I anonimnosti...
Posteno bi bilo da je anonimno ali znamo tanjire, znamo stolove...nema vise anonimnosti
Moderator: anex

Mislish nece biti 'fer' glasanje--- nije bitno --- igra je ...pustopoljina wrote:E...oko jaja..
I anonimnosti...
Posteno bi bilo da je anonimno ali znamo tanjire, znamo stolove...nema vise anonimnosti
moonca wrote:Moglo bi I ovo pod rizoto:![]()
Kuvana sushi riza I povrce, kuvani batak..ugrijano u mikrovalnoj...lunch
Ma ne...ma da..moonca wrote:Mislish nece biti 'fer' glasanje--- nije bitno --- igra je ...pustopoljina wrote:E...oko jaja..
I anonimnosti...
..moguce.. meni ne daje taj dojam..zikamu wrote:moonca wrote:Moglo bi I ovo pod rizoto:![]()
Kuvana sushi riza I povrce, kuvani batak..ugrijano u mikrovalnoj...lunch
Isto k'o kad pjan povrati...
Jedan- ovako se ne pise o hrani. Disrispektfulzikamu wrote:
Isto k'o kad pjan povrati...
Ono, kad vuce za kikicemoonca wrote:To je njegov/njen.. nacin kako dati komplimnet![]()

Sta, seljacke komentare?zikamu wrote:@moonca, cestitke za reakciju na neprimjeren komentar s moje strane (praktikujemo to vec neko vrijeme)
Slikazikamu wrote:@pustopoljina, vadi li me ovaj luk za sogandolmu?![]()
Sto ukide slikusumirprimus wrote:...
corbali bRez zaPRSKE
Meni je bio plah grahsumirprimus wrote:A nece brate niko ni da pohvali bar trud osim tebe
Pa ne kuhas za lajkove, nije ti ovo fbsumirprimus wrote:A nece brate niko ni da pohvali bar trud osim tebe
sumirprimus wrote:E ne bi se onda najela.naravno da ima 2 vrste zivog i jedna suhog mesa![]()
Ahi ahi kebab kebabinsomnia78 wrote:Nego i ovi uBosni nek pocnu malo arapski natucati. Trebace kad izbjeglice pocnu otvarati restorane
Probrace tebi kolega bez gelerapustopoljina wrote:sumirprimus wrote:E ne bi se onda najela.naravno da ima 2 vrste zivog i jedna suhog mesa![]()
![]()
Haj' vise za vas ostane...