?!?!skenderija04 wrote:Izgleda da je Messi obnovio povredu
(utakmica... no comment)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
?!?!skenderija04 wrote:Izgleda da je Messi obnovio povredu
Fakat, sta je ono nako???cvrčak_na_hedonizmu wrote:Neymar, rijetko viđen i rijetko mrzak diver
solo2 wrote: Nevolim
ovako, ja sam ignorisao koliko sam mogao, al de malo majka mu staraioannes wrote:neznam kako vi to gledate... nezna opasno nabaciti loptu u 16 erac
Ne znam, nije mi jasno i ne vjerujem da neko može navijati za njega. Pa taj čovjek će mi Brazil ogaditi. Da mi je da budem sudija na jedan dan, izletio bi mi napolje nakon deset minuta i 5 dive situacijafosil wrote:Fakat, sta je ono nako???cvrčak_na_hedonizmu wrote:Neymar, rijetko viđen i rijetko mrzak diver
1.4.suncica24 wrote:?!?!skenderija04 wrote:Izgleda da je Messi obnovio povredu
(utakmica... no comment)
Ama!!!!HB_BHF wrote:1.4.suncica24 wrote:?!?!skenderija04 wrote:Izgleda da je Messi obnovio povredu
(utakmica... no comment)
Ma biće bolje u uzvratu. Potrefilo im se.
ne znam kako se vama cini, ali meni je bartra dosta sigurniji od piquea hmmfaraon_s_krilima wrote:poslije primljenog goal su zagrizli pravo...fabregas mogao i ranije na klupu, a bartra opet pokazao da je spreman i za vece utakmice.
Pazi, meni ovaj Martino pocinje ici na zivce. Treba mu ciganska godina da odreaguje. Izmjene prije 70´te nikad. Promjena je bila vidljiva od trenutka kad je Neymar presao na lijevo, Cesc izasao i Iniesta presao na mjesto playa. Igracima nista zamjeriti, dali su sve od sebe.JoseMujica wrote:Atletiko je OK odigrao večeras.....prvo poluvrijeme su rasturili, u drugom se malo povukli
Barca tanka, nekako promjenjivo oblačno
Khm,solo2 wrote:Kazu Simeone strucnjak.. - prava Murinhova kukavicka igra - bunker i moli Boga za kontru - i onda kazu Barca igra dosadan fudbal cccc
izlazak Fabergasa i ulazak Sančeza je malo ubrizgao energije u ekipu, ali tanko i prekasnoskenderija04 wrote:Pazi, meni ovaj Martino pocinje ici na zivce. Treba mu ciganska godina da odreaguje. Izmjene prije 70´te nikad. Promjena je bila vidljiva od trenutka kad je Neymar presao na lijevo, Cesc izasao i Iniesta presao na mjesto playa. Igracima nista zamjeriti, dali su sve od sebe.JoseMujica wrote:Atletiko je OK odigrao večeras.....prvo poluvrijeme su rasturili, u drugom se malo povukli
Barca tanka, nekako promjenjivo oblačno