup:
Locked