Demokratska fronta Željko Komšić

VjecitiStudent

#29376 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

vee-jay wrote:
General War wrote:
vee-jay wrote:DF je primarno napravljena da se oslabi SDP. Onoliko koliko su Srbi podanicki podredjeni Rusima u istoj mjeri su Bosnjaci marionete Amerikanaca. Amerikancima je u interesu da SDA bude na vlasti.

Nemo tog DFa koji bi spasio SDP...SDPove idiotarije su samo nastavile da zive kroz DF kadrove shodno izborim rezultatima.
:? zasto? i skime bi bilo pozeljnije praviti savez ili kako nazivas podanistvo?
DF je napravljena da se oslabi SDP. Da Komsic nije izasao iz SDPa ta stranka bi izgubila vlast ali nebi ni priblizno izgubila toliko glasova. A Komsic bi po principu 1 clan = 1 glas danas predvodio tu stranku. Pitanje je dakle, zasto Komsic to nije tako uradio?

Amerikancima ja u interesu BIH ovakva kakva je sada - a takva BiH odgovara SDA, jer njoj nije u cilju jedinstvena BiH.
:-) :-) :-)
Ko da je Denis Bećirović ovo pisao, prvak među SDP-ovim turbopatriotama, "poslanik do penzije hoću biti ja".
Lizale se rane dulje no godinu dana, pa sad se skupilo hrabrosti da se Amerikanci okrive što ste u one četiri godine uspjeli ispasti veći šupci od SDA!
Da Komšić nije izašao, ništa se ne bi promijenilo, krahirali bi i ovako i onako, jer su vam naplaćene četiri godine laganja i krađe.
Vi ste prije svega krahirali jer su ljudi pobjegli od vas, a ne zato što su otišli Komšiću.
Vidal89

#29377 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Vidal89 »

Kad pocnu eksperti iz kladionica iznositi svoje vidjenje i zakljucke politike hahhaha
:lol:

Sva sreca pa ovo nije mjerilo inace bi imali SDA sa 1.000.000 glasova, mi prosjecnu platu 99KM i nezaposlenost vecu od 75%
gospodja profiterka

#29378 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by gospodja profiterka »

Jednostavno se... ubijte.
Ne, stvarno, ubijte se.
nemampojma0

#29379 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Banksy wrote:
nemampojma0 wrote:
tvoj Fahraon tvog dragog Fahrice.
Nije Zeljko nista slagao..Fahru ne zanimaju UO, NO i sl., interes tvog Fahre je izbjegavanje robije i zato se odrice svega drugog. Da, tvog Fahre.
Banksy

#29380 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

:serbo:

:mrgreen:
VjecitiStudent

#29381 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Hajd', osmijesi malo, sa'će ujedinjenje :D
The BEN10

#29382 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by The BEN10 »

Corto Maltese wrote:Tražili ste heroja?

:-D
vee-jay

#29383 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

VjecitiStudent wrote:
vee-jay wrote:
General War wrote: quote="vee-jay"
DF je primarno napravljena da se oslabi SDP. Onoliko koliko su Srbi podanicki podredjeni Rusima u istoj mjeri su Bosnjaci marionete Amerikanaca. Amerikancima je u interesu da SDA bude na vlasti.
/quote

Nemo tog DFa koji bi spasio SDP...SDPove idiotarije su samo nastavile da zive kroz DF kadrove shodno izborim rezultatima.
:? zasto? i skime bi bilo pozeljnije praviti savez ili kako nazivas podanistvo?
DF je napravljena da se oslabi SDP. Da Komsic nije izasao iz SDPa ta stranka bi izgubila vlast ali nebi ni priblizno izgubila toliko glasova. A Komsic bi po principu 1 clan = 1 glas danas predvodio tu stranku. Pitanje je dakle, zasto Komsic to nije tako uradio?

Amerikancima ja u interesu BIH ovakva kakva je sada - a takva BiH odgovara SDA, jer njoj nije u cilju jedinstvena BiH.
Ko da je Denis Bećirović ovo pisao, prvak među SDP-ovim turbopatriotama, "poslanik do penzije hoću biti ja".
Lizale se rane dulje no godinu dana, pa sad se skupilo hrabrosti da se Amerikanci okrive što ste u one četiri godine uspjeli ispasti veći šupci od SDA!
Da Komšić nije izašao, ništa se ne bi promijenilo, krahirali bi i ovako i onako, jer su vam naplaćene četiri godine laganja i krađe.
Vi ste prije svega krahirali jer su ljudi pobjegli od vas, a ne zato što su otišli Komšiću.
Svako ko je prozivio zadnji rat na podruciju Ex Yu zna da je Balkan u devedesetim bio samo sahovsko polje. Vjerovatno je to bilo i jos za Tita (samo sto je on kao autoritet sudjelovao u igri) a sigurno je to i danas.

Meni je SDP (ili DF) kao politicka stranka svejedna. Ja se jedino nadam da ce gradjanska ljevica u Bosnjaka u narednim godinama opstati i ostati koliko toliko relevantan politicki faktor - jer ako njen uticaj padne u nebitnost, do dogovora izmedju tri nacije ce doci veoma brzo.
General War

#29384 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

vee-jay wrote: Svako ko je prozivio zadnji rat na podruciju Ex Yu zna da je Balkan u devedesetim bio samo sahovsko polje. Vjerovatno je to bilo i jos za Tita (samo sto je on kao autoritet sudjelovao u igri) a sigurno je to i danas.

Meni je SDP (ili DF) kao politicka stranka svejedna. Ja se jedino nadam da ce gradjanska ljevica u Bosnjaka u narednim godinama opstati i ostati koliko toliko relevantan politicki faktor - jer ako njen uticaj padne u nebitnost, do dogovora izmedju tri nacije ce doci veoma brzo.
...Pa ovo i jesu kvaziljevicari koji po zadatku osnivaju stranke za razvlacenje pameti normalnih ljudi, sto bi se nacionalnim strankama bilo sta radilo kad im je super ovako.
vee-jay

#29385 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

General War wrote:
vee-jay wrote: Svako ko je prozivio zadnji rat na podruciju Ex Yu zna da je Balkan u devedesetim bio samo sahovsko polje. Vjerovatno je to bilo i jos za Tita (samo sto je on kao autoritet sudjelovao u igri) a sigurno je to i danas.

...Pa ovo i jesu kvaziljevicari koji po zadatku osnivaju stranke za razvlacenje pameti normalnih ljudi, sto bi se nacionalnim strankama bilo sta radilo kad im je super ovako.
ne radi se nista radi razvlacenja pameti nego radi interesa.
VjecitiStudent

#29386 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

vee-jay wrote:
VjecitiStudent wrote:
Svako ko je prozivio zadnji rat na podruciju Ex Yu zna da je Balkan u devedesetim bio samo sahovsko polje. Vjerovatno je to bilo i jos za Tita (samo sto je on kao autoritet sudjelovao u igri) a sigurno je to i danas.

Biće da su nas Amerikanci zavadili i rat započeli. :-)
I još pride u zadnjem mandatu sve te naše prepoštene ljevičare natjerali da kradu, petljaju, rodbinu zapošljavaju, budu veći SDA od same SDA.

Sljedeće izbore gdje god prag pređete u guzicu se od sreće udarajte.
General War

#29387 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

VjecitiStudent wrote:
vee-jay wrote:
VjecitiStudent wrote:

Biće da su nas Amerikanci zavadili i rat započeli. :-)
I još pride u zadnjem mandatu sve te naše prepoštene ljevičare natjerali da kradu, petljaju, rodbinu zapošljavaju, budu veći SDA od same SDA.

Sljedeće izbore gdje god prag pređete u guzicu se od sreće udarajte.
Pa gdje bas ljevicara Zlatka L. da Kukanjac hapsi po aerodromu sa Aljom a ne Durakovica, Lazovica, ili nedo bog Komsic :lol:
Pa bas sto "ljevicari" kopiraju do u slovo nacionalne to mi i budi sumnju da je sve to ista matrica.
General War

#29388 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by General War »

vee-jay wrote:
General War wrote:

ne radi se nista radi razvlacenja pameti nego radi interesa.
Cijih interesa? mojih sigurno ne...ako me zajebu za glas zato sto sve suprotno rade od onoga sto su obecavali..i kad me dovedu u situaciju da stvarno nemam ama bas nikoga zaokruziti...ne vjerujem da je i "njihov"interes.
nemampojma0

#29389 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Banksy wrote::serbo:

Neko svira harmoniku, a neko ce klavir. :mrgreen:
Banksy

#29390 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

nemampojma0 wrote:
Banksy wrote::serbo:

Neko svira harmoniku, a neko ce klavir. :mrgreen:
A neko je svoje odsvirao ... :thumbup:
VjecitiStudent

#29391 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Nemoj tako, nisu oni krivi, to je sve bila američka podvala, da se napakosti prepoštenom SDP-u. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#29392 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Rešidat: Ograničavanje ekskurzija samo na BiH je kršenje osnovnog ljudskog prava na slobodu kretanja!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja glupka Allahu dragi...ćuj ogranićavanje slobode kretanja :roll:

bravo za Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo zbog ove odluke....djeca neka idu gdje god hoće i to im niko ne brani, a škola, kao obrazovno-odgojna institucija, će da ih vodi samo unutar naše domovine da je bolje upoznaju
Banksy

#29393 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

I ti bi tako da ti udare na kašiku ...
VjecitiStudent

#29394 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:
Rešidat: Ograničavanje ekskurzija samo na BiH je kršenje osnovnog ljudskog prava na slobodu kretanja!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja glupka Allahu dragi...ćuj ogranićavanje slobode kretanja :roll:

bravo za Ministarstvo obrazovanja, nauke i mladih Kantona Sarajevo zbog ove odluke....djeca neka idu gdje god hoće i to im niko ne brani, a škola, kao obrazovno-odgojna institucija, će da ih vodi samo unutar naše domovine da je bolje upoznaju
A koja je tom Ministarstvu uopće definicija 'domovine'?
Kako se meni čini, ekskurzije će bez problema ići u Istanbul, Antaliju, ...
palermo

#29395 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

Apropo ove odluke MInistarstva obrazovanja KS, jesam li ja dobro upratio da se radi samo o ekskurzijama osnonih škola. Ako je tako, to je prilično ok. Mada je Vječiti u pravu kada pita šta se podtrauzumjeva pod domovinom. Nadam se da to podrazumjeva i obilazak Banjaluke, Mostara, Međugorja....

Srednjoškolske eksurzije se ne bi trebale ograničavti
Idriz

#29396 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Idriz »

vee-jay wrote:
VjecitiStudent wrote:

Meni je SDP (ili DF) kao politicka stranka svejedna. Ja se jedino nadam da ce gradjanska ljevica u Bosnjaka u narednim godinama opstati i ostati koliko toliko relevantan politicki faktor - jer ako njen uticaj padne u nebitnost, do dogovora izmedju tri nacije ce doci veoma brzo.[/quote]

Znaci vrijednost ljevice bi bilo sta? Izbjegavanje dogovora između naroda?
Silent Shout

#29397 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Silent Shout »

Vidal89 wrote:Ma koga briga za Suljagica i Reufa, nogirani iz stranke na vrijeme.

To sto je uzeo bijeli hljeb je njegova stvar, nema DF nista s tim sto je on pokvaren kao covjek, al sigurno je iz inata misleci da ce naskoditi DF budala.

DF je u pravu i dokazao da se ne moze stvarno vise sa SDA jer ovo sto rade u ovom mandatu je nesto najgore ikada, javno pisaju po narodu vise ih nije ni stid reci neke stvari, sad se time ponose. A Radoncic i njegov Sbb su bivsi, razocarani glasaci, pobjegao baketu u krilo da ne bi morao u zatvor dijeliti celiju sa Gasijem i Zijadom :lol: al opet ce na kraju tako zavrsiti.

Iskreno nadam se da ce na lokalnim izborima DF i NS te SDP ici u koaliciju i konacno unistiti nacionaliste i manipulatore.
Nego ne odgovori na ovaj Matanovićev bijeli hljeb!?

SDP ako sa vama pođe u lokalne izbore, pucat će sebi u nogu..
VjecitiStudent

#29398 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Silent Shout wrote:
Vidal89 wrote:Ma koga briga za Suljagica i Reufa, nogirani iz stranke na vrijeme.

To sto je uzeo bijeli hljeb je njegova stvar, nema DF nista s tim sto je on pokvaren kao covjek, al sigurno je iz inata misleci da ce naskoditi DF budala.

DF je u pravu i dokazao da se ne moze stvarno vise sa SDA jer ovo sto rade u ovom mandatu je nesto najgore ikada, javno pisaju po narodu vise ih nije ni stid reci neke stvari, sad se time ponose. A Radoncic i njegov Sbb su bivsi, razocarani glasaci, pobjegao baketu u krilo da ne bi morao u zatvor dijeliti celiju sa Gasijem i Zijadom :lol: al opet ce na kraju tako zavrsiti.

Iskreno nadam se da ce na lokalnim izborima DF i NS te SDP ici u koaliciju i konacno unistiti nacionaliste i manipulatore.
Nego ne odgovori na ovaj Matanovićev bijeli hljeb!?

SDP ako sa vama pođe u lokalne izbore, pucat će sebi u nogu..
I obratno, i obratno ...
Corto Maltese

#29399 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

vee-jay wrote:Svako ko je prozivio zadnji rat na podruciju Ex Yu zna da je Balkan u devedesetim bio samo sahovsko polje.
Jeste, sjećam se dobro.
Opleli mi po četnicima, a oni nama mater balijsku, sa čistim teksaškim akcentom.
Mi njima, onako koknijevski poselamimo svu familiju, a onda se ustaše umješaše.
E, tu smo se i mi i the četnici pogubili, jer niko ne razumije Krokodil Dendija i australske fore.
Više na adresi:
конасбрезавади@uvražjumater.ba
Last edited by Corto Maltese on 25/01/2016 14:29, edited 1 time in total.
privremeni

#29400 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by privremeni »

MordorSync wrote:ko ima iz mostara da potvrdi info o dolasku kompletnog članstva stranke na izbore tj 12 ljudi :lol:
Imam i ja pitanje, hvale se u DF-u da im je, nakon objavljivanja presude Ustavnog suda Federacije, rejting porastao za 10%, jel ko ucestvovao u toj anketi?
Post Reply