Osim za psihologiju žena, ekspert sam i za psihologiju mase.SaraFina wrote:Hafis wrote:Ovisi o postotku izlaznosti.SaraFina wrote:Ja uopće nisam turkofilna. Pa ne vidim razloga da meni pišeš bilo što "Duture Danke Dojčland" na takve teme.
Vego, koliko će Čho dobiti glasova i hoće li pasti ispod 100 k?
Ja kažem 90 - 95 k plafon!
Ako odziv na izbore u Federaciji bude općenito slab onda mu je to sasvim dovoljno.
S tim da se petnaestak dana pred same izbore malo primiri, ne skreće pozornost bošnjačke javnosti na sebe i prebaci priču na ekonomiju, razvoj, EU integracije i ostale rutinske ublehe.
Smešan si ko bioskopšto bi komšije rekle.
Ko veliš zajebao stožernik izborni i uništio mogućnost za uspostavu apartheida, o kanalu i izbornoj jedinici ni govora... Pa neka ganga ovcama o EU integracijama, ekonomiji![]()
i razvoju.
Sad će malinjake početi saditi, smilje propalo. Bolje vam je predjite na vutra odmahNeminovno je. Ako se primi na ono tlo
))
Nek se malo primiri, a oni će se opolako svom jadu zabaviti. Inače, ako se baš puno zagledaju u tuđu baštu, moglo bi se lako desiti da iduće 4 godine danonoćno gledaju Šefika u raznoraznim guznouvlakačkim akcijama po Istambolu. To bi stvarno bila pljuska
A to...poljodjelstvo. Eee...stvarno nigdje takve have i vrijednih ljudi k'o gore u Bosni. Da je nama to, gdje bi nam kraj bio