Ja moje društvo ne izlazimo tamo...znam da omladina izlazi, puni su love... ima se može se...insomnia78 wrote:Sve je glupost. Kakvi kurcevi carsijaneri i carsijska desavanja kad ti po Tuzle izlazi u Lukavac, Zivinice, Srebrenik, na Modrac ili Husino? Cuj izbori im zabremedet pa polete obuci hatezejke iz koksarekmirsad wrote:Eh evo ga jedan...insomnia78 wrote:Kakva gomila snobovskih guposti![]()
Haj @insomnija 78...malo konkretnije... objasni pojedinačno... rečenicu po rečenicu... šta je glupost...
...Ili imaš namjeru ostati na ovom uopštenom pljuvačko ljagačkom etiketiranju...
... govorim o sredovječnoj radničkoj, radničkoj/seoskoj porodičnoj grupaciji birača...
Ta grupacija koja ide na partijanje u Robinzonon, na Brodolome na bazen u Lukavcu, Galaksiju u Srebrenik, na Husino na Cece i Stoje... slabo i izlaze na izbore... ne mogu...prespavaju umorni nakon ludila, flaša votke i jeftinog vina i red bulova...
Hvala što si ovako temelito i analitički izvršio obdukciju mog posta i objasnio gomilu mojih gluposti...