Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sarajevoxxxx wrote:Turski ministar trgovine i carine: Cilj Turske je da tri puta poveća robnu razmjenu sa Iranom, koja u najskorijem vremenu treba stići do 30 milijardi dolara
Izgleda da je monstrum Erdogan konacno dosao glave pa nakon povijanja repa rusima sada pruza ruku Iranu ipak suskise su u pitanju jbg proklet je to narod uvjek bio.
Ironmen wrote:ipak suskise su u pitanju jbg proklet je to narod uvjek bio.
Jucer mene na pravdi Boga napade a danas hladno najcrnji sovinizam prosipa
Trebas malo pogledati siru sliku, mi bosnjaci moramo svatiti jednom da osim vjere od turaka nista dobro nismo primili turci jedino gledaju svoju korist i dobit to su 1000 puta tokom istorije dokazali sjeti se samo 1832 i 1992 tu vidimo da nam Turska nikada nije bila prijatelj takodjer vidi kako iskoristavaju jadne izbjeglice da pritisnu Evropu opet radi svoje koriste i interesa, pa skoro su ubili dvije maloljetne curice i njihovog oca na granici sa Sirijom sjeti se kako su zatvorili granicu za hiljade i hiljade kurdskih civila pred najezdom isil monstruma itd itd. Nemoj mi molim te samo sada pricu o mesu i izvozu u Tursku i ostale suplje price od koje turci 100 puta imaju vece koristi nego mi odo ja u offtopic ali nema veze. Ovo sto me nazivas sovinistom nema veze oprostit cu ti to je tvoj nacin pisanja i tvoja kultura ziv bio.
Zbog Sirije je upravo buknula pobuna u američkom političkom establišmentu: Preko 50 diplomata u memorandumu traži da se krene sa zračnim napadima na Assada.
Co0l wrote:Pa kad im ove do sad poslane raznose TOW-ovima ko kegle na kuglanju pa zafalilo mesa
A budale sa balkana ruja prži čim stigne. U Siriji i Iraku Iranci imaju itekakav interes, a zahvaljujući rukama i klapi mi se riješimo domaćih terorista u velikom broju.
Co0l wrote:Pa kad im ove do sad poslane raznose TOW-ovima ko kegle na kuglanju pa zafalilo mesa
A budale sa balkana ruja prži čim stigne. U Siriji i Iraku Iranci imaju itekakav interes, a zahvaljujući rukama i klapi mi se riješimo domaćih terorista u velikom broju.
Hadi's condition is improving. He still needs to have more surgery to remove shrapnel fragments. Khaled's condition is as it was, not better and not worse. Thank you all for your solidarity and support. Keep them both, but Khaled especially, in your thoughts and prayers.
Potvrdjeno da je Khalsah u potpunosti pod kontrolom pobunjenika.
Prema propobunjenickim izvorima u novom, vecerasnjem, napadu zauzet je i najveci dio Zitana.
SOHR javlja da je preko 20 Assadovaca ubijeno u kontranapadu pobunjenika u Latakiji. Lokalni pobunjenicki izvori izvjestavaju o preko 50 mrtvih Assadovaca.
Sva sela ponovo zauzeta od strane pobunjenika.
U napadu TOW-om na pripadnike okupatorskog IRGCA-a u Halepu ubijeno 10-15 okupatora/terorista.
Last edited by Opetja033 on 18/06/2016 00:59, edited 2 times in total.