hvala družeglitch wrote:842082brano20 wrote:koji je IDglitch wrote:evo proradio je ovaj survey za kegelove vjezbe
pa eto ako ste zensko
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
brano20
#29351 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
- natazamlata
#29352 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
@kako_kad da li si poslao ticket i da li su ti prosledili novac sa CS?
Meni su poslali kao odgovor kopiran tekst onog obavestenja da se menja sistem isplacivanja i nista vise

Meni su poslali kao odgovor kopiran tekst onog obavestenja da se menja sistem isplacivanja i nista vise
-
LovaDoKrova
#29353 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
od kad cekas pare?..ja sam im uhvatila ritam...dam nalog utorak uvece posle vina ( nekada ) i dilova..i dobijem pare u petak popodnenatazamlata wrote:@kako_kad da li si poslao ticket i da li su ti prosledili novac sa CS?
Meni su poslali kao odgovor kopiran tekst onog obavestenja da se menja sistem isplacivanja i nista vise![]()
![]()
- semsasuljakovic
#29354 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
843296
Video And Well-being
Survey od 27 bodova, treba minimum 10 minuta da se odradi.
Video And Well-being
Survey od 27 bodova, treba minimum 10 minuta da se odradi.
- natazamlata
#29355 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Od prosle sredeLovaDoKrova wrote:od kad cekas pare?..ja sam im uhvatila ritam...dam nalog utorak uvece posle vina ( nekada ) i dilova..i dobijem pare u petak popodnenatazamlata wrote:@kako_kad da li si poslao ticket i da li su ti prosledili novac sa CS?
Meni su poslali kao odgovor kopiran tekst onog obavestenja da se menja sistem isplacivanja i nista vise![]()
![]()
-
kako_kad
#29356 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pisao im jucer nekad oko ponoci, kazu samo da je u procesu i da je odobreno. I namjerno sam im pisao tiket opet maloprije i opet sam dobio odgovor da je u procesu i da je odobren zahtjev. A citam na forumu ovamo da im sada treba i sedmica dana da isplate, uglavnom u tom periodu da ocekujemo prebacivanje novca. Pa kako ih nije sramota da im toliko treba da prebace novac, nekad su bili najbolji u tome, sada jedva cekam da sav novac povucem sa CS-a i da lagano predjem na elite u potpunosti.natazamlata wrote:@kako_kad da li si poslao ticket i da li su ti prosledili novac sa CS?
![]()
Tamo na CS cu uci samo kada budem imao vremena isklikati clixgrid
-
kako_kad
#29357 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ja sam u petak, rano ujutro poslao zahtjev. Racunam eto 3 radna dana da su prosla. I sutra cu im opet navecer pisati ticket. A od cetvrtka cu svaka 2 sata pisati.LovaDoKrova wrote:od kad cekas pare?..ja sam im uhvatila ritam...dam nalog utorak uvece posle vina ( nekada ) i dilova..i dobijem pare u petak popodnenatazamlata wrote:@kako_kad da li si poslao ticket i da li su ti prosledili novac sa CS?
![]()
100$ cekam da mi prebace
-
kako_kad
#29358 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Mozes li copy paste to obavjestenje (link)LovaDoKrova wrote:od kad cekas pare?..ja sam im uhvatila ritam...dam nalog utorak uvece posle vina ( nekada ) i dilova..i dobijem pare u petak popodnenatazamlata wrote:@kako_kad da li si poslao ticket i da li su ti prosledili novac sa CS?
![]()
- natazamlata
#29359 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
kako_kad wrote: Mozes li copy paste to obavjestenje (link)
14 Dec 2015 07:02 pm
Rate/review this reply
Hello,
We are making some big changes to our cashout procedures. Many months ago when we changed the cashouts to once a week it seemed like a great idea at the time. But as ClixSense continues to grow so does the amount of cashouts we send. So, effective immediately we will begin processing cashouts every business day. This means we will process cashouts Monday thru Friday unless there is a US holiday during the week as cashouts will not be processed on recognized US holidays and we WILL NOT process cashouts on the weekends.
The cashout procedure will work as follows:
Each morning we will review cashouts and at that time approximately 30% of all cashouts will be processed on that day. There will be times when we will process all cashouts in one day but that depends on how many are pending. There is no cutoff time and we are not setting a time when they will be done, but they will be processed each morning.
**Please note** - You will not be permitted to cashout more than 1 time a week. You can however still add funds to your cashout while it's still pending.
This does not mean if you cashout on Monday morning that you will receive your cashout on Monday morning. Your cashout will be entered in the pending queue to be processed and will be done in the order it's received.
Also, this process does not affect those users who elect to receive a check or for those members from USA or Canada who must first go through our address verification process and receive their first cashout by check. Checks are still sent one time a month and will be processed on or before the 10th of each month.
You may try paypal or paytoo
Thank you
-
kako_kad
#29360 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvala na ovom.natazamlata wrote:kako_kad wrote: Mozes li copy paste to obavjestenje (link)
14 Dec 2015 07:02 pm
Rate/review this reply
Hello,
We are making some big changes to our cashout procedures. Many months ago when we changed the cashouts to once a week it seemed like a great idea at the time. But as ClixSense continues to grow so does the amount of cashouts we send. So, effective immediately we will begin processing cashouts every business day. This means we will process cashouts Monday thru Friday unless there is a US holiday during the week as cashouts will not be processed on recognized US holidays and we WILL NOT process cashouts on the weekends.
The cashout procedure will work as follows:
Each morning we will review cashouts and at that time approximately 30% of all cashouts will be processed on that day. There will be times when we will process all cashouts in one day but that depends on how many are pending. There is no cutoff time and we are not setting a time when they will be done, but they will be processed each morning.
**Please note** - You will not be permitted to cashout more than 1 time a week. You can however still add funds to your cashout while it's still pending.
This does not mean if you cashout on Monday morning that you will receive your cashout on Monday morning. Your cashout will be entered in the pending queue to be processed and will be done in the order it's received.
Also, this process does not affect those users who elect to receive a check or for those members from USA or Canada who must first go through our address verification process and receive their first cashout by check. Checks are still sent one time a month and will be processed on or before the 10th of each month.
You may try paypal or paytoo
Thank you
Sto bismo rekli, How yes no. Mogu oni sta hoce pricati, ali meni nesto kod njih "dismr", nisu mi bas nacisto nikako u posljednje vrijeme.
- natazamlata
#29361 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Slazem se,sve skripi jos od one situacije kad danima nisu slali novac na paypal i neteller. Ne cekam ni blizu 100$ ko ti, al opet mi je krivo sto me zezaju...
-
kako_kad
#29362 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Evo sa elitea zatrazio isplatu jucer oko 20:00 i prebacili pare nekad jutros. Uvijek su mi tako isplacivali. Nikad kasnili nisu. Ne bih vise nikom preporucio www.clixsense.com.natazamlata wrote:Slazem se,sve skripi jos od one situacije kad danima nisu slali novac na paypal i neteller. Ne cekam ni blizu 100$ ko ti, al opet mi je krivo sto me zezaju...
-
carlosvela
#29363 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nema vina jutros ni u 9, valjda ce biti u 10, da nisam dzabe ustao ovako rano 
EDIT : evo ih
EDIT : evo ih
- dobojlija81
#29364 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ne znam sta seru ovi sa clixa stoji mi 20$pending ima mozda i hefta i više ko da je milion
-
kako_kad
#29365 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
da Bog da se raspali, ali cim mi dobijemo novcedobojlija81 wrote:ne znam sta seru ovi sa clixa stoji mi 20$pending ima mozda i hefta i više ko da je milion
- shadowchaser
#29366 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ima li neko da je danas uradio zadatak sa extenzije, treba mi najnoviji ID, tj danasnji, da probam povezati ove profile, ako uspijem otvoritikako_kad wrote:da Bog da se raspali, ali cim mi dobijemo novcedobojlija81 wrote:ne znam sta seru ovi sa clixa stoji mi 20$pending ima mozda i hefta i više ko da je milion
meni su sve stari linkovi pa tako i ID
- dobojlija81
#29367 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
shadowchaser wrote:ima li neko da je danas uradio zadatak sa extenzije, treba mi najnoviji ID, tj danasnji, da probam povezati ove profile, ako uspijem otvoritikako_kad wrote:da Bog da se raspali, ali cim mi dobijemo novcedobojlija81 wrote:ne znam sta seru ovi sa clixa stoji mi 20$pending ima mozda i hefta i više ko da je milion
https://tester.rainforestqa.com/tester/ ... &workerId=
sinoc oko 1,nema od jutros nista,valjda sam dobro ovo kopirao neobux
-
kako_kad
#29368 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
od maloprije jedanshadowchaser wrote:ima li neko da je danas uradio zadatak sa extenzije, treba mi najnoviji ID, tj danasnji, da probam povezati ove profile, ako uspijem otvoritikako_kad wrote:da Bog da se raspali, ali cim mi dobijemo novcedobojlija81 wrote:ne znam sta seru ovi sa clixa stoji mi 20$pending ima mozda i hefta i više ko da je milion
- drugtito2011
#29369 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Friško, prije minutushadowchaser wrote:ima li neko da je danas uradio zadatak sa extenzije, treba mi najnoviji ID, tj danasnji, da probam povezati ove profile, ako uspijem otvoritikako_kad wrote:da Bog da se raspali, ali cim mi dobijemo novcedobojlija81 wrote:ne znam sta seru ovi sa clixa stoji mi 20$pending ima mozda i hefta i više ko da je milion
- shadowchaser
#29370 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
ma ne treba mi Ooops, nego ovaj broj

ako je ko uradio zadatak sa extenzije danas i dobio isplatu onda ce mu pokazati ovdje danasnji ID od tw najnoviji
kontam da zavrtim taj ID na CF, da mozda otvori zadatak da povezem ove profile za isplatu
Hvala svima koji salju linkove

ako je ko uradio zadatak sa extenzije danas i dobio isplatu onda ce mu pokazati ovdje danasnji ID od tw najnoviji
kontam da zavrtim taj ID na CF, da mozda otvori zadatak da povezem ove profile za isplatu
- dobojlija81
#29371 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
700778shadowchaser wrote:ma ne treba mi Ooops, nego ovaj broj
- shadowchaser
#29372 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
to je to, hvala punodobojlija81 wrote:700778shadowchaser wrote:ma ne treba mi Ooops, nego ovaj broj
ako ko uhvati jos koji zadatak sa danasnjih linkova, ako moze da napise ID bila bih jako zahvalna
Last edited by shadowchaser on 16/12/2015 12:12, edited 1 time in total.
- dobojlija81
#29373 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
samo nije bas nov sad gledam u history i prije par dana sam sa njega dobijao isplatu 
- shadowchaser
#29374 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nista onda, zato i pitam sa extenzije da nije ko uhvatio jer su to najnoviji danasnji linkovi i danasnji ID sa kojeg pustaju zadatakedobojlija81 wrote:samo nije bas nov sad gledam u history i prije par dana sam sa njega dobijao isplatu
- drugtito2011
#29375 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
785674shadowchaser wrote:to je to, hvala punodobojlija81 wrote:700778shadowchaser wrote:ma ne treba mi Ooops, nego ovaj broj
ako ko uhvati jos koji zadatak sa danasnjih linkova, ako moze da napise ID bila bih jako zahvalna