Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
hvala drug skinuo sam danas taj, te slike su ok ali na zalost vecina filma nije tako dobra, ton probija a slika je cesto mutna...
nisam nikakav videofil ali bas nisam zelio da kvarim ugodjaj sa losim snimkom...
skidam sam neki drugi pa ako bude valjao bacim ovdje link
hvala
Može li mi neko reći jee li Ted 2 išta bolji od Ted 1.
Meni se prvi nije posebno dojmio. Odgledah juče.
Medo je ok, dosta tukne na Alfa, ali izbor glumaca ()Wahlberg i Kunis) je po meni očajan.
BlackSnake wrote:Može li mi neko reći jee li Ted 2 išta bolji od Ted 1.
Meni se prvi nije posebno dojmio. Odgledah juče.
Medo je ok, dosta tukne na Alfa, ali izbor glumaca ()Wahlberg i Kunis) je po meni očajan.
meni je kec bolji, ideja perverznog mede mi je u jedinici bila nova, u dvojci bas i nije
karanana wrote:...i mogu li odmah gledati dvojku bez da gledam keca?
da, nisu pretjerano povezani, jeste dvojka nastavak ali je po meni i bolje da se gleda dvojka bez jedinice jer je bar meni dvojka nakon jedinice bila prilicno deja vu
Argentinski film snimljen po istinitoj priči koja se desila 1977. godine u Buenos Airesu za vrijeme vladavine vojne hunte gdje fudbalskog golmana kidnapuju zbog sumnje da je gerilac i odvedu u kuću mučenja...
Nakon što je Nelly preživila koncentracijski logor prolazi kroz plastičnu operaciju lica, te se vraća u Berlin kako bi opet vidila muža Johnnyja, za kojeg postoje glasine da ju je on prijavio nacistima.
iz 2015. po mom sudu i ocjeni nemam niti jedan dobar. iz 2014, a vjerovatno si ih gledo: wild tales, iorigins, nightcrawler i europa report, mada bi ovaj eurpa report mogao biti i iz 2013.