Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Isto ko onaj Ajdin Nukic kad je usao na nekoj utakmici reprezentacije, ko da raju s termina gledam gluho bilo
Nisam ga gledao, al ipak ima.neku karijeru. Ne.losiju od nekih igraca koji se pominju u kontekstu reprezenyacije ili su cak dio nje.
Al ne agitujem za njega
Meni ovo super sto Barisic ne ide.
Realno ne bi nikad dobio sansu, a Barbarez bi ga morao povesti jer je tu od početka ovaj, pa ovako otvaramo još jedno mjesto za nekog dodatnog da ide.
U stvari, sad kad pogledam...Barbarez ga je poprilično koristio...helem nadat se onda da ce Muharemovic i Katic biti fit citavo SP.
DaysleepeR wrote: ↑23/04/2026 14:07
Nije Busuladžić ništa strašno rekao, naši mediji su ga stavili u nezgodnu situaciju, po ko zna koji put ne razmišljamo...
Ovakve stvari se ne objavljuju dok ne budu završene.
Ne mogu vas pofatati,jedni o Esmiru na jednoj temi,drugi na drugoj.I ne pretjerujte sa hvalospjevima,molite Boga da ga povrede zaobidju.Ja bi cak volio da ne igra do kraja sezone,ni on,Kerim,Dedic..
DaysleepeR wrote: ↑23/04/2026 14:07
Nije Busuladžić ništa strašno rekao, naši mediji su ga stavili u nezgodnu situaciju, po ko zna koji put ne razmišljamo...
Ovakve stvari se ne objavljuju dok ne budu završene.
Nije me bilo dugo. Uglavnom nek nam je Mundial SERIF MUBAREK OSLUN.
Nije bilo lako, ali ocekivano bilo je tvrdo i hvala Bogu pa smo prosli na MUNDIJAL.
Povesti najzasluznije za uspjeh.
Rasiriti roster sa par igraca koji su vec nastupali za repku pored ovih koji su nastupili u barazu, povesti malog Malica, Karica, mozda i Huseinbasica, Lukica, Hajradinovica, Gazibegovica. Cisto jer su nam bekovske pozicije uvijek krhke, sredina treba svjezinu i konkuretnost, u napadu vec imamo mnostvo bandita.
Cisto ako bude povreda jos do mundijala da se ima na koga jos racunati.
Iako ima imena koji se u kontinuitetu kroz medije namecu selektoru, ja nikoga nebi poveo novog bez obzira na njihovo pominjanje.
A poslje neka eksperimentisu u ligi nacija eventualno i u kvalifikacijama ako zele sa novajlijama u mecevima sa slabijim protivnicima.