To su mi i u reali govoriliinsomnia78 wrote:Probrace tebi kolega bez gelerapustopoljina wrote:sumirprimus wrote:E ne bi se onda najela.naravno da ima 2 vrste zivog i jedna suhog mesa![]()
![]()
Haj' vise za vas ostane...
Sta ljudima sve zvuci logicno.
Moderator: anex
To su mi i u reali govoriliinsomnia78 wrote:Probrace tebi kolega bez gelerapustopoljina wrote:sumirprimus wrote:E ne bi se onda najela.naravno da ima 2 vrste zivog i jedna suhog mesa![]()
![]()
Haj' vise za vas ostane...
Da, bila je malo prekuhana, vadit tri minute ranijemoonca wrote:U bijelom tanjiru je prekuvana , sve ostalo dobro..
..specificna situacija

moonca wrote:Bila sam kod prijatelja na veceri ---ono, pozvan ali ponesi kecelju i serpu da i kuvas ......specificna situacija
..--
chupavo ti ovo jagnjemoonca wrote:
@insomniainsomnia78 wrote:
..odlicno, socno,......insomnia78 wrote:
Nije -mO k3 wrote: Bloody Marry ??
Ingredients
1/2 cup ketchup.
2 tbsp horseradish (more or less to taste)
1 tbsp lemon juice.
1 tsp hot sauce.
1 tsp Worcestershire sauce.
Nije kafa - cokoladni puding-ili ti --pot de crème-- uvijek sluzen u porculanskim soljicama-- tekstura- izmedju pudinga i musa--odlicno za desert sluziti kada je vece drustvo..ili manje ...cendlerbing wrote:Šta je ovo, monca jede pomfrit i kilu šlaga na kafi, u koji sam univerzum kliknula
I to sa plemickim grbomdječak sa šibicama wrote:Sta ova maca radi ovdje, `el cemo to da je konzumiramo?
Moram izvaditi ceski porculan iz kredenca, i ispeglati stolnjak, za uslikavanje, postaje zestoka konkurencija![]()
Tebe ko ozeni, najebao je..moonca wrote:Nije kafa - cokoladni puding-ili ti --pot de crème-- uvijek sluzen u porculanskim soljicama-- tekstura- izmedju pudinga i musa--odlicno za desert sluziti kada je vece drustvo..ili manje ...cendlerbing wrote:Šta je ovo, monca jede pomfrit i kilu šlaga na kafi, u koji sam univerzum kliknula
Slikaj tanjure sa donje, a hranu serviraj na papirnim tanjurima.dječak sa šibicama wrote:Problem je sto su grbovi i pecati o autenticnosti porculana, sa donje strane tanjura![]()
Nista, serviracu hranu sa donje strane
hahahaha--zena je bila profesorica francuskog i zaljubljena u FR- kao i hranom -- bas se hvalila da je i FR servis -poklon od njene majke.. --slikala samdječak sa šibicama wrote:Problem je sto su grbovi i pecati o autenticnosti porculana, sa donje strane tanjura![]()
Nista, serviracu hranu sa donje strane
Limoges porcelain is hard-paste porcelain produced by factories in and around the city of Limoges,