Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#29351 Re: Real Madrid C.F.
Jao Reala hahaha
Nece oni vidjeti nikakvog trofeja ove sezone. 
-
°u°
#29352 Re: Real Madrid C.F.
Mourinho kmeči da se zaželio fudbala, dosadno mu na odmoruTomahawk11 wrote:PSG bez trojice najboljih napadača i za pola sata primiše dva komada![]()
Ne valja ovo ništa, Zidane, zadnja linija ko đevđir.
- Better Man
#29353 Re: Real Madrid C.F.
Kako će vidjeti trofeja kad su u totalnom rasulu. Nikakvo bitno pojačanje nisu doveli ove sezone.Logovan wrote:Jao Reala hahahaNece oni vidjeti nikakvog trofeja ove sezone.
- Revolucionar ★
#29354 Re: Real Madrid C.F.
Doci ce Realu glave to sto su prespavali prethodnih 6-7 transfer rokova, izuzimajuci ovaj posljednji, koji je isto isforsiran bio. Motor i srz ekipe, vezni red, je zastario, novi igraci nisu dovedeni. Dva najveca pojavanja ove godine su zapravo dva otpisana igraca - Bale i James. Hazardu se jos nema sta zamjeriti, bit ce pojacanje, medjutim u ovakvom transfer roku, sav teret i odgovornost ce pasti na njega, nazalost. Igraci poput Viniciusa, Mendya, Vasqeza, su alibi igraci, koji zarad dobre statistike ne rizikuju previse i ne donose prevagu. Golmana goreg nismo imali jos od doba Adan-a , vjerovatno, koliko god Curtois ima kredita na reprezentativnom nivou, na ovom klupskom je iz utakmice u utakmicu kriminalan. Steta, ova ekipa ce treba jos barem dva prelazna roka da se konsoliduje
-
kory_galaktikos
#29355 Re: Real Madrid C.F.
Govorio sam ja De Beck uz Eriksena ili nekog drugog na taj fazon, dobro bi dosli. Ne mora ovo bit neko mjerilo. Hazard prvi put starter, trojica pozadi prvi put zajedno + povrede.
Glupo je ovo izgledalo, ruzno mrtvo i bezidejno ali ina jos i vremena i potencijala za napredak.
Glupo je ovo izgledalo, ruzno mrtvo i bezidejno ali ina jos i vremena i potencijala za napredak.
- Revolucionar ★
#29356 Re: Real Madrid C.F.
Treba to dobrano ispremetat, ne moze jednostavno Zidan ocekivat da sve ide po sistemu dok je prije bio trener. Do kupovine kreativca na sredini, Kroos bi morao na klupu, opet mi mirise da bi negdje mjesta moralo biti za Rodryga Goesa. Najveci gubitak ove godine je povreda Asensia. Vjerujem da se to nije desilo, da bi vjerovatno neko iz dvojca Vaskez Bale bio bivsi igrac
-
kory_galaktikos
#29357 Re: Real Madrid C.F.
Za mene je Kroos veceras bio najgori. Ni sekundu nije preuzeo odgovornost. Nisu nista napravili a on je taj koji je trebao povuc.
Zbog cega je ponisten Benzemin gol ??
- Revolucionar ★
#29358 Re: Real Madrid C.F.
jer se jovic, ako se ne varam, aktivirao u offsideu, krenuo je prema lopti, pa produzio dalje, a benzema natrcao i zabio golkory_galaktikos wrote:Za mene je Kroos veceras bio najgori. Ni sekundu nije preuzeo odgovornost. Nisu nista napravili a on je taj koji je trebao povuc.
- turbofolk
#29359 Re: Real Madrid C.F.
Najveći dobitak za ovaj Real je povratak Jamesa, pa opet sredina sa njim i sa Casemirom i Kroosom nije dovoljno jaka, a rekao bih ni dovoljno brojčana
fali još jedan, jer očito ne mogu pokriti sve praznine, pogotovo kad linije ni ne postoje ili su previše razmaknute i kod branjenja i kod napada. Bojim se da će Zinedin još više unazaditi ovaj Real, jer mu igrači očito nemaju jasne zadatke na terenu. Ronaldo je to na vrijeme vidio
. Odbrana poimenično čak nije ni malo loša, pa opet tri komada primiše. Ali dobro, Real i naša reprezentacija su vjerovatno jedine dvije ekipe na svijetu gdje odbranu igraju samo odbrambeni igrači
Thibaut tri kile nutele je bio odličan golman kad je ispred sebe imao Simeoneovu odbranu i sredinu, ali u Realu to jednostavno tako ne funkcioniše, pa onda na površinu izrone i svi njegovi nekvaliteti. Keylor na drugoj strani
tačno se vidi da mu je neugodno. Di Maria se baš radovao kao malo dijete, očito je ostao gorak ukus i razočarenje nakon naslova i razilaženja 2014. Drago mi je zbog njega, što je sinoć odigrao onakvu partiju.
Gareth bi po meni trebao biti vođa ovog Reala. Možeš ga volit ili ne volit, al čojk kad je zdrav poakzuje da zna i da mu nije ni mrsko ni teško. Nadam se da će sa Jamesom nastavit kontinuitet igranja od prve minute i da će to vrlo brzo puno ozbiljnije izgledati. Sinoć, prije nego što će mu se poništit gol, uopšte ne proslavlja, samo raširi ruke, da li je bio svjestan da će gol biti poništen ili možda ipak zbog korektnosti prema golmanu s kojim je do jučer dijelio svlačionicu, jer da je regularan, gol bi bio isključivo Keylorov.
I da.. i dalje sam mišljenja da je Solari puno ozbiljnije i studioznije pristupao poslu nego što to radi Zidane. Nadam se da će vrijeme pokazati da griješim
Gareth bi po meni trebao biti vođa ovog Reala. Možeš ga volit ili ne volit, al čojk kad je zdrav poakzuje da zna i da mu nije ni mrsko ni teško. Nadam se da će sa Jamesom nastavit kontinuitet igranja od prve minute i da će to vrlo brzo puno ozbiljnije izgledati. Sinoć, prije nego što će mu se poništit gol, uopšte ne proslavlja, samo raširi ruke, da li je bio svjestan da će gol biti poništen ili možda ipak zbog korektnosti prema golmanu s kojim je do jučer dijelio svlačionicu, jer da je regularan, gol bi bio isključivo Keylorov.
I da.. i dalje sam mišljenja da je Solari puno ozbiljnije i studioznije pristupao poslu nego što to radi Zidane. Nadam se da će vrijeme pokazati da griješim
- AmiĐa_Idriz
#29360 Re: Real Madrid C.F.
Ma ne kontam šta se diže hampa na Balea, od nekog koga se javno tjeralo u pm sad ga se gleda kao spasioca i objektivno vodi Real skupa sa Karimom. Da je kakav mogao je s guza na guz 
- ultima_palabra
#29361 Re: Real Madrid C.F.
Pa to je upravo problem, sto je neko koga se javno tjetalo u pm sada nezamjenjiv starter, a da nije u medjuvremenu nesto predobro odigrao. To pokazuje manjak vizije.AmiĐa_Idriz wrote:Ma ne kontam šta se diže hampa na Balea, od nekog koga se javno tjeralo u pm sad ga se gleda kao spasioca i objektivno vodi Real skupa sa Karimom. Da je kakav mogao je s guza na guz
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29362 Re: Real Madrid C.F.
Ništa ja ne vidim u ovoj ekipi. Ništa. Nikakve logike, Kurto ko kakav panj posađen na gol, pozadi ko god stajao, rupe na sve strane, bekovi ni sjena nekad bekova, vezni red radi sizifov posao i pored svega toga napad ponajbolje izgleda, iako to nisu ni blizu izvedbe za nešto više.
Na ovoj ekipi treba puno raditi i ko god bude radio, treba dobiti vremena, a Perez će teško ikome to dati.
Ne promijeni li se nešto, ne kliknu li neki igrači, a prije svih Hazard koji je zapušten i nespreman, letiće Zidane brže od očekivanog.
Na ovoj ekipi treba puno raditi i ko god bude radio, treba dobiti vremena, a Perez će teško ikome to dati.
Ne promijeni li se nešto, ne kliknu li neki igrači, a prije svih Hazard koji je zapušten i nespreman, letiće Zidane brže od očekivanog.
- Altsa
#29363 Re: Real Madrid C.F.
Zidan ovdje vise nema sta da radi. nije ocito sposoban da ovu ekipu polumrtvih igraca podigne ni malo. treba novog trenera sto prije jer ce im sezona citava propasti.
-
kory_galaktikos
#29364 Re: Real Madrid C.F.
Nista mi drugo ne znamo nego "treba novi trener".
- B6Redhell
#29365 Re: Real Madrid C.F.
Tri trenera se izmjenila u godini dana. Igra ista ili gora.. Ja mislim da ima do trenera ali je minimala...
- ultima_palabra
#29366 Re: Real Madrid C.F.
Trebalo je presjeci pa praviti novi vezni red bez Kroosa i Modrica. Odatle sve pocinje.
-
Nadzorna_ploca
#29367 Re: Real Madrid C.F.
Roster je odlican. Ali moralo se to malo razdrmati. Previse igraca koji su godinama tu, mislim da je zasicenje i nedostatak svjeze krvi najvidljiviji u veznom redu. Tu se morao dovesti neki De Jong, ili taj Van Beek.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Distortion
#29369 Re: Real Madrid C.F.
Naletih na klip gdje Varane i Bale ne zele da drze grb Reala (zastavicu) za vrijeme slikanja ekipe prije tekme. Proslijedi Varan Baleu a Bale Carvajalu 
-
tap3ah75
#29370 Re: Real Madrid C.F.
Pita me malac što su prodali onako dobrog golmana Parizu?
Ja nemam pojma šta da mu kažem.
A stvarno ima li neki fol što su oduvijek htjeli da se riješe onog golmana?
Ja nemam pojma šta da mu kažem.
A stvarno ima li neki fol što su oduvijek htjeli da se riješe onog golmana?
- ultima_palabra
#29371 Re: Real Madrid C.F.
Pa on tek kad je dosao bio je posudjen godinu dana, i poslije toga je trebalo da bude dio paketa za De Geu. Kad je to propalo Navas je ostao, ali uvijek je nekako ostalo to da nije bio prvi izbor.
Sad idu na Pizjuan, Sevilla ih je znala razbiti kad su bili najbolji, sta onda sad ocekivati...
Sad idu na Pizjuan, Sevilla ih je znala razbiti kad su bili najbolji, sta onda sad ocekivati...
- Distortion
- AmiĐa_Idriz
#29373 Re: Real Madrid C.F.
Courtois je baš bio nepotrebna investicija.
- p206
#29374 Re: Real Madrid C.F.
ja sam slavio kad je došao, jer on je precijenjen i tip je koji će samo nadograditi dobru bunker odbranu (Atletico, Chelsea sa Conteom). Real nije to i njima treba golman koji brani zicere a može primiti poneki pacerski gol, ko Navas. Ramos i kompanija će svakog golmana ostaviti 1 na 1 bar jednom svaku utakmicu.AmiĐa_Idriz wrote:Courtois je baš bio nepotrebna investicija.
I Jan Oblak bi isti bio da pređe u Real.
-
kory_galaktikos
#29375 Re: Real Madrid C.F.
Veceras moguca i blamaza ali i preuzimanje liderske pozicije.
Sa obzirom kako je Sevilja domacinska ekipa, vazda + 30% nabrijani protiv Madrida ali i losa utakmica u Parizu poraz ne bi bio iznenadjenje. Mada ja mislim da sa ovom ekipom Madrida nikad nisi nacisto, varirat ce oni dosta, valjda imaju kvaliteta da pobijede i saberu onu ljagu od Psg-a.
Sa obzirom kako je Sevilja domacinska ekipa, vazda + 30% nabrijani protiv Madrida ali i losa utakmica u Parizu poraz ne bi bio iznenadjenje. Mada ja mislim da sa ovom ekipom Madrida nikad nisi nacisto, varirat ce oni dosta, valjda imaju kvaliteta da pobijede i saberu onu ljagu od Psg-a.