SDA-All about
- GoldenSpoon
#29276 Re: SDA-All about
Nema nama pomoci, drustvo je previse letargicno da se bilo sta promjeni
Ljudi sada brinu brigu o tome imaju li ili ne vode, struje ili grijanja, svi ubijeni u pojam
Ljudi sada brinu brigu o tome imaju li ili ne vode, struje ili grijanja, svi ubijeni u pojam
- Better Man
#29277 Re: SDA-All about
SDA je kancerogeno tkivo BIH. I sve dok se ono ne odsječe, tj. dok se svi članovi SDA ne eliminiraju iz društva ovoj zemlji nema napretka.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#29278 Re: SDA-All about
Koliko je u Srbiji kandidata? U Hrvatskoj?MOSALJOZE wrote:Kako da ne
Hrvati ok
Srbi 2 kandidata za preCjenika
Bošnjaci 10
A koliko u Sandzaku? Ili Vojvodini?
-
jefff
#29279 Re: SDA-All about
Da ali je tu bila borba Bakir - svi ostali. Sama SDA nema toliko protivnika.MOSALJOZE wrote:Kako da ne
Hrvati ok
Srbi 2 kandidata za preCjenika
Bošnjaci 10
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#29280 Re: SDA-All about
bakira interesuje samo sarajevo i zaboli njega neka stvar za ostalim gradovima i općinama.DonieBrasco wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sebija- ... /170331100
Ja ne znam sta se mora dogoditi da se narod opameti ?
najmnogobrojniji bošnjački grad, glavni grad države i normalno je da u jednom takvom gradu, u svim segmentima, vlada velikobošnjačka, patriotska, jedna i jedina, sda stranka.
bošnjaci ako sda ne osvoji vlast, srbi će nas ponovo to pobiti. uočite to bošnjaci.
-
jefff
#29281 Re: SDA-All about
“Jeste li ikada vidjeli mudrog, proračunatog diktatora? Svi oni polude, izgube ravnotežu u oblacima, u ustreptalim ambicijama i opsesijama. I zapravo je ta luda strast ono što ih je dovelo tamo gdje jesu.”JoseMujica wrote:jefff wrote:Kao što reče Mato Đaković, Hrvati monolitni, kod Bošnjaka samo Bakir ima opoziciju a jedino Srbi se dijele zaozbiljno. Ako je tako onda bi bilo moguće da se glava katepilira a da tijelo to jeste SDA nastavi da živi.
I svaki puta mi dođe na pamet pad Musolinija u fašističkoj stranci. Znate kako je pao Musolini? Pa tako što je smjenjen u stranci fašista i to na istom ovakvom sijelu. Time je izgubio i mijesto premijera i slobodu.
dugoročnim vladarima kraj bude obično munjevito kratak
Mussolini
-
jefff
#29282 Re: SDA-All about
Sva ta čudna simbioza fašista i komunjara Čaušeskuovog totalitarnog tipa izgleda pomalo nevjerovatno. Nevjerovatnije kada znamo da je petnestak godina funkcionirala bez osnovne poluge - dragog vođe kojega je odmjenjivao jedan anonimas k tomu fizička spodoba k tomu bez ikakve vrijednosti.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#29283 Re: SDA-All about
precednica ili rektoricaŠta se krije iza imenovanja u Savjet za nauku Senata UNSA
Avaz.ba otkriva tajni plan za ovladavanje sarajevskim Univerzitetom: Sebija Izetbegović želi postati rektorica?!
naša majka, naša prija, jedna i jedina u Prošnjaka, naša Sebija
- Alfons Kauders
#29284 Re: SDA-All about
Direktorica KCUS, Zamjenik Predsjednika SDA (doduse, mozda je Bakir zamjenik?), Rektorica, Prva Majka, Srpska Punica, Clanica Senata UNSA, Clanica Predsjednistva BiH dogodine.JoseMujica wrote:precednica ili rektoricaŠta se krije iza imenovanja u Savjet za nauku Senata UNSA
Avaz.ba otkriva tajni plan za ovladavanje sarajevskim Univerzitetom: Sebija Izetbegović želi postati rektorica?!ili 2-u-1
![]()
naša majka, naša prija, jedna i jedina u Prošnjaka, naša Sebija
Kriticari nazivaju SDA nazadnom, konzervativnom strankom, a zapravo nijedna politicka opcija u drzavi nema jacu zenu.
One fola opozicionarke samo dodju ko ikebane, da se se ubaci koja zena na izbornu listu... A Seka sve odradjuje bez da se ikad i kadidovala za bilo sta.
-
NeenaSa
#29285 Re: SDA-All about
E vala bas.sarajevo999999 wrote:. Ne znam sto se nerviram
Pocela na temu, ... i odustah.
-
sarajevo999999
#29286 Re: SDA-All about
O tome pricam, nerviram se, jebem majke zelenim retardima samo sebe isprekida covjek. Ovako prst u uho, kad dodju izbori glasacu za opoziciju i vozdra.NeenaSa wrote:E vala bas.sarajevo999999 wrote:. Ne znam sto se nerviram
Pocela na temu, ... i odustah.
-
DonieBrasco
#29287 Re: SDA-All about
Ima li istine u ovome sto se prica da ce 2018. "gospođa" Izetbegovic biti kandidat za predsjednistvo obzirom da muž ne moze ?!
-
smjesko071
#29288 Re: SDA-All about
tu pricu latić je prvi pustio u javnost.ja ispocetka mislio da je to zajebancija, ali kod nas vise nema ni zajebancije ni nadrealista.DonieBrasco wrote:Ima li istine u ovome sto se prica da ce 2018. "gospođa" Izetbegovic biti kandidat za predsjednistvo obzirom da muž ne moze ?!
-
PeraDzetic
#29289 Re: SDA-All about
Dolazi vrag po svoje. Sljedeci je Senahid Memić.. sta tek ima materijala za hapsane u općini Ilidža.smjesko071 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapsen ... /170330116
sta se ovo desava sa sda kadrovima?
- Alfons Kauders
#29290 Re: SDA-All about
Koliko ja znam, ima.DonieBrasco wrote:Ima li istine u ovome sto se prica da ce 2018. "gospođa" Izetbegovic biti kandidat za predsjednistvo obzirom da muž ne moze ?!
- GoldenSpoon
#29291 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/amir-zu ... /170403032
Komandante izdrži svu ovu nepravdu što ti din dušmani nanose
Komandante izdrži svu ovu nepravdu što ti din dušmani nanose
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#29292 Re: SDA-All about
patriote iz SDS-a očitale lekciju probisvjetima iz SDAŠarović: Neozbiljno je reći da su energetske sankcije nevažne, šaljem državni zakon na usvajanje
Nakon što je Fadil Novalić izjavio da FBiH neće osjetiti finansijske probleme zbog sankcija Energetske zajednice, te pošto je Željka Cvijanović kazala kako RS ne pristaje na prebacivanje nadležnosti iz energetskog sektora na državni nivo, oglasio se i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović
Nikola Koljević se u grobu okreće.
-
aratet
#29294 Re: SDA-All about
Efendic na fb.Sinoć se na facebooku kao plaćeni oglas pojavio pamflet portala ”The Bosnia Times” izrazito ružnog sadržaja koji je posvećen meni kao načelniku općine Novi Grad Sarajevo. Iako je po svemu ovo najobičniji pamflet prepun laži, izmišljotina, gluposti i prijetnji, želim obavijestiti javnost i stanovnike Novog Grada, a i druge građane Sarajeva i BiH, da je portal “The Bosnia Times” jedan od brojnih špijunskih punktova koji na žalost u našoj državi i glavnom gradu djeluju. Ovi punktovi dio su obavještajne mreže neprijateljski usmjerene prema našoj državi i njezinim naodima. Oni ciljano i namjerno stvaraju smutnju u javnom prostoru kako bi ostali dijelovi ove špijunske mreže lakše ostvarivali svoje ciljeve. Nažalost takvih punktova i likova je najviše u pravosuđu i medijima preko kojih se “discipliniraju” političari te se na taj način stavljaju u funkciju stranih interesa.
- Banksy
#29295 Re: SDA-All about
Od grada Olimpijade, Vijećnice, Skenderije, Vilsonovog, Indexa, Mirze, evropskog prvaka Bosne, muzike, filma...Do ovakvih glava.
Kojom brzinom i žestinom smo se strmoglavili u ponor, to je nevjerovatno.

Kojom brzinom i žestinom smo se strmoglavili u ponor, to je nevjerovatno.
NAČELNIK OPŠTINE ILIDŽA PREDLOŽIO
Senaid Memić ima rješenje: Da se ja išta pitam, angažovao bih lovce i pobio sve pse koji slobodno hodaju!
- Što se tiče pasa, zna se čiji su oni problem. To sam već jednom rekao, da se ja išta pitam, angažovao bih lovce, svakom platio po 50 KM za rep, i pobio sve pse koji slobodno hodaju ulicama. Tako se radi u normalnim državama!

- Banksy
#29296 Re: SDA-All about
Što nije stigao Bećirević, namiriće Ajnadžić. Park na Betaniji, zdravo.
Bando lopovska...
Bando lopovska...
Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić
Izmjena regulacionog plana je prvi korak ka modernizaciji stadiona "Asim Ferhatović Hase"
"Prvo što je potrebno uraditi su izmjene i dopune planskih dokumenata što je osnovni korak...
Želim da u budućnosti imamo moderno uređen stadion... bez atletske staze na njemu, poslovne prostore, sa hotelskim sadržajem i podzemnim garažama... pojasnio je Ajnadžić.
-
PeraDzetic
#29297 Re: SDA-All about
Čovjek je lud i potpuno neuracunljiv. Smatra općinu svojom prcijom... Ilidza više nije mjesto za život običnog gradana već općina par tajkuna bliskih SDA i turaka i arapa.Banksy wrote:Od grada Olimpijade, Vijećnice, Skenderije, Vilsonovog, Indexa, Mirze, evropskog prvaka Bosne, muzike, filma...Do ovakvih glava.
Kojom brzinom i žestinom smo se strmoglavili u ponor, to je nevjerovatno.![]()
NAČELNIK OPŠTINE ILIDŽA PREDLOŽIO
Senaid Memić ima rješenje: Da se ja išta pitam, angažovao bih lovce i pobio sve pse koji slobodno hodaju!
- Što se tiče pasa, zna se čiji su oni problem. To sam već jednom rekao, da se ja išta pitam, angažovao bih lovce, svakom platio po 50 KM za rep, i pobio sve pse koji slobodno hodaju ulicama. Tako se radi u normalnim državama!
-
Obi Wan Bosnian
#29298 Re: SDA-All about
Građani Ilidže se ne slažu sa takvim ocjenama 
- tranquil
#29299 Re: SDA-All about
Vlast se utvrđuje izborima, ali ne i istina, niti se sa istinom moraju svi slagati.Obi Wan Bosnian wrote:Građani Ilidže se ne slažu sa takvim ocjenama
Za utvrđivanje uračunljivosti nije uvijek potreban stručnjak. Kada bi ulični propovjednik nepočešljan i neobrijan, sa natpisom "KRAJ JE BLIZU", na jednostavno upućeno pitanje počeo galamiti na engleskom, arapskom i citirati svete knjige, siguran sam da ne bi bilo dileme o stanju te osobe. Kada to isto uradi izabrani zvaničnik tokom intervjua kao odgovor na pitanje o kupovini zemljišta od strane stranih građana, to je pomalo i zastrašujuće. Ali u ovoj zemlji smo se malo pomalo počeli navikavati i na takve stvari.
- Banksy
#29300 Re: SDA-All about
Nije on ni lud, ni neuračunljiv, ni blizu, već je bezobrazna stoka, bahati, primitivni nasilnik, agresivni seoski kabadahija kojeg su izglasali isti takvi, ili bar slični njemu, a koji danas, očito, čine većinu u ovom jadnom, poharanom gradu.PeraDzetic wrote:
Čovjek je lud i potpuno neuracunljiv. Smatra općinu svojom prcijom...
Ilidza više nije mjesto za život običnog gradana već općina par tajkuna bliskih SDA i turaka i arapa.
I ne samo da Ilidža više nije mjesto za normalne, pametne i pristojne ljude, već to nije ni Sarajevo. Recimo to konačno naglas.