Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
mirza_15

#29276 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Prolazio je duljevic i zeljine igrace. Nadji snimak pa pogledaj. Oba zuta za crveni su na njemu i pola zeljinih prekrsaja na derbiju.

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Samprotivsviju

#29277 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

jeza u ledja wrote:@ hrasno

Pa sto se tice jacine Sarajeva, potrudio sam se da stavim do znanja da shvatam da sam subjektivan. Ne znam sta hoces vise?

Sto se tice Duljevica, on ima nevjerovatnu lakocu prolazenja kroz igrace. To ne mozes opovrgnuti. Stevanovic ima druge kvalitete, kao i mnogi drugi igraci, ali Duljevic sto se tice driblinga i brzine..... :shock: ....da li on to moze pretvoriti u nesto vrhunsko (pri tom mislim na bas top vrhunsko) ostaje da se vidi.

A Benko vs ostali....mislim da bi se vecina slozila da je on najbolji napadac u ligi. Ako ti mislis drukcije, nije problem.
Ma Stevanovic i Duljevic se dosta razlikuju da bi se poredili...Stevanovic je dosta fizicki slabiji od Duljevica i (generalno meni djeluje previse krhak) i manje eksplozivan, ali ima kliker za proigravanje i dobar centarsut
Samprotivsviju

#29278 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

mirza_15 wrote:Prolazio je duljevic i zeljine igrace. Nadji snimak pa pogledaj. Oba zuta za crveni su na njemu i pola zeljinih prekrsaja na derbiju.

Sent from my mobile phone using Tapatalk
Ma i ne mora prolaziti...sjeti se onog suta Benke sto je Fejzic na jedvite jade odbranio...Duljevic 2/3 igraca navukao na sebe i dodao Benki
Logovan

#29279 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Skok Mersudina. 8-)
Image
LSD

#29280 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

I tako...krece nova mitomanija o Übermenschu Duljeviću, vol. 207....a nije odavno, što jest jest
Image

I Nietzsche bi vam pozavidio :thumbup:
Samprotivsviju

#29281 Re: Premijer liga BiH

Post by Samprotivsviju »

LSD wrote:I tako...krece nova mitomanija o Übermenschu Duljeviću, vol. 207....a nije odavno, što jest jest
Image

I Nietzsche bi vam pozavidio :thumbup:
Steta pa spanac ode, sad bi o njemu

Najvece pojacanje u histroiji zemlje pa cak i sire

Zamal za Real potpisao

Kakav samo bogat CV
dert

#29282 Re: Premijer liga BiH

Post by dert »

plain vanilla wrote:
kamen spoticanja wrote: Situacija se mjenja iz kola u kolo :mrgreen:
sad ispadaju olimpiC i siroki :mrgreen:
sloboda stabilan prvoligas :kiss:
a ti si odmah nabaksuzirao Celiku, a ljudi se bore
rano je jos za otpisati nilo koga, samo polako

a mensecini da je Celik poput onih 'nema smrti bez toljage' (i drago mi je da je tako)

:thumbup: :kiss: :kiss: :kiss:
cyprus

#29283 Re: Premijer liga BiH

Post by cyprus »

Logovan wrote:Skok Mersudina. 8-)
Image
Isto CR :izet:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29284 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Pa sto se tice jacine Sarajeva, potrudio sam se da stavim do znanja da shvatam da sam subjektivan. Ne znam sta hoces vise?

Sto se tice Duljevica, on ima nevjerovatnu lakocu prolazenja kroz igrace. To ne mozes opovrgnuti. Stevanovic ima druge kvalitete, kao i mnogi drugi igraci, ali Duljevic sto se tice driblinga i brzine..... :shock: ....da li on to moze pretvoriti u nesto vrhunsko (pri tom mislim na bas top vrhunsko) ostaje da se vidi.

A Benko vs ostali....mislim da bi se vecina slozila da je on najbolji napadac u ligi. Ako ti mislis drukcije, nije problem.
I ta nevjerovatna lakoca se kao zakljucak donjela na osnovu jedne jedine utakmice iako je citavu proslu sezonu padao na glavu nakon tri koraka i u 34 utakmice u sezoni postigao citava tri gola i dao 7 asistencija??? Mislim daleko od toga da decko nije talenat i da ne zna valjati loptu samo sto to jos uvijek nije poslozio kako treba. Ako je mjerilo jedna utakmica, ova danas, onda je Dulja vanserijski igrac mada je protiv Zelje par puta sutevima ugrozio slasticarnu Palmu. Duljevic je brz samo na prvom koraku i sljedeca tri poslije toga je brz samo ako ima truntavog igraca koji ga cuva jer igrac sa njegovom fizionomijom jednostavno ne moze biti brz. Da je takav kakav si napisao proslu sezonu bi pravio cuda. Na kraju krajeva razlika izmedju Duljevica i Stevanovica se pokazala u Japanu.......
Ajmo dalje...na osnovu cega je Benko bolji od Lendrica??? Benko odigrao 32 utakmice i postigao 20 golova te podjelio 5 asistencija a Lendric odigrao 15 utakmica i postigao 9 golova te podjelio 3 asistencije :izet: Cisto bez ujedanja....samo statisticki na koji fazon je bolji Benko?
Kinaski

#29285 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

benko moze vise popit, isto statisticki gledano
Maharadza

#29286 Re: Premijer liga BiH

Post by Maharadza »

Logovan wrote:Skok Mersudina. 8-)
Image
Merso's on fire, your defence is terrified! :dance:

todd_smith

#29287 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Ma pricajte sta hocete meni je Lendric ubica. Poslije Leona najbolji napadac. Lik ima sve u arsenalu sto treba jednom napadacu, brzinu, sebicnost, bezobrazluk, smisao za igrom...
BHF_Manijak

#29288 Re: Premijer liga BiH

Post by BHF_Manijak »

Capajebo wrote:Ou BHF_Hordas, dobra ova plavka... pitaj je jel' upoznala tvog jarana Capajeba :oops:
Ne moRes ti s ehli kitabijkama. Iš!
jeza u ledja

#29289 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

LSD wrote:Ježu bi sevap bilo platiti da dođe u BiH i pogleda bar jednu utakmicu uživo :mrgreen: cisto da ne citamo ove njegove nebulozne eseje :P
Ti bi da meni nesto placas? :D Pricaj mi jos o tome. :cekam:
jeza u ledja

#29290 Re: Premijer liga BiH

Post by jeza u ledja »

hrasno38 wrote:

I ta nevjerovatna lakoca se kao zakljucak donjela na osnovu jedne jedine utakmice iako je citavu proslu sezonu padao na glavu nakon tri koraka i u 34 utakmice u sezoni postigao citava tri gola i dao 7 asistencija??? Mislim daleko od toga da decko nije talenat i da ne zna valjati loptu samo sto to jos uvijek nije poslozio kako treba. Ako je mjerilo jedna utakmica, ova danas, onda je Dulja vanserijski igrac mada je protiv Zelje par puta sutevima ugrozio slasticarnu Palmu. Duljevic je brz samo na prvom koraku i sljedeca tri poslije toga je brz samo ako ima truntavog igraca koji ga cuva jer igrac sa njegovom fizionomijom jednostavno ne moze biti brz. Da je takav kakav si napisao proslu sezonu bi pravio cuda. Na kraju krajeva razlika izmedju Duljevica i Stevanovica se pokazala u Japanu.......
Ajmo dalje...na osnovu cega je Benko bolji od Lendrica??? Benko odigrao 32 utakmice i postigao 20 golova te podjelio 5 asistencija a Lendric odigrao 15 utakmica i postigao 9 golova te podjelio 3 asistencije :izet: Cisto bez ujedanja....samo statisticki na koji fazon je bolji Benko?
Ah, greska sto sam ti nesto pokusao normalno odgovoriti. :roll:
Naravno da nije samo na osnovu danasnje utakmice. Ne znam kako si zakljucio iz mog posta da je to samo na osnovu danasnje utakmice? Zasto uopste to pises? Ne znam kako si uopste moj post shvatio kao poziv za raspravu? Nevjerovatno je kako si u stanju raspravu nosati u raznim pravcima koji nemaju veze sa prethodno recenim. Fino kazem moje subjektivno misljenje, ti kazes svoje, i nema daljeg razloga za potpitanja. Duljevic je igracina, to sam zakljucio na osnovu 20-30 utakmica u kojih sam ga gledao, ne samo u dresu Sarajeva. U svakoj je prolazio igrace kao pocetnike. Sto se tice Benke, slicno, sto se tice njegovih sposobnosti.
Nemam volje dalje s tobom se raspravljati. Sve si u pravu. I kad pomislis da nesto dalje odgovoris, zamisli da sam ti rekao da si u pravu, i postedi me svog odgovora.
Tomahawk11
Globalni moderator

#29291 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:Radnik bi mogao ispasti. Dva kola, dva poraza. :skoljka:

Lištica u oba kola kiksala. :thumbup:
Nece. Ispada Olimpic (1 000 000 %) i Vitez Mladost DK.
Radnik je izgubio dosta dobrih igraca, dok se malo dohavizaju.
leškarenje

#29292 Re: Premijer liga BiH

Post by leškarenje »

LSD wrote:Ježu bi sevap bilo platiti da dođe u BiH i pogleda bar jednu utakmicu uživo :mrgreen: cisto da ne citamo ove njegove nebulozne eseje :P
Ma daj ba :shock: eto te na nivou onog Melburna ili Bambina.
Siguran sam da ti možeš bolje :thumbup:
kamen spoticanja

#29293 Re: Premijer liga BiH

Post by kamen spoticanja »

Tomahawk11 wrote:

Radnik se nece dohavizati do polusezone...evropa im je bila previse
Tomahawk11
Globalni moderator

#29294 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

kamen spoticanja wrote: Radnik se nece dohavizati do polusezone...evropa im je bila previse
Moguce. Mada kontam da nece ispasti. Prerano je o tome nakon dva kola i kad uzmes u obzir da su gostovali Zrinjskom i kuci igrali skoro cijelu utakmicu sa igracem manje. Mislim da ima gorih ekipa.
Jedno mjesto je rezervisano, ostaje da vidimo ko je drugi putnik.
Logovan

#29295 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:

Upravo zato što su izgubili dosta dobrih igrača, mogli bi se pozdraviti sa ligom.

Više od pola foruma sigurno da će Olimpik ispasti. :D
kamen spoticanja

#29296 Re: Premijer liga BiH

Post by kamen spoticanja »

Tomahawk11 wrote:
kamen spoticanja wrote: Radnik se nece dohavizati do polusezone...evropa im je bila previse
Moguce. Mada kontam da nece ispasti. Prerano je o tome nakon dva kola i kad uzmes u obzir da su gostovali Zrinjskom i kuci igrali skoro cijelu utakmicu sa igracem manje. Mislim da ima gorih ekipa.
Jedno mjesto je rezervisano, ostaje da vidimo ko je drugi putnik.
Ma naravno da je rano...al moramo bacati neku suplju
dok se onaj iz tuzle ne vrati iz banovica :D
onda ce on opet preuzeti kormilo :mrgreen:
Dr. Kuca

#29297 Re: Premijer liga BiH

Post by Dr. Kuca »

Solidni smo bili sinoc, nije bilo to nista specijalno, jedino sta se da primjetiti mnogo vise trke i borbe je bilo nego prosle sezone. Zrinjski razocarao nisu pruzili nista. Mada sreca u 2 pol.pa todor se usrao prilike pa fula. Sudija katastrofa, svira nepsotojece faulove pa kasnije kompenzuje na ocitim prekrsajima. Mersudin i Saric su pojacanja.
omega369

#29298 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

todd_smith wrote:Ma pricajte sta hocete meni je Lendric ubica. Poslije Leona najbolji napadac. Lik ima sve u arsenalu sto treba jednom napadacu, brzinu, sebicnost, bezobrazluk, smisao za igrom...
"ono nesto"...vic....

:D :D
1946--1987

#29299 Re: Premijer liga BiH

Post by 1946--1987 »

Al i ja mrzim te kompenzacije to je cudo.
Greska za greskom :-)
Mersudije ubica, nismo godinama ovako opasni bili iz prekida.Sve sto nam je doslo iz Tuzle je vrhunska roba :mrgreen: :thumbup:
internazionale

#29300 Re: Premijer liga BiH

Post by internazionale »

hrasno38 wrote:
Sa dosta toga za divno cudo se slazem mada ovo za Duljevica opet trcanje pred rudu. Sto tako sa lakocom nije pretrcavao igrace Zelje? Pretrcava ih i Stevanovic ali i dalje to nije sad nesto aman zaman. Ali kao sto sam napisao poslije utakmice ovo je zaista bio neki novi Duljevic. drukciji, pametniji i bez gadjanja porodilsta. Ona lopta mu je sjela i to se dogodi svakom igracu ali vrlo rijetko. Sarajevo ima najjacu ekipu???? Po cemu??? Zato sto su pobjedili Zrinjskog na svom stadionu a Zelju nisu mogli ni sa igracem vise! Napises 5 korektnih recenica a onda jednom sve to ponistis. Benko najbolji strijelac? Kako bolan kad ne igra i sjedi na klupi i kad ne cuga :-D Euforija je cudo samo sto obicno i kod Pitara i kod Manijaka traje u zadnje vrijeme po 1-2 kola a onda opet "Dino pederu napusi se sjeveru"!
:lol:
Opet hrasno sa svojim glupostima
Pa gdje ce pretrcavati one djilkose kad ga cuvaju s dvije ruke, fauliraju s ledja, krvnicki udaraju... naravno bez ikakvh sankcija
Nazalost Duljevicu je bolje da bjezi iz ove lige, satrace ga ove drvosjece sto ih hrasno i masindzije preferiraju
Sinoc ga Tomic skoro povrijedi, valjda da pokaze sta je naucio u zeljeznicaru
Locked