Minimum par stoja manje
Al procvjetaće prodaja na aerodromu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Minimum par stoja manje
Druze na vecini stadiona slucajni prolaznik moze kupiti kartu na stadionu(za Bayern recimo ne mozes).Kako ja ako slijecem u Sarajevo u subotu a hocu na A.F.da kupim kartu
ultima_palabra wrote: ↑27/01/2025 16:32Pa online valjda.
Ima li jos i jedan klub na balkanu da kartu ne mozes kupiti na stadionu(mislim mozda ima,nisam istrazivao). P.S. Hvala za prijedlog samo da objasnim svom dedi kako od sada to ideultima_palabra wrote: ↑27/01/2025 16:32Pa online valjda.
Pidro je prvu sezonu do povrede, kod Husrefa, dominirao. I u defanzivi i u ofanzivi. Poslije povrede, u drugoj polusezonu ga je zamjenio Bekic, onda se kasnije vratio u prvi tim kod Vinka i vise nikad nije bio na onom nivou.
Slažem se. Odličan do povrede, kasnije ni sjena. Nemoj misliti da imam nešto protiv momka.F&N wrote: ↑30/01/2025 12:13Pidro je prvu sezonu do povrede, kod Husrefa, dominirao. I u defanzivi i u ofanzivi. Poslije povrede, u drugoj polusezonu ga je zamjenio Bekic, onda se kasnije vratio u prvi tim kod Vinka i vise nikad nije bio na onom nivou.
Ko zna Pidru zna da je to jedan preodgojen posten i jako sramezljiv momak. Vjerujem da ga je njegova narav, takva skromna, dosta i sputavala na terenu. Nekad poslije jedne greske bi se znao pogubiti da se ne moze sastaviti s loptom do kraja tekme.
Mislim da u zdravijoj srediti od ove nase (citaj tribina Istok), on moze biti pojacanje svakoj ekipi.
Jbt citam komentare na onoj vijesti, ne kontam fkt. Znaci raja vise voli da se guzva i ceka da kupi kartu, nego da to obavi dok lezi kuci.ultima_palabra wrote: ↑27/01/2025 16:32Pa online valjda.
Ma jašta nego dobar, plus procenat od naredne prodaje je isto dobar.sime_cipol wrote: ↑02/02/2025 12:56 https://www.oslobodjenje.ba/sport/fudba ... e-1017808/
Dobar posao

Uslijed inflatornih utjecaja i kontinuiranog rasta troškova...